24218
Modern Warfare 2
-
MW2 csak a 10. a toplistán sg topikok közöt.. ez most mi a wtf? -
Gabe18 #8787 Játékmódokért lehet hogy nem,de 3-4 pályáért úgy lefogják gombolni a pár ezrest az emberekről mint a huzat.Az egész IWNet egyik lényege ez,hogy a nevetséges DLC-k odaadásáért pc-n is pénzt kapjanak,ugyanúgy mint konzolon.
A 4-hez ugye még pc-n ingyen jött az a pár pálya amiket ők csináltak mert se rendszer nem volt,na meg a mod készítők hetente csináltak annyit mint ők fél év alatt.Most már ez a "veszély" nem fenyeget... -
Az milyen idegesítő már amikor special ops módban veteránon gyilkolászol már vagy 4-5 perce aztán meg egyszercsak megjelenik mögötted egy olyan
juggernaut (vagy mi a f*szom), és pont hogy sikerül kinyírnod már jön is mögüle egy másik, ami persze lazán kinyír
...de am jó kis játék.
-
hát sajnos lesz.
azért nincs még
konzol a origiben
hisz akkor pikk pakk berakhatnád magadnak...
-
Grifidos #8784 Csak tipp, de a live sem tudja kiszürni hogy megvetted-e a dlc-t amit használsz tudtommal legalábbis. Csak akkor tudnák ha serial lenne hozzárendelve. -
Skyline #8783 Arra leszek kíváncsi,lesz-e pofájuk pénzt elkérni ezekért a "DLC" motyikért amikről kiderült hogy a játékban vannak...
+1-2 pályáért,+játékmódért egy forintot nem fogok fizetni, azt vagy megoldja a warez és eredeti game mellett működni fognak,vagy nem fog érdekelni a dlc...Dugják fel de jó mélyen a seggükbe.
-
jah ezekről már régebben volt szó...
csak azt kellene már megtudni, hogy ebben az eredeti cod6ban mikor lesz konzol aktiválsá....mert a konzolt eddig még nem lehet elérni....:S
amugy meg mien dedikált szervereket emlitenek itt???
ha ez igaz lenne, már rég virágozna a warez topic.... -
Új módok? -
a játék meg mindei ebben aegy common nevü mappába megy. -
ha steamre gondolsz, akkor igen:
de csak azt adhatod, meg hogy meik meghajto....c-d-e-f-g- stb....
de akkor is ien felállásban kell:
vagy c:\Program Files\Steam\stb
vagy d:\Program Files\Steam\stb
vagy e:\Program Files\Steam\stb
stb...stb... -
Unreal1942 #8778 Igen a steamot ahová telepítetted oda megy a játék is. -
én meg eleve azt nem értem, hogy cdkulcsot hogy gondolta valaki, hogy nem lezárt dobozból szedi...
loool
ez a poén, és ezért érnek csomag leszedés után szart se a pc-s játékok, mert a cdkucsot már tudja a gazdája, ez tiszta riziko, ha én felbontott pc-s játékot vennék, akkor max 1-2 ezerbe, több nem...:D -
a c-n kívül nem tudom máshová telepíteni? -
ACE #8775 Én azt nem értem hogy lehet valakinek annyi esze, hogy egy kétséges oldalról 700!! FT-al olcsóbban szerezzen 1, azaz egy darab key-t, amikor megkaphatja teljesen legálisan boltban is, és ha esetleg még bannolják is legalább tud mivel menni reklamálni... -
electrokilla #8774 Nagyon más netes bolt nincs is :) -
ez nagyon ismerős. esetleg nem tagnap volt, mert akkor én is benn voltam abban a gameben?! :) -
Grifidos #8772 Vannak marhák akik összefutnak, bár én egyre ritkábban látok ilyet.
tegnap volt "pár" jó gurításom amikor már a cooltúrált külföldieknél is elszakadt a cérna. :)
4 kill csomag - pave low
5 kill - predator
8 kill - emergency - pave low
közben még zsákmányoltam egy attack helit. 53-3-nál már szépeket írkáltak. -
jeje -
Skyline #8770 Én 9x végigtolom....:D
A 10-et meghagyom a lvl hackeseknek;) -
Ha adsz hozzáférést, megcsinálom...! -
ha megcsinálod -
-
simonl #8766 Sziasztok,
A topic bannerban az 576 és a cd galaxis "ingyenreklámja" helyett nem lehetne már inkább egy FAQ -ot készíteni?
Köszönettel... -
szerintem semmi értelme, én pl tuti nem kapcsolom be, örülök ha kinyitok mindent , nem hogy még2x végig :) -
Skyline #8764 Újra végigtolhatod a multiban a szinteket lvl70ig többször. Presztizst ad,ad némi képet arról mennyire tudsz játszani/mennyit játszol a játékkal...
Ennyi.
