24218
Modern Warfare 2
-
En is azt varom mar nagyon, eddigi vidik alapjan igen meggyozo. -
vzajcev #7477 "BFBC2" Az jó lesz majd és ugyis másra van kihegyezve 
Megfér majd mindkettő a polcon. -
hát, szerintem megveszem, csak remélem nemlesz olyan mint a cod4, hogy a csalóktól nemlehet egy jót játszani. Amugy, (tudom nemillik ide) de márciusban jön az én játékom, a BFBC2 :) addig kihúzom ezzel :) -
simonl #7475 Nyilván nem neked szólt amit írtam,
Én azt javaslom, ha szeretted a Cod 4 -et, és van otthon normális internet hozzáférésed, nyugodtan vedd meg a játékot...
(természetesen ha van lehetőséged és/vagy kérheted karácsonyra)
Én is idegenkedtem a Steam -től, de semmi baj vele.
Mindamellett korábban már írta vki, hogy ha eredeti játékod van nyugodtan hátradőlhetsz jöhet bármilyen frissítés.
-
Tévedsz!most játszottam TDM-et annyi a változás hogy nem pár másodperc és van szeró hanem pl 3 perc:) De SD-be egyszerre talál szervert tehát fura -
vzajcev #7473 Beragadt a caps lock
-
MEG ANNAK IS VAN JOGA AKi MEGAKARJA VENNI ÉS VÉLEMÉNYT KÉR !!!! lol -
hála az égnek, az uj patch leblokkolta a warezos hordát seamröl... -
simonl #7470 Nem bírom ki, hogy ne szóljak......
Megint feltűnt itt pár warez-huszár aki azon jogával tisztában van, hogy itt ezen a fórumon is véleményt nyilvánítson. Nem, barátaim.
Jogai annak vannak, aki a kötelességeit is teljesíti. Jelen eseteben annak van joga a játékról írni aki megvásárolta a játékot.
-
hátakkor lehet kár kidobni rá a zsetont, lehet inkáb leszedem akkor :S nemtudom :S -
Berv #7468 Gránátot nekik, szaladnak szétfele, oszt' hátbalőhetőek :) -
hiper KOCKA #7467 basszus, már ki vagyok akadva ezektől a pajzsos katonáktól.. rohadt nehéz kilőni őket, mikor maguk elé tartanak egy ajtónyi nagy pajzsot. Pedig csak hardened-en játszok.
Alább nem akarom adni mert az meg má' kissé egyszerű. Leginkább akkor a xar mikor távolabb vannak, és nem tok mit kezdeni velük. -
lehet -
én ma veszem meg, már félre van téve nekem, de most nemtudom, 100 százalékban lehet vele multiban játszani? -
Ez van ezt kell szeretni,tudod az élet kegyetlen is tud lenni!Amúgy meg van topik ahova való vagy.... -
foxxi #7462 Ennek örülök, de még igy is messze van az elfogadható mértéktől ( persze ez megint minden embernél egyedi szintet jelent) A vasárnap meg nem vasárnap volt
-
Gabe18 #7461 Neten játszani a warez-al vasárnap óta lehetett,nem egy hete.
Te tudod mit olvasol,én azt nem vonom kétségbe.Viszont én játszok vele egy hete éjjel is nappal is,különösebb lag nélkül.Volt olyan meccs ami lag-os volt,volt olyan host aki kilépett,de egyáltalán nem elfogadhatatlan mértékben. -
foxxi #7460 Amég az előzőt feltörő csapat kb felnem kel ma reggel. ne igy legyen4 hiszen ez lenne a lényeg! -
foxxi #7459 Na az elfogult oldal.. 1 hét alatt kilehetett volna adni egy hotfix-et hogy ne lehessen warezzal neten játszani. A LAG meg igaz ( nem én mondom, olvasom). Ez meg azért fáj mert pont az nem tud avagy élvezettel nem tud vele játszani aki megvette.. Nos ez neked 4/1. -
A warez verzióval a tegnapi frissítés óta nem lehet már játszani! Persze kérdés, hogy meddig... -
Gabe18 #7457 " jó az hogy max 9 v 9 tolja, és nem 25 v 25" Nagyon jó!
"jó az hogy csak éjjele lehet játszani mert akkora a lag hogy bejutni se lehet?" Ez meg nem igaz...
"jó az hogy a megjelenés óta kussol a fejlesztő?" Mért egy hét alatt mit kellett volna csinálnia?
