24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    hát bakker köszönöm szépen....
    az egy dolog hogy valakinek szurja a szemét, a logom, de soha nem hazudtam...

ne nézz hülyének...miért találnék ki ilyet ha nem így lenne?
    nem warez, akkor mi a probléma?

van aki a tesójával játszik felváltva, és haverokkal...
    ez aztán télleg elképzelhetetlen mi?
    vagy csak direct irogatsz???
  • tommygear
    am ez se igaz h haverjaiddal vetted mi?
  • DarkSector
    huhu
    itt valamiről lemaradtam de nagyon....

miről van szó? nem értettél félre valamit?
    mit loptam az eredeti cod6-ot?

őregem szerintem te nagyon nem ismersz engem ezekszerint.
    én lennék az utolsó ember a földön aki valakitől valamit ellopna, nem értem miért hiszed ezt.

vagy mutassam meg lefényképezve a cdgalaxisból a futár által hozott számlákat, meg a csomagolást?

mert ugy érzem, hogy te most arra célzol hogy ezt loptam valahonnét....
  • Frank99
    megvetted lopottan, vagy hogyan gondolod?

ezért én tárgyalásra jártam Hódmezővásárhelyre majd Szegedre, anno domini...

nem kérkedjél. tele volt ma a topic a szómenéseddel, vírusos vagy? saját magadnak feltett kérdésekre időnként magad válaszoltál.
    átérzem a kínodat, hidd el, de nem erről szól a topic.

menj át a másikba, de ahogy nézem, ott is unnak már időnként...
  • DarkSector
    huh ezt nem vágom mien matatásom?
  • DarkSector
    ok de akkor is ez a véleményem...
    amugy meg ha azt nézzük megvettem...számit hogy mennyiért?
  • Lunatic83

érdekes útvonal...
  • Frank99
    nem írtak, de jobb is...
    :-)))
  • Lunatic83
    az elmúlt 40 percben, egy üzenetet se írtatok, vagy csak ilyen erősen/gyorsan dolgozik a "cenzúra" ???! XD
  • Frank99
    ha hacker akarsz lenni, vagy mi a faxom, akkor keresd meg razort, incsit + a pincsit, de nem igazán idevaló a matatásod, amit csinálsz.
    kigondlosz valamit és ideírod. rajzold a falra.
    nagyon ráérsz, úgy látom.
  • madmanic
    a hostnak sötétebb a jel vagy ping-jelző vagy mifaszom..

• Frank99
    nem mondom még1x.
  • Frank99
    vetted? vagy loptad?
  • Frank99
    kérek egy kis önmegtartóztatást.

Darksector!

én azt hittem, hogy megvetted a csocsót, azért engedtelek, agyalni ma.
    holnap egy ilyen ömlengést amit ma csináltál, nem nézek el.
    a commentek 70%-a te voltál.

a többieknek is szól.
  • Rundstedt17
    Nekem az egy kézzel tölthető P90-es lett a kedvencem,meg a dupla shoti,a következő rész vajon hova fog süllyedni? :DDD
  • bazsi83vp
    Mivel az M16 a szabvány acél mérőlapból 2,5 mm-t üt át. A kalasnyikov meg lőszertől függően a sima 2,2 (könnyű ólommag) a páncéltörő meg 6 mm-t (nehéz acélmagvas) a wolfram karbidos meh még több. Na most ez az M16 nekem egy 20 centis falat még jó téglából se vigyen át max Ytongot.
  • banike
    az ok hogy elinditani a steamet de nekem 2 db steames fileom van
    steam_api.dll illetve SteamAPIUpdater.dll más steames valamik nincsenek
    valaki valami ötlet?
    elöre is köszi
  • bazsi83vp
    Engem nem érint. Mikor egy betonfalat át tudtam egy sz.ros 5.56-al lőni, félretettem. Mese habja. Arcade-nek elmegy. Arról nem is beszélve hogy ne legyen már egy rövidcsövű magnum olyan pontos mint egy 9mm-es luger lőszeres pisztoly.
  • Lunatic83
    lehet h azért "nem számított" mert végül is még nem aktiváltam, vagyis nem raktam a 3 közé egy ilyen magas pontszámú kill s.-ot se, így nem volt mit elérnem.....

holnap ezen sürgősen változtatnom kell ;)
  • Gabe18
    Helyes,had hulljon a aim-os,wh-s,rank hackeres része...

