24218
Modern Warfare 2
-
Skyline #7397 Prestige vagyis presztizs....Mond valamit lvl hack noobok?
Azért hívják így ezt a módot mert megmutatja hányszor toltad ki a multit. A bénák hónapok alatt sem képesek pres2-be sem bejutni,a jobb játékosok akár 1 hónap alatt letolnak 5-10 szintet...
Erre jön egy nyominger és lvl70 prestige 10...Ocsmány balfaszok,érje el a noob legalább egyszer a lvl70-et és maradjon ott ne kezdjen prestige-be...Ennyi,nem kell hack...Így mindent tud használni...
De az amikor valaki benyőgi nekem egy szerón tegnap egy pres10 lvl 70-es hogy: Ez nem lvl hack,több mint 1700 killje van...Na az kész..:D
Szánalmas szarok vagytok egytől egyig mondhat akármelyik amit akar..Főleg egy warezos...Ugyan már...
A játékosok száma amióta van warezmulti hogy mennyi féreg szarik a készítők pofájába a világon,és csodálkoznak meg a konzolokra kenik amiért egyretöbb játékfejlesztő köpi pofán a pc-seket....Csak ma vagy 10 klánnal találkoztunk egytől egyig warez (jórészük lvl70hack)...Gratulálok..Húzzatok a patkánylyukatokba vissza a wareztopicba sectorral az élen és csöpörögjetek hogy húmekkora isten aki feltörte mert így tudtok játszani egy darabig!
-
Na emglestem a cuccot,warezzal..Dejó hogy nemv ettem emgy,Istenem..LAggzik,mint a kurva anyja..SOHA nem volt olyan,h 5 csikos lett volna...Pedig a maxpinget levettem 100ra,snapsot 30ra fel emg a maxpacketset is 100ra és iszonytat fos..Leglaább 200as pingem van mindenhol..Onnan tudom,mert kb 175től felfele szokott olyat csinálni,hogy ha futok,akkor amgától megáll..Fut 3métert belaggzik és sétál tovább..MINDIG ez volt és rohadtul idegesit....A hangok is gagyik,az mw1é mérföldekkel jobban tetszett..Meg a játékmenet..18 ember semmi ekkora mapokon..Pl,mint Wasteland....Hiányolom a dedikált szerókat,ott legalább én választottam jó pingű szerókat,ez fos... -
jah ezt az mp_config.cfg-ben kell kijavitani. -
nem tudom volt-e már, de beírom.
A ping kiiratása normálisan:
cg_scoreboardpinggraph 0
cg_scoreboardpingtext 1
Így számokat fog írni nem zöld csíkokat.
-
Kandurex csinálj valamit pls:D -
atomkrumpli #7392 eddig volt esténként kb. 1500 játékos például TDM módban most meg játszanak 17000 körül, de a többi is tízszereződött meg is látszik van lag rendesen -
Gabe18 #7391 Ja elolvastam.
"ez nem egyik ezt csinál a másik meg azt, itt lehet választani.
nem kényszeriti őket senki, hogy szenvedjenek meg érte, engem se hogy ne.
(nem hát,becsaljuk ahogy kell,hiszen úgy helyes)
ennyi.
pont ez a roszz, amit mondtál éppen, a kiközösítés.
nemhogy a saját dolgukkal foglalkoznának.
(ha nem más játékát tennéd tönkre vele,kutya nem foglalkozna vele,single játékodat úgy baxod el ahogy akarod,de a multi csalások,hackelések,stb ,hát nehogy már még annak kelljen kussolni aki normálisan játszik)
ha nem akar szenvedni, akkor töltse be ő is a levelt, ha meg igen, és erre büszke valaki akkor meg mit itélkezik.
(tehát vagy csaljon a másik is,vagy fogja be a pofáját)
hisz én felvállalom, és nem mondtam hogy több vagyok ezzel mint más.
(hát legyél rá büszke,de majd ha rád mondják hogy aim-ozol,meg wh-zol te leszel a legjobban felháborodva,pedig aki a rangot becsalja,abból mért ne nézném ki hogy mást is)" -
Yube #7390 Poénnak sem lett volna rossz:) Hát itt sg-n van ,könnyen megtalálod,azt amit én. De az télleg nulla:)
-
Én meg aszt hittem szivatni akarod itt a népet
-
Nekem is kéne holl van?? -
Yube #7387 Jó van,este van:D Megtaláltam a warezos fórumot,de az egy ... nincs ott élet,ezért azt hiszem/hittem van másik,ami él is. Ezért volt az előbbi hsz
-

-
Yube #7385 Valaki elküldené nekem privátban a warez topic linkjét? előre is kössz -
DarkSector úgy látszik téged itt is béylegeznek a csalás miatt:)
Láttam a Borderlands topikba is h kiakadtak rád:D
-
egyetértek
-
Tegnap a végére értem az egyjátékos módnak és szerintem meg sem közelíti az eddig részeket. A pályák rövidek, pont mire ráhangolódnál a helyzetre addigra vége. A történetet sikerült olyan katyvaszosra csinálni amennyire csak lehetett. Nem volt meg igazán az a hangulat ami az eddigi részeket (igen még a World at War-t is) átjárta. 1 olyan rész volt ami tényleg jóra sikerült, mikor a sötét kihalt városban kellett menni, de az is mire igazán átélhette volna az ember a helyzetet addigra hipp-hopp új pálya. Egy szó, mint száz Csalódás volt. -
engem?
amíg tisztességes keretek közt elmondják a véleményüket, addig nem gond, én nem haragszom érte...
