24218
Modern Warfare 2
-
Nállam azt automatán előveszi emlékeim szerint. -
vedd elő a detonátort és csinálj tüzijátékot! -
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Az eddigi részekkel még nem volt bajom de ennél most egy pályánál nem tudom hogy mit is kellene csináljak. Az első epizódban a 3. pálya amelyik úgy kezdődik hogy jégcsákánnyal kell mászni, ott amikor a hangárban vagyok és valamit fel kellett vennem,akkor beront az ellenség és ha előjövök agyonlövik a társamat, de ha nem jövök elő akkor is kivégzik. Itt mit kellene csináljak? Köszönöm a válaszokat előre is! -
Rundstedt17 #7777 Azért a 4 is visszalépés volt az 1hez képest és ez most csúcsosodott ki.....Magyarul részről arcadébb lett a cod széria,szóval értelmetlenül panaszkodtok -
Hát igen XD -
jah de mivel drágább pl cod6 ezért postával is tokkal vonóval kb 5000el olcsobb az utánavéttel....:D -
jah ezt tudtuk már...
sőtt ezt hivatalossan is elismerték...
csak eddig nem verték nagy dobra, mert a hivatalos hibajelentések asszem 0.02% -
Ja igazad van. Én maximum a steam-ről vennék digitális (doboz nélküli) játékot -
én asszem azon kivül hogy sajnállak, de a többieknek szerintem eszébe nem jutna fizetni előre egy neten árult cdkulcsért.
te komolyan aszitted hogy kapsz eredeti kulcsot?
ezek mind kamu oldalak...ieneket nem szabad elhinni
ien nem létezik, vagy ha ienbe valaki belemegy, akkor ne lepődjön meg.
ráadásul mien játék árát? 10ezret fizettél a cdkulcsért ki? -
boomsly #7771 egy kis érdekesség
gyorsan olvassátok, mielőtt törlik -
ez az összes cod-ra is igaz! -
Engem azok a rohadt gránátvetősök zavarnak. Egyszer volt olyan hogy a gránátvetőjével már vagy 10x meg ölt (csak azt használt) ezután félreugrottam megöltem erre elkezdi hogy:NOOB jumper. you cant play normal
Ezután megöltem még 2-szer és kilépett... -
elfogult lehetsz nagyon a 2 iránt, pedig azt hiszem a pc-n megjelentek közül, az a legszarabb. a legjobb egyértelműen az uo. elrugaszkodik a realitástól, naná, ez egy arcade lövölde nem egy operation flashpoint. mellesleg az imádott 2. részedben sem túl reális az élet vissza töltés, pár lihegés által. na mindegy, ha nem tetszik ne játsz vele, de szerintem nem lett rossz és nem azért mondom, mert most ez a "menő" -
Gabe18 #7767 Hát egy hete van kint a játék,annyi "pro" még nincs.Majd idővel.De SD-ben láttam én már gyereket folyamatosan legjobbnak lenni körökön,pályákon keresztül.
De mondjuk annyi perk meg anyámkínja van hogy még a legjobbak is belefutnak,egy gránátvetősbe,vagy egy szenzorosba aki kiszúrja,vagy egy olyanba akinek az a hőérzékelős távcsöve van,úgyhogy nem nehéz elhullani,minden ilyet meg nem lehet megelőzni.
És egyelőre úgy tűnik hogy itt nem is lesz olyan mint 4-be a promod (dedikált szerver hiányában),ahol kevés fegyver,minimál perkek,és akkor inkább a tudás meg a pályaismeret számít.Persze dönteni itt is az dönt legtöbbször,de ha beleszaladsz a "modern technika vívmányaiba" akkor sokszor nincs mit tenni. -
Nehogy valaki onlinekeystore.com-ról rendeljen, mert már több mint 24 órája várom a kulcsot, és állítólag nem számít legálisnak amit ők adnak.
Én már próbálom vissza kérni a játék árát. -
Egyéni probléma lehet mert miután eltűnik el kéne induljon a játék. Próbáld azt hogy nem a steam parancsikonnal indítod hanem azzal ami az asztalon van, de steam-be legyél belépve -
untoten #7764 csáo, ma raktam fel a cod:mw 2-t és amikor elindítom steammel a játékot azt írja ki h "Preparing to launch Call of Duty: Modern Warfare 2" ami aztán eltűnik és újra visszajön és nem hajlandó továbblépni, vki segítsen pls -
"értettem mit mondasz :)" -
szroncs #7762 Köszönöm a véleményeket.
