24218
Modern Warfare 2
  • J i GS a W
    sziasztok csináltunk a haverokkal egy modern warfare 2 oldalt meg CSEKKOLJÁTOKMEG
  • antgecc
    Köszönöm!

Q3ban volt még annó olyan, hogy config elejéről az unbindall-t ki kellett venni, különben minden játékból való kilépésnél törölte a configból átállított dolgokat. Itt van ilyen?
  • DarkSector
    jah mert nincs is konzol.
    amugy ha van xfire-d, vagy fraps, irattasd ki azzal, de ha nincs, akkor bemész a players mappába, ott config_mp.cfg-t megnyitod jegyzettömbbel, és erre a CTRL+F-el rákeresel: "cg_drawfps "0" " valami iesmi, és a 0-át írd át 1-esre, majd mentés, mielőtt kilépsz, és tádám meg is van...
  • antgecc
    Hogy lehet fps mérőt képernyőre varázsolni? Pls ne annyi legyen a válasz, hogy console-ból, mert még a console-t sem tudom behozni
  • DarkSector
    ez igaz.
    sokan nagyon-nagyon sokan ezért küldik 2nd weapont akimbo 1887-est...
  • DarkSector
    nekem 90 fött van az fps cod6-ban...

és ha valakit még máig érdekelné, a cb szabályzat cod6-ra vonatkozó része, akkor itt lehet megnézni részletessen:
    MW2 CB szabályok....(magyarul sajnos nem jelenithető meg...:S)
  • Prince23
    Értem én, tudom milyen helyzetben voltál:)
    a lényeg hogy annak a shotinak 10m + túlon is baszottul jól sebez. HC semmi esélyünk nincs ha talizunk velük. elvileg közelharcra kéne menjen az a típus, de nem, simán elhord közép távra is, mint egy kommandós fegyver!!!!!!!!!!!! ez itt a baj
  • DarkSector
    gratula bácsi!
  • Skyline
    50 méter oké lehet sok de akkoris qrvamesszire hord, kockás pályán felment a gyerek a legmagasabb raktár legfelső részére és onnan lőtt ki duplalövéssel amikor rohantam be házba lerakni bombát...Azért az 20-30 méter megvan...
  • ACE
    Csak a kockáknak sértő, bár azoknak a "kocka" is sértő :D
  • RatBaG #9699
    skyline túloz az 50 méterrel... nagyon.
  • Szega87
    elég számonkérés szagú volt

ez meg elég sértő is:

"Sztem régen rossz, ha a score-ért játszol..... "
  • antgecc
    Váljék egészségedre! Véleményt nyilvánítottam, gondoltam szabad... Nekem aztán édes mindegy, hogy te milyen grafon játszol, megnyugodhatsz...
  • Szega87
    én 5 évet játszottam Counter Strike Source-t, és ott minnél kisebb volt a felbontás annál gyorsabban rántottál fel, megszoktam már az alacsony felbontást és a butitott grafikát multiba

de lehet tovább vitatkozni ki a nagyobb copter csak nincs értelme
  • Prince23
    na ez a másik fő és alapvető gond. egy shoti mióta tud 20-50 méteres sebzést? és méghozzá kézishotinak néz ki leginkább.
  • csuszi
    igazad lenne a többi codban, hogy legyen fix 250. de itt teljesen felesleges, mert mindenkinek 85 van. az észrevevés, pedig tapasztalatom szerint magas felbontáson jobb, nem beszélve a célzásról. minden pro cod2ben 250fix, a lehető legnagyobb felbontáson, hogy minden kis pixelmozgást észrevegyen, és jobban tud célozni is. és akár ezt be is áldoztuk ha nem ment 250, akkor mentünk 125-re. ugrásban még jobb is.
  • RatBaG #9693
    tényleg durva ez a shoti, de azért ilyen 50 méteres túlzásokba ne essünk már...
  • Szega87
    "Minek várunk szép, valósághű grafikás játékokat, ha utána csak azért, hogy jobban lássuk az ellenfelet lebutítjuk azt? Inkább lőjenek le többször, de én akkor is fullgrafikán tolom, mert sokkal szebb, feelingesebb és élethűbb"

