24218
Modern Warfare 2
-
írjál nekik. várom a választ.
meséld el, hogy mit raktál be a topicba, nem először, azért hagytam ott.. -
Grifidos #9764 A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. -
ha van nálam rakéta, én folyamatosan szedem le a repcsiket, helikoptereket...
van amikor elsőre leszedi, de van amikor csak a második lövésre... /stinger/
ha jól vágom, akkor a Javelin az ami elsőre leszedi, mert az "fentről" támad, vagyis a repcsi főlé megy és onnan "esik" rá.... -
fejezd be.
35-40 év között megérted.. ha az vagy....
-
Grifidos #9761 nyomoronc... -
tegnap nálam is volt egy ilyen, bár nem volt ennyire gáz az eredménye, de volt vagy 50-60/10 a végeredménye.... egyszerűen csak szerencséje volt... / nem csalt, mert a köv. körökben "átlagos játékos" volt/
néha csak fogom a fejem, behívnak egy harrier-t és hazavágja a csapatom, mert se stinger és társai, se cold-blooded....
/én inkább a c-b-t használom, mert sokszor a rakéták elárulnak, h hol vagyok... kilóg a vége és tsá.../
vadkacsalövészet....
én a Skidrow-n csináltam ilyet, 15 kill-t simán összeszedtem, és semmi ellenállás nem volt... szerencsétlenek be voltak szorítva a parkoló részhez... esélyük se volt... kár h akkor nem volt aktuális az atom :P -
takarék....
a csak azért is nem kellene a kép alá....
má' csak azé' se....
-
ma először leszedtem egy helikoptert, 300 pontért.. ahogy nézem azután a GL helyett viszek egy rakétavetőt.... megér annyit... -
Grifidos #9757 Sok helyet foglal?
Pihenj egy kicsit nem vagy teljesen komplett... -
nem azért töröltem, mert nem tetszik.
hanem mert cheatre volt válasz.
és amúgy sok helyet foglal.
megint töröljem? -
mondjuk a 2 . killstreak is szerencse kérdése, mert valamikor még be se jön a helikopter/ repcsi... már le is lövik...
de van olyan amikor simán végigfutja az idejét.... akkor lehet igazán szépen kaszálni... főleg ha te irányítod.... -
Grifidos #9754
Na azért is... -
ma játszottam egy lvl 62-essel, 69/3 volt az aránya...
velem volt, és nem láttam, hogy csalt volna.....
viszont az érdekes, hogy volt egy match, alig kezdtünk el játszani, jön az ellenségtől a harrier, chopper, és egyebek, alig öltek meg 4-5 embert.....
Wastelend volt....
ez normális???? -
sztem ha steam-banán volt, neked annyi.
ismét köszönd meg a majmodnak....
de majd Darksector megmondja a frankót, hátha sikerül becsapni a steamet....ő tényleg király ebben! -
ha atomot akarsz ledobni, akkor figyelembe kell venni és úgy kell beállítani a killstreakot...3 db
akarva akaratlanul kicsit kempelni is kell, mert 25 kill-t "tisztán" lehetetlen begyűjteni.... ehhez elengedhetetlen a pályák megfelelő ismerete....
pl:: Highrise
http://www.youtube.com/watch?v=rTBnfN1U5Ao
szerintem a 3 killstreak:
- természetesen a Tactical Nuke
- az elejére vagy egy Precision Airstrike, de akkor az elején gyilkolni kell elég rendesen
- vagy elsőre, bízva a szerencsében egy Care Package
- s ami meghozza a pontszámot, valamilyen repcsi v helikopter..
ezen túl a perkek között is érdemesebb a csendesebb beállítást választani... Ninja , Cold-Blooded...
én is próbálkoztam már vele, de amennyire rákészültem, annyira rosszul kezdtem el játszani... így inkább prestige1: on... és egy darabig megint nem aktuális a téma ;) -
rúgjad izén a kedves barátodat, aki mondta.
komolyan -
ja. meg te állíthatod be, hogy milyen killstreakset akarsz...
azért az durva, hogy eddig erre nem jöttél rá....
ha csak nem csitelsz... -
bizonyos szint után te szabadíthatsz fel egy killstreakot... -
rigaman #9747 A killstreakok azok hogy oldódnak fel? Mert haverommal privatemachban lenyomtuk egymást 25x zsinorban és nem kaptuk meg az atomot. Ahogy feljődünk azokat úgy kapjuk? -
Nekem is ugyanez a problémám! -
De én nem akartam csalni.(mer hamár kiadtam érte az a 11k-t akkor nem baszom el ilyenekkel a játékélményt)
Nekem el se mondták hogy mi ez, csak utólag.
És most sehogy se tudom viszacsinálni. -
Most félretéve mindent cheatelést és teljes komolysággal kérdem:
Hogy tudom resetelni az accountot? Lehetséges?
!!!!!!Szeretném viszacsinálni!!!!!!!
Eredeti a játékom szóval szépen kérlek titeket segítsetek.
Alapból 37lvl-es voltam nemérdekel ha azis elveszett, tartsatok csalónak azt sem bánom de visza akarom csinálni lvl1-re hogy az elejéről kezdjem.