Bár a Kennedy-t akkor ölte meg Lee Harvey Oswald amikor engem az IW-net a bantu nigger gyerekkel egy közösségbe kovácsol:)...met ugye az jó... -
Neoncsoves #7761 nónics, értek mindent. azt is amit írok, azt is amit olvasok... -
Ragnar360 #7760 "de *NEM* kifejezetten a multiplayer motivált" -
Ragnar360 #7759 hát boxon nyomtam, de öszintén szólva a 4-el és az 5-el se nyomtam túl sokat multiba, a többi az tényleg franko egyértelmüen
megmondom a tutit:
1,5 évig cod2-ztem pc-n rengeten szép, jó emlék amiket nem feledek, 3. részt szinte kihagytam, jött a 4. a sok buzi muki odavolt érte mert ez kellett a népnek ?
De mit is kapunk: faszságos perkeket, amik sokszor UNREÁLISAK, ULTRAPÖRGŐS JÁTÉKMENETET azt ennyi
SD-t még nem nyomtam ebbe, de majd nem is az a lényeg, hanem:
- az a rohatt futás nem kéne
- kelsz, fekszel
- kurvára nem nagyon számit a SKILL, mert sok a mukigeci, meg amúgyis HÚSZMILLIÓ helyről lelőhetnek és a grafika, pálya részletessége a miatt hiába nézel jó irányba nem veszed észre h ott van elötted 200 méterre az ember félig kilógó testel
- sérülésmodell, oké h realitáshoz van közel, de nem mindenáron csak arra kéne rámenni v nemtom, merthát szómiszó elég kedvrontó ez is sztem
- A JÁTÉK ÍZE, igy szoktuk az én körömbe mondani, IZÉ, HANGULATA, az egész TELJESEN MÁS MULTIBA MINT SINGLEBE ÉS HA VÁLASZTANOM KÉNE AKKOR AZ UTÓBBI
- kempelés, hát igen, haverom is ezt mondja, h ezt nyomják, mondom én annyira sokat nem toltam, majd ma holnap hétvégén igen - DEEEE nagyon sokan kempingelnek sunyiznak stb.
NEM LEHET OLYAT CSINALNI, (A LEGTÖBB JÁTÉKMÓDBAN), hogy fogod mész, MERT PRO VAGY és mint a TRAININGET AKÁR ITT VAGy A 4-BEN UGY NYOMOD A MULTIBAN IS, úgy keményen mint a filmekbe vagy akármi, nem tudod, nem arra van kihegyezve, pedig KÉTRÉSZŰNEK KÉNE LENNIE egyszer a KIÉLEZETT TAKTIKA NEM RUSHOLUNK, S CSAK OKOSAN, a másik meg hogy HA TUDSZ AKKOR MÉSZ ELŐRE ÉS ÖLSZ ÉS NEM HALSZ - persze nem azt mondom h nincsennek ilyenek v vmi, de összeségében VISSZASZORIT A JÁTÉK, meg mondom láttam tegnap is kemény statokat, és csak pislogtam, mondom ezt ezen a pályán free for allba hogy a picsába tudta megcsinálni, mert ha kemplet volna akkor nem lenne ennyi killje és hasonlók
Nyilván nem szoktam hozzá az új codszéria multijához, de öszintén szólva nem is tudom, h akarok e vagy hogy milesz a vége, eredetibe megvan a játék, de kifejezetten a multiplayer motivált - PEDIG nagyon olyan beállitottságúnak tartom magam...
