24218
Modern Warfare 2
-
HHÁÁÁÁTTT
pont ezt kéne elmagyarázni
a sok idegbetegnek...
nem mondta senki, én ugy játszok, mintha alapról kezdtem volna, de így azokkal a fegyókkal mehetek, amiket szeretek, amik tetszenek.
én cod4ben is alap assaulttal mentem mindig, mert ott az tetszett.
itt a ACR fegyó jön be, és ezzel a 70-es peccsel használhatom ezt a fegyót.
ennyi...ezzel nem fogok többet gyilkolni, ugyanúgy gyakorolni kell, sőtt egy 8-as szintű is könnyedén leölhet, mivel nem a szin, nem a fegyver, hanem a gyakorlat számít.
csak sokan azt hiszik, hogy ez csit, és akkor ez azért kell, hogy 40-2-es arányt csinálok majd, és szanaszét kaszabolom a gyengébbeket...
ezt kéne megérteni, de ugytűnik sokaknak nehéz.
vagy csak az irigység beszél... -
warezosoknál még mindig megy a multi
-
Van egy olyan gondom, hogy amikor felbontást akarok váltani az alapról, akkor ezt a hibaüzit dobja ki. Eredeti a játék.
-
Munszu #7314 Ha wrz-s vagy, akkor már lehet nem is fog,ez után az update után.
Frank99,DarkSector : Dark nem akarlak bántani tényleg, de valahol igaza van, franknek, nagyon szépen kérlek adjuk meg a topiknak azt hogy, nem wrz-zünk itt, és hadjuk(á bocs rossz a helyes írásom) játszani azokat, akiknek tényleg tetszik és szeretik.Úgyhogy légyszíves itt zárjuk le ezt az egész hacacárét, és ez minden wrz-snek szól ,meg aki úgy gondolja.. :).
Palesz : nagy valszeg már te se tudsz.
Neoncsoves : több ismerősöm van aki játszik eredetivel, és még nem mondták hogy csalókkal találkoztak volna, inkább pro-b emberekkel, és én ha jól tudom ,téged csak wrz-sekkel tesz össze nem eredetisekkel, ha még össze tesz^^, update után, nem tudom.(én ezt így hallotam^^ :) , de nem tudom, még legalább 3 hét mire megtudom venni).
-
Assaultban én a SCAR-t használom RedDot-tal és FMJ-el. Persze csak amíg el nem juok az ACR-ig. :D
SMG: természetesen UMP45, szerintem a lgjobb smg, persze majd kipróbálom a Vectort is csak csináljam meg a challengeket. Itt is RedDot-ot használok, met az EO nagyon korlátoz a látásban.
LMG-t nemigen használok, ha igen akkor a Steyr-t
Sniper:van egy sniper classom, de ki fogom venni, mert nem találtam olyan mapot ahol hasznát tudnám venni. Az ACR vagy a FAL ACOG-gal bőven elég.
Másodlagos: AA12 RedDot-tal, csak akkor használom, ha kifogyott a lőszerem.
kiegészítők: flashbang, semtex/nade/tactical insertion
Camo a digital, később a red tiger. -
mert low vagy,ennyi... -
ahogy nézem, a saját sírodat ásod, remélem lesz lehetőségem, hogy ebben a topicban úgy szóljál hozzá, hogy megfeleljen a követelményeknek.
Uff, beszéltem... -
jellemtelen, pl borderlands.
tökömet érdekli...kipróbáltam, addig felküldtem maxra, mentem benne...és ennyi.
akkor:
autos játékokban beütöm a 100%savegame-t és megyek néhány kört...ennyi...
valami gondod van ezzel? -
most őszintén, level hack-től jobban játszasz? -
na most mivan? votl frissítés warezosok ellen? vagymi? -
aham... aim is tök ugyanolyan... más is tud 0ba verni ellenfélcsapatot only headshottal... csak lassabban... pár év gyakorlás után... de megteheti bárki...
fura ember vagy te... -
-
Cingar #7305 ennek a prestige modnak mi a lenyege? -
Yube #7304 Nem akarok beleszólni ebbe a dologba,de azt megjegyezném,hogy a level hack azért előnnyel jár mással szemben. Nem lehet azt mondani ,hogy nem. Ebben szerintem nincs igazad. -
TE.... -
Töltöm a Skidrowot aztán holnap multi jaj rossz topik
-
te is engem, warez huszár....
számodra jellemtelen játék?
az milyen? bocsi, nem vagyok picológus, de millen' az a "számomra jellemtelen játék" te írtad.
amikor hazudsz? vagy milyen az a jellemtelen játék? most tényleg, te tudod miről beszélsz????
édes istenem, hová süllyed a hazám...??? -
várd ki a végét..
-
level hack
júúúj de nagy vagy... az mekkora csit...
jah hogy innét fúj a szél mi???:D
igen azt feltettem most aztán kurvára kibasztam minden játékossal, ez felér egy walhackel....lol
szuper.... most akkor ez mekkora bűn. lol
nah hagyd már.
én nem vagyok kocka nem ülök a cod előtt napi 20 orát.
betettem a fegyókat azt ennyi.
más meg ugyanugy eléri a 70-et csak lassabban...ezzel nem jutok előnyhöz, ezt mindenki megcsinálhatja..
vagy ez szúrja a szemed? -