én nem azért vásárolok multiplayer játékot mert szép, hanem mert élvezetes Azt meg már legyen az én döntésem milyen grafikai részleteséggel fogok játszani.
  • Prince23
    Ja az kurvára főbasz engem is. Akimbo p90 ahhoz képest kismiska:)
    Az a gond hogy az olyanok full kreténbe nyomassák (termi shoti + ninja), és szébtbasszák a játékmenetet.
    ellenben a ninja pro + akimbo termishotisok úgy futnak mint valami balerinások. istenem olyat kacagok sokszor replayból, vagy spectből nézve.
  • antgecc
    Agyonbutított grafikával jobban látszódnak a modellek. Előny. Próbáld ki.
  • Skyline
    HJa. Akimbos 1887-nek pl saját akimbos 1887,vagy gl. És nem csak mi problémázunk látogass el iw fórumra egyre többen írják/egyre több topic nyílik a túlerősített túlpontos akimbo-s szarok miatt...
    Nincs ellenszer sima nem hc módban ezek ellen...Vagy ilyennel rohangálsz,vagy elvérzel mert egyre többen vannak...
    Hangulatos rohangálni vele ideig óráig,első lvl 70ig tolásomkor mentem én is vele...De semmi tudás nincs benne,pár map után idegesítő...
  • Skyline
    Előny...De mivel itt 85 fps limit van és nem lehet kijátszani config file-ból sem így gyakorlatilag értelmetlen szarozni vele, az enyémnél jóval gyengébb configon is megvan a 85 fps max grafikán DoF és AA nélkül....
    Tehát hacsak nincs meg a 85fps-e,akkor tök felesleges agyonbutítani a grafikát a sárgaföldig...
  • Grifidos
    Hogy nektek mennyi problémátok van...Itt elemezgetitek, hogy mi merre, mit kellene változtatni, ahelyett hogy játszanátok vagy játékstílust váltanátok egy hatásosabbra. Mindennek meg van az ellenszere.
  • antgecc
    "fps növelés miatt butítják agyon,meg esetleg jobban kivehető az ellenfél/zavaró effekteket kiveszik"

Mert ez mi, ha nem előny?
  • Skyline
    Nincs előnye,fps növelés miatt butítják agyon,meg esetleg jobban kivehető az ellenfél/zavaró effekteket kiveszik...Itt az egyetlen zavaró effekt a depth of field amitől amire célzol az tűéles minden más homály,így nemlátod mizajlik körülötte amikor célzol...
    Ha nagy grafin megvan a 85fps-e (fraps 91et mér max) akkor tökfelesleg levenni a graffot,0 előnye van...
  • Skyline
    Apropó akimbo...Az milyen amikor KÉT darab rapidfire-s mp5-el 1 méterről rendesen fél tár kell egy emberbe-rapidfire nélkül szintén,ha meg 2 pisztollyal lő az ember abból 2-3 lövés elég...:D
  • antgecc
    Annó Q3-mat toltam annyira lebutítva, hogy jobban már nem is lehetett. Előnyöm származott belőle igaz, de mi a picsa értelme van? Minek várunk szép, valósághű grafikás játékokat, ha utána csak azért, hogy jobban lássuk az ellenfelet lebutítjuk azt? Inkább lőjenek le többször, de én akkor is fullgrafikán tolom, mert sokkal szebb, feelingesebb és élethűbb. A terepruha beleolvad a környezetbe, ahogy valójában is, figyelnem kell és nem böki ki a szemem. Sztem ez sokkal fontosabb. Sztem régen rossz, ha a score-ért játszol.....
  • Skyline
    Televan már vele a fórumja iw-nek qrvasokan hüppögnek aki9mbo 1887 ereje és pontossága miatt,sztem meglesz hamarosan...Egyébként 50 méterről is beledöglesz ha egyszerre süti el a 2-t..:)
  • Szega87
    most vagyok level 62ön, ha elérem azt a shotit akkor kipróbálom ha már ennyit beszélünk róla
  • Skyline
    "Én csak hardcore-ban tolom,"

Itt a kulcs mondat...Kapásból nem tolom olyan módban ahol 1 kispisztoly láblövéstől is fexik mindenki,főleg nem egy játékban amiben gyakorlatilag fedezék nincs,mert még a tankon keresztül is átlőnek egy szaros m4-essel...Mivel HC-ban az életerő 25 vagy 50 a sebzés így könnyebb a sotisokal is lelőni.
    Sima módról van szó.
    Mire a flasht dobod halott vagy 50 méterről...
    Raffica és 1887-es akimbosok rohangálnak,szinte kapásból lépek már ki az összes helyről ahol 67 fölötti embert látok,mert ott sajna szinte 100% hogy előkerül a móka...
    Egyik shotgun sem lő el olyan messzire halálosan mint a 2 db 1887-es...A duplacsövű még haggyán mert kb 2 méter a hatótávolsága.....1887 kb 50 méterig halálos,10-20 méteren belül elég csak egyet elsütni (egyébként vicces hogy amikor 1 db 1887 van az ember kezében akkor alig adja be 1lövésre a halált,amikor 2 van akkor pedig szinte 1 sotilövés szinte biztos halál--> ezen is látszik nemelég hogy akimboval két fegyóval megy az ember de még sebzését is feljavítja darabonként a fegyóknak...) Raffica félpályáról halálpontos és megszégyeníti a cod4-es p90est is tűzgyorsaság/golyómennyiség/pontosság/sebzés terén...
  • Neoncsoves
    akimbó terminátor shotis köcsögök nagyon idegesítőek. az a poén, hogy néha ilyen 10 méterről is beledöglök 1 lövésbe. legalább a range-t állítanák át, vagy legalább gyengítsenek rajta :|
  • Waczkor
    Ez valóban gáz,amit itt írtatok,hogy böszme nagy sniper mellé visz még 2 shotit,marathon perk és szalad mint egy afrikai.
    Nem várom el hogy reális legyen a játék teljesen,de nálam a csipa class az csipa és kis pisztoly,úgy mint rég.