Kivancsi lennék az itt lévö "nagy" codosok szakértelmére, tapasztalataira, véleményre, thx! -
csak azt nem érted amit leírsz?:D -
Neoncsoves #7757 értettem mit mondasz :)
-
én még nem döntöttem el hogy kell-e nekem a játék, úgyhogy szívesen olvasok kritikát olyan játékosoktól akik megvették és kipróbálták ... -
értetted a gondolatmenetem?
nem mennek fel, mert mindig updatelik az anticheatet, az ingyenes csalást meg nem, így azzal lebuknak.
de azt mondtad fölösleges a harc > nem updatelik az anticheatet > nem kell a csalást updatelni > elég a public hack is...
tehát kell a harc... :) -
Ragnar360 #7754 tegnap lett meg a jatek, aztan gyorsan bele is kostoltam a multiba, de sztem még mindig ratyiság :S a multi nagyrésze -gondolom nem érdekli a diszes társaságot, h miért :P -
Neoncsoves #7753 de komplett ember nem megy fel ingyenes csíttel játszani. mostani csíterek 99%a tuti h private hacket tol -
jogos. -
vannak oldalak, ahhol árulnak cod6 hecket, kb 4-5ezer, és kapsz supportot mindig...
lol
nah ez hiányzott...:S -
Azért ne mond hogy nincs értelme... a cheat elleni harc élteti a privát hackeket... ha megszűnik a küzdelem, akkor fölöslegessé válnak a privát hackek mert a random hack is ugyanolyan jó... szerinted mennyire szaporodnának meg a csalók ha ingyen is hozzájuthatna bárki mindenféle veszély nélkül? :\ -
hallod én azt mondom ne lehessen warezzal játszani, de mivel a csit nagyobb gondot jelent, azzal is tehetnének valamit!!! -
Neoncsoves #7748 sajnos van ismerősöm aki nyomta a private hacket még régebben CoDban. Mondta, hogy PB frissítés előtt(!) néha utána, kapták a hack frissítését, amit szintén továbbra se detektált a PB... VAC sincs máshogy, szóval szerintem felesleges ez a harc a csíterek ellen, mert aki akar, ígyis úgyis csítelni fog. Aki kiad 8-10ezret a private hackre, az megveszi újra a játékot ha kibannolják... szóval lényegében nincs ÉRTELME. -
Szerintem nem is letezik a 167-es verzio.
-
ja ugyanúgy 166 :( -
Nekem is sz*rik frissíteni. Nem vágom miért. -
- Mi változott a frissítésekben?
nehezítik valószínűleg a warezosok dolgát
- Milyen lépéseket tesznek warez ellen?
Titkosakat... így nehezebb feltörni :) (+5 perc)
- Milyen cheat-eket detektáltak már és hányat tudnak már blokkolni?
Sosem eleget... Blokkolni cheatet sehányat, az accot blokkolják aminél detektálták a csalást. (már ha VAC van... de ezt csak decemberben tudhatom meg biztosan)
- Hány steam Id-t bannoltak már cheat miatt.
Megint csak: nem eleget...
- Ki ölte meg Kennedy-t?....
Lee Harvey Oswald
- és mi az IW. igazgató bankkártya pin-je?...
1236
Mert hogy harangozzák be? "Hát összedobunk egy ilyen szar szart, konzolosoknak fekszik, PCsekre szarunk, warezt hátha megfogja, ha nem akkor ez van, úgyis veszik mint a cukrot..."
Tuti siker :)
Warez, őszintén, miért bassza csőrödet? Oké, hogy potenciális csalók, de említetted mellettük külön a csalókat is... tehát a warezesek megemlítése teljesen fölösleges... mert a gondot bizony a csalók jelentik...
azok meg voltak, vannak, és lesznek... csak mivel nicns dedicated server, nincs admin, nincs kick... marad a VAC delayed(!) banja... ami viszont a komoly privát csalások ellen nem sokat ér... szerencsére azok fizetősök...
(esetleg megpróbálhatod hogy előfizetsz X22-re és ahogy kapod az updatet úgy küldöd a VAC-teamnek, hogy figyeljenek rá... hátha... mondjuk valószínűleg már megfordult ez valaki fejében, és láthatólag semmit nem ért...) -
erről többieket kell kérdezned.
én nem tudok játszani vele.
ezt egy gyerek irta nekem.
1.0667-ese van és azon tudja használni a konzolt...és ezt be is bizonyitotta.
lehet akkor elirta, és csak 1.0.66...akkor elnézést. ez nem 101% -
persze privát csít az más téma -
sorry!
rosszul fogalmaztam.
elengedhetetlen a singlehez is!! a steam.
többi oldal ezen felháborodva kijelentette, hogy nem hajlandó, olyan játékot eladni, AMIHEZ OFFLINE IS KELL STEAM, amit a játék telepitője alapba tartalmaz!!!!