24218
Modern Warfare 2
  • rexsimus
    Láttam már 6 vs 2 őt is. (illetve én voltam az egyik a kettőből :))
  • Madmano
    Váltanék XP-ről Win7-re.Új op.rendszer,új vinyó.A kérdésem:főlrakom Win7-re,ok.De a beállításaim,eredményeim....ezekkel mi lesz?
  • Grifidos
    OFF!

Tegnapi barátunk rászánta magát és feltette kérdését az off topikba, érdemes elolvasni a válaszokat...és még én voltam a paraszt vele. :)

ON
  • Lunatic83
    Global Thermonuclear War

elég érdekes lesz.... bár nem más mint egy "King of the Hill" mód
  • madmanic
    szar shipment...

de a brecourt jó itt is, kíváncsi leszek még melyikeket rakják át a régebbi codokból.

Carentant-Chinatown t hiányolom, eddig mindbe benne volt
  • madmanic
    ground war 18 fős..
  • Lunatic83
    tegnap (?!) óta elérhető a TDM-en is a Dust nevű pálya,
    na ott nincs kempelés...sokan próbálkoznak a középen lévő cucc tetejére felmenni... kár h a többség már félúton meghal....

azért megnézném, h egy Pave Low ott mire megy... ;)
    vagy egy lopakodó bombázó.... bazz+, a "hatósugara" nagyobb, mint maga a pálya :P
  • simonl #9302
    Sziasztok,

Lehet hülyeséget kérdezek, mégis türelmes válaszokat várok:)

1./ Hardcore (TDM) mode -ban, miért kell az elhalálozásom után 10 mp -et várnom a spawn -ig?
    Ez a kedvenc módom, mert itt nem kell 1 tár lőszer ez ellenfélbe, ezért egy-két perk és fegyverkieg. kicsit hasznosabbnak is tűnik.

2./ Miért nyilatkoztak korábban 9vs9 es szerókról, mikor 12 fős szerónál még nem láttam többet?

Köszi srácok
  • Gabe18
    Látom a probléma alapjait nem sikerült megvilágítanom.
    Az SD-ben 12 a maximum létszám.Tehát a maximum ideális felállás a 6v6.Ebből következik hogy 7v5 nem jöhetne létre (ha az IWnet normális lenne) mivel ha egy oldalra 7 ember kerül akkor az már nem lehet kiegyenlíteni.
    Tehát ez egy egyértelmű hiba a nagyszerű rendszerben.És teljesen független attól hogy ki lép be meg ki.Egy oldalra max 6 ember...
    És igen tudom,ha valaki az invite-es haverját is hozza magával azt mindenképp egy oldalra rakja,de attól még hiba,mert nem ide kellett volna őket beraknia.

Amúgy ennek a csaptelosztás megoldásnak a másik kritikus pontja,hogy ha meccs közben kilépnek egyik oldalról,akkor sem rendezi a feleket át a köv. körre,hanem marad végig ahogy van,akár 6v3 is.Ha tud valakit behozni a 3 mellé hoz,ha nem,nem...
  • DarkSector
    nem
    ha netán igy osztja el a gép, akkro vagy nemsokkal a kezdés előtt kilépett 1 vagy jött.
    de olyan soha nem szokott azért lenni, hogy 2-nél több az eltérés, pl 8-4 meg 8-5 soha nem csinálna...
  • Gabe18
    Persze,7-5-re.Nem 6v6-ot kéne belőle csinálni?
    Akkor ahol van egy full 70-es level hacker,akkor az kb egyedül lenne 11 ellen...
  • DarkSector
    a rangokat veszi figyelembe..
  • DarkSector
    bárcsak nálam lett volna ien...:S
  • Gabe18
    IWnet csapatelosztás:

A 12 player-es SD-ben 7v5 (hát mondjuk így is kikaptunk... )