"de az a helyzet hogy a multija az amit 80%ban ingyenélők használnak." Ez nem tudom neked mit fáj,fájjon az IW-nek... -
"ÉS a lényeg: nem a játékkal van bajom mert az nagyon jó is lehetne" - erre írtam az idézetem.;) -
Holnap viszem az eredeti mw2-met és megpróbálom feltelepíteni a suli gépeire. Néha vannak olyan gáz info órák hogy nem árt kicsit felfrissülni.
Különben is az excel táblától már berozsdál a szemem.
-
mikor-min?
bazzeg, tényleg nem emlékszem. -
Grifidos #7453 Nem keverlek...cod4 topik.
-
foxxi #7452 Pedig nem tetszik, fent volt, végig toltam a singlet, majd töröltem és visszamentem más játékokktal játszani ( nem cod :D . De a hibái valóban nagyon idegesítenek mivel az előző része nekem tetszett és ha lövöldözni akarok akkor még mindig jó. Ezt is meg akaratam venni, mivel az előző is jó volt, de ahogy mondod "a hibái idegesítenek" nem kicsit. És ezt leírtam, a amagam idióta stílusában.. na még egy kv ( meg talán egy cigi)
-
nem keversz valakivel?
nem vitatkoztunk még.
szerintem.
de tök jó hogy egeyetértünk.
-
foxxi #7450 ja, annyira ideges vagyok hogy mindjárt elalszok
Sry hogy Téged találtalak meg, nem volt szándékos
-
"- tetszik, de a hibái idegesítenek, ezért itt kiadod magadból"
:):):) -
Grifidos #7448 Na ezt valahová írjuk fel hogy most van az első alkalom, hogy valamiben egyetértünk. -
foxxi #7447 Sajnos igen.. és ez a jellemző tendencia ami szerintem a jövőben dominánsabban fog előtérbe kerülni. Mi meg szívunk, mert megérdemeljük.
Csak akkor itt az ellentmondás hogy ha a játékfejlesztő az én/mi pénzünkből él/ne akkor miért nem olyat csinál amit a közösség VALÓBAN várt. Főleg akkor ha 5letekből stb nincs hiány a vásárlói rétegben.
Ha ez üzletpolitika, akkor nem nagyon fog semmi jóra vezetni.
Főleg mert pölö én is ( aki ritkán fikáz, de ha igen akkor szubjektíven de jogosan), nem adom a pénzem a játékért, hanem elköltöm másra. Lehet csak 1 ember vagyok, de az adott szituban a gondolkodásomat követheti a világban még több százezer ember.. és az már tetemes summa kiesés.. stb.
ÉS a lényeg: nem a játékkal van bajom mert az nagyon jó is lehetne, a kiadóval van bajom aki megmondja a fejlesztőnek hogy mi legyen..ja! szabadtudat, vicc. -
és nem is azt írtam, hogy azt az egy véleményt, hogy szar ne írja le, hanem hogy miért ismétli/ismétled önmagát/önmagad, és ennek ellenére miért játszik vele. és végképp nem szabtam meg hogy írjál-e vagy sem. lásd alant idézetem. ideges pedig pláne nem vagyok, én nyugodt voltam végig, veled ellentétben;):)
nem kell pszichológusnak lenni (majdnem az vagyok:)), hogy inkább ez legyen az igaz:
- tetszik, de a hibái idegesítenek, ezért itt kiadod magadból
- warezos a lelkem (nem Te), és a warez instabilitása, kiszámíthatatlan ideje frusztrálja szegénykét -
egy kis vélemény:
csak a multival játszottam eddig.
egyetértek abban, hogy ebben az egészben csak az talál igazán nagy hibát, aki rettenetesen akarja.
nem értem, hogy aki úgy vette meg, hogy szereti a cod játékokat, az hogyan lehet ezzel elégedetlen?
alacsony gépigényű, gyönyörű, pörgős, kurva jó pályákkal teli játék lett, messze hozva az elvárható szintet.
lehet hogy a benne lévő újdonságok kicsik, de van belőlük bőven, és ha az általuk hozott újítások valakinek nem tetszenek, az pech, ezen az alapon semmiféle változást ne vezessünk be, ugyanakkor semmiféle újdonságot se várjunk el.
steam: igen, előbb-utóbb bosszantó lesz, hogy nem tudok válogatni a szerverek-pályák, stb. között. jelen pillanatban azonban az a helyzet, hogy a sokat istenített (általam is) cod4-el (szintén eredeti) egy percet sem tudok játszani a pb júniusi frissítése óta, ugyanis játszhatatlanul akad.(na persze nem új a gépem.)
ebből a szemszögből nézve semmi bajom a steam-el, nem igazán akad, ping bajaim sincsenek - ha a warez és a csalók miatt ez kell, hát ez kell. kellemetlen, de ez van.
