24218
Modern Warfare 2
  • madmanic
    messze voltak a host tól..

nekem is van olyan hogy szinte alig ölök és szaggat, ellennek meg olyat bead csak nézek..
  • HD JOHNNIE
    Én nem értem ezt a dolgot... Sosem szerettem az M16-ot. De elkezdtem használni a famast, ami szerintem teljesen korrekt. Na már mostan: elvileg az m16 erősebb mégis alig tudok vkit megölni vele, miközben a famassal meg simán.
  • tommygear

hullanak a férgek
  • Frank99
    ma összefutottam 3x olyannnal, hogy jött egy 42-es szintű,aztán 0 pont, majd egy 60-as szintű 0, ponntal, majd egy 40-es 0 ponttal....

így fejezték be.
    szerintetek mi lehetett velük?
    elmentek vacsorázni?
  • RatBaG #8577
    ugyanaz csak 4 láda.
  • elitehun
    Ja ki kell mindig másolni. Azért annyira nem nehéz ;)
  • tommygear
    na most ha pl újrateszem a windows-t és nem szedek ki semmi mentést akkor ugye onnan kezdi majd a szintet ahol abbahagytam? vagy ki kell mindig másolni a save mappát?
  • Lunatic83
    az emergency air drop olyan mint a Care Package? csak több cuccot dob le?
  • JuanG
    ja bocs, az save üres könyvtár...
  • Zomil
    uav-pred-emergency air drop

emergency air dropbol szép dolgokat lehet összemakkolni :DDD
  • JuanG
    Steam alá...
  • Forrest Gump
    Win7 alatt hova ment a játék?
    Vki megtalálta már esetleg?:)

Köszi!
  • Lunatic83
    azért a Pave Low se rossz látvány.... de amúgy a Lopakodó tényleg valami eszméletlenül szép... csak úgy átsuhan, s az a sok k. bomba amit ledob XD

amúgy egyre többen rohangálnak rakétákkal, így a repcsik és a helikopterek néha elég rövid életűek...
    én is áttérek majd másodlagos fegyverként a rakétákra, már csak azért is mert kell az XP amit az x db lelőtt repcsikért ad majd... ;)

tegnap beállítottam killstreak-ra az atomot... de minél jobban akartam az atomot, annál szarabbul kezdtem el játszani... így hamar visszatértem az eredeti beállításra....
  • Skyline
    Prscr nállam játékból nem csinál semmit,gyakorlatilag a desktopot menti le,nem a játékot..:)
  • Dark Prince12
    Hali én 1x letöröltem a gamét és azóta 3x telepítettem ujra. A multi része nagyjából rendben megy, de ha co-op ozni akarok egy ismerőssel akkor nem érzékeli a másik játékost. Nálam egy helyben áll az ismerősöm nála meg én csinálom ezt vagy éppenséggel fut lelövetni magát...
    Nemtudja valaki ez mért lehetséges? Eredeti játékom van.
  • Prince23
    Jelenleg:

Predator (egyik kedvencem)
    Air Strike
    Stealth Bomber (amikor belép a látómezőbe, egyszerűen gyönyörködöm rajta)

:D

Kezdetben UAV zavarót használtam... helyette predi inkább
  • Lunatic83
    ki milyen Killstreak-ot használ?

4 - Care Package
    7 - Harrier Strike
    9 - Pave Low
  • csuszi
    célkereszt sincs. homályos, zavaros a kép. radar sincs.
  • Lunatic83
    "EMP - elektromágneses pulzusrobbanás, ami MINDEN elektromos dolgot lebénít, kezdve az UAV-től az AC-130-ig, beleértve a radarunkat is egy ideig."
  • csuszi
    print screen?
  • csuszi
    ellenségnél csinál ne szarj be:)
  • Daell Drow
    Sziasztok, felvettem egy elszort ladat amiben EMP volt. Aktivaltam de egy villanson kivul semmi mas valtozast nem tapasztaltam. Az EMP az mire valo, mit csinal?
  • Skyline
    Azt mondjátok már meg mi a fittyenfaxszal csináltok videót a játékból (xfire-n kívül,mert fraps nem jó)//képeket mivel? (Fraps?)
  • tommygear
    nah megvettem végre, egy kép tőlem :DDD

• attila117
    szerintetek menne atol h a proceszorom csak 2,6ghz és a cpu speed 1,9 vagy 2,9 minden játéknál mást ir
  • Bagoly81
    vazze steamon 16e a a játék?
  • elitehun
    Cod-ot sose magyarítottak hivatalosan.
  • akyyy
    amugy jó lenne valami jó részletes leírás, mégis a játékban mi micsoda. van hogy egyes játékmódokba azt se tudom mit kell csinálni.:D a perkekről meg egyéb dolgokról má nem is beszéljek. régen pedig miylen jó részletes volt a kézikönyv, most meg alig van benne valami pfff.. magyaritas meg luxus hivatalosan kiadni
  • V43 1105
    Gépről kell kimentened !
  • geri777
    miért nem lép be nekem hq játékmódba semmilyen szervere ?
    se s&d ba csak tdm lép be
    43lvl vagyok
    kiválasztom a játékmódot és csak várok várok várok de nem történik semmi mi lehet a baj ?

eredetibe vettem meg a játékot...
  • akyyy
    én nem nyultm ahozzá mégis kaptam de hulla fegyverét vettem fel
  • Gabe18
    Én kaptam egy olyan titulust hogy "kleptomaniac",lehet ezért?

Én nem akartam,biztos odaesett elém...
  • darki81
    1 fő kérdés! A RANGot a steam menti neten, vagy a gépről kell kimenteni? tudja vki biztosra?
  • DarkSector
    azt véletlenszerüen, ezt azt teljesitesz, de jobb ha ráállsz, és F2-öt nyomsz.
  • V43 1105
    Azt tudom, hogy pl van 3 féle mesterlövész titulus, amely a belőtt fragek mennyiségétől számit ;P
  • Unreal1942
    Arra van valami leírás, hogy mikor ill. miért kapjuk az új titulusokat amit a nevünkhöz illesztünk?
  • Jobboka
    ha kinyírod az enemy -t mielött killstreak -je lehetne
  • antgecc
    Buzzkill-t mikor kapok?
  • antgecc
  • szabii98
    mér s ps3? az hol van?felette?