Bár csak óvatosan,mert tegnap éjjel én is csíter lettem... Wallhack volt az ítélet.
    Elsőre nem igen értettem mért.De aztán visszagondolva sejtem.Abban a körben két kill sikerült.A 2. sima ügy,védte a bombát az utolsó ellen,állt az ajtóban,másik oldalról mögé kerülve sima lövés volt.
    Viszont az első...Sniper-el várok,gyerek kiront az épületből,egy lövést elnyomok rá,de nem talál.Egyből behasal egy doboz mögé.Mondom jól van,megvárom amíg mozgolódik-forgolódik ott valamit,majd ha látszik belőle valami akkor kilövöm.De telnek a másodpercek,semmi,közben máshol már komoly öldöklés ment,mondom most már legyen valami.Bedobtam egy gránátot a doboz mellé,vagy felrobban,vagy kijön alapon.Ki is ugrott,én meg addigra pisztolyra váltva le is szedtem.
    Na most szerintem a killcam-ben ő az első sniperes lövést már nem látta.Csak hogy én nézem a dobozt ami mögött hasal,aztán egyszer odadobok egy gránátot...
  • HD JOHNNIE
    akkor elképzelhető h azért nem tudok belépni mert túl van terhelve a szerver?
  • tommygear
    indítsd el a steamet
  • elitehun
    Azt hogy belépsz a steam-be-.-
  • banike
    hello

én már a játékot nem tudom elindítani mert ezt írja
    "steam must be running to play this game" ez ellen mit lehet csinálni?
    elöre is köszi
  • tommygear
    ja okés
  • Gabe18
    Lemezről telepíted,a végén a steamről update-el.Volt valami hiba egyeseknél hogy elkezdte az egész játékot a steamről leszedni,de arra volt is linkelve megoldás a megjelenés napjaiban.
  • Lunatic83
  • tommygear
    telepítéssel am milyen problémák vannak? hallottam h steamről kezdi telepíteni a dolgokat nem a dvd-ről? hogy is vanik ez?
  • Gabe18
    Fogalmam sincs.Igazából nem látod hogy te vagy a Host,max annyiból hogy a ping grafikus kijelzője fullon van.De legtöbbször ilyen ember több is van,tehát nem egyértelmű.
    Mindenesetre nekem a 30/20-as DigiNet-el ha host ha nem,teljesen jó a game.
  • armageddon666
    ezt felejtsd is el, mert gyakran bebugol és nem lehet elindítani valamelyik játékot miatta.
  • tommygear
    fúha :D
  • sztoncsi
    LoL mekkora felfedezést tettem!
    Be lehet állítani a Steamet magyar nyelvre!!!
  • HD JOHNNIE
    Nem tudja vki mi a tököm van? Egyszerűen nem lép fel nekem a játékba a steam. Mmint alapból nem indul el. Kiírja h multiplayer indításának előkészítése és ennyi.
  • armageddon666
    akkor fiber powerrel jó eséllyel engem fog hostnak bedobálni? :D mert akkor valszeg megvevős ^^
  • Gabe18
    Mert most meg mi a baj?Az legyen a host akinek 56k-s modemen megy?
  • DarkSector
    "Az IWnet megnézi kinek a legjobb a net kapcsolat,az lesz a host"
    nah itt a lényeg...
    THX
    minnya a kardomba dőlők bakker.
  • Gabe18
    Én nem tudom miről beszélsz...

Van 8-12-18 ember akiket összedob.Az IWnet megnézi kinek a legjobb a net kapcsolat,az lesz a host.Ha meccs közben kilép,átrakja a következő legjobbra.Ennyi...

Most már oda bonyolítod részemről ahova akarod.
  • Gabe18
    Vagy berak valahová,ahol már játszanak,és hiányzik egy ember éppen.

Az Invite részt meg nem tudom pontosan.Az még PS3-on a CoD4-nél úgy volt hogy az ismerősöket behívtad,és akkor onnan együtt rakosgatott titeket be,úgy hogy mindig együtt legyetek.Gondolom itt is így mehet.

A Private Match-be meg gondolom csak az mehet be akiket te az ismerősökből "be-invitelsz",és akkor ott magatok vagytok.
  • DarkSector
    nah akkor mond el ezt visszafelé.
    ezt amit leirtál ezt eddig is tudtam.

csak forditva hogy kell?
  • DarkSector
    nem a wraezt éltettem, hanem 10ezres iwnetet itéltem el...a különbség nagy!