24218
Modern Warfare 2
-
Ez nagyon nagy! 

-
Unreal1942 #7699 Vegyél fel hitelt :) -
Munszu #7698 Tanulság: Nagy az isten állatkertje^^, az ilyenekkel nem kell foglalkozni :) , megunják és lelépnek.
Amúgy :D NEM BÍROM KI DECEMBERIG VÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁH :'( X'D.
Mit tegyek ?O.O és még 3,5k kéne csak XD ,na mind1, szuszááá már csak 1 hónap XD.
-
szroncs #7697 Hogy a rohadt annyár az összes féregnek már wazze:
http://www.youtube.com/watch?v=tIeyA6R_1Qc
Patch note-t még mindíg nem találom írtják ezeket egyáltalán már? -
5x5 -
az enyémben 8 szám van -
5x5db betű és szám -
hány számbol all a serial?
4 vagy 5? -
Skyline #7692 Alkalmatlan ember az alkalmatlan helyen az alkalmatlan időpontban...Csak hiényoztak belőle a Bruce Willis-i képességek...
-
Gabe18 #7691 Nem csoda hogy kiborul szegény ha mindig bántod...
-
Skyline #7690 Tegnapo nap fplyamán már találkoztunk cheaterekkel..
Az egyik egyértelmű aim-os volt wh-val,a saját csapattársai is folyamatosan szídták,visszajátszásban pedig egyértelmű volt az eset (jellegzetes falon már becéloz,kioldalaz lő/ ugrál az embereken a célkereszt)...
A másik pedig egy komplett klán volt szintén falon célzás,embereken célpontugrálás...EGY KLÁN!! Szánalmas...
Ezzel egyidőben megjelentek a lowok akiket ha kilő az ember egyből cheatert kiált...
Volt egy zEx Search Clan nevü egyed...Hegyi házas pályán egyedül maradtam leraktam a bombát a rétre. Rámlőtt egy csipa jeep mellől felédobtam egy granyót megfeküdt az autó kigyulladt..Lefeküdtem a fűbe zEx maradt ellenfélnek...Volt annyi esze hogy az égő kocsi mellett akart rámjönni,felrobbant vele együtt a kocsi nyertük a kört erre egyből írta: HDF CHEATER!!!!
Következő körben rakjuk ugyanott a bombát hajósház mellett fedezem a lerakót egy másik sráccal zEx legyapta a hajósházi társam majd überpro kiugrással akart megölni de a levegőben ellőttem shotival...:D Megint cheater lettem...Köv körben kést kapott,közölte hogy fuckin cheaters és kilépett...:)
-
Igeen, az valószínű. Hogy ez nem jutott eszembe :D -
Az a rész nekem is zavaros volt -
vidkari, hangvezérlő driver frissítés. -
Ezért szoktam előbb kipróbálni a warezt... -
Angra #7685 Ja, ez elég nagy WTF volt... -
Nekem akkor csinált ilyet ha a grafot állítottam,ki kellett lépni xfire-ből úgy már nem volt gond. -
asdasdasd #7683 Nem tudom, hogy másnál is előfordul, az sp-ben a Gulag pályán Ghost nem nyitja ki a körfolyosón az ajtókat. Ez valami bug? Nem tudok továbbmenni... -
Többen írták, hogy létezik a 1.0.167-es verzió. Hát nekem még mindig 166-ot ír. Steam frissítette magát, de a játék nem. Másnál is így van? -
Nekem is Edimax routerem van, es eleg csak bekapcsolni az Upnp-t. Utana minden tokeletesen mukodik. -
így van, nekem is elég volt! -
De a Microsoft.com oldalon is ugyan az a legfrissebb DirectX amit felajánlott a játék telepítése végén hogy tegyem fel,és megis történt!! -
telepíts a microsoft oldaláról töltött legfrissebbet. -
Ez mitől lehet belép a játékba intro mutatja aztán kidob ezzel az üzenettel.:
Telepítés végén ami DirectX-et felajánlott feltelepítettem!! -
De nekem az is elég volt, hogy az "upnp" aktiváltam a routeren! -
Puhos #7675 Köszi! -
Dark Geo #7674 google + Edimax BR-6214K port forwarding = Tádám!
Másodsorban minden hozzád hasonló esetben DMZ-t vagy PORT FORWARD-ot kell keresni a router nevével együtt! -
ez most szándékosan ilyen szar videó, vagy végig laggolt a csákó? -
Puhos #7672 Csá!
Az lenne a kérdésem, hogy a Spec. Ops résznél van két olyan küldetés ami kétszemélyes. Ha el akarnám indítani akkor a képernyőn a "Strict" felirat jelenik meg. Viszont ha a multival játszok ott úgyszintén a "Strict" felirat olvasható, de ettől függetlenül tudok multizni. A játék eredeti. Routerem van Edimax BR-6214K. Ez a típus nincs felsorolva az Infinityward honlapján. Esetleg valakinek van- e ilyen típusú routere? Vagy tudja-e valaki, hogy mit hol kell beállítani?
Köszönöm! -
fbd195 #7671 ezt olvasd el és megtudod hogy miért :)
http://www.totalcod.hu/hirek/2009-11-18_iwnet_biztonsagos_/ -
Tassadar22 #7670 Más is tapasztalta, hogy multizás közben vírust talál vírusírtó. Néha elég zavaró, hogy csata közben át kell lépnem az asztalra, hogy kezdjek vele valamit. -
Azt sajnálom,hogy nem lehet a Single kampányt coop-be végig vinni... :( -
oops ezt nem ide. sry -
Sziasztok!
Haverral akartunk játszani coop módot. Win 7et használ. Megcsináltunk mindent ahogy kell. De mindig azt írja ki neki hogy nincs bent steamben.
( Másik haverommal tudtunk játszani) -
mivel a pb banolta, ezért eredeti szerverekre nem fog tudni menni, ez egy örök ban, nincs olyan, h lejár, de ezt már leirtam mikor feltetted lejjebb a kérdést -
Van kodnégy topik, de asszem a mentésekben töröld a multist, legfeljebb kezded előröl, vagy rakd ujra, ha akkoris azlesz, akkor szopacs van!:s -
rexsimus #7664 Én úgy vettem le, hogy ő lőtte ki az EMP-t amivel odacsaptak az orosz inváziónak. De ez csak én vagyok, egyszeri végigjátszás után. Hétvégén megint kiviszem, akkor már a sztorira is tudok figyelni :) -
Erre valaki? -
na most megfogtál :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de mikor mondta a csapat, h a rakéta ki van löve ö csak annyit mondott: "good"
akkor most miért is volt jó, h kilötte a tengeralattjáro a rakétát? :)