24218
Modern Warfare 2
  • SHoLvA
    sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne nem e tudja valaki hogy pontosan melyik portokat kell megnyitni a nat működéséhez? Próbáltam neten ráakadni de csak azt találtam hogy minden portot át kell irányítani, azt viszont nem szeretném.
    És mennyivel vagyok előbbre ha nat fel van lőve? :D
  • atomkrumpli
    ha ismered a pályát és láttad hogy arra rohant a rusher-állatja akkor te is lőnéd a falat ezerrel nem feltétlenül csaló, inkább az a szánalmas mikor a lvl70 prest tizes ember beszól a másiknak hogy csal és még magyarázza is magát hogy save game stb azért p10 :-)
  • tommygear
    de szánalmas :S
  • rvn
    Nah végigtoltam. Mikor jön a következő rész???? Kezdem előről:)) Isten volt!!!
  • Gabe18
    Rajtam már alkalmazták is...
    Annyira furcsa volt hogy végig eltalál abból az irányból az ember,hogy egy gyors gondolattal felvettem a replay-t:

WH vagy Pro?...a többi játékos véleménye egyértelmű volt aztán.
  • darki81
    jól néz ki ez a billentyűzet meg codoscóla XD
  • at16
    ezek a csalás készítő emberkék mindig egy lépéssel a játékkreálók előtt járnak sajnos.
  • darki81
    hát csak már minden játékban csalnak az a problem, és amugymeg nemtudom mértnem csinállnak olyat, hogy pl hetente frissitenék a játékot a csalások ellen, vagyis ami védi vac vagy mi, mert asszem ezelött pb volt de az sem ért sokat
  • at16
    tényleg amugy ezekkel a csiterekkel mit fognak tudni kezdenki?? játszik fél órát , átmegy másik szerverre, és folytatja.
    nincs dedicated szerver nincs admin, így gyerekjáték az egész. mégha valaki csak WH-zik is, azt meg ugye nehezekk kiszúrni kicsit.
    meg se veszem a játékot, pedig meg akartam.
    mekkora trágya áh :S
  • Dark Geo
    Steam update szart se ér, nem "véd" meg ezektől... Kíváncsi lennék egy drága iwnetes emberke ehhez mit szólna... Köszönjük meg nekik, hogy egyetlen egy dolgot tehetünk ha ilyennel találjuk szembe magunkat, kiléphetünk.
  • darki81
    hát igen a játékot legjobban a szánalmas csaló kis f*szgyerekek b*sszák el, ha belegondolok hogy csalnom kéne, ugy mi értelme lenne játszani? :D ugymár munka nem játék LOL UNDORITÓ !!!!!!!!!!!!!
  • kokos
    Úgylegyen!
    Vagy talán egy steam update is segítene nem?
  • ACE
    Bazmeg, ez nagyon durva, most látok először ilyent. Még az aim nélkül is nagyon durva hogy kis keretben látszik az ellen, az is nagy előny lenne, de hogy még rá is céloz a fejére??? Durva.
  • Skyline
    kokos: cheaterek ellen az egyetlen ellenszer egy dedikált szeró amin fennvan egy admin és figyeli az eseményeket,amint meglátja a csítert ban...Nézegeti a pb shootokat játszik,figyeli kigyanús...stb....:)
    Más megoldás nincs,mindig lesznek patkányok akik ilyen szarokat csinálnak a játékokhoz és mindig lesznek kis férgek akiknek ez a skill,hogy aztán villogtassák az adatlapjukat a 11123-es killstreak-el meg az ölés/halál arányukkal...

Csak reménykedni lehet hogy IW jobb belátásra tér és januárban karácsony után kinyomja a dedikált szeró támogatást.
  • kokos
    Gratulálok....ez egy drasztikus része a dolognak!
  • Skyline
    Aim egyértelmű jele: Ugrál a célpontok közt. Futás közben rezzenéstelenül tartja rajtad pl a géppityut és ellő,majd áll át másik célra...
    Aimot a legkönnyebb kiszúrni:)

WH valamivel nehezebb eset mivel aki egy picit is ésszel használja nem nézegeti a falat (pontosabban nem céloz a falon)...Sok béna azzal dől be hogy falon becéloz kioldalaz és már lő is halálpontosan oda ahol vagy mindenféle uav és egyéb előzmény nélkül...
  • warchief
    Hát öcsém, ezt jól megmondtad!
  • Lunatic83
    de a többi játék módnál is ez a helyzet... van olyan amikor felveszed a táskát, s kiírja h védd meg / öld meg, attól függően h melyik csapatban vagy... kurvára nem mennek segíteni... inkább csak elbújnak, s várják h arra menjen egy ellenség...

csak akkor miért nem FFA-t vagy TDM-et játszik? bár ott se jobb a helyzet, pl. a riot shield-es csapattárs fedezékét nem nagyon használják ki... és hiába megyek előtte, direkt guggolva, szépen lassan, mert tudom h egy elég veszélyes hely felé közeledünk... nem.. ő nem jön... inkább, kikerül... fut...és teljes szélességgel, az út kellős közepén megy előre.... és még csodálkozik, h miért lőtték le , mint egy kutyát...

