24218
Modern Warfare 2
-
rexsimus #9309 Láttam már 6 vs 2 őt is. (illetve én voltam az egyik a kettőből :)) -
Madmano #9308 Váltanék XP-ről Win7-re.Új op.rendszer,új vinyó.A kérdésem:főlrakom Win7-re,ok.De a beállításaim,eredményeim....ezekkel mi lesz? -
Grifidos #9307 OFF!
Tegnapi barátunk rászánta magát és feltette kérdését az off topikba, érdemes elolvasni a válaszokat...és még én voltam a paraszt vele. :)
ON -
Global Thermonuclear War
elég érdekes lesz.... bár nem más mint egy "King of the Hill" mód -
madmanic #9305 szar shipment... 
de a brecourt jó itt is, kíváncsi leszek még melyikeket rakják át a régebbi codokból.
Carentant-Chinatown t hiányolom, eddig mindbe benne volt -
madmanic #9304 ground war 18 fős.. -
tegnap (?!) óta elérhető a TDM-en is a Dust nevű pálya,
na ott nincs kempelés...sokan próbálkoznak a középen lévő cucc tetejére felmenni... kár h a többség már félúton meghal....
azért megnézném, h egy Pave Low ott mire megy... ;)
vagy egy lopakodó bombázó.... bazz+, a "hatósugara" nagyobb, mint maga a pálya :P -
simonl #9302 Sziasztok,
Lehet hülyeséget kérdezek, mégis türelmes válaszokat várok:)
1./ Hardcore (TDM) mode -ban, miért kell az elhalálozásom után 10 mp -et várnom a spawn -ig?
Ez a kedvenc módom, mert itt nem kell 1 tár lőszer ez ellenfélbe, ezért egy-két perk és fegyverkieg. kicsit hasznosabbnak is tűnik.
2./ Miért nyilatkoztak korábban 9vs9 es szerókról, mikor 12 fős szerónál még nem láttam többet?
Köszi srácok
-
Gabe18 #9301 Látom a probléma alapjait nem sikerült megvilágítanom.
Az SD-ben 12 a maximum létszám.Tehát a maximum ideális felállás a 6v6.Ebből következik hogy 7v5 nem jöhetne létre (ha az IWnet normális lenne) mivel ha egy oldalra 7 ember kerül akkor az már nem lehet kiegyenlíteni.
Tehát ez egy egyértelmű hiba a nagyszerű rendszerben.És teljesen független attól hogy ki lép be meg ki.Egy oldalra max 6 ember...
És igen tudom,ha valaki az invite-es haverját is hozza magával azt mindenképp egy oldalra rakja,de attól még hiba,mert nem ide kellett volna őket beraknia.
Amúgy ennek a csaptelosztás megoldásnak a másik kritikus pontja,hogy ha meccs közben kilépnek egyik oldalról,akkor sem rendezi a feleket át a köv. körre,hanem marad végig ahogy van,akár 6v3 is.Ha tud valakit behozni a 3 mellé hoz,ha nem,nem... -
nem
ha netán igy osztja el a gép, akkro vagy nemsokkal a kezdés előtt kilépett 1 vagy jött.
de olyan soha nem szokott azért lenni, hogy 2-nél több az eltérés, pl 8-4 meg 8-5 soha nem csinálna... -
Gabe18 #9299 Persze,7-5-re.Nem 6v6-ot kéne belőle csinálni?
Akkor ahol van egy full 70-es level hacker,akkor az kb egyedül lenne 11 ellen... -
a rangokat veszi figyelembe.. -
bárcsak nálam lett volna ien...:S -
Gabe18 #9296 IWnet csapatelosztás:
A 12 player-es SD-ben 7v5 (hát mondjuk így is kikaptunk...
)
-
Csavez #9295 Lefagyott a játék,kékhalál ée elveszett az összes rangom,minden!
Volt már valakinek ilyen?
