24218
Modern Warfare 2
  • DJ RX7
    ha a klán neved azonos akkor ugyan oda tesz be.
  • Szega87
    5 évet CS:Sourceztam, hidd el a VAC2 nem egy álommegoldás cheatszűrésre
  • Szega87
    érdekes, hogy olyanokra panaszkodtok hogy messze vannak a szerverek, nekem a legelső multi matchnél volt nagy ping kiléptem a lobbyból és újjat kerestem, utána már csak 10-20 as ping volt max, de átlag 10 volt
  • apabrandy
    hogy az emberi BUTAlitás meddig mehet még el. darksector és egyéb emberkéknek közük nincs a játékhoz, a multihoz és az iw nethez. csak kicsit körül kéne tekinteni... az iwnet 80%ban a hostolóra támaszkodik (a legjobb internetü és a többiekhez képest közelebb lévő embernek adja oda a hostot akár pubon, akár private meccsen), a 20%a pedig az IWNET.... ahhoz hogy normális pinged legyen, célszerű egy 35/5 vagy 60/8 mert akkor 100% hogy téged oszt ki hostnak és a barátaid/klántársaid pinge is teljes mértékben elfogadható.. ezeket nem hasráütésböl mondom, túlvagyok leglaább 30 waron és vagy 100-120 public játszmán.. és megkell hogy mondjam, én rohadtul nem bántam meg hogy megvettem...
  • Munszu
    Nekem ez az utolsó ilyen szintű hozzá szólásom ,de valahogy nem bírom ki hogy elnézzem.
    Nos a játékot én még sajnos nem tudtam megvenni, mert nincs rá annyi pénzem,de December környékén meg fogom venni. És nekem ha 18 éves ,vagy ne magyarázz, az írásodon át tükröződik az értelmi szinted... Ilyenek a mai 'fiatalok' átlagosan, és ez elég rossz a társadalmunkra nézve, vedelő,rongáló nagypofájú suhancok.(Nem mindenki,tisztelet a kivétel, de kezd eluralkodni ez sajnos). Nem neveltek meg rendesen a szüleid, nem figyeltek normálisan oda rád, és ez lett belőle.
    Attól hogy te most 'Hú de megmondom a frankót' , nem leszel jobb, maximum kevesebb. És attól hogy valaki megvesz/megvett egy játékot van élete, de szerintem ezt nem egy ilyen embernek kell 'be bizonyítanom' , vagy magyaráznom.
    Másik dolog meg az, te wrz játékokkal játszol, akkor neked sincs életed?! Okos tojás, saját magadat támadod a kérdéseiddel...
    Én azért járok ide fel a fórumra, mert beszélgettem a többiekel, és érdeklődtem a játék iránt közben, addig amíg meg nem bírom venni.
    A te veled, folytatott beszélgetést lezártam, és ahogy más is megkérte, ne itt zavard a levegőt.

Darksector, meg akik nincsenek meg elégedve a játékkal :
    Ismerősöm mw2-zik neten (eredetivel), és mutogatta nekem a játékot,meg mesélt a multiról , szerverekről stb.
    Ő egyáltalán nem fikázta, hamar feltud csatlakozni, és magyarokkal együtt szoktak játszani!!! Nem csak angolokkal, magyarokkal is!
    Fogják és egyszerre mennek be egy szerverre, ugyan úgy ezt SG-sekkel is meg lehetne csinálni, csak fel kell venni egymást steamre, stb.
    Sajnos többet erről nem tudok,mivel még nem láttam hogy működik az egész,de nem ördöngöség.
    Ja és köztudottan a Steam rendszere, jobban szűri a Hack/cheat használókat, szóval annyira nem kell parni a csalóktól azokat szerintem úgyis könnyeben ki lehet szűrni steam-en keresztül...
    A wrz-sekről nem is beszélve, mert ha jön frissítés, akkor nem fognak tudni újra játszani, és a steamről frissíti magát ha jól tudom.
    Ja és 2-3 ismerősöm is mw2-zik,de ők még nem panaszkodtak lag miatt.
    Na csak ennyit szerettem volna mondani, megyek is lepihenek még ^^.
  • simonl #7072
    Szívemből szóltál....