-
semmi gond...azért megértettem , sőtt továbbmegyek....én ezt tudom is, ezért ismerem el, ha valaki elér valamit, és ezért nem mondtam eddig soha semmien játékban senkinek, hogy én csalással jobb vagyok másnál.
vannak játékok, pl re5 ahol meg én értem el eredményeket...és hogy más trénerezett azt nem hordtam le, és nem küldtem el a topicból...:D -
Ne foglalkozz velük, provokálnak . -
látom te a holdon jársz...
ki a rákom villog a fegyverekkel bakker.
ien emberekkel van tele az á....t, akik nem tudnak olvasni..
te érted amit olvasol, vagy el sem olvastad amit irtam? -
deore #7377 Köszi skacok! -
thx -
Nekem eredeti van, még 10ikén megjött .. -
Folyamatosan kell nyomkodnod .. :o) -
azért villog mert folyamatosan kell nyomkodni -
Munszu #7372 Nyomkorászd az F betűt gyorsan egymás után :), és voálá ^^ :).
Am. egy egy felmérés : Innen kinek van eredeti játéka ?^^
( Nem azért, kérdeztem meg hogy ebből megint vita legyen, mert már eléggé unom ezt az egészet^^. )
további szép estét mindenkinek, és jó játékot annak aki már tud vele játszani :) -
Free for allban keresd ! -
deore #7370 Üdv!
Hogyan kell kiszedni a szívemből a kést? Mutatja, hogy nyomjak F-et megnyomom, erre megfogja a kést és aztán elkezd villogni az F és meghalok. Semmmire sem reagál! Kérlek segítsetek.
-
"ezekután nekem mondjátok, hogy miért szolok be a fejlesztőknek, meg hogy miért irkálok ide."
ha a fejlesztőknek akarsz "beszólni", akkor írj nekik emailt, vagy a hivatalos oldalon fórumozz. azzal, hogy ezt itt teszed, csak minket untatsz, már megbocsáss -
Yube #7368 Hello,a multi a warezon most nem jó,valaki tudna egy kis infóval szolgálni?(Bocs hogy ide írom,de nem tom melyik a normális warezos topic. Bocs ha ez gond.) -
Cingar #7367 jo most nem jutott jobb az eszembe 
ezt probalom elmagyarazni hogy miert reagalnak rad elutasitoan de latom ugy se fogunk egyet erteni. nem artasz vele senkinek de a csalas az csalas es ez az ami szerintem szamit az lehet kicsi vagy nagy artasz vele masnak vagy nem telejsen mind1.
-
úgyse érti meg, haggyad -
Gabe18 #7365 Level Hack,csalás.Ennyi.Úgy magyarázod ahogy akarod.
Kapsz alapból elég fegyvert,szerintem még túl sokat is.Az hogy te már 5 perc után villogni akarsz a legjobb cuccokkal az a te dolgod,attól még csalás.
Más "megküzd" érte,te pár gombnyomásból megnyitod.
Az hogy valaki eljut benne egyszer az utolsó kitüntetésig,vagy kimaxol egy fegyvert full-ra,az egy elismerés,azért mert szerette ezt a játékot,sokat játszott vele,stb...Ezt jelentené ez.De ti tönkre teszitek,mert egy idő múlva már majd nem lehet tudni hogy valaki ezért kapta,vagy úgy csalta össze. -
Burney #7364 valahogy éreztem hogy ez lesz ><
kösz a válaszokat -
callsign adatbázis
-
rexsimus #7362 Eleve nem tudod már másik akkhoz rendelni a kulcsot! -
-
nem
ha ilyen egyszerű lenne akkor elég lenne megvennie a Földön 1 embernek, majd az egész világ azzal a seriallal játszana... -
do2 #7359 De van előnyöd a level hackel a többiekkel szemben, mivel a perkekbe sok olyan jó dolog van amit csak később tudsz használni. Én pl már várom hogy harmincas legyek és tudjak használni pár perket amitől erősebb lszek. -
Burney #7358 hmhm
Megvettem a játékot és beírtam a serialt egy Steam acc-hoz, ha most csinálok egy másik acc-ot ugyanazzal a seriallal (ha persze elfogadja), akkor tudok majd egy idejűleg játszan ia két acc-al,külön gépekről ?