• Csavez
    Lefagyott a játék,kékhalál ée elveszett az összes rangom,minden!
    Volt már valakinek ilyen?
    Vissza lehet valahogy hozni?
  • DarkSector
    jaja.
    de azt se lehet már.
  • DarkSector
    nem veszi észre 1 időben csak 1 ember tud bejelentkezni 1 accountba, tehát nem lehet többen egyszerre, ezért steam se veszi észre....
    mentéseket meg le...om már hagyom igy ahhogy van.
  • tommygear
    jaaa oké :D
  • ACE
    Nem lehet egyszerre bejelentkezve lenni, csak külön-külön tudják használni...
  • rexsimus
    Nem tudom, szerintem nincs ilyen, legalább is én értelmetlen dolognak tartom :)
  • rexsimus
    A barakkban van a egy ilyen gomb, ott tudod elkezdeni. Nem kérdez semmit tudtommal, csak ha elindítod :)
  • Batistuta007
    nem egy fegyverre gondoltam hanem hogy vannak assault ,submachine stb kategóriák és ha egy kategóriát kimaxolsz akkor kapsz e valamit.mw-ben akkor volta gold ak meg a shoti.itt lesz valami ilyesmi?
  • tommygear
    jó de ezt megkérdezi a játék h szeretném e előlről kezdeni vagy mi?
  • rexsimus
    Ha egy fegyvert kimaxolsz, akkor kapsz egy vésett aranyrögöt title-nek ( a fegyver neve van rávésve :))
  • rexsimus
    70+1 után. Újrakezded a fegyvereket, chellangeket, plusz kapsz újakat is. és ezt 10 szer meg lehet csinálni :)
  • Batistuta007
    ha az assault challenge-ket megcsináljuk akkor lesz gold ak vagy mi lesz most a jutalom?
  • tommygear
    azt a 70es szint után felajánlja vagy mi?
  • rexsimus
    Egy időben nem is tudnának játszani :)
    Nem ellenőrzi ezt a steam, hogy hány gépen van jelen az akkod.
  • rexsimus
    Kezdj prestige-t, akkor újra kezded a fejlődést! :)
  • Frank99
    én csak azt nem értem, hogy ezt nem veszi észre a steam?
    vagy nem egyidőben játszanak? csak ez lehet a magyarázat...
  • Frank99
    mert qvanyáztál, ahelyett hogy normálisan kérdeztél volna.
    azért
  • tommygear
    köszi :)
  • Grifidos
    Egyszerűen mentsd el a players mappát.
    A steam fórumán azt tanácsolják, hogy szintlépéskor illetve nap végén is érdemes megtenni, hogy ha valami gebasz lenne ne bukj sok-sok játék órát.
  • tommygear
    na jól bekavartatok :S

egyértelmű választ írjon valaki mit kell csinálnom ha újra akarom telepíteni a gépet és szeretném hogy a mentések meg a rangok megmaradjanak
  • Grifidos
    Szövegértelmezés 1-es ülj le.
    Azért írják le hogyan kell VISSZAÁLLÍTANI mert TUD törlődni.

Darksector!

Van másik mód ami működhet egy "átlag" felhasználónál, de a ti esetetekben ki tudja mi lesz a vége (3 gép ugyebár).
    Átmásolni a teljes mw2 mappát máshová a mentések nélkül, és a steamen belül uninstallálni. Gép újra indít. (esetleg név megváltoztat, hátha belejátszik) Visszamásolni és ráengedni egy integritás ellenőrzést és úgy installálni újra. Drasztikusabb esetben teljesen újra rakni.
    Mint írtam csak elméleti a dolog mert én nem akarom újra kezdeni tehát nem próbálgatok ilyesmit.
  • DarkSector
    nem. hanem én hittem azt, hogy az én kommentemre válaszolt...:D
  • ACE
    Te meg jó lenne ha a szemed használnád meg a mondatokat értelmeznéd is! :P
  • ACE
    ok, fuh akkor mégsem én vagyok a hülye :D
  • ACE
    Nem a kérdésre válaszolt... Ő azt írta hogyan kell lementeni, holott te azt írtad, hiába törlöd le a players mappát, akkor is megmarad a megszerzett rangod... Vagy én értelmeztem valamit félre?
  • DarkSector
    de nekem automatán megvannak a mentések, pont ellenkezőleg ha tölök mindent, az egész players-t akkor is!!!