24218
Modern Warfare 2
-
azt direkt hagytam ott. -
Grifidos #8871 Ja és csak úgy mellesleg pont nem wrz voltsem a kérdés sem a válasz, szokj hozzá hogy elolvasod mit törölsz. Amire válaszoltam az nem lett törölve itt vigyorog a fórumban. Tehát most magadról mondtál véleményt. -
Grifidos #8869 -fav ez most is de előjöttek az idióták és szívatni kell őket. -
Grifidos #8868 Erröl van szó, le kell szarni ki mit ugat a játékban,részükröl ez csak psi hadviselés.
Snipe van soron akkor lexarom ki mit ugat, halomra lövöm a sok marhát aki elém robog és kapom a megfelelő jutalmat a map végén. Tök buli amikor jönnek kifüstölni, meg is lett belöle az öld meg az ellenséges csapat kill leaderét 10x. :)Nem véletlenül osztogat egy valag accolade-ot a játék.
A GL-el pedig a legrosszabb dolog a kempelés, nem véletlenül lehet csak az assault osztályra pakolni, ideális támadó fegyver a befészkeltek kipiszkálására.
-
ja, te voltál, aki innen elment örökre, mert nem tetszett, hogy delete volt, amiért válaszoltál a warez kollégádnak?
így már értem a fav-ot....
chater vagy te is tuti, baszod..... -
Rundstedt17 #8866 ez is igaz,ott kezdődött az egész -
ott a pont -
ez cod4 betegség...innen nincs visszaút. -
Ki milyen Killstrekkel nyomassa 70. szinten? -
Rundstedt17 #8862
-
nem idegesít, mielőtt félreértenél, lassan kapaszkodom előre (most 25 level) csak látok dolgokat... nemrég kilőttem a sarokból 2 támadót, jött a Kill the kemper...comment persze ilyenkor tetthely elhagy, de akkor is....
egyébként igazad van: ezentúl le fogom xarni, hogy ki mit mond.
NA, innentől ez a játék már nem olyan, mint a többi, valóban köze nincs az elődökhöz.
Nem kell megfelelni a régi szabályoknak, így fogok(unk) játszani ezek után...
az elején még elhittem', hogy vannak szabályok (még ha íratlanok is), de most már tudom, hogy nincsenek.(látszik is az eredményemen, de sebaj)
nem kell itt csapatban játszani, hulljon a férgese... nekem ennek tűnik...
-
Anyja szereti?
Konzolon így tolni... Brutális
-
Ez kérem szépen egy fejlesztő, aki tolta...
nem tudom ki ismeri Fourzerotwo nevű felhasználót... ő lenne az iw egyikm fejese: Robert Bowling...
quick joe mega haverja , ő is iw-s. ennyi
meg volt beszélve a videó , ez tuti, főleg konzolon így tolni... -
egyetértek. én is utálom a kempereket és a gl-eseket, tönkreteszik mások játékát. -
Nem.. csupán sokat tolta a codot kb ennyi.. én már láttam csuszit cod2-zni na kb ugyan ez .. ugyan ilyen profizmussal :P az a baj, hogy ha valaki nem játszott még sokat cod szériával multiban komoly szinten, CB, ESL akkor hiába mondod neki nem érti meg.. :D Én 4 éve játszom és ha a kedvem is olyan akkor megállithatatlan vagyok :'D Quick Joenak azért megy / ment valószinűleg ennyire mert az első perctől fogva hogy a játék olyan stádiumba állt, hogy játszani lehessen vele Ő már tolta is .. :DD -
hámittomén, eddig arról beszéltek, tudomisén ki ez a quick joe, aszittem azért mutatják, hogy csal, de végignézve látom már hogy nem.