Mondjuk nekem az is hiányzik,hogy elsődleges shoti és mellé kispisztoly.

Két desert az vicces:)
  • simonl #9677
    Még egyszer köszi a gyors választ...
    de kaptál már számlát a játék megjelenése óta?:) ....csak vicc volt
  • Prince23
    Az akimbóval az a gáz, hogy bevezették sub machinera is. Jóhogy nem mehetünk már 2 RPD-vel, ha már itt tartunk.
    Az akimbot elég lett volna betenni szvsz a kézi és autopisztolyokra. pl raffica, meg ezek. a két desert meg hülyeség, de legalábbb vad és menő:D Legalább lett volna valami perk, amivel lehet két deszerttel lődözni. Mondjuk csak is kizárólag az Egyszemélyes Hadsereg perkkel lehetne mendegélni dupla fegyókkal.
  • Waczkor
    Nekem is upc van,semmi ilyet nem tapasztaltam.
    Ráadásul haverommal egyszerre toljuk,egy netről,semmi baj nincs vele.
  • Skyline
    Ha már ennyire bevitték a fegvyerek tulajdonságait:
    A 14 kilós igendenagy barrettnak megvan az a jó tulajdonsága hogy elbír mellette a katona még 2 1887 es shotgunt (kb 4 kg/db) + párszor fél kiló gárnátot + egy adag menetfelszerelést (összesen vagy 50 kiló),és vidáman rohangál mindezzel a katona akár 26 mérföldet is egyhuzamban megállás nélkül....:D
  • simonl #9673
    Sziasztok srácok,

Játszik valaki UPC szolgáltató "alatt" ? Nem sipákol a szolgáltató?
    Még a Steam -es beharangozáskor volt vmi olyan hír, hogy "torrentezésnek" minősül az adatforgalom.....

Hülyeség?

Köszönöm a válaszokat....
    ( ma kötnék hűséget a UPC -vel, nehogy lesre szaladjak:)
  • Waczkor
    Akimbo az nem tudom miért akkora gáz.
    Persze bead nekik sok mindent azzal a shotival,de azt azért nem mondanám,hogy annyira elrontaná a játékot.
    Én csak hardcore-ban tolom,egyre gyakrabban látok emberkéket ezzel a shotival,de nem mondanám,hogy annyira elrontanák a játékot.
    Flash ellen,gyors sorozat ellen nem tudnak ők se mit tenni.
    Semmivel se gázabb,mint a striker shoti vagy a többi shotgun.
    Camperek ellen secondaryba be van választva egy striker,szal ha kempelnek egy szobában,beszabadulok,kitakarítom a helyiséget:)

Engem a gl,a prestige hax,meg a szarcamp az sokkal jobban idegesít.Én is gl-eztem amíg meg lett a challenge.
    A legidegesítőbb,hogy gl lel egy ajtót,pontot védenek és aki arra megy,általában én mert egy map alatt többet megyek körbe,mint az egész csapat összesen,lelövik.
    Vannak akik a killstreakekért kempelnek,de a többség az akik csak úgy,mert milyen jó hogy letud lőni egy embert 3 percenkén,aki arra megy.

A baj az,hogy ezt a codot nem azok vették meg,akik anno cod1-et tolták.
    Ha letkznak,akkor se írják be hogy sry,ilyenkor szoktam őket 5:0nál egy méterről pofánlőni shotival,mert én is tkzok véletlenül,de még ha a társam fut is bele a tűzbe,akkor is elnézést kérek.
    Sajnos olyanok vették/veszik meg,mint konzolon.Idióta,max 16 éves magas hangú,hű de poénos hogy beleböfög a mikrofonba huszárok,fingjuk nincs az etikettről,alap,íratlan szabályokról...
    Kedvencem,mikor srác kempel,írok neki,van egy fasza statja,elkezdem a szar kempet,csak őt kempelem,lelövöm vagy 10x és egyből sír.

Jah meg persze a németekek,oroszokat utálom még,főleg hogy a németek általában együtt játszanak,megy a szarcamp,az oroszok meg vagy prestige haxot tolnak,vagy szintén kempelnek egy sarokban,esetleg mind2.
  • Sadist
    Csak a hangok, a visszarúgás, meg egy-két apróság kimaradt.
  • Skyline
    Nincs gondom a heartbeattel mert perk van ellene,csak erősen lowoknak rakták bele --y sokszor látszik is amikor le van rakva a bomba de szépkomótosan megy a gyerek és próbálja keresni HB-el az ellent...:D