Idáig jutott a mi kis társadalmunk, arra büszke, hogy ellopott valamit, ezzel még kérkedik is, sőt mára az lett az idióta aki megvette a játékot.
    Nem értem az értékrendjüket ezeknek az embereknek.
    Szinte elvárja, - a kis istenkomplexusával - hogy neki fejlesszenek játékot, sőt évente többet is, ahol Ő a legjobb, Őt ne lője le senki, és folytathatnám....
    És most itt fog mind fröcsögni, hogy nem fér fel a warezzal a legális szerverekre.(ha hihetünk az utolsó híreknek).

• EnZsolt
    Írtam én bármi rosszat is most róluk? :O
  • Fapuma1977
    Legalább ne mi kezdjük egymás szidását!
  • EnZsolt
    Nah, most hogy joci és darksector körbeszopkodta egymást, mehet tovább a fórum...
  • Fapuma1977
    Lehet nevet változtatni a neveden?Írták h létezik a Steamon egy magyar közösség.Hogy lehet beférközni oda :)
    THX
  • Fapuma1977
    Jobban örülnék ha közvetlen maga a játékról szólna -e topik és nem arról h
    -ki mekkora fasz mert eredetiben megvette és h h beszopott.
    -nem az állandó warezröl
    -ugy gondolom h semmi keresni valója nincs a warezosnak.van nekik külön topik.
    Én sem meek oda mert semmi keresni valóm nincs mivel megvettem,ezért itt a helyem.Tudd h hol a helyed.Nem akarok senkit megsérteni,semmi bajom a warezzal de itt olyan emberkék vannak akik megvették és vannak akik idejönnek és ócsárólják Őket!Miért?
    Igen,én is megvettem és egyántalán nem érzem h beszoptam volna.Nyugodtan hátradölhetek akár milyen frissítés is lesz akármikor is.Nem kell trükköznöm semmikor.
    A rendszer pedig nem tökéletes?Na és.Emléxem mikor a BF2 indult,fél napokat nem lehetett játszani a neten mert az EA beszart és a minap sem engedett be a multira.Ez van,sajna ki vagyunk szolgáltatva nekik és ha fejen állok akkor sem lesz másképp.
    Visszatérve a mondandómhoz,nem jelenik meg annyi érdemleges game ami érdekli a közösséget(2006 BF2,2007 CoD4,2009 CoD6,2010 BF:BC2,persze ez az én ízlésem)de egy évben egy eredeti játékot kibírok fizetni.
  • DarkSector
    hát ezaz hogy túlságossan eygyszerű....:D
  • Zomil
    ott a party, behivod haverokat és 1szerverre 1csapatba pakol titeket, nem értem mi ebben olyan bonyoult, ha többen vagytok mint amennyi 1csapatba való ember akkor meg amint a party leader rányom a szerver keresésre rá kell csatlakozni a steam-en és igy simán lehettek 1szerveren 10-en

darksector: a játékosok p2p csatlakoznak egymáshoz, a játék a legtöbb esetben a legjobban osztja ki a host szerepet, ha meg vmi nagy gond van akkor host-ot vált, eddig kb 100 játékbol jó, ha 4-5-ször léptem be laggos szerverre, akkor meg kiléptem 1kör után vagy már váltott is másik host-ra, durva laggot ezeken az eseteken kivül nem tapasztaltam

a rendszerre valóban ráfér egy kis finomitás, egyetlen uj/friss rendszer sem tökéletes erre vannak a patch-ek, van lehetőség tökéletesitésre

