24218
Modern Warfare 2
-
Én meg pont csak FFA-t nem játszok:DSzerintem nincs értelme...A modok faszák mert van sok és jó pörgősek.Nincs kihajolás ami megintcsak +pont.
Gondolom lesz majd valami"pro?" mod is amiből kiszedik a szar perkeket meg stb. Cod 4nél is így volt nem?
És pont meg is jött a géjmem:) -
Sparrow84 #7116 Sziasztok!
Igen, vannak akik hasznalnak bizonyos cod4-ben tiltott kiegeszitoket. En pl. igen bavallom, tegnap este felraktam a gl-t, de csak egyetlen okbol, es egyfelekeppen. Egyszer ugyebar minden kiegeszitonek van challenge-e. Azt illik teljesiteni. Igy a GL-nek is van, es azt is szeretnem teljesiteni. De hogy megyek fel szerora? Eloszor is nyomok egy "T"betut, bekoszonok, es rakerdezek, hogy a GL hasznalhato-e? Ha azt irjak, hogy nem, akkor nem hasznalaom, ha mehet, akkor max. egy-ket emberhez odadobok egyet, de tenyleg csak akkor ha nem gond a tobbi jatekosnak.
Szerintem ez igy korrekt. Az, amit a tegnap belinkelt videoban is mutattak, hogy ugrandoztak, es csak GL-lel kuldtek egymast vegtelen loszerrel, na az tenyleg nevetseges. Azok jatszanak egymassal.
Velemenyek? -
Olyan nincsen hogy hacker biztos...!
Addig amíg emberek csinálnak dolgokat, addig azokat az emberek fel is tudják törni!
Az eddig leg nehezebben feltört dolognak az Enigma bizonyult, igaz a mai technológiákkal 10 perc alatt megfejtenék! -
Settings, és ott a második fülön! -
Gabe18 #7113 Feltörték... -
És steam-en belül hol? Ahova a nevemet írom ott? -
Gabe18 #7111 "Az a nagy különbség, hogy nektek - akik elégedettek - kiválóan elég, ha felmész, és pubolsz, elérsz olyan frageket, amikhez közöd nincs(tehát nem célzott lövés ami tudáson alapul, hanem gl, clay, automata csipa tunk hőkeresővel, aztán jöhetnek a lehívható finomságok, a végén atombombával)."
Annyira jó hogy ilyen Uri Geller tanítványok is vannak a fórumon.Te látatlanba megmondod hogy én,vagy akárki más hogy játszik,milyen fegyvert használ,stb...
Én pl. elégedett vagyok a játékkal,és az általad leírtakból egyet sem használok.Illetve de,az automata sniper-t kipróbáltam vagy 3 SD meccsen. -
Igen a steam-en kell! -
na kiprobaltam a multit trot verzioval ,nagyon tetszett es megrendeletm
,holnap erkezik.
-
Hali mindenki! Hogyan lehet klán nevet írni játékban? Vagy steam-en kell? -
Nem fáj nekem semmi sem, csak szerintem fölösleges azon nyafogni, amin nem lehet változtatni. Ilyenre csinálták a játékot. Valakinek bejön, valakinek nem. Nem fogják újra írni... -
Én pedig azt nem értem neked miért fáj az ha van pro gaming is? Elfér a public és a pro is egymástól függetlenül és semmibe sem került volna. Kicsit másabb egy pro módos szerveren játszani összeszokott csapatokkal mint felmenni valami random generált "izé"-re ahol abból áll a játék hogy ellősz 2 gl-t majd bekempelsz a sarokba és amint megvan az 5-25 kill elnyomod az ultimate fegyvert amihez aztán nagyon nagy tehetség kell. Oké aláírom hogy van ilyenre is szükség mert fáradtan munka után vagy a 12 éves pistikének ez okoz örömet de miért is baj az ha valaki többet szeretne?!
Most hagytam abba a multit gyakran 2-4x több ponttal végeztem mint a mögöttem végzők és ez így nagyon nem jó. Nem jó nekem mert nincs kihívás nem jó nekik mert nem vagyunk egy kategória. Cod4ben tudtam választani és volt WAR ami nélkül nem jelentene sokat az egész. Sok mód van itt de igazából a FFA az egyetlen ami játszható mert egyszerűen lehetetlen egy 10 percre véletlenszerűen összeállított csapattal bármit is kezdeni.
Amúgy pedig nem az ultra realisztikusságról szól a játék és nem alapvetően kellene felforgatni csak kivenni a fölösleges dolgokat (lásd pam, pro mod).
-
Averna #7105 Azért is jó ha sokan leszünk egy csoportban, mert akár tudunk privát szerót indítani, és sokak által kedvelt mapon nyomulni.
-
Mit értetek azon hogy árkád?