Vissza lehet valahogy hozni? -
jaja.
de azt se lehet már. -
nem veszi észre 1 időben csak 1 ember tud bejelentkezni 1 accountba, tehát nem lehet többen egyszerre, ezért steam se veszi észre....
mentéseket meg le...om már hagyom igy ahhogy van. -
jaaa oké :D -
ACE #9291 Nem lehet egyszerre bejelentkezve lenni, csak külön-külön tudják használni... -
rexsimus #9290 Nem tudom, szerintem nincs ilyen, legalább is én értelmetlen dolognak tartom :) -
rexsimus #9289 A barakkban van a egy ilyen gomb, ott tudod elkezdeni. Nem kérdez semmit tudtommal, csak ha elindítod :) -
nem egy fegyverre gondoltam hanem hogy vannak assault ,submachine stb kategóriák és ha egy kategóriát kimaxolsz akkor kapsz e valamit.mw-ben akkor volta gold ak meg a shoti.itt lesz valami ilyesmi? -
jó de ezt megkérdezi a játék h szeretném e előlről kezdeni vagy mi? -
rexsimus #9286 Ha egy fegyvert kimaxolsz, akkor kapsz egy vésett aranyrögöt title-nek ( a fegyver neve van rávésve :)) -
rexsimus #9285 70+1 után. Újrakezded a fegyvereket, chellangeket, plusz kapsz újakat is. és ezt 10 szer meg lehet csinálni :) -
ha az assault challenge-ket megcsináljuk akkor lesz gold ak vagy mi lesz most a jutalom? -
azt a 70es szint után felajánlja vagy mi? -
rexsimus #9282 Egy időben nem is tudnának játszani :)
Nem ellenőrzi ezt a steam, hogy hány gépen van jelen az akkod. -
rexsimus #9281 Kezdj prestige-t, akkor újra kezded a fejlődést! :) -
én csak azt nem értem, hogy ezt nem veszi észre a steam?
vagy nem egyidőben játszanak? csak ez lehet a magyarázat... -
mert qvanyáztál, ahelyett hogy normálisan kérdeztél volna.
azért -
köszi :) -
Grifidos #9277 Egyszerűen mentsd el a players mappát.
A steam fórumán azt tanácsolják, hogy szintlépéskor illetve nap végén is érdemes megtenni, hogy ha valami gebasz lenne ne bukj sok-sok játék órát. -
na jól bekavartatok :S
egyértelmű választ írjon valaki mit kell csinálnom ha újra akarom telepíteni a gépet és szeretném hogy a mentések meg a rangok megmaradjanak -
Grifidos #9275 Szövegértelmezés 1-es ülj le.
Azért írják le hogyan kell VISSZAÁLLÍTANI mert TUD törlődni.
Darksector!
Van másik mód ami működhet egy "átlag" felhasználónál, de a ti esetetekben ki tudja mi lesz a vége (3 gép ugyebár).
Átmásolni a teljes mw2 mappát máshová a mentések nélkül, és a steamen belül uninstallálni. Gép újra indít. (esetleg név megváltoztat, hátha belejátszik) Visszamásolni és ráengedni egy integritás ellenőrzést és úgy installálni újra. Drasztikusabb esetben teljesen újra rakni.
Mint írtam csak elméleti a dolog mert én nem akarom újra kezdeni tehát nem próbálgatok ilyesmit. -
nem. hanem én hittem azt, hogy az én kommentemre válaszolt...:D -
ACE #9273 Te meg jó lenne ha a szemed használnád meg a mondatokat értelmeznéd is! :P -
ACE #9272 ok, fuh akkor mégsem én vagyok a hülye :D -
ACE #9271 Nem a kérdésre válaszolt... Ő azt írta hogyan kell lementeni, holott te azt írtad, hiába törlöd le a players mappát, akkor is megmarad a megszerzett rangod... Vagy én értelmeztem valamit félre? -
de nekem automatán megvannak a mentések, pont ellenkezőleg ha tölök mindent, az egész players-t akkor is!!!