24218
Modern Warfare 2
  • Szega87
    mióta ausztráliába betiltották az l4d 2-t meg társait azóta van ez a "finnyás" trend, az oroszok csak koppintottak
  • Jaffa 2843
    hát nemértem ezt a vihart a játék körül... én végigjátszottam de semmi olyat nem találtam a játékban amit valamilyen filmben ne játszottak volna már el.. én személy szerint a 24 című sorozathoz hasonlítanám a játékmenetet, ez az itt-ott történik egy-egy cselekménymozzanat párhuzamosan nekem nagyon bejövős. nem mellesleg rengeteg filmben eljátszották már az "orosz terroristák lemészárolnak csomó embert" részt, ezen hülyeség megsértődni.. ha oroszoknál minden rendben lenne akkor szerintem nem lennének ilyen egyébként valóságalappal megáldott játékok/filmek.

én személy szerint nem felháborítónak tartom az ilyet, hanem pusztán "ismeretterjesztőnek", hogy bizony ilyen is létezik, és bizony nem csak oroszországban.
    a másik, hogy ilyen játékot kiadni? vérontás, öldöklés, brutalitás...
    csak az a helyzet, hogy a dobozkán rajta áll egy korrekt 18+ felirat. itt a baj azzal van hogy ha valaki meghallja azt, hogy játék, akkor egyböl arra gondol, hogy az gyerekeknek van.. hát nagyon nem (ugyanez van a japán animékkel is. rajzos, ergo rajzfilm, tehát nézheti a gyerek. pedig abba amennyi vért meg eröszakot bele tudnak préselni, az már művészi, igaz nem az a lényeg benne, de a gyerekek utána nem a mögöttes tartalmat fogják leszürni belöle, hanem hogy így agyonütötte, meg ügy szétrugta)
    részemről ennyi.. és szerintem a single rész így jó ahogy van 10/10 :)
  • simonl #8746
    Szegény kis megbántott "patyolatlelkű" oroszok....mintha kezdenék elfelejteni a saját történelmüket.
    Az én dédapám még volt orosz hadifogságban, 32 kg volt mikor hazajött mezítláb...nem csináltam a játékból lelkiismereti problémát.
  • DarkSector
    lol

ugye ezek a kulcsok az oroszoktol kerültek ki, akik a reptéri civil öldöklések végett akadtak ki!

érdekes a franciák, németek, angolok, japánok, stb soha nem voltak ien kényessek, ha őket kellett gyilkolni.