hát nem játszanék 1v1-et ellene...:D -
Tudnál egy linket adni nekem hozzá? :) -
ez miért lenne csít? lol
nem csak abban lehet gondolkozni
-
mikor fogod már fel, hogy mindenki tudna így játszani, és egyszer nem halnék. de az ilyen játék megöli mindenki élvezetét. te ki a faszra vadásznál tdm-ben, ha mindenki egy sarokban kempelne?
sd-ben a támadó feladata hogy menjen és rakjon bombát, nem kezdőn kempelni, hogy valamelyik fasz úgyis rám jön és lelövöm. játszhatok úgy mint cb én és nem megyek rá, és 2.5 perc múlva nagy kegyesen előbújik, vagy lejár az idő!!!!! mert szarik bele. takarodjon bombát rakni, vagy húzzon tdm-ezni a láma.
gl: és az se esik le, hogy én is tudnék gl-el rohangálni, és hajigálni a kill streak-eket, nem nagy művészet egy kibaszott ajtón belőni egy gl-el. szánalmas, skilltelen (ügyesség nélküliek), akik nem is hajlandók megtanulni játszani, használják a készítő balansztalan baromságait. mert jöhetsz azzal hogy ilyen a modern hadviselés, de ez egy játék, amiben kiegyensúlyozott oldallal, fegyverrel szeretne SZÓRAKOZNI az ember, nem embert ölni valósághűen, nem vagyok én szociopata. lásd sc, más műfaj, de ott szarrá volt balanszozva a játék, nem is voltak lámák benne, akik egy mindent visz egységen lovagoltak, mert ennyit tudtak. ez a készítő baromsága, és pont annyira van önszabályozás a "cod közösségben" amilyen fejlett maga a "cod-társadalom", valakik nem használnak overpowered fegyvereket, mert érzik hogy ez "gáz", és vannak akik erre verik, és azt hiszik kurva jók.
amúgy ha jól emlékszem te -fav oltál. pedig úgy megörültem. -
Régen nagyon nem tetszett a barett acog scope összeállítás, de ma kipróbáltam és se perc alatt meg is lett a thermal :D
De sztem vissza fogok térni acogra,+ bling el benyomom az fmj-t. -
madmanic #8849 elvétve van egy egy gl es..
-
Gabe18 #8848 És HC-ban legalább a GL is nagyobb körben pusztít...
-
madmanic #8847 uraim tessék hc t játszani...
egyből nem kell stopping power meg fmj..
megtanul az ember vigázni magára, pláne sd ben.. ahol figyelsz minden sarkot óvatosan thermallal hol bújik a védő...
és SENKI nem kemperez senkit. a védő véd a támadó meg támad és nem ész nélkül rohan a halálba.. -
A Steam nevű program kell hozzá. (multi pontos i) -
Csapatmunkához nem biztos hogy a szétszóródás a legjobb. Bár ez helyszínfüggő. -
Nekem pedig azt mondták, h multy nem fog menni a prog nélkül. Amúgy hogyan tudnék multyba játszani vele, tud valaki segíteni? -
ACE #8843 Hát minek? Szét kell szóródni. Nem az a jó taktika? Jó tudom nem mindig az. -
Hogy miért mozognak csoportban? Komolyan kérdezted? -
ACE #8841 Hát szerintem ha egy csapatban úgy tud "plökizni" hogy egyszerre 2-3 embert megöl, ott a csapattal van a gond mert faszér' mozognak egy csoportban? Másrészről azért azzal a plökivel is kell elég pontosan célozni, főleg vizszintes terepen, de huplison meg pláne, mert ha nem talál, akkor viszont halál, mire újratölt...
Másrészről ha beáll kempelni, akkor az egy helyben állás hátrányát szenvedi, vagy szívritmus szabályzóval észlelik, vagy UAV-val, vagy csak egyszerűen második ilyen alkalommal ráfordulnak a kemper helyre és még lelövik azelőtt hogy plökizne :D -
rigaman #8840 Ez a MW2:PMG érdekelne jó lenne magyarokkal játszani. Ide meghívóval lehet vagy esetleg van valami más mód is? -
Grifidos #8839 Mikor fogjátok fel végre hogy nincs kemper, nincs GL noob, nincs rusher.