pubolásra tökéletes a játék sajnos verseny lebonyolitásra egyenlöre esélytelen ameddig nincsenek dedikált szerverek, de akik csak "fun"-ból játszanak, naponta pár órát haverokkal azoknak garantált jó szórakozás a játék
  • DarkSector
    bárcsak ne hallottam volna....
  • DarkSector
    ez már ezekután nem tétel...
    és én meg aszittem hogy csak nekem szar a gépem hogy folyamat laggolok...
    nagy feeling így multizni, és még vettem lejjebb a grafikát, hogy aszittem attól jobb lesz...:D
  • Rage47
    Meg nemtom hogy játszanál egy csapatban 6 baráttal ded. szerón... Itt csak beléptek egy lobbyba, és generálja nektek a meccset. Ded. szerónál meg nem férnétek be, vagy átpakolna másik csapatba. (bár ezt lehet már leirtam 1x:D)
  • Gabe18
    Örülök hogy egy hét non stop szidás után a rendszer alapjaival sikerült tisztába jönnöd.Innen már mégiscsak precízebben lehet folytatni...
  • DarkSector
    nah hagyjuk, mert komolyan csinálok egy parodiát ebből...ez vicc...
    én húztam...

nem akartam megbántani senkit, de én ien játékokat 9999ft-ért a fejlesztők fején basznám 2mm-es darabokra szét....
    ez nem multi basszameg.
    nah jo8

by all
  • Jocy10
    Az a legrosszabb az egészben,hogy nem te döntheted el,hogy kivel akarsz játszani.....ezzel megölték a csapatjátékot.
  • DarkSector

ez az év átbaszása...nah akkor már értem miért lehet gond nélkül nyomni eredetiben!!!
    :D
    hisz ezek nem is az IWNet szerverei...akkor meg ennyi nagyon sokat nem tudnak lépni warez ellen.

nah bby.,
    remélem megérte mindenkinek a 9999ft-ot.
  • Jocy10
    Ez most komoly?Konzolon még elmegy ez,de pc-n? Ha így van,akkor ez tényleg szánalmas......
  • Gabe18
    De igy értettem.Konzolon a Xbox Live és a Playstation net módja is így működik.Mivel onnan vették át az egész rendszert,ezért kellett az IWNet hogy a játékosokat összehozza.
    Még régebben írták hogy majd lesznek IW által indított szerverek,amiket lehet bérelni,de erről egyelőre nincs hír ha jól tudom.
  • Rage47
    pedig így van kedves sector. ha nem tetszik elmehetsz a topikból

nemtom mi a baja egyeseknek. sztem elég stabil a rendszer. egész nap akármikor felléptem, pár mp múlva már talált szerót és lag nélkül játszottam.
  • Jocy10
    Ez egészben csak az a szánalmas,hogy nem választhatod meg,hogy hová csatlakozol!
    És ez csak rosszabb lesz,ahogy minél többen akarnak játszani,az IWNet nem bírja már most sem,min lesz akkor?Hiába csatizol valakire,akkor is az IWNet fog hostolni......
  • DarkSector
    az egyik az, hogy akkor most ez mi a faszom?
    csak nem, arra gondolsz, hogy ezek a meccsek mind lan-ba mennek????
    mert ha ezek nem hivatalos szerverek, akkor ez szánalmassabb mint hittem...

remélem itt most nem arról szól ez az iw-net, hogy valaki csinál szervert (hostol) és arra csatlakozgatunk, és rendes nonstop szerverek nincsenek, mert akkor ennél hülyébb dolgot még életembe nem fostam
    ....

