24218
Modern Warfare 2
  • antgecc
    Minden küldetést meg fogsz kérdezni? Pedig igazán nem kell ehhez sok ész...

Ha meg ennyire nem megy az angol... katt! Csak két szóra kellett volna rákeresni: capture és alive.
  • Szega87
    utána meg nyirj ki minnél több embert majd a végén érd el a helikopter kötelét
  • Szega87
    fuss utána és lődd lábon és ne halljon bele
  • nono28
    Singlebe ismét megakadtam.Ennél a missionál:Capture rojas's right-hand man olive.Itt mit kell csinálni?
  • Szega87
    Amúgy hétvégére akarok csinálni egy normális FAQ-ot, akinek van ötlete mi kerüljön bele az ne tartsa magába!
  • Szega87
    szerintem a perkek hatását még a jövőben szabályozni fogják
  • AntiHero
    SD-be nincs camp. A többivel egyet értek. Meik a terminátor shoti?
  • Skyline
    A fegyverraktár még haggyán,az is pozitív hogy a csipa vihet magával sotit (szóljon meg aki akar nekem ezzel nincs gondom legalább van esély a csipának ha egyedül marad és mennikell,nem szaros pisztollyal kell szembenézni a csunyabácsik ratatájával)...
    De Akimbo...Cod8ban mi lesz? Kajakra akimbozni lehet az m249-est az rpd-t meg a rakétavetőket is?:D
    Tényleg ideig óráig poén de FFA-n kívül letiltanám az összes módból...
    A terminator soti olyan szinten túlerős és halálpontos akimbóval hogy az nemigaz,frankón 50 méteren belül esélytelen elfutni/rálőni...Minden hülye ezzel fog rohangálni egy idő után...

A marathon a ló tulsó fele hülye klántárs 2 sabotage alatt lefutotta vele a 26 mérföldet...:DD
    De ez még haggyán lenne..Viszont tényleg nagyon szaporodnak az akimbosok és a glesek...
  • Gabe18
    Ja a Marathon jó,mire a te csapatod elhelyezkedik ő már körbefutotta a pályát és mögöttetek van...

Én nem tudom,elhatároztam az első 70-et megcsinálom úgy hogy első Sniper+Pisztoly,de ha megvan a prestige engem nem érdekel,én se sima pisztolyt fogok vinni másodiknak.Már tiszta hülyének érzem magam hogy mindenki egy fegyverraktárat hoz magával,én meg ha támadni kell előveszem a kis pisztolyomat (mert ugye az alap sniper-el a közelharc elég reménytelen) azt azzal nyomulok előre.Mondanom se kell legtöbbször akkor van esélyem ha háttal áll mikor meglátom a következő enemy-t...
  • Skyline
    Na így prestige 2-höz közeledve megjelenés óta kialakult kép:
    Dedikált egyre jobban hiányzik....
    Szaporodnak a gl noobok...Sokan írják amikor kéri őket az ember hogy gyüjt sotira...de könyörgöm SD-ből takarodjon,gyüjtni ott az ffa meg a tdm...
    GL-hez hasonló állatfaj egyébként: Eleinte öröm bódottá volt akimbo-val terminator shotival rohangálni,de egy idő után monotonná válik az egész game,mert semmi tudás nincs benne,abba is hagytam mindenféle akimbo-s szarakodást...Megjelent viszont az új állatfaj hála és köszönet akimbonak: Marathon+Lightweight+ninja megfűszerezve az Akimbo-s terminator shotival/automata pisztolyokkal...
    Akimbo-s termishotis gyakorlatilag 30-40 méteren belül ha meglát hulla vagy hacsak nincs nállad gl,nem célzod éppen csipával és húzod meg elöbb a ravaszt vagy nincs nállad is akimbos termisoti amivel előbb lősz...Egyszerüen idegölő,3-4 napja lépegetünk ki "szerókról" mert kis pályán esélytelen felvenni az ilyennel a harcot,ha meg leölöd mert bevárod (tudod merről jön) egyből te vagy a noob camper...
    Amit kb 1 hete pofáztam klántársakkal beigazolódni látszik: elöbb utóbb minden low akimbos termisotival fog rohangálni és az egész játékban az lesz a "pro" aki előbb húzza meg a ravaszt...

Csíííterek,lvlhackesek: ma már láttam 4 lvl hack példányt és egy embert akit végigqrva anyázott a saját csapata is (majd köv mapon amikor hozzánk került mi is) mert végig falon át embercélzás aztán fal széleelé nézés és amint kijött az ember rotty...Ezt így végig egész játék alatt pofátlanul végigcampelgetve,aztán mindenki kilépett..
    Nem ártana egy új banszéria mert leszaporodnak újra...

