24218
Modern Warfare 2
-
nem neked írtam, darknak csak törölted a hsz-ét :D -
igazad van, moderáltam magam.... -

-
találkozott valaki rózsaszín szivecskés csapattal? (level 60...)
az egyik free for all-on érdekes dolgokat csinált ma, többször is.. -
én is rád szavazok! -
price semmi rakétát nem lőtt -
MURopi #7653 jee rendes HG végre olvashatóvá válik a topic!:D spec opsban mennyire lehetséges a juggernautos küldik? próbáltuk regularon haverral amikor favelán kell csak robbanóanyagokkal 10darabot elpusztítani de nagyon nehéz MÁR REGULARON! -
semelyikre -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak azért örülök hogy most nem halt meg mindeki a végén. :D És mikor Price kilő a tengeralattjáróból néhány rakétát, akkor azt melyik országra is lőtte? Ezt a részt nem igazán értettem. -
Munszu #7646 Ja ,sajnáltam is :(. De nem mondom tovább mer Spoiler^^. -
thx -
Köszönöm.
Frank: akkor sok kitartást :D -
kösz, de nem kell gratulálni.
ezzel csak gond van, elhiheted. de legalább többen örülnek, mint eddig, ha ide jönnek, ezért kértem, és támogattatok.
-
angolul itt -
Az achievmentek listáját meg tudom valahol nézni?
Frank: gratulálok a "kinevezésedhez" :D -
Grimnir #7640 Szerintem ne használd az eredeti játékhoz azt az accountot amit a törthöz használtál. -
na igen, nálam is ilyen volt, én is felraktam a drivert (azóta még a játékot is újratelepítettem), de még mindig ugyanilyen
-
Shadow DooM #7638 sry h kétszer irok,gondolom a multinak nincs külön mentése a gépen fájlba vagy valamilyen dokumentumba,vagy hülyeséget kérdeztem?:D -
Shadow DooM #7637 Köszi amúgy,de amúgy tudja valaki biztosra ezt a dolgot?mármint hogy most törtön van 14-es "karakterem" de már holnap érkezik az eredeti,ezt letörlöm,és megy fel az új,gondolom megmarad mert a steam menti az egész bulit??!!Source után amit megveszek eredetibe:D -
Mostmiaz??Csak azt akarom h FPS limitet feljebbtoljam és h lehet-e rendesen szervert keresni mint az előző részekben eredeti a játékom -
azt a steam őrzi asszem, így megmarad. -
Hova ment a game win7 alatt?
Ha újra kell telepítenem a játékot, bemásolom a mentést, megmarad a rang, stb.?
Köszi! -
elég szarul jár szegény :( -
Munszu #7632 Ja és amúgy price után, a kedvenc karakterem Ghost lett, és a maszkjai is elég komolyan néz ki^^. -
Munszu #7631 Azt is akartam írni, köszike :D a helyesbítést, totál szét vagyok esve X).
Pipeboy : Próbáld meg leszedni videó kártyádhoz a legfrissebb drivert^^. -
jaahh. az oké... -
A red dot sight és az EOTech sight(a vastagabb piros) között van valami előny, hátrány? A 2. az ugye vastagabb kör, nekem jobban zavarja a rálátást. -
midian #7627 Új videó driver suzem tuti oldja a problémát
-
Nekem is ez volt.Felraktam a legujjabb DRIVERT és ment minden faszán... -
Pipeboy #7625 Sziasztok feltettem az mw2-tőt és sajnos ilyenek a betűk:
Szerintetek mi lehet a gond? -
ÍGY -
szégyen :D -
Hogyan lehet szervert keresni?És konzol parancsokat beírni? -
Gabe18 #7621 Szerinted a fennmaradó bő 4 oldalban erre van hely?Irányitás,képernyő ikonok,menü.Kész... (tehát kb amit mindenki 3 perc alatt magától is beazonosítana) -
steam -
Munszu #7619 ÁÁÁÁÁ cd kulcsot nem is akartam írni XD, mért nincs itt szerkesztés gomb?:(
Mind1 XD, azért értitek ^^. -
Munszu #7618 Nem lehet, és kell hozzá egy xfire, meg cd kulcs, hogy tudj játszani :). -
de ilyen hogy perkek leírása vagy az új cuccoké? -
én ugy tudom, h a ban örökre szól -
Gabe18 #7615 8 oldal abból egy a tartalomjegyzék és 3 a mindenféle jogi szöveg licenc-ek és stb...