én soxor nem is az ellenséget szidom, h láma, kemper, noob és társai, hanem a saját csapattársaimat, h mi a fa***ért van ő ott... XDDD
    otthon ebből csak azt látják h veszekedek a tv-vel, mint egy kisnyugdíjas... :P
  • Skyline
    Nincs sok cheater szerencsére...Lvl hackesek vannak elég sokan (remélhetőleg banolják már végre az összeset kezdve azzal a paraszttal aki előadta a népnek hogy őőő megcsinálta:DD)..
    A megjelenés óta 6 alkalommal futottam egyértelmű aim cheaterbe.
    Ez azért erősen jó ha azt veszem hogy a cod5-ben csak az első héten vagy 20szor kellett kilépnem szerókról cheater miatt...:)
  • Gabe18
    De 5 másodpercnél azért hősiesen odarohan,hogy hátha sikerül magát felrobbantani mégiscsak...
  • Gabe18
    Na de ez a védő oldal vagy a támadó?Mert nem mindegy...
  • Lunatic83
    nincs is annál szebb amikor percekig azt kell nézni, h a megmaradt egyetlen egy /támadó/ játékos valahova elbújt és nem csinál semmit, csak várja az ellent...

vagy élesítik a bombát, de az istenért nem menne oda, inkább csak vár és vár... és hallgatja a sípoló jelzést...10....9....8...7... XD
  • DarkSector
    istenem!!

ez nagyon durva....bementem haverral search and destroy-t
    istenem ez kibasszottul szar!

ezek bazzeg kempelnek mint állat, az összes kibazsott ablaksarokban van egy tetves geci, aki gugol és csak pásztázza az utcákat...iszonyat idegesitő, hogy cod6ban ellepik a szervert a láma faszok...közelharcba meg a fejüket vezstik a kis faszok, akkor nem nagy a szájuk...LOOOOL

ekkora geci egy bandát...most kurva ideges lettem...
  • Munszu
    Én hétfő óta játszom, és még nem találkoztam cheaterekkel...
    Szóval , megvagyok elégedve az iwnet/steam-el :).
  • ProGabe #9017
    azt is vedd figyelembe, hogy azok valószínűleg prestige-ben tolják, ezért az alacsony szint
  • Szega87
    többszöri is átolvastam a kommented de nem releváns az hogy te lvl 60 + silencer + cb + ninja val elpurcansz lvl 38-asok ellen összevetve azzal hogy csiterek vannak
  • Lunatic83
    mi ebből a mai tanulság? a PC nem játékra való! XD
  • kokos
    És még csak annyit,nem vagyok vak,és nem az első multim...de ez van sajnos!Gyökerek!!!!!3 játékból 2-ön csiter volt!
  • kokos
    Hali!

Egy szomorú történet Call of Duty modern Warfare 2.

Megvettem!Multizok!Mindenki kevereg jobbra,balra egyenlő esélyekkel.Kb olyan 60.szintig!Másfél hét eltelt és csak azt veszem észre,hogy az agyasok kb 38-as szintel porig aláznak.De úgy,hogy van nálam hangtonpito,cold bloond+ninja.

És akkor elkezdtem nézegetni a killcamot(amúgy nem szoktam)HIHETETLEN!
    Nem arról volt szó,hogy nagyon nagy védelem van a játékon?Meg anticsit dolgozik!Rohadékok, csicska csiterek.....nembaj!A csicskákat így is leszedem!
    Múltkor leszedtem párszor egy csicskát igaz lelött vagy 20x de még igy is 6 x megvolt!!!

Remélem kitalálnak valamit ellenük!!!!!!!!!
  • rexsimus
    Ja.
    Tegnap haverral sehogy sem tudtunk egymáshoz csatlakozni, de egy restart megoldotta a gondot :)
  • martin3
    hy all!na szóval lenne egy low kérdésem amire eddig sehol nem találtam választ.a helyzet az hogy az én játékom német és sehol nem tudom átálítani angolra ajátékot és idegesít hogy németül vakerálnak.meg tudnátok mondani hol tudom átálitani a nyelvet.kösz előre is és GG
  • Grifidos
    Csak akkor lehet TIPPELNI rá ha:
    -nincs fent UAV az ellenfélnek
    -Rajtad van a cold blood+ninja vagy ezek pro verziója
    és ezek mellett gyönyörűen falon át lő szarrá illetve egylövéses fejest ad.
  • Piko888
    Hi!
    Srácok ma délután óta van egy nagy gondom.
    Ma haverokhoz csatlakozom steamben azonnal bontja a netkapcsolatot viszont egyedül simán játszom. Valakinek volt már ilyen gondja?
    Köszi a segítséget
  • ACE
    AZ aim-os hack-et honnan tudod megállapítani?
  • Falcon87
    nem értem, miért #9005-nek küldte, bocsi
  • Falcon87
    (2206 új üzenet)
    istenem
  • DarkSector
    jah ez brutálkemény...
    fogod és egy sarokba ujrakiválaszthatsz class-t, vagyis ujratöltheted a fegyodat gránátaidat egyébb cuccaidat...:D
  • Lunatic83
    helyette inkább a "One Man Army" perk van, vagyis ilyenkor eltűnik a másodlagos fegyver, de cserébe bármikor cserélhetünk kasztot...
  • gallardo
    itt most olyan nincs, hisz a másodlagos fegyverek is erősek.
  • DarkSector
    mien steam archivement...ezeket hol lehet megnézni????