Ne várd már azt hogy az M4 olyan pontatlan legyen mint egy MP44!
Meg gondolom több fegyverrel volt dolguk a játék készítése során mint neked!
De mindegy fikázzátok még,ehhez értetek.... -
Masakari #7103 azt tudom hogy nem nekem volt:) csak fel akartam hívni az mw és az mw2 körüli mizériára a figyelmet,de látom nemkell mert tisztában vagy vele:) -
Grifidos #7102 Talán a véleményed miatt nem neked volt címezve a hozzászólás.
-
a 4-el sokat multiztam az nagyon jó volt.
de ez....ez tökéletes szerintem :D
nagyon jól ki van találva az egész -
Masakari #7100 cod4 is új volt és nem oldschool,mégse volt elégedetlenség(legalábbis akkora mint most tuti nem)
"Ti leragadtatok a 2.VH-nál és az "old school" játéknál, minden fáj ami új és más."
na ez most vicces,nekem spec mint lentebb is olvashatod nagyon nem jön be az mw2,de az mw meg rohadtul igen(és szerintem azok az mw2-őt szarozzák tuti hogy játszottak a 4-el szóval nekikse azzal van a baj hogy új és más ahogy te gondolod)..akkor ez ellentmondtás azzal amit te irsz,második vh-t meg már kimondottan rühellem..a csapból is az folyik!. -
ha olyan cod-al akarsz játszani amihez skill kell ott a cod1-2, már a 4 is messze van a komoly skilltöl, az meg hogy a promod milyen inkább hagyjuk, mert szerintem egy elcseszett szemét, számomra már az is vicces, h a csipának már levegöt se kell vennie...miért is? cod1-2-ben ez senkit nem zavart
én cod1-óta komolyan versenyszerüen toltam eddig, a cod4 volt utoljára ahol rengeteget waroztam meg ligákon indultunk a klánnal, de valahogy belefáradtam már, egyelőre bőven elvagyok pár haverral pubon is
AMUGY megjegyezném, ha sd-be 6-os partyval mentek, nagy eséllyel egy másik 6-os party-t fog mellétek rakni, ami legtöbbször egy klán szokott lenni, ellenük jókat lehet játszani :) -
Grifidos #7098 Szerintem a címében van a válasz: MODERN WARFARE
Ti leragadtatok a 2.VH-nál és az "old school" játéknál, minden fáj ami új és más. -
rexsimus #7097 Ha van Disced, ha nincs kéznél, akkor netről is leszedheted, és jó sebességgel jön le, és akkor már nem is kell telepíteni, hanem egyből letölti. :) -
simonl #7096 Köszi a választ..... hasznos info.
Van egy kis időm a mai napon ezért elkezdtem ismerkedni a Steam -el, nem olyan rossz dolog ez szerintem.....
Főleg ha majd jobban megismerkedik vele mindenki, bizonyos beállításokkal biztosan tud egymással játszani aki akar...
Próbaképpen csináltam egy uninstall -t és újratelepítést, remekül működik minden: a Steam megjegyzi az accountodat, ám az nem igaz amit korábban olvastam vkitől, hogy a netről tölti ill. telepíti újra a játékot. Megy szépen disc -ről.
-
azért mert valaki warezol még nem egyenlő a csittel, elhiheted nem warezos példánnyal is csalnak -
Cod, Cod Uo és Cod2 még nem volt arcade(bár cod2 már hajlott rá), ott óriási különbség volt egy jó játékos és egy kedvtelésből játszó között.
Aztán cod4, ha minden perk benne van, az már valóban arcade lett, onnan kezdődött a lecsúszás, de ott még orvosolható volt versenymoddal.
Cod5-nél már elcsúsztak a patchekkel, ezért későn adták ki a promodot => elhalt.
Cod6-nál pedig már alapból csesztek az egészre, és maradt az arcade. A gond az, hogy az ezt kedvelőket is megszívatták, mert így, hogy bárki fel tud menni a szerverekre, a csittel tönkreteszik az ő játékélményüket is, tehát mindenkinek rossz lesz. -
Ez az! Egy csomó ember csak ezt akarja csinálni, codozik és nem akar komolyan belemenni. Csak arcade-osan.
Ilyen lett a Cod6. Ha nem tetszik ott az Arma 2 az tele olyan dolgokkal amit el lehet tanulni. Mindenki azzal játszon ami neki tetszik.
Szerintem a Cod mindíg a legszélesebb kört célozta meg. Azokat akik nem tudnak játszani, mégis élvezni akarják.Akik heti pár órát játszanak coddal és nem kell megtanulni játszani vele,hogy élvezzék is. -
Detto ugyanez, az elozo reszekkel evekig nyomtam, mert mindig talaltam olyan szervert ami ujdonsagot jelentett. Rifle, zombi, custom mapok, akarmi. De amit ezzel a resszel csinaltak, 6v6 meg no lean, milyen evet irunk??