De nem engedi már mindent megpróbáltam.Kitöröltem, újraraktam de semmi.
Ha esetleg a winowst újrarakom az segíthet?
Vagy a Steam tárolja?
VAgy mit tudok csinálni?
LÉGYSZIVES SEGÍTSEN VALAKI. -
Gabe18 #9743 Talán először tudd meg haverod prestige hányba van,utána mond hogy nem lehetetlen.
Ez igy kb. olyan hogy azt se tudom miről beszélek,de biztos igaz. -
Munszu #9742 Haverom már prestige nem is tudom hányban van, nem lehetetlen :). -
ez képtelenség, rank patch nélkül lehetetlen...anyni idő még nem telt azért el...én soha eszembe nem jutott volna, hogy ezzel villogjak, csakis saját magamnak kellett hogy fegyókat ki tudjam választani... -
csak nem cheateltél, csít gyuri?
ebből törlés lesz, sajnálom. -
Skyline #9739 Lvl hackben az a jó,hogy van olyan arc aki ki meri jelenteni hogy végigcsinálta mind a 10 prestige szintet,és úgy érzi hogy ő a király...:D
Ennyi idő alatt senki sem csinálta meg...A legdurvább amit láttam az prestige 4 volt... -
Skyline #9738 Nem mondtam hogy átlehet baxnim,csak azt hogy az a limit..:)
Cod4-ben is alapból 85-re volt állítva cfg fájlban a limit,játékon belül 91fps-t mutatott a saját mérője is.
Cod6ban is ennyi,átiírni sem lehet az első vagy második patch óta... -
"Marathon: tegnap beálltam egy sarokba a házas dombos pálya legeldugottabb részén,lenyomtam sprintet előrét szépen egy kis súllyal, lementem a bolba cigiért mire visszajöttem végelett a sabotage-nak,de megvolt a tizenakárhány mérföldes futás challenge is...:D"
holnap én is lemegyek valamiért a boltba.... XDD
bár az xbox irányítóján ez elég nehézkes lesz... de majd 1-2 nagy lexikon :PPP
amúgy összeírhatnánk 1-2 könnyű, értelmetlen challenge-t...
tegnap pl. azért adott xp-t, mert valakit lelőttem, elvettem a fegyverét, s avval még1x lelőttem... :) -
A hozzád hasonlók miatt olyan a játék,amilyen.
Elsőre jön a level hack,amit még kevésbé értek mint az aimot,wh-t.
Mi a jó benne,utána semmi értelme játszani.
Később a többi,remélhetőleg akik átbasztak ellopják a steam accodat is vagy kapsz egy bant.
Ja igen és nem kárörvendésből írom,megérdemled. -
Gabe18 #9726 Persze,az ellenszer hogy te is azt választod.
Igen a HB szenzor ellen is lehet védekezni,persze.Hát ezért visz magával 90% már ninja perket hogy ne virítson 30 méterről is vörös pontként az ellenfelek fegyverén non-stop az egész játék alatt.
Mindenki megtehetné egy idő után hogy csak ezekkel a űber fegyverekkel és perkekel rohangál,de szerintem elég hamar unalmas lenne ha mindenki ezt választaná.
Viszont egy idő után mindenki meg fogja azt is unni hogy ezektől szo...on. -
ha 91-et mutat, akkor 91fps-em van...ez nem lehet átbaszni a frapsot. -
Köszi
-
Hurkans #9717 Köszönöm a választ tuningolva nincs,VGA driver most lett frissítve lehet amiatt visszarakom régit akkor ha nem akkor újrarakom mind2őt akkor meg megpróbálom
Kösz még1szer megpróbálok mindent -
Bugge #9715 Hát ennek nagyon sok oka lehet.
Ha tunningolva van a géped, akkor a tunningot állítsd vissza. Frissíts egy VGA drivert, és telepítsd újra a Steam-et és a cod-ot. Ha ezek után is rossz a géped, akkor "memtest86"-al tudsz memóriát tesztelni. És 3DMarkkal meg tudsz VGA-t tesztelni, hogy bírja a terhelést. -
Hurkans #9714 Amúgy jó lenne ha valaki tudna segíteni mert nagyjából emiatt szándékozom elvinni a gépem szerelőhöz meg ha már ott van rárakatom a Win7et de az már csak + -
kokos #9713 Még mindig kur.a sok a csiter!Kérdem miért? -
Hurkans #9712 Hellosztok!
Valaki tudna segíteni abban hogy játék közbe egyszer csak megáll a kép semmit nem tudok csinálni bezárom cod6ot és befagy a gép teljesen ha meg ujra inditom a gépet akkor mindig steam inditásnál azt írja hogy steam updating lehet vmi köze hogy állandóan befagy? mert nagyon idegesítő
Köszi -
Skyline #9711 91 fps? p5? Tökmind1 több senkinem nem lesz mert 85-re van limitálva,az játékban kb ennyit mutat (fraps pl stabil 91-et). -
itt ha cfg-be irsz, nem fogja, console meg nincs sajnos.