24218
Modern Warfare 2
-
oks,köszi.
Xfire-ről nem lehet? -
kézikönyv milyen? mert cod4hez elég trógert adtak -
igen lehet, rá kell kattintani arra a feliratra hogy "Multiplayer" -
Sziasztok!
Multizni lehet vele? Ha igen akkor hogy? Köszi a választ. -
csináltam egy nagy hülyeséget már régebben a cod4emmel. eredetibe van meg megcsináltam 55 szintre de vmikor elvesztettem a mentéseimet mondom nincs kedvem előlről kezdeni és futtattam ilyen 55rank hacket, aztán azóta kb féléve kirak a pb minden második szeróról h cheater banned, vmikor le fog járni ez a ban mert úgy hallottam h bizonyos idő után lejár? kár lenne érte :S -
Skyline #7609 Arra az enyhénminimális szövegcenzúrázásra pár hsz-el lentebb...:)
-
HUN BECSEHELY #7608 Lödd meg a lábát -
attosz1120 #7607 segíséget szeretnék kérni!
4. küldetésnél egy csávót kell követnem,de nem tudom mit kell vele csinálni,ha túl közel kerülök hozzá,rögtön vége a játéknak!
Mi a teendő? -
mire is 10 pont? -
Na végre:D -
Skyline #7604 Szakadok:D:D:D:D:D
Frank99!!! 10 pont:D:D:D:D
-
Skyline #7603 Normal playerektől elzárt patchmentes multi;)
-
Jossua #7602 szeretnék én is dühöngeni ,de nem megy a warez off topik :D -
simonl #7601 Informális közlemény azoknak akik még gondolkoznak a vásárláson.
Ma kipróbáltam mobilnet -el, laptopon is a játékot 1 körre - mert ugye a szolgáltatóm másképp értelmezi a korlátlan szó fogalmát - kb. 20 mp várakozás a map -ra de utána laggmentesen futott.....
Jó játékot ma éjjel mindenkinek:) -
madmanic #7600 ja, multi.. -
madmanic #7599 Bakker amit írni akartam lemaradt..
Miért van az, hogy kilépek a játékból, következő indításnál a szokásos akarodecsökkentettmódbanindítaniajátékotmertszarulállítottadle hibaüzivel indít?
-
ne hergeld a népet légyszíves.
nem akarok állandóan radírpók lenni....
innen látni, hogy nem hülyék a steamen/iw-nél sem.
-
madmanic #7597 valami történhetett, warez topikban teljes a kétségbeesés... 
ne menjünk át szívni a vérüket..?
-
az a baj, hogy a vérpistikék elözönlenek minden topicot, ész nélkül cheatelnek stb. stb, sajnos tele van velük a net...
Azért van a WAREZ/OFF topic, hogy ott dühöngjenek.
a Bioshock topicban is kemény csata dúlt annak idején, de rendet tettem.
Félreértés ne essék: bár több mindent megvehetnék 40 évesen, mint sokan mások, még sem veszek meg én sem, de nem megyek oda barmolódni, amit éppen warezolok.(amúgy sem...)
És úgy gondolom, hogy ha valaki áldozott azért, hogy játsszon (szórakozzon), akkor ne vegyék el a kedvét olyanok, akik hülyének nézik azokat, akik megveszik. Ezért van másik topic.
Ezért még 1x leírom: a warez ebben a topicban üldözendő. tessék átfáradni a másikba.
köszi -
volt mit tennem ma is, de úgy gondolom visszafelé nem csinálom, hanem csak innen.
-
bala1 #7594 Sziasztok!
A problémám a köv:8800GTS 320SLi,Q6600.Ha mindent extrára rakok,akkor az fps az teljesen jó,(80-90),viszont néha mocskosul beszaggat és a vinyó elkezd tekerni és leesik az fps 10-20-ra.Mintha kevés lenne neki a memória,de csak 1,7gigát használ a 2gigából.(tehát ez kilőve)
A másik problémám meg az égboltal van,néha teljesen pixeles,kockás az ég.
Valaki találkozott már ezekkel a problémákkal? -
jó, bár csak annyit kérdezett, hogy, ha megveszi eredetibe, akkor áthozhatja-e a dolgait. számomra nem teljesen warez a téma. de igazad van, ne ide. -
Ha minden igaz holnap vagy holnap után érkezik meg :D -
sok embernél van ez azt olvastam. várni kell a patchre -
Hy aLL!