Ez is megy szepen a waw utan a levesbe ha elmulik az ujdonsag varazsa. Kivancsi leszek par honap mulva mennyien fogjak meg tolni ha nem adjak ki a dedicated patch-et. (fanboyok kimeljenek, thx) -
Averna #7091 Szerintem nincs jelentősége, a lényeg, hogy minél több magyar megtalálja egymást.
Valahogy nem szeretek játszani a sok küldöldivel........ -
Az a baj ,hogy ez a kisebbség és a játékokat nem nekik/nekünk fejlesztik....legalábbis ezt nem különben nem egy konzolos átirat lenne hanem tisztességes pc-s fejlesztés -
Masakari #7089 hol uralkodik igazi cod hangulat?
Boron Power #7087:teljesen egyet értek!!! -
Nem akarom védeni egyik játékot sem de pont a Counter Strike az ami minden FPS versenyen alapból ott van de egyetértek veled a többiben
viszont sajnos nagyon magunkra maradunk ezzel a véleménnyel ha az eladási számokat nézik márpedig mi mást néznének a fejlesztők. A wowot is sokan szidják mégis nagy siker. Engem csak az vigasztal ,hogy haverokkal jó játszani ha meg valami komolyabbat akarunk akkor majd jön a BF jövőre addig meg kitart ez az arcade shooter. -
Darksector kritikái szerintem is jogosak, és ahogy visszaolvastam egyáltalán nem támad egyes embereket.
Az a nagy különbség, hogy nektek - akik elégedettek - kiválóan elég, ha felmész, és pubolsz, elérsz olyan frageket, amikhez közöd nincs(tehát nem célzott lövés ami tudáson alapul, hanem gl, clay, automata csipa tunk hőkeresővel, aztán jöhetnek a lehívható finomságok, a végén atombombával).
Ez nem is baj, van egy ilyen réteg, aki ma konzolokon is játszik, aki nem érez késztetést, hogy komolyabban megtanuljon játszani, bőven elég neki a gyakorlatilag szerencsén/kempelésen múló frag szerzés.
De vannak olyanok, akik egyenlő, rögzített feltételekkel szeretnek játszani, csapatban mások ellen(és ha belegondoltok ez a multi lényege), nemcsak versenyszerűen, hanem publicon is. Na ővelük nagyon kicsesztek, ők sírnak, velem együtt.
Üdv!
KL -
rexsimus #7086 Ez már min a harmadik magyar ilyen group. -
Tegnap megszereztem a játékot és valami hihetetlen jó!!!!
Szinte minden meccset megnyerek, es állandóan kapok új cuccokat.
Szerintem nagyon eltalálták. Pörgős a játék, 1 percig se lehet unatkozni. Egyedül a camperek lassítják be a game menetét. Imádom, igazi cod hangulat uralkodik. -
csuripi #7084 Én is 64 bites win7-et használok, és minden gond nélkül engedte más partícióra telepíteni. -
Tassadar22 #7083 Hogy elcsendesült a fórum, hogy kijött a multiplayer crack. -
Masakari #7082 szerintem meg pont hogy rossz lett a game,amolyan hétvégi időtöltésre jó csak.verseny szintű játékra 1általán nem,a jó dolgokat kivették belőle cod4-hez képest és meghagytak 1 counter-strike szintű valamit (robot harc)ami 1általán nem érdekli azokat akik codozni akarnak,ill ez a steam+iwnet is 1 vicc.feltörhetetlennek mondták ill énis azt mondtam hogy ezt nem lehet feltörni,erre tessék az játszik aki nem akar;) megérte akkor ez a sok consolosítás(mert hogy kb a játék 1 console átirat) ami érte a játékot??NEM 1 nagy nulla lett a cod6 így:( (ne értsetek félre imádom a codokat 2 és a 4 nagy kedvenc de ez a 6 egy nulla:/) -
A copycates kérdésedre a válasz: ha többször meghalsz egymás után anélkül hogy te lelőnél vkit akkor beadja. -
Averna #7080 Hy.
Ha gondoljátok létrehoztam egy steam közösséget:
Kattints ide![/text] -
Me Ga #7079 A Steam-et is máshova kell akkor tenned. -
simonl #7078 Sziasztok,
Telepítéskor a Steam nem engedte, hogy más partícióra telepítsem mint az általa javasolt C.
Nem akadékoskodtam vele, C -re tettem játékkal együtt, de legközelebb ha felrakom más partícióra szeretném telepíteni.
Lehet ennek az az oka, hogy 64bit -es Windows7 -em van?
Tudtok megoldást?
Előre is köszi