24218
Modern Warfare 2
-
madmanic #8581 messze voltak a host tól..
nekem is van olyan hogy szinte alig ölök és szaggat, ellennek meg olyat bead csak nézek.. -
Én nem értem ezt a dolgot... Sosem szerettem az M16-ot. De elkezdtem használni a famast, ami szerintem teljesen korrekt. Na már mostan: elvileg az m16 erősebb mégis alig tudok vkit megölni vele, miközben a famassal meg simán. -

hullanak a férgek -
ma összefutottam 3x olyannnal, hogy jött egy 42-es szintű,aztán 0 pont, majd egy 60-as szintű 0, ponntal, majd egy 40-es 0 ponttal....
így fejezték be.
szerintetek mi lehetett velük?
elmentek vacsorázni? -
ugyanaz csak 4 láda. -
Ja ki kell mindig másolni. Azért annyira nem nehéz ;) -
na most ha pl újrateszem a windows-t és nem szedek ki semmi mentést akkor ugye onnan kezdi majd a szintet ahol abbahagytam? vagy ki kell mindig másolni a save mappát? -
az emergency air drop olyan mint a Care Package? csak több cuccot dob le? -
ja bocs, az save üres könyvtár... -
uav-pred-emergency air drop
emergency air dropbol szép dolgokat lehet összemakkolni :DDD -
Steam alá... -
Win7 alatt hova ment a játék?
Vki megtalálta már esetleg?:)
Köszi! -
azért a Pave Low se rossz látvány.... de amúgy a Lopakodó tényleg valami eszméletlenül szép... csak úgy átsuhan, s az a sok k. bomba amit ledob XD
amúgy egyre többen rohangálnak rakétákkal, így a repcsik és a helikopterek néha elég rövid életűek...
én is áttérek majd másodlagos fegyverként a rakétákra, már csak azért is mert kell az XP amit az x db lelőtt repcsikért ad majd... ;)
tegnap beállítottam killstreak-ra az atomot... de minél jobban akartam az atomot, annál szarabbul kezdtem el játszani... így hamar visszatértem az eredeti beállításra.... -
Skyline #8568 Prscr nállam játékból nem csinál semmit,gyakorlatilag a desktopot menti le,nem a játékot..:) -
Dark Prince12 #8567 Hali én 1x letöröltem a gamét és azóta 3x telepítettem ujra. A multi része nagyjából rendben megy, de ha co-op ozni akarok egy ismerőssel akkor nem érzékeli a másik játékost. Nálam egy helyben áll az ismerősöm nála meg én csinálom ezt vagy éppenséggel fut lelövetni magát...
Nemtudja valaki ez mért lehetséges? Eredeti játékom van. -
Jelenleg:
Predator (egyik kedvencem)
Air Strike
Stealth Bomber (amikor belép a látómezőbe, egyszerűen gyönyörködöm rajta)
:D
Kezdetben UAV zavarót használtam... helyette predi inkább -
ki milyen Killstreak-ot használ?
4 - Care Package
7 - Harrier Strike
9 - Pave Low -
célkereszt sincs. homályos, zavaros a kép. radar sincs. -
"EMP - elektromágneses pulzusrobbanás, ami MINDEN elektromos dolgot lebénít, kezdve az UAV-től az AC-130-ig, beleértve a radarunkat is egy ideig." -
print screen? -
ellenségnél csinál ne szarj be:) -
Sziasztok, felvettem egy elszort ladat amiben EMP volt. Aktivaltam de egy villanson kivul semmi mas valtozast nem tapasztaltam. Az EMP az mire valo, mit csinal? -
Skyline #8559 Azt mondjátok már meg mi a fittyenfaxszal csináltok videót a játékból (xfire-n kívül,mert fraps nem jó)//képeket mivel? (Fraps?) -
nah megvettem végre, egy kép tőlem :DDD
-
attila117 #8557 szerintetek menne atol h a proceszorom csak 2,6ghz és a cpu speed 1,9 vagy 2,9 minden játéknál mást ir -
Bagoly81 #8556 vazze steamon 16e a a játék? -
Cod-ot sose magyarítottak hivatalosan. -
amugy jó lenne valami jó részletes leírás, mégis a játékban mi micsoda. van hogy egyes játékmódokba azt se tudom mit kell csinálni.:D a perkekről meg egyéb dolgokról má nem is beszéljek. régen pedig miylen jó részletes volt a kézikönyv, most meg alig van benne valami pfff.. magyaritas meg luxus hivatalosan kiadni -
Gépről kell kimentened ! -
miért nem lép be nekem hq játékmódba semmilyen szervere ?
se s&d ba csak tdm lép be
43lvl vagyok
kiválasztom a játékmódot és csak várok várok várok de nem történik semmi mi lehet a baj ?
eredetibe vettem meg a játékot... -
én nem nyultm ahozzá mégis kaptam de hulla fegyverét vettem fel -
Gabe18 #8550 Én kaptam egy olyan titulust hogy "kleptomaniac",lehet ezért? 
Én nem akartam,biztos odaesett elém...
-
1 fő kérdés! A RANGot a steam menti neten, vagy a gépről kell kimenteni? tudja vki biztosra? -
azt véletlenszerüen, ezt azt teljesitesz, de jobb ha ráállsz, és F2-öt nyomsz. -
Azt tudom, hogy pl van 3 féle mesterlövész titulus, amely a belőtt fragek mennyiségétől számit ;P -
Unreal1942 #8546 Arra van valami leírás, hogy mikor ill. miért kapjuk az új titulusokat amit a nevünkhöz illesztünk? -
Jobboka #8545 ha kinyírod az enemy -t mielött killstreak -je lehetne -
Buzzkill-t mikor kapok? -
-
mér s ps3? az hol van?felette?