Hogy van az hogy játszok és már nagyon sokat gámáltam. de az egyik résznél error ozik a gáma...:( mikor SPOILER! Keptön PRÁJSZ lekapja a helikoptert aztán lezuhanunk a vízesésbe SPOILER! na szal ennél a résznél.. valaki valami ötlet? -
na megvan a házigazda, most már írtsad Frank a warez kommenteket szépszámmal ;) -
Sparrow84 #7586 Sziasztok!
Emberi tulajdonsag, ha nem ugatunk be egymasnak, hanem probalunk segiteni egymasnak, hiaba warez, hiaba nem az. Azert mert kerdest tett fel, nem kell elkuldeni a halal bizonyos testreszere...
Nos, Shadow: Kerdesedre a valasz nem, a wrz-ben megszerzett rangodat (szerintem) nem tartja meg. Masik kerdesedre, miszerint erdemes-e megvenni, csak bologatni tudok. Ha warezon torod a fejen, hogy abban multizz, akkor van egy rossz hirem. Folyamatosan megy a csatarozas az IW, meg a hackerek kozt... Egyik kidob egy patchet, a masik megkrekkeli. Es ez igy is lesz egy darabig. Ha nem szeretnel folyamatosan ezzel a gonddal szembesulni, akkor igen, megeri megvenni, ha anyagi helyzeted engedi, es nem sajnalsz ra 10k-t. En eloszor sajnaltam ra a lovet, de vegulis nem bantam meg...
Mas: Sracok, mi a sz@rnak csesztetjuk egymast? Miert nem tud meglenni egymas mellett warezos es eredeti jatekos? Emberek vagyunk b@ssza meg, jatszunk es szorakozzunk egymas mellett (szabalyos keretek kozt), nem egymas ellen... -
BIZ0906 #7585 A bőven elég. A 250 plafonnak meg teljesen megfelelne. -
Skyline #7584 Mondjuk mivel alapbeállítások vannak (pl xy perc játékidő,xy pont stb) ugyanoda csak egy fps korlátozást kell nyomni és nem lesznek 500fps-esek,ennyi...de 90fps... Na de mind1 megoldva.:)
-
miért is ne? ha nincs szerver akkor mi akadájozza meg az fps huszárokat, h 600-700fps-el rohangáljanak?
ugyebár cod4-ben a legtöbb szerveren 125-250-re le volt korlátozva nem véletlenül -
Skyline #7580 Maxfps-t nem engedi piszkálni,ebbe ne ugassanak már bele...Egyébként 1 perc gondolkodás után megoldottam hogy tudjam használni 250-en ahogy eddig...:) -
Jobboka #7578 én tanácstalan vok... azt se tom miért nyomja ezt a sötét képes kakit... am ez igencsak bosszantó, h 8 napig folyamat gameltem, és 1x csak be se lép.... a tegnapi steam fagyogatás betehetett neki -
Jobboka #7576 eredeti game.... folyamat gameltem és most nem indul el a multi steamből... sötét kép és töltés asd??!?! -
Jobboka #7575 warez a game? -
sztem csak annyit csináltak egyenlőre h warezzal ne lehessen jáccani -
szukjozsef #7573 Sziasztok!Nem a multi miatt irok hanem iszonyatosan duhos vagyok mert lejott a jatek es ment issinglebe mint az alom max felbontason...2napig a harmadik nap meg ugyakad minta az allat meg minimumon is mitol van ez?Csak a jatekmiatt instalaltam a windowst semmi eredmeny nagyon elvagyok kenodve hogy az ev jatekaval csak 2 napot tudtam jatszani!!!Varon a segitsegeteket!! -
szroncs #7572 Még mindíg nem találttam seholl MW 2 Patch note-okat aki tudja, hogy például 1.0.165.-höz képest mi változott 1.0.166-ban.az linkelje vagy írja le plz. Előre is kösz. Valahogy emelni kellene a szinvonalt mert gyalázat ami itt megy. Több értelmes infó található a Warez Topic-ban mint itt. Csak basztatjátok egymást nem ezért járnának ide az emberek olvasgatni.Több info kevesebb privát piszkálódást plz. -
hálistennek a steam ellenörzi a cfg fájlt igy már csak a nyomi warezosok piszkálhatják azt, nincs több fps huszár pistike, egyedül pár funkció van amit lehet állitani, uj sort nem lehet hozzáirni, maxfps-t se engedi piszkálni -
thx
kellene még ujjabb parancsok én is ezeket kutatom, hogy mien parancsok működnek.... -
konzolba kell beirni
:D