24218
Modern Warfare 2
  • nono28
    Sziasztok.Megakadtam tudna valaki segteni.Megtaláltam majd hatástalanitottam a bombát,és mikor megyek előre ott a tank körűl jelzi a fegyveren a kismasina hogy van ott egy ember.Az hol lehet vagy a tank nyír ki engem?
  • armageddon666
    Egyébként tudtátok, hogy ha gyorsak vagytok és hamarabb eléritek, akkor nem kell megvárni hogy a sikátorba fusson, hanem már előbb ki lehet lőni? :D
  • Seeed
    rendben. köszi szépen a gyors segítséget
  • madmanic
    ne öld meg csak lődd lábon
  • Forrest Gump
    Lődd lábon!
  • newszepiking
    "Szerintem egyszerűen túlcsordúlt a paranoia és mindenki csíter aki az önjelölt istent le tudja szedni. (gyengébbek kedvéért ez ironikus megjegyzés volt)"

ezek alapján helyesbítenem kell.
    én naponta kb 50 csíterrel találkozom.
    akurvaanyjukat.
  • Prince23
    Így van, és az is csak az első hétre vonatkozóan!
    szal ez magasabb, főleg világszerte ugyebár
  • Grifidos
    "1 nap átlagban 2 aimbotos teszi tönkre az aktuális játékunkat. (tudom miről beszélek, mert pár év tapasztalatom van az FPS játékokban)"

Nekem is van, de eddig mindössze 2 emberre kiabáltam rá hogy wh+aim, az egyik tényleg az volt. (rajtam Cold blood pro+ninja pro és falon át sniper puskával csont nélkül fejbe küldött olyan helyröl ahonnan még a torkolat tűzet sem látta volna, ha lövök...)
    A másikat meg bosszantásból, hogy kicsit ideges legyen...az lett, utánna hibázott sokat.

Szerintem egyszerűen túlcsordúlt a paranoia és mindenki csíter aki az önjelölt istent le tudja szedni. (gyengébbek kedvéért ez ironikus megjegyzés volt)
  • beci43
    Hello!

A Brazil pályán követnem kell a Roja's emberét,de mindig véget vet a küldetésnek,már mindent próbáltam.
    Egy kis help kéne...
  • aricsi
    Mi is játszottunk már partyban 6an,nemtom a net szolgáltatókat,de sztem tök más mindenkinél, nem dobált ki embereket,néha a lobbyban,de akk mindenkit.
  • Neoncsoves
    figyeld hogy szólított meg. :D
  • newszepiking
  • ACE
    Akkor Téged neveznek úgy hogy "Az igazi kockaagy"? :D
  • Dj Xyberpunk
    Megbeszéltük :)
  • Dj Xyberpunk
    "Megtisztelsz" a beskatulyázásoddal/besorolásoddal.
  • JethroHUN
    Hiába vitatkoztok skillekről... ez cod itt nem számít csak az 3 jegyű szám a jobb felső sarokban. Max annyit lehet skillnek venni hogy tudod mikor merre menj.
  • newszepiking
    nem haragszom.
    más a véleményünk.
    pont.
  • Dj Xyberpunk
    Szepi, nem vagyok a kedvesed :) De igazad van, mert félreérthető voltam, nem igénytelen vagy, hanem mások az igényeid. Remélem nem haragszol azért, mert véleményt nyilvánítottam. Abszolute nem támadó szándékból írtam le a véleményem, nem tudok mit csinálni ha megbántom azokat akik más véleményen vannak mint én, erről is szól a fórum sajnos..

Hidd el nem mindenki azért van itt, mert isteníteni akarja a játékot, ráadásul hány ember lehet aki csak olvasgat, és hasonló véleményen van mint én...
  • newszepiking
    "Bocsáss meg , hogy nem tartozom bele a HC-SPRAY-and-PRAY lowászok társaságában, de nem szeretem a kiegyensúlyozatlan zéro skill alapú megvan az airstrike és pöttyentek a térképre meghal 10 ember stílust. Hidd el mindkét oldalnak nagy tábora van, mind a pub-heroknak, mind a célzást, taktikát használóknak. "

ja, különben ezzel a 2 mondatoddal - tartalmával, felépítésével, kifejezéseivel - tökéletesen csoportba soroltad magad.
    nincs több hozzádszólásom, tökéletesen fölösleges.

verbálpro vagy.
  • Dj Xyberpunk
    Hidd el Dark, hogy vannak emberek akik csak szórják a golyót célzás nélkül, mégis őlnek :) Na az a spray-and-pray style :)
  • newszepiking
    kedvesem!

a fikázást nem én kezdtem.
    nem én minősítettem először azokat, akik velem ellenkező véleményen vannak.
    nem én szidtam "üvöltve" azt a játékot, amiért mások ide járnak.
    te kértél hozzászólást.
    megtettem.

felhívnám figyelmedet, hogy a "szar is ízetlen" kifejezés csak egy kifejezés, amivel egy állapotot írok le, míg ha igénytelennek nevezel, az pejoratív minősítés, amivel megbántasz.

jó lenne tehát, ha kicsit visszavennél az arcodból.

kedvesem.
  • Dj Xyberpunk
    LOL Gabe :) Ennél a dolog kicsit összetettebb.
  • DarkSector
    azért ezzel a mákból lő le mindenkit, ez azért nem igaz...mákból a gránát öl.
  • Gabe18
    Szerintem a VGA-t.A proci még jó ehhez ha jól nézem,a ram meg bőven.
  • DarkSector
    hát nem akarok ellenkezni, de akkor ot valami más lesz.nem lehet hogy tüzfal?
    vagy csak a netnél kell beállitani valamit. mert nálunk ahvernak is asszem ien van, és eddig hálisten nem dobott le.
  • Gabe18
    Természetesen hisz publicon mindenki csak mákból lő le mindenkit,de a fantasztikus "klán" emberek (saját szerveren természetesen) vérprofik.