én röhögnék, ha végre saját magamat kéne gyilkolnom...:D
    dejó lenne....az amcsik ölnék a magyarokat. én biztos nem venném rosz néven ez csak játék...:D
  • Szega87
    eredeti?
  • Szega87
    nekem HD4830 van és amikor a ruszkik szétlővik a repteret a szingli kampányban ott nekem is kilép emiatt
  • Fekete istván
    ÁÁÁ kösz istenek vagytok nem is kellet volna írnom csak először olvasnom ááá megyek is játszani :DDDD
  • mester1987
    na neee eddig jó volt érdekes módon, valami beleszól, régebben a COD4-nél is volt ilyen gondom, de nem tudom a megoldást, amúgy HD4650-em van, nem új darab de simán bírnia kell, mert eddig BÍRTA
  • Szega87
    nem bírja a kártyád
  • Szega87
    steam/games/MW2 ( global stats, stats )
  • Fekete istván
    Sziasztok létszíves segítsen nekem valaki megvettem eredetiben a call of duty modern warfare 2-t. Egy baj van vele hogy nem működik 1 hetet sem játszottam vele Windows 7em van azt most a rohadék kitalálta hogy nem kompatibilis vele felraktam az xpt ott tökéletesen működik. Xpn a cén volt mert ott ráfért de Windows 7 en nem fér már oda csak az e-re :S és rákattintok az ikonokra azt semmi reakció csak annyit ír ki hogy reparing launch... és eltűnik az írás 2mp re majd újra vissza jön majd eltűnik és ezt csinálja csak az sp-nél is meg az mp-nél is pliz valaki email címem ha valaki oda írna: [email protected]
    Előre is kösz mindenkinek
  • tommygear
    azt hol lehet megnézni melyik achivementeket csináltam meg?
  • ACE
    Ha Te csatlakozol akkor emiatt nem dobhatna le, csak ha Te vagy a server. Viszont szerintem ha kiírja hogy strict, akkor nem is fog Téged kiválasztani sosem servernek... így lenne logikus.
  • csuripi
    szivesen
  • Yube
    Kössz szépen:) Ezt csináltam,csak annyi hibával ,hogy nem írtam egyből felül. Mégegyszer kössz
  • csuripi
    akkor passz, nekem a mai frissítés után ismét átkellett neveznem
  • csuripi
    a stem\steamapps\commom\mw2 mappában találsz olyat, h iw4mp.exe.temp, és iw4sp.exe.temp, commanderbe nevezd át iw4mp.exe-re, kérdi, h felülírod, nyomsz 1 igent, ugyanúgy az sp-t is, ha singlezni is akarsz.
  • Yube
    Mégse jó..azt írja ki hogy steam must be running,pedig megy...
  • Yube
    Ja a temp-es cucc kell. Csak azt,hittem hogy az a hiba nem friss telepítésnél keletkezik.
  • Yube
    Nem pontosan ezt írja ki,csak egyszerűsítettem
  • Yube
    Megvettem a gémet,diskről felraktam. Eddig minden ok. Steam elindít. Multiplayer elindít. Erre csak kiírja,hogy preparing multiplayer .exe... és ez az ablak eltűnik,majd újra előjön és nem történik semmi. Mi lehet a hiba és hogy lehetne megoldani?
  • V43 1105
    Letörlöd warezt, felrakod eredetit. Ennyi.
  • Szega87
    ma már másodszor kapom a savat
  • Munszu
    Írtam privát üzenetet, hogy ne itt szemeteljem tele a forumot , less rá pls :)
  • harmadas
    ok megvannak mentések de mit kell kitörölni hogy le lehessen lőni az ruszkikat a reptéren?
  • Daell Drow
    A routered bealitasanal kel az UPNP-t bekapcsolnod.
  • Myrddraal
    Sziasztok! Van egy geforce 7800gs kártyám, ha azt lecserélem egy radeon hd 3650-re, sztetek mennyit dobna a játék teljesítményén? Persze nem kell ilyen max. beállításokra gondolni, csak hogy stabilan jól fusson.
  • LeWyTy
    Ezt most értehtően is kérhetném?
  • Munszu
    Előre is köszi a válaszokat
  • Munszu
    Mi az a : Your nat type : strict
    És mit kéne hol állítanom/mire?
    Mert most kapásból 5 helyről is ledobott, és ezt írja ki : \.
  • V43 1105
    DARÁLD LE, FRISS TELEPITÉS FTW.
  • LeWyTy
    Egy kérdésem lenne.
    Ha fentvolt a tört verzió, és most megvettem az eredetit.
    Ha felrakom akkor történik valami aminek én "nem örülnék"?
    Mer nekem mondtak valami ilyesmit.
  • Gabe18
    Igen?

Hát én nem figyeltem.Csak az SD-re rányomok azt megy.Nekem ugy rémlett hogy az a külső nézetes volt a legalsó eddig a listában.
    Akkor vissza az egész,bocs...
  • Munszu
    Már megvan :D ,nem érzékelte azt hogy hol a játék mp exe-je , amúgy nem játszottam a warez verzióval :D.
  • rexsimus
    Keresd meg, ott van a szemed előtt, nincs elrejtve! -.-
  • Prince23
    Már 166-nál volt eza két új mod, szal ez rég nem új :)
  • harmadas
    Ha tudja valaki hogy hova menti a game az sp mentéseket pls irja le
  • Gabe18
    Közben újabb frissítés jött,1.0.169.
    2 új multi mód,TDM Express és Mosh Pit.
  • ACE
    Talán még a régi warezos van neki belőve, nem a steam-es?
  • Munszu
    Na én is megvettem a játékot, aki szertne majd együtt játszani, vagy valami privát üzibe küldje el az xfire nevét, vagy steam nevét. :)
    Másik kérdés, mért nem érzékeli xfirem mw2-őt?