24218
Modern Warfare 2
-
Puhos #8460 Újraraktam egy másik meghajtómra, működik. A baj csak az, hogy teljesen elölről kell kezdenem az egészet. Minden eddig megszerzett eredményem odavan. -
Na ami megjelent temp kiterjesztéssel, arról vedd le a tempet, írd vele felül az aktuális exe-t, és elvileg akkor fog indulni!
(a havernál ez lett a megoldás) -
Ja
-
Ez jó játék volt ugye Logan? 
-
hármat próbáltam. a legújabbat és két régit, amivel ment régebben hibamentesen. most windows 64bites korábban 32es volt így itt is másik drivert kellett használnom. -
tituka #8454 hihetetlen ez a direct x -es hiba
már az agyamra megy
-
Hát azoknak bizony a jó k*rva anyját.
1-2 spec ops pályát azok miatt nem tudok megcsinálni veteranon. -
Puhos #8452 Sikerült? -
de vga drivert még mindig nem? -
már alaplapot és windows-t is cseréltem -
Puhos #8449 Nálam ezzel a megoldással az volt a baj, hogy akárhányszor átneveztem a két fájlt, nemsokára megjelent mind a két fájl a .temp kiterjesztéssel a programban. -
frissíts vga drivert -
tudnátok segíteni, hogy ez mitől lehet?!
video -
azok tényleg nem kellettek volna, rengetegszer buktam el az egészet azok miatt -
Rundstedt17 #8445 Szerintem a használókat kellene bár akkor a topic kihalna:D..... -
mit nem értettél meg? -
Seten #8440
Valaki tudna a single részhez egy magyar nyelvű végigjátszást?
Illetve, elég lenne csak maga a sztori, mert végigjátszottam ugyan de nem túl jó az angolom. :)
-
spec ops-ba vannak ilyen juggernaut katonák...hogy azt minek kellett belerakni? 6 golyó kell bele barrettal... 4 tár m4a1-esel hogy meghaljon... és van hogy egyszerre 5-6 jön... -
Gabe18 #8438 Na,még ideológiát is gyártanak hozzá.Fantasztikus.
Az én ideológiám,hogy az ilyen pénzért vagy ingyen csalás gyártókat,meg a használóit is mind a Dunába lőném.Lehet kissé drasztikus de sebaj... -
Ha az nem megy akkor uninstall utána töröld a regeditből a steam szó alatt beadott fájlokat utána reinstall. Nekem ez oldotta meg ezt a problémát -
az az. akkor van, amikor megölöd azt aki előzőleg megölt téged. -
Sparrow84 #8435 És nem utolsósorban ilyen hülye szöveggel hirdetik a csalást... Vagy tévedek?
Szánalmas egy társaság lehet.... -
Gabe18 #8434 Én se tudtam mi az a pénzhullás az elején,de aztán valaki beírta nekem hogy akkor jön pénz az áldozatból ha olyat lősz le aki azelőtt meg téged ölt meg.Ki is írja hogy "Payback","visszafizetés".
Igaz ettől nem szűnik meg,de legalább valami értelme van.
-
Skyline #8433 Gyáhháháhá...:D
Ez a bemagyarázás..:)
Tudnám mitől fejlődik az ember?:)
Attól hogy nem kell céloznia,automatikusan lelő mindent?
Vagy attól hogy a falon át látja hol azellen becélozza kildalaz és lő?
Ez egyetlen esetben igaz: ha 1 hónapig ugyanazok ellen játszol,mert akkkor talán már kiszámítható lesz 1 hónap után az ellenfél és nemkell wh....
Elítélik akik ingyen csinálják? Szerintem mérföldes szánalom akik az ilyen szemétért még pénzt is kérnek... -
"iw4mp.exe.temp-et kell átnevezni iw4mp.exe-re a commanderbe
ugyanezt a singlevel is." -
Sziasztok!
Van egy kis problémám,remélem tudtok segíteni:Megvettem eredetibe a Modern warfare 2. Feltetelepítettem és tökéltetesen indult. De a telepítés után kb 10 nappal nem müködik. Amikor rákattintok az ikonra behozza azt hogy a "Call of Duty Modern warfare 2 multiplayer- inditásásnak előkészítése..." Ez edddigis így kezdődőtt de most kb 15 másodpercenként újra felvillan és nem történik semmi.
-
Sparrow84 #8430 Ez így elég vicces...
Persze, a hack javítja a játékstílusunkat... Persze, megtanulunk csalók ellen küzdeni...
-
Unreal1942 #8428 Akkor így marad. Szerintem nagyon xar, de ez van. -
Sparrow84 #8427 Én úgy hallottam, hogy bizonyos országok disztribútorjai hozták így forgalomba a játékot.
Ha megnézitek nem mindenkiből potyog a pénz... -
Mikor killstreaken van, akkor potyog a zsé, ha megölöd. -
szerintem nem....
de kurvára nem vágom, hogy a katonákból miért esik ki??? mert terroristákból még megérteném, és az még vicces is...:P -
erre én is kíváncsi lennék.... -
Unreal1942 #8423 A pénz esőre van valami megoldás? Tegnap már kérdeztem, de nem kaptam választ. Elég bugyután néz ki. -
esetleg kipróbálnád amit írtam a routereden? -
Hát sajna nagy kár:(Vhogy talán kibírom,míg megkapom,de nagyon nehéz.A cod6 elvonási tünetek már jelentkeznek
-
Sparrow84 #8420 Egyetértek Veled, gondolhattak volna arra, hogy ez iránt elég nagy lesz a kereslet. A csóka mediában azt mondta, hogy ennyire még nem vittek semmit, mint a Cod6-ot abban a 4 napban, amíg volt...
Ez durva, hogy annyi idő alatt elfogyott minden cod a zegi boltokban... -
Az ok,de mi az hogy hoznak a megjelenéskor 10-20 db-t,aztán 2hét múlva meg egyet sem?Áh ez így nem okés:( -
Puhos #8418 A warez az nem neked szólt terméseztessen. Köszönöm az eddigi segítségedet, úgy gondolom, hogy ráhagyom a próbálkozást, mert már nincs hozzá idegrendszerem hogy ezzel a sza@@al vesződjek reggel óta!
Köszi mindent. -
Ezt a warezos témát nem nekem akartad írni ugye? :) Eredetim van.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!
Amit még megcsináltam de nekem nem jött be, neked hátha: a tűzfalnál vedd ki a single és a multi exe-ket majd tedd be újra. Vkinek így sikerült.
Érdekes egyébként, h azért elég sok embernek akadt ugyanaz a gondja, de mindenkinek más a megoldás rá... -
Sparrow84 #8416 Amúgy Én sem gondoltam volna, hogy ennyi a megyénkbeli itt a fórumon...