mond hogy nem így értetted!!!
  • DarkSector
    én azt nem vettem meg
    mert ebbe izgultam, hogy kurvasok fegyó lesz jo mappok uj grafika, akkor nem veszem meg cod4-et hanem előrendelem ezt...
    és mikor meghalottam lol. azonnal hivtam az üzletbe a csajt, hogy tartsák meg, és küldjék az etiop kisgyerekeknek....
  • Gabe18
    Már megint milyen szerver-ről beszélsz?Nincs szerver,emberek vannak akikre rácsatlakozol.Néha laggosra csatlakozik,akkor ott hagyod és 1 perc múlva már egy másik jón játszol.
    Most verheted a melled hogy "te megmondtad",nagy ész kellett hozzá hogy előrevetítsd hogy néha nem lesz olyan jó mint ha az IGAZI szerver itt lenne hozzád közel.
    Ettől függetlenül messze nem rossz ez,mint ahogy páran próbáljátok beállítani.
  • Jocy10
    Cod4 megvan eredetibe,úgyhogy van mivel kockulni
    Nem hiszem,hogy meg fog szűnni,max.kis időre.Ha jön patch,akkor nekiállnak újból és megoldják......
  • DarkSector
    hallod de miaz basszameg, hogy bemegyek és anyi a multi, hogy bebasz összevissza találomra.
    se mapp alapján nem lehet választani se "baszlakseggbe felirat".

ekkora szánalmat.
    még nem találkoztam eddigi játékokban ezzel az iwnettel, de messze elkerülöm, mint kutyaszart az utcán...

és most az egyszer merem állítani, hogy NEM SZÉP DOLOG A WAREZ DE MEGÉRDEMLIK!!!
    ezért felvenni többszázmilló dollárt bakker....

majd a battlefield BC2!!!!
  • DarkSector
    tdd össze a tenyered!
    én ezekután ha megszünne warezba multi, nyomban mennék vissza x-fire-re cod4-be, nemám fizetni ezért a szarért.
  • Jocy10
    Ott a pont!
  • DarkSector
    szarok a szerverek
    akkora terhelés van rajtuk...
    gondold el eladtak 7000000 pédányt első nap!!!
    +még amit utána!
    meg most warezosok felmentek...mit vártál...már az első nap nem tudta kiszolgálni az eredetivel rendelkezőket.

szerintem az mw első részében jobb rendszer volt, mert ienekre nem emlékszem mint ami most van.

én régebben pofáztam ezt ami most van, és lehurrogott mindenki, nah most van a szopás...
    mondtam ne vegyétek meg...mert szar.

ha maradtak volna eredeti elképzelésnél, én is előrendelők közt lennék!
  • Jocy10
    Hiába a gyors net,ha a szerver rohadt messze van......
    Ez kell ennek az idióta IW-nek......
    Kipróbáltam a multit a "virágbolti" verzióval,még szerencse,hogy nem vettem meg!Pedig be volt tervezve.Most verhetném a fejem a falba......
  • DarkSector
    egyszerűen nem tudnak mit tenni, mert az egész IWnet rendszert kéne ehhez átirni modositani...ez halott ügy a steam probálkozásának...

warez lesz eredetin...ezt beszopták!!!

én sajnálom, inkább megvettem volna, és nem mondtam volna vissza a rendelést, ha maradtak volna az eredetinél.
    haverok szerverlista stb....
    ez hogy snasszba bedobál olyan szánalmas.

és ráadásul van cheat, van warez.
    lol
  • DJ RX7
    Vicces, hogy majdnem minden meccs alatt durván belaggol a játék. Hiába a 10 mb-os net.
  • Jocy10
    Hát,nekem vegyes érzelmeim vannak a multival kapcsolatban.......
    Olyan konzolosított gagyiságnak tűnik nekem ez az egész......
    Cod4-et megvettem,de ezt ebben a formában nem fogom.
  • Skyline
    Nem azért állt akkor le hogy warezos szarokat kiszórják,ennyi...Hamarosan,azt majd lesz kámpicsorgás napokig megint fél nap játékért;)
  • sambauer
    az ilyenek kivégzésére törvény kellene
  • Gabe18
    Nehogy már te szabd meg ki hány évesen mit csináljon.
  • Masakari
    megy! ismerőseim nyomják is törttel..kb semmit nem ért a leállás:) max a kockáknak lett pár unalmas szívinfarktusos perce