Kb eddig ez az össz problémám,nagyon kellenének a dedikált szerók,mert a sok low bunkóparasztot hiába kéri a játékosok jelentős része sd-ben hogy PLS NO GL,NO CAMP,stbstb...Csak azért is használja (pedig tényleg eleinte szépen szoktuk mi is és sokszor láthatóan más is kérni az ilyeneket)...
  • Unreal1942
    Volt egy nap amikor én is bele szaladtam ilyen szerencsétlenekbe. Szerencsésre nem gyakori.
  • tommygear
    20 gl kill kell a gépfegvyerre szerelhető shotgunhoz
  • RatBaG #9537
    20 gl kill kell csak.
  • DarkSector
    kill-kell...ez tetszik...
  • DarkSector
    jah hogy ezek csoportossan üzik a gl sportot...az gyönyörű, iennel, sőt csittel eddig még nem találkoztam, de fel van szerelve a gépem a jelenlegi legfejlettebb anticsit védelemmel, egy gombbal (ami főlé az van írva hogy reset) azonnal deactive-álhatom a csitet...és kivédhetem...

jah gl-ről jut eszembe.
    van még egy hiba a játékban. az hogy itt nem irhatom senkinek a (NOGL!!) konzolparancsot, hiszen itt ráadásként kiegészitők eléréséhez eleve használni is kell...
    csak mondokvalamit hogy acog scope, vagy mi monnyuk 0/50 gl kill kell...
  • RatBaG #9534
    én alig találkozom gl-esekkel...
  • Gabe18
    Ha még csak egy lett volna...
  • tommygear
    nagyon felbasznak ezek :S
  • DarkSector
    ien jol tud a gyerek célozni gl-el?
    akkor tehetséges a figura.
  • proway
    értem köszi
  • Neoncsoves
    az ilyenektől fogok kiakadni
  • Gabe18
    Ezt kb 15 perc alatt lőtték,csak rajtam (a többiek is kaptak gondolom bőven) 2 SD pálya alatt.Tényleg,ezt a tudást el kell ismerni.

Gránátvető!Tiszta,technikás,elegáns.Vegyen magához ön is egyet!

A véleményem inkább nem írom le,mert nem lenne valami versbe illő...
  • madmanic
    telepíted a játékot felteszi a steamet is és nyomod..

• HUN BECSEHELY
    Igen,Igen,Igen
  • proway
    Sziasztok. Überül megtetszett ez a gém és tervezem a megvételét ám azt szeretném megkérdezni hogy a multija az hogy működik? kapok kódot és a steam-en kell regelni? és az ingyenes? szal így ezeket nem nagyon tudom, segítenétek? :S
  • DarkSector
    biztos...a mai warez időknek "köszönhetően" biztos hogy nem...
  • tommygear
    nemhiszem h valaki megveszi csak a single miatt
  • DarkSector
    nevezzük ugyhogy..."steam-et kapott"

ez netkapcsolat nélkül nem játszható!!! még singl sem...ez nagy ötlet volt a fejlesztők részéről ...
  • JethroHUN
    Ez akkor teljesen steamen keresztüli multit kapott?
  • Shiver
    van valami kommunyiti ahol fent vagytok? csak mert inkább játszanék magyarokkal mint sem teljesen idegen társasággal

előre is thx:)

UI. gondolom van sg community már, nem? :)
  • nono28
    Lelőném ha tudnám merre van!Meg hogy egyáltalán ember-e az aki lő rám!
  • elitehun
    Akkor lődd le az embert vagy menj más irányba
  • nono28
    Üzemanyag állomásnál van egy bomba.Után megyek egy tank felé és ott van valahol egy ember aki kinyir!
  • RatBaG #9516
    van jobb!
    mikor lehívod a 4 ládás utánpótlást egy szűk mapon, ahol nincs egy normális nagyobb tér, és még az érkezés irányát se adhatod meg, na akkor 4ből 2 láda tuti, hogy a tetőn köt ki...
  • nono28
    Igen a singleből van!De mindjárt megnézem újra!
  • DarkSector
    jah a legjobb ha 3 tactical nuke-ot hoz a gólya nem?
    :D
  • tommygear
    első napra
  • Gabe18
    Azért hogy az utolsó 5 "Care Package"-emből 3-ban Ammo volt,ez azért már felháborító...
  • DarkSector
    kell single-ben bombát hatástalanítani?
    ez a single-ből van?
  • elitehun
    Most így hirtelen nem vágom mire gondolsz. Tudtommal nincs is tank a játékban. Melyik pályán van ez? esetleg képet is dobhatnál