Nem tudom ha én a nevem mögé odateszek valami 3-4 betűs rövidítést akkor én is felülemelkedem a "HC-SPRAY-and-PRAY lowász" (ami mondjuk nem tusom mi...) tituluson vagy mi kell még?
  • Seeed
    Sziasztok.
    Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
    A configom a következő: Pentium Dual-Core 2,5 GHz (E5200), memória: 2* 2GB DDR2 Geil memória Dualba, VGA: Asus EN8600 GT GDDR3 256MB 128 bites
    . Most le tudok cserélni egy alkatrészt. Most ezzel konfiggal, csak alacsony grafikán fut a játék. Mit kellene lecserélnem ahhoz, hogy jobb játékélményt tudjak elérni?
  • Dj Xyberpunk
    Nálunk úgy alakul, hogy 3 Diginetes, 3 UPC-s ember van, általában ugye a Digiseket választja hostnak, de érthetetlen okokból kidobál embereket a partyból, utána csinálhatjuk újra..Sőt, ha sikerül bejutni a játékba mindenkinek, van hogy a játék közben dob ki embert, ezután meg szervezhetjük újra a partyt. Tényleg jó ez az IWnet!...
  • Dj Xyberpunk
    "én nem tudom, páran egyfolytában a csíterekről beszélnek. én valahogy egyetlen egyértelművel sem találkoztam még. biztosan nekem van szerencsém."

1 nap átlagban 2 aimbotos teszi tönkre az aktuális játékunkat. (tudom miről beszélek, mert pár év tapasztalatom van az FPS játékokban)

"a baj az , hogy mást vártál. egészen mást. nem kaptad meg, és most minden bajod van."

Ne viccelj már, remélem ezt csak poénnak szántad..NEM csak Én számítottam másra, hanem több tízezer ember azonos okok miatt nyílvánította ki nemtetszését a MW2 iránt. Ajánlom az iw hivatalos fórumait, google, hírportálok, stb.

"csak éppen egyik bajod épül a másikra, és már a szar is ízetlen."

Csak az előző válaszomat ismételném. +Ne haragudj, de igénytelen vagy.

"a public nem tudom miért óvodás, lehet hogy valaki a dekibaszottsokatgyakorolokkibaszottulkomolyanveszemmagam klánosdit tartja annak. ez a te fő bajod egyébként, nem tudsz olyan egyszerűen warozni mint eddig, és nem tudod úgy alakítani a játékot, ahogy akarod."

Bocsáss meg , hogy nem tartozom bele a HC-SPRAY-and-PRAY lowászok társaságában, de nem szeretem a kiegyensúlyozatlan zéro skill alapú megvan az airstrike és pöttyentek a térképre meghal 10 ember stílust. Hidd el mindkét oldalnak nagy tábora van, mind a pub-heroknak, mind a célzást, taktikát használóknak. Mert ne mondjad már nekem, hogy az nagy tudást igényel, hogy lemakkolsz 3 embert, jön a már-már wh-nak megfelelő UAV, ebből adódóan az airstrike pl. és letarolod a fél pályát. (ez természetesen a CoD4 pubra is vonatkozik)

Amúgy meg biztosan 230ezer ember poénból írta alá a modolható/dedikált szerverekre való igényét :)
  • DarkSector
    majd a dobozban lesz egy ajándék kis újság is, azzal jól lehet fütteni...
  • Bokafix2
    "...ha lesz lakásom meg lakhelyem akkor legyen mivel elfoglalnom magam!"

Most az aluljáróból netezel laptopon?
  • DarkSector
    hányan nyomtok azzal a 20megás nettel?
    mert nálunk waroknal 10embert elvisz.
  • Dj Xyberpunk
    "Az Iwnet maximális siker a warezolók panaszkodnak a leginkább."

:DDDD nem tudom, de szerintem nem egy játékról beszélünk . Próbáltatok már 5-6an összehozni egy partyt mondjuk demoliton-ben? Sokszor kb 10 perceket vesz igénybe mire nem dob ki senkit.. Amúgy meg mindenkinek 20-30-50mbites nete van a klánon belül, úgyhogy nem hiszem hogy a netünkkel lenne probléma.
  • DarkSector
    jaj gec..jóvan nekem ba..odott el az órám...
    miért van hogy online szinkronizálom az időt, és 2002.01.01-et állit be? :D
    világvége van vagy csak időutaztam a városba menet?

jah még a mentésekről annyit, hogy először megprobáltam szimulálni a gépnek az áramszünetet, de a mentésen kivűl minden mást resetelt a biosban, de steam-en nem...és utána hallottam ezt amit irtam is...
  • newszepiking
    mindegy is, én nem találkoztam vele.
    ha pedig azért nincs, mert folyamatosan kiszűrték őket, akkor pláne nincs ok a panaszra.(téve mindezt úgy, hogy nincs PB, mint cod4-ben, ami megette a gépemet)
  • teddymac
    "Pstewmage" irj rám egy Pm-et, köszi.Játszhatnánk Mw2-is
  • DarkSector
    ezzekkel egyetértek..
    de lehet azért nincs csit, mert nem is volt, vagy mert már folyamat bannolták a wh-aim-okat?
  • tommygear
    ha ma rendeli még akkor is
  • tommygear
    ja és csak az első napra
  • DarkSector
    ha tegnap rendelted meg akko még 10990