Lvl1-ről kell kezdeni mindent minden egyes prestige-ben. Lvl 70-ig (+ még összekell szedni xp-t mintha lvl71re mennél) kell eljutni és akkor bekapcsolható.
10 szint van.
Presztizsen kívül ad: +Custom class-t hogy több beállítást tudj csinálni,+ "becenevet"... Ennyi. -
greendoki #8763 emberek...
mi az a prestige mod? -
Skyline #8762 Nem müxik:) -
Skyline #8761 Console behívós trükk müxik eredetivel? -
Skyline #8760 Presztizst ad. Ennyi.
+1 Custom hogy több Customöt tudj csinálni.
+1 új "becenév".
-
Sziasztok.
Jelenlegi formájában a játék egy fos. Már nagyon megbántam, hogy megvettem. Nincsenek szerverek, nincsenek kommunitik. Nem tudom kiválasztani kikkel játszak. Nem tudok mapot sem választani, baszki mapot sem.
Hülye voltam, hogy megvettem. De hát nem gondoltam volna, hogy szándékosan ennyire fosra csinálják. Eladni sajna nem nagyon fogom tudni, pedig mellé csapnák egy TF2őt is :P
Arra jó, hogy félórákat naponta eljátszak, de csak azért mert nincs más. Majd ha lesz dedikált szerverek akkor majd játszom többet vele.
De amiért írni akartam az, hogy nagyon nyomják a marketinget, pl mostani ncisben is volt benne, a képek a sorozatrészből valók.
-
tituka #8758 most akkor a prestige módban mindent elölről kezdünk?
mi az a plusz amit ad?
vagy mi az értelme?
-
Grifidos #8757 Shit!
A perkeket nem bánom, de a fegyver statokat igen.
Sebaj azért meglövöm azt a 250-et, kíváncsi vagyok az őszi álca festésre.
Azt gondoltam, hogy mindenre ad xp-t mert tegnap egy frissen átlépett manus egy reptér alatt 5 szintet ugrott. -
igen, teljesen elölről kezded, az elején még nincsenek saját magad beállított fegyverek
a perket, a kills.-ot is törölte
ami változott, és jó is:
4 helyett már 6 saját beállításod lehet a fegyvereknél
és a challenge-k száma is nőtt.. , szinte már mindent jutalmaz xp-vel
a callsign és az emblémák maradtak...
-
"élőszereplős" -
nekem is a 24 jutott eszembe a történetről. :)
egyébként tegnap fejeztem be, és részemről maximális riszpekt a fejlesztőknek ezért a játékért. hardened-en toltam, és meg kell hogy mondjam, jó pár rész volt, amikor 10-nél is többször kellett próbálkoznom, szóval kellően nehézre sikeredett, és nem fejeztem be 5 óra alatt, mint sokan állították.
egyedül tényleg a kihajlás hiányzott, különösen azért, mert az ellenfelek is sokszor bújtak fedezék mögé, és onnan kukucskáltak ki, úgyhogy nem értem, miért vették el a játékostól ezt a lehetőséget. viszont pozitív, hogy kifejezetten használni kell az ironsight-ot, mert anélkül tényleg szanaszét köpte a lövedékeket a legtöbb stukker.
a végecím alatt meg ez az előszereplős-panoptikumos-múzeumos befejezés nagyon ötletes. -
Grifidos #8753 MP5 és még gyúrhatsz mert 250 a vége.
Lunatic83.
A fegyvereket is nullázta?
Csak mert akkor nem hajtok rá a hiányzó 40 fejlövésre az M4A1-el. -
én még csak 17es visznten vagyok:D igaz, én nem a szinterke való magasabbra jutásért játszok, hanem megnézek egy kihivást, csinálj 300 fejlövést mp4-el, már van vagy 144 asszem:D vagy az csak a sima lelövés? lehet :D -
tegnap elértem végre a 70. szintet, utána természetesen ment rá egy prestige mod... nagyon hiányzik a cold-blooded perk!!!!! XDDD
arról nem beszélve, h a "szerverek" maradtak, vagyis az ellenfelek, mind lvl40-70 között vannak... jönnek a hőkamerás, szívdobbanás mérő ultrabrutálisan felturbózott fegyverekkel... én meg egy sima, fapados ump-vel....
de ennek ellenére, rájöttem, h k. jó fegyver az ump...
elég szép eredményeket érek el vele,
szerencsére az xbox-on nincs chat, a csoportos beszélgetés is tiltva... így nem izgat ki mit mond... -
"ha oroszoknál minden rendben lenne akkor szerintem nem lennének ilyen egyébként valóságalappal megáldott játékok/filmek"
??????

Te miről beszélsz ember? Túl sok hálivúdi filmet nézel! -
Munszu #8749 működik ,upnp-t yes-re kapcsoltam, de tudok specopsot is indítani meg minden, csak még mindig ki írja, de legyen ez a leg kisebb problémám X)
Na mentem suliba. du. leszek