-
Ahol már butok ellen megy a cheat...
Akkor userek ellen.?Bele sem merek gondolni.... -
Yube #7296 Másnál sem megy most a multi? -
mert az jobb dolog hogy vaktában megvenni a játékot, aminél ESETLEG kiderül hogy szar a multi és az a 10k kidobás volt, és persze továbbadni sem lehet mert hozzákapcsolódik az acchoz :) jah, ez egy épeszű dolog...
de abban igazad van hogy ítélkezni és az esetlegesen fals, meg barátom barátjának infokat nem kéne hangoztatni, mert esetleg megtéveszt olyanokat, akik meg szeretnék venni, de még nem teljesen biztosak benne... -
Neoncsoves #7294 amíg nincs pénz, addig warezzal tolom. nem csalok meg semmi, rendesen játszok. EREDETIS emberekkel, szóval azokkal is összedob a game... viszont rengeteg a csaló :\ -
minek vegyem meg, ha guyanugy játszok mint te... -
számoljam mennyi eredeti játékom van...
te keversz valakivel...
én csitelek???
jah singleplayerben öreg.
az nem ugyanaz!!! nem mások róvására!!! És csak a számomra jellemtelen játékokba...
jah és érdekes, hogy 6-7 játékot kivéve a többi 12 másikat mind x360-ra vettem....lol
akkor de nagy warezos lettem...
nah hagyadmár magad.
most vettél egy cod6-ot azt te lettél az isten??? -
a fejesek teszik zsebre a nagy pénzt :) nem a készítők... -
Persze hogy nincs pénzük játékra,mert egész nap ide írogatnak lámaságokat ahelyett hogy meg keresnék rávalót!A legjobb hogy meg sem veszi és még le meri fikázni a játékot.... -
kicsit tovább mennék, ne csak azt írjátok le h milyen festéssel használjátok a fegyvert, hanem hogy melyik fegyver a kedvencetek...
kezdem én
assault:
kezdetben inkább a TAR-21-et használtam
(red dot és társai nélkül, mert azokkal túl sokáig tartott a célzott lövésre való átállás...)
de mostanában inkább az ACR-t használom, EOTech-el+ gránát vagy hangtompító
sub:
UMP .45 - ugyanúgy EOTech
Light:
Steyr AUG HBAR - red dottal
Sniper:
Walther WA 2000 - ez már megkapta a hőkamerás cuccot...
másodlagos fegyver: PP 2000 - red dot vagy EOTech
kiegészítők:
Flashbang + semtex / csak a Sniper kapott Claymore-t
a fegyvereket ált. Urban skinnel használom... bár, a Blue Tiger se rossz, de inkább makd a "Fall" lesz a végső skin....
-
Isten mentsen meg téged a normális cod4-esektől....
a level70 hack már a gépeden figyel nemigaz? -
Yube #7287 Most megint nem jó amulti,legalábbis nekem. Nat type: strict megint. -
amugy lehet inkább arra költöm a lovét.
most néztem cod4 elég jó árban van....

Call of Duty 4....4970ft -
a zemberek megveszik? aha.
ahogy te is ezt meg a többit... ahogy darksector eddig semmit sem (ahol jártam itt topicban, ő mindenhol a warez, lopez/csalez, cheatez) ...
csak okád mindenre. tiszta Magyarország... nem teszünk semmit, de minősíteni azt tudják... és ezek fogják az én nyugdíjamat megteremteni????
jajj....
-
torma1 #7284 Én nem ítélkezem! Elmondtam a véleményem! Az talán baj? -
torma1 #7283 Jaja! Inkább valami hasznosabb dolgokat csinálnának! A sok időmilliomos! -
Nem is játszottál még?Akkor mit ítélkezel?Szánalmasak vagytok! -
ERzért jok a dedicated szerverek amit haverokal lehet csinálni és van admin aki ki tudja baszni a csalokat de ez kelett ide ott játszol ahova ai IW net gondolja max 9vs9 ha jol tudom én még nem játszottam vele és most mondja azt mindenki hogy biza én akkor is megveszem ha ezt tudom hogy nem oda csatlakozom ahova én akarok hanem oda ahova a játék jonak látja.De jön a játék rohanok éjfélkor megveszem hoghy tudjak játszani a sok kocka 

-
a lámát úgy érti, hogy a warezosok x nap hátránnyal indulnak, így kevésbé ismerik a pályákat és a játékot, tehát akik megvették könnyebben darálhatják be őket
bár ez az elmélet sd-n megállhatja a helyét, de tdm-en vagy ffa-ban semmiképp -
torma1 #7279 Na ez nagyon igaz! Csináljanak egy normális,stabil bugmentes játékot és akkor megveszik az emberek! Nagy pénzt zsebre teszik a fejesek a játékosok meg le vannak sz*rva! Én azért dumálok ennyit pedig fent sincs a játék a gépemen! Gondoltam a multit majd kipróbálom de így nem hiszem! Cod 4-nek érdekes jobb volt a multi része sokat is nyomtam vele és nem találkoztam csalókkal! -
Láma vagy te... Neked minden játékod eredeti?lol Ha nincs rá keret akkor nem tudom megvenni egyenlőre, és ha lehet multizni warezzal is akkor mért ne?:)