24218
Modern Warfare 2
-
Skyline #9089 Előrendelés is komoly. Haver leadta galaxisba a rendelést fél óra mulva bement érte...:D
-
:_) katt rá HD -
először is visszaszívom hogy nem lehet rankhecket, ebben a verzioban csinálni.
Tévedtem, lehet!
a másik.
ha valaki 10000ft ésrt megveszi és utána 6000-et fitzet egy WH-ért vagy mifaszom, az a világ legnagyobb balekje....
ha már megveszi legalább játszana vele normálissan saját képességeit használva!!!
jah és egy érdekesség...
miért van az hogy berak a gép 40-60-asokhoz, és annyira totál lőnek összevissza, hogy tegnapig még mindig első vagy max csapatomban a 3. voltam, most meg 3:15-ös arányokkal lőnek szarrá!!!:DDD
SD-ba meg be se merek menni, mert az még durvább. -
madmanic #9086 polcról levéve mediaban.. -
Media Markt-ban 9990 volt mikor vettem. -
11990,- volt egy hete a Tuskóban.... -
előrendelve... -
madmanic #9082 9990 volt -
Yube #9081 Kösz.Sikerült:) De a test csak annyit csinált,hogy kimutatta ,hogy nem jó az upnp. De szerencsére rájöttem mi a router jelszava és onnan már ment minden. -
Khandiszno #9080 Uhh bocsi a hibás linkért le se ellenoriztem talan
ird be ezt a googléba : Upnp test program v1.15 -
olvass vissza pár oldalt, leírták. -
Yube #9078 Valaki segítene abban,hogy állítsam be a routeren a upnp-t?:D Kicsi voltam még mikor be lett állítva itthon a router és nemtom hogy kell,ezvan -
eddig is annyi volt -
November 30-tól a PC-s MW2 12990-
:DDDDDDDDDDDD
szívás hehe -
ha megy az se baj mert vmi régebbi peccsel csinálják meg az egészet 1.0.159-essel asszem eredetivel meg már 1.0.169 van -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1253383529&no=4780 -
Csak ne menjen az a lényeg -.- -
Tényleg megy a warez multi megint? :P
legalább ne keveredjenek azokkal, akik már megvették:D
legyen akkor külön warez multija, ha már feltörték. -
harmadas #9063 Hogy lehet színes nevet csinálni? -
ok -
Skyline #9061 Bogzon mivel félnek a live bantól így megveszik,jelentéktelen a warez a pc.hez képest...."lol"..
Kár ezen vitázni..Nem vita,tény. -
annak se a warez az oka,ha akarja valaki xboxra is le warezolja,az más hogy mennyire van értelme megvenni pcre vagy boxra,kár ezen vitázni szerintem,ugyanúgy van warez mindkettőn.lol -
ez nagyon nagy :D -
Skyline #9058 Kurvasokan megvették....csak nem pc-n a jelenlegi 8millióból jó ha 1-et kitesz a pc...
-
ezen lovagol állandóan, nem kell törődni vele.
-
kokos #9056 "De hála és köszönet a warez miatti fos eladásoknak az igényfelmérés továbbra is konzolon fog megtörténni..."........csak elárulom kurvasokan megvették!Milyen warez miatt? -
Dark Geo #9055 Sőt joban megnéztem aimbot és wallhack. Mint ahogy azt lentebb is linkelték. Folyamatosan követte az mozgás ívét. -
Dark Geo #9054 El kell, hogy keserítselek, de az wallhack! Sajnálom, hogy egyre több ilyennel fogunk találkozni és ha ez így megy tovább, akkor az mw2 multija megy a levesbe. -
Yube #9053 Jóféle szivatás:D -
Egy kis off
, azonban valamennyire a témába vág:
A videóért katt ide. -
Skyline #9051 "Megpróbálják felmérni mire lenne igény"
Elég csak a saját iw fórumra nézni,ott is a 300 hozzászólásosra és meg lesz mire van igány (dedikált...)...
De hála és köszönet a warez miatti fos eladásoknak az igényfelmérés továbbra is konzolon fog megtörténni...
-
Skyline #9050 Cod5 multija a fos pályák fos fegyver hatások, bugtenger pályák, miatt hasalt el...
Ehhez jött hogy pl a Duplicate Qport hibát kb 1 hónappal ezelötti patchben orvosolták (holott a kezdetektől jelen volt és ritkaqrva idegesítő volt hogy utánna 4-5 percig még a net sem működött..)...
+ ami számomra nevetségesen szánalmas volt a fegyverek felszerelése...ACOG.....Thomsonon....:D
Meg a többi képtelen,abba az időszakba nem illő fegyverkiegészítés....Az iszonyatbugos csipa...Egy fos volt, pont akkora fos mint a Treyarch első COd-ja a cod3 amit konzolra hoztak csak...Maradjanak konzolon,de mégjobb lenne ha eltakarodnának és nem rontanák a Cod hírnevét...
-
SHoLvA #9049 Nos
Ok hogy ezt tudom amit kiír :)A help az halott link. meg ugy meg tudnám csinálni ha minden portot a rooterról átirányítanák a gépemre. Azért nem akarom ezt mert bárki beirja az ip-m egyből a gépemhez fér hozzá igy csak a rooterhez.
Azt nem értem hogy a cod miért nem 1-2 portot használ mint más játékok. pl.: 12873mas ki és bemenő porton kertestül kommunikálna akkor simán elérné a gépem, mint 1 torrent kliens. -
ACE #9048 Nálam pont nem műkszik a weboldal... -
SHoLvA #9047 Köszi.
Kipróbálom. -
Nah... kezdelek megérteni... tegnap mást se kaptam a pofámba, csak GL-t, kicsit már nekem is felkúrta az arcomat. -
Rundstedt17 #9045 Ez igaz,aztán nem is csoda hogy a cod5 multija egy éven belül el is patkolt :D.... -
Khandiszno #9044 ghostot azer sajnaltam amikor kinyirtak :S
SHoLvA:
Ezzel
probald meg az egy test es leteszteli az upnp-t es amin megbukik a rendszered ahhoz ad leirast hogy hogy kell kikuszobolni.[igaz hogy xp-n mutatja be de nekem a naggyat win7 alatt be sikerul allitanom] -
a gamestar online on is megtalálható ez a hír azzal a különbséggel, hogy ott azt is megemlítik, hogy a single playeres kiegészítés is jöhet ghost bőrébe bujva -
Robert Bowling az Infinty Wardtól megerősítette, hogy 2010 tavaszára várható az első Modern Warfare 2 letölthető tartalom. "A DLC-t a csodálatosan kiszámíthatatlan tavaszi időszakra tervezzük. Azonnal szólok, ha már tudjuk, hogy pontosan mikor lesz kész." - adta tudtunkra Twitter oldalán.
Igazából ennek túl sok információ tartalma nem volt, hisz a korábban felmerült Spec Ops letölthető tartalomról folytatott találgatáskor már szóba került ez az időpont. A tartalmáról továbbra sem tudunk semmit, de annyi újdonság azért van, hogy a szorgos hackerek a kód böngészése közben találtak olyan rejtett kódsorokat, melyekben további játékmódok bújnak meg. Ezek a Global Thermonuclear War (capture the nuke), One Flag (capture the flag) és a VIP (védd meg vagy öld meg a VIP emberkét).
Több mint valószínű, hogy még ők sem döntötték el, hogy mi lesz az első pakkban. Egyelőre, ahogy azt már múltkor is megmondták, megpróbálják felmérni, hogy mire van igény.
forrás: http://ipon.hu/?news=9835