24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    írjál nekik. várom a választ.
    meséld el, hogy mit raktál be a topicba, nem először, azért hagytam ott..
  • Grifidos
    A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
  • Lunatic83
    ha van nálam rakéta, én folyamatosan szedem le a repcsiket, helikoptereket...

van amikor elsőre leszedi, de van amikor csak a második lövésre... /stinger/

ha jól vágom, akkor a Javelin az ami elsőre leszedi, mert az "fentről" támad, vagyis a repcsi főlé megy és onnan "esik" rá....
  • Frank99
    fejezd be.
    35-40 év között megérted.. ha az vagy....
  • Grifidos
    nyomoronc...
  • Lunatic83
    tegnap nálam is volt egy ilyen, bár nem volt ennyire gáz az eredménye, de volt vagy 50-60/10 a végeredménye.... egyszerűen csak szerencséje volt... / nem csalt, mert a köv. körökben "átlagos játékos" volt/

néha csak fogom a fejem, behívnak egy harrier-t és hazavágja a csapatom, mert se stinger és társai, se cold-blooded....
    /én inkább a c-b-t használom, mert sokszor a rakéták elárulnak, h hol vagyok... kilóg a vége és tsá.../

vadkacsalövészet....

én a Skidrow-n csináltam ilyet, 15 kill-t simán összeszedtem, és semmi ellenállás nem volt... szerencsétlenek be voltak szorítva a parkoló részhez... esélyük se volt... kár h akkor nem volt aktuális az atom :P
  • Frank99
    takarék....

a csak azért is nem kellene a kép alá....

má' csak azé' se....
  • Frank99
    ma először leszedtem egy helikoptert, 300 pontért.. ahogy nézem azután a GL helyett viszek egy rakétavetőt.... megér annyit...
  • Grifidos
    Sok helyet foglal?
    Pihenj egy kicsit nem vagy teljesen komplett...
  • Frank99
    nem azért töröltem, mert nem tetszik.

hanem mert cheatre volt válasz.
    és amúgy sok helyet foglal.

megint töröljem?
  • Lunatic83
    mondjuk a 2 . killstreak is szerencse kérdése, mert valamikor még be se jön a helikopter/ repcsi... már le is lövik...
    de van olyan amikor simán végigfutja az idejét.... akkor lehet igazán szépen kaszálni... főleg ha te irányítod....
  • Grifidos

Na azért is...
  • Frank99
    ma játszottam egy lvl 62-essel, 69/3 volt az aránya...
    velem volt, és nem láttam, hogy csalt volna.....

viszont az érdekes, hogy volt egy match, alig kezdtünk el játszani, jön az ellenségtől a harrier, chopper, és egyebek, alig öltek meg 4-5 embert.....
    Wastelend volt....
    ez normális????
  • Frank99
    sztem ha steam-banán volt, neked annyi.

ismét köszönd meg a majmodnak....

de majd Darksector megmondja a frankót, hátha sikerül becsapni a steamet....ő tényleg király ebben!
  • Lunatic83
    ha atomot akarsz ledobni, akkor figyelembe kell venni és úgy kell beállítani a killstreakot...3 db
    akarva akaratlanul kicsit kempelni is kell, mert 25 kill-t "tisztán" lehetetlen begyűjteni.... ehhez elengedhetetlen a pályák megfelelő ismerete....
    pl:: Highrise
    http://www.youtube.com/watch?v=rTBnfN1U5Ao

szerintem a 3 killstreak:
    - természetesen a Tactical Nuke
    - az elejére vagy egy Precision Airstrike, de akkor az elején gyilkolni kell elég rendesen
    - vagy elsőre, bízva a szerencsében egy Care Package
    - s ami meghozza a pontszámot, valamilyen repcsi v helikopter..

ezen túl a perkek között is érdemesebb a csendesebb beállítást választani... Ninja , Cold-Blooded...

én is próbálkoztam már vele, de amennyire rákészültem, annyira rosszul kezdtem el játszani... így inkább prestige1: on... és egy darabig megint nem aktuális a téma ;)
  • Frank99
    rúgjad izén a kedves barátodat, aki mondta.
    komolyan
  • Frank99
    ja. meg te állíthatod be, hogy milyen killstreakset akarsz...
    azért az durva, hogy eddig erre nem jöttél rá....
    ha csak nem csitelsz...
  • Lunatic83
    bizonyos szint után te szabadíthatsz fel egy killstreakot...
  • rigaman
    A killstreakok azok hogy oldódnak fel? Mert haverommal privatemachban lenyomtuk egymást 25x zsinorban és nem kaptuk meg az atomot. Ahogy feljődünk azokat úgy kapjuk?
  • Grove4
    Nekem is ugyanez a problémám!
  • LeWyTy
    De én nem akartam csalni.(mer hamár kiadtam érte az a 11k-t akkor nem baszom el ilyenekkel a játékélményt)
    Nekem el se mondták hogy mi ez, csak utólag.
    És most sehogy se tudom viszacsinálni.
  • LeWyTy
    Most félretéve mindent cheatelést és teljes komolysággal kérdem:
    Hogy tudom resetelni az accountot? Lehetséges?
    !!!!!!Szeretném viszacsinálni!!!!!!!
    Eredeti a játékom szóval szépen kérlek titeket segítsetek.
    Alapból 37lvl-es voltam nemérdekel ha azis elveszett, tartsatok csalónak azt sem bánom de visza akarom csinálni lvl1-re hogy az elejéről kezdjem.
    De nem engedi már mindent megpróbáltam.Kitöröltem, újraraktam de semmi.
    Ha esetleg a winowst újrarakom az segíthet?
    Vagy a Steam tárolja?
    VAgy mit tudok csinálni?
    LÉGYSZIVES SEGÍTSEN VALAKI.
  • Gabe18
    Talán először tudd meg haverod prestige hányba van,utána mond hogy nem lehetetlen.
    Ez igy kb. olyan hogy azt se tudom miről beszélek,de biztos igaz.
  • Munszu
    Haverom már prestige nem is tudom hányban van, nem lehetetlen :).
  • DarkSector
    ez képtelenség, rank patch nélkül lehetetlen...anyni idő még nem telt azért el...én soha eszembe nem jutott volna, hogy ezzel villogjak, csakis saját magamnak kellett hogy fegyókat ki tudjam választani...
  • Frank99
    csak nem cheateltél, csít gyuri?

ebből törlés lesz, sajnálom.
  • Skyline
    Lvl hackben az a jó,hogy van olyan arc aki ki meri jelenteni hogy végigcsinálta mind a 10 prestige szintet,és úgy érzi hogy ő a király...:D
    Ennyi idő alatt senki sem csinálta meg...A legdurvább amit láttam az prestige 4 volt...
  • Skyline
    Nem mondtam hogy átlehet baxnim,csak azt hogy az a limit..:)
    Cod4-ben is alapból 85-re volt állítva cfg fájlban a limit,játékon belül 91fps-t mutatott a saját mérője is.
    Cod6ban is ennyi,átiírni sem lehet az első vagy második patch óta...
  • Lunatic83
    "Marathon: tegnap beálltam egy sarokba a házas dombos pálya legeldugottabb részén,lenyomtam sprintet előrét szépen egy kis súllyal, lementem a bolba cigiért mire visszajöttem végelett a sabotage-nak,de megvolt a tizenakárhány mérföldes futás challenge is...:D"

holnap én is lemegyek valamiért a boltba.... XDD
    bár az xbox irányítóján ez elég nehézkes lesz... de majd 1-2 