összességében tehát szerintem istentelen jó lett, cod4 óta nem játszottam ilyen jót, és nagyon komolyan mondom, nem tudom mit várt az, akinek ez alapjaiban nem tetszik. -
már írtam. ez 99% hogy üzleti húzás, mindenki megvette warezig aki potenciális vevő, most beetetik a "többit". nem 1 játékkal játszották már ezt el. -
Igen, az egyik visszaválaszoló te voltál, de egy másik ember is visszaírt. Mindegy.
Köszi az infót, akkor ebből nem lesz vétel, pedig terveztem, hogy ha az előző részt nem is, de ezt megvesszük.
De kettő példányt nem fogunk venni, az biztos.
Neked is köszi Zomil, így már még biztosabb vagyok a dologban.
Akkor nem is zavarok tovább, jó játékot mindenkinek! :) -
foxxi #7442 Talán azért ír ide az is mert van véleménye... és ha az neked nem tetszik akkor nem annak kellene a természetesnek lennie hogy egyből beszólsz neki, hanem csendben végigolvasod, majd eldöntöd hasznos e az infó, és ha nem lapozol, mivel ez szubjektív vélemény, ahogy minden ember véleménye az. És nem oltani kell a másikat, hanem ha nem érdekel - figyelmenkívül hagyni és tovább lépni.
Na tényleg szép napot
-
foxxi #7441 MIért mindenki a dedikált szerverek hiányával pedálozik? Azon kívül tökéletes a játék? jó az hogy max 9 v 9 tolja, és nem 25 v 25?, jó az hogy fél pillanat alatt feltörték és röhögve játszik mindenki? jó az hogy csak éjjele lehet játszani mert akkora a lag hogy bejutni se lehet? jó az hogy a megjelenés óta kussol a fejlesztő? ( á, biztos gózerővel foltozgatják!- jah! valószínű.. ennyi idő elteltével arra nem voltak képesek hogy az ingyenélőket kivágják?!, simán ki is fizetném érte a 60 eurót... ha a megjelenéskor ( ó, megnt pedálozok!) legalább a 4 "multis" vonulatát elérte volna. Ha csak a pénzügyi részét nézi az ember, és ehhez nem kell nagy eszűnek lenni; 20% eredeti - 80% warez.. ami ha csak a single része lenne, lehet legyintene a kiadó és "ráérősen" foltozgatná, de az a helyzet hogy a multija az amit 80%ban ingyenélők használnak. Csak ennyi a baja, de egy multira kihegyezett játéknál ez egyenlő a sírgödör közelébe jutással. Jogos tehát az a többszázezer felháborodott vásárló panaszáradata amire a fejlesztő válasza: "ó persze, annyira csináljuk hogy azt se tudjuk mikor lesz patch.. főleg olyan ami azonnal minden ( legyen csak netes) hibát javít..
Egyszer még jó lesz... -
Unreal1942 #7440 Sosem lesz olyan skillt igénylő játék mint annó a Q3 vagy az UT volt.
Az viszont tény, hogy itt is az ügyesebb játékosok az eredményesebbek.
Gyorsabban lehet olyan szintre jutni, hogy nem mindig lőnek le és a gyengébb képességűek is el el találnak ellenfelet is :) -
nem vagyok király, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy minek ír ide, minek játszik vele, aki utálja, aki szerint szar. akkor talán az apróban kellene írnia, hogy eladja a játékot.
de én veled ellentétben szívesen veszem tőled ha megmagyarázod a "bizonyítványod" miért is vagy ilyen agresszív kismalac 25-30éveddel. hogy miért írod ne szabjam meg hova írjál (nem szabtam!!!!olvass), de én ne írjak neked vissza. hogy minek vesztegeted az idődet egy szarra. -
Unreal1942 #7438 Igazából nem értem azokat akik azt mondják rossz lett a játék. Meg van a COD4 is. Semmivel se jobb mint ez a 2. rész. Igaz a 2 ben nagyon bosszantó a dedikált szerverek hiánya. Körülményes az egész. Amiért jó lenne az a csalók kizárása, de ez még nem sikerült. (én szerencsére még nem találkoztam velük) Az MW1 ben viszont nagyon sokszor...és ezért is lett elegem belőle.
Aki szórakozni akar vagy egy jót játszani az itt is megtalálja a számítását.
Aki a hibákat keresi mindig annak sose lesz jó semmi.