Csak különböző stílusban játszó emberek vannak.
mivel ezek láthatóan idegesítenek titeket, így tisztán látszik hogy a ti játékstílusotoknak ők az ellenszereik. -
A játékokkal egyetemben fejlődik a haditechnika is. Ki tudja lahet, hogy a valóságban is csak úgy osztogatják vele a fejeseket.
-
Rundstedt17 #8837 De ugye érted hogy a problémák a 4 óta megvannak,tehát azóta unbalanced az egész cucc és csak háziszabályokkal tehető játszhatóvá -
Gabe18 #8836 Igen.A 3.-4. sniper már nagyon hent fegyver lett főleg ha olyan veszi kézbe aki az alap-al már jól begyakorolt.Még a Barrett legalább elránt két lövés közt.A 4. az gyakorlatilag levegő visszatartás nélkül is halál pontos,semmit se ránt,villámgyorsan lő. -
Gabe18 #8835 Persze,hát ez akárhány játékból összejöhetett.
De legjobban az tetszik hogy közelről akárkit meglő,ha nem halt meg sose fordult rá hogy visszalőjön.Nem tudom,én ha Sniper-al meglövök valakit,de életben marad,az az első hogy rám fordul aztán az általában nála lévő automata fegyverrel legyaláz egy pillanat alatt. -
Skyline #8834 Mindenki noob? Nézzük:
Automata csipa: túl erős,sokszor 1 lövés elég,negyedannyit nem inog mint a sima csipa (ami sokszor nem öl elsőre), feleannyit sem ránt fel,és kb negyedannyi idő kell vele két lövés közti levegővételre...Semmi tudás nincs benne ellőni egy embert a távolban,mert 2-3 lövést is lelehet adni vele halálpontosan kb 1-2 mp alatt...
Gl szánalmas? Nézzük...SD: Bekempel egy sarokba ahol rálát a bombára és amikor rakják csak PLÖKK...Vagy rögtön ellövi kezdőre...Fekszik egyből 2-3 ember.
TDM: ellő 2 plökit meghal 2-3 ember...Megölik..Oké de ezzel más szórakozását öli,mert 0 tudással öl embert,abban semmi tudás nincs hogy ellövöm azt a szart felrobban és öli a népet...
Kis szerencsével 2 plöki öl annyit hogy predatort kapjon....Stbstb...
Nem hiába tiltják ezeket a szarokat cod4-ben is értelmes szerókon (beleértve a p90-et is ami irreálisan pontos túl nagyot sebez és évente kell megtárazni).... -
nem vágom mi lenne ezen cheat... semmi látványosat nem csinált szerintem... mármint olyan cheatesen látványosat. nem azt mondom hogy rosszul játszott, azt sem hogy tudnék ennyire, de akár... majd kiderül karácsony után :D
Barretnek mi a hátránya az Interventionnel (vagy mi a neve) szemben? mert az hogy félautomata és 10db .50-es töltény van benne az eléggé durva... intervetion (vagy mi a neve) meg ha jól tudom 5 golyós, és lövésenként fel kell húzni. Barrett nem 1-shot-1-kill? -
ja, hogy ez RAJZOLT videó?
akkor más....
amúgy tele van a youtube cheates videókkal....
ha egy ilyen patkány bejön, szétbaxa a játékot, kár, hogy ezeket nem tudom törölni :-))) -
Nekem 4850-en van de semmi baja a karimnak. mondjuk az enyémen Vapor-X hűtő van -
Munszu #8830 Sziasztok
lenne egy kérdésem, haveromnak 4870 -je van ,és a cod6-ban túl melegszik a kártyája, mi lehet a gond, valaki találkozott már ezzel a problémával?
Előre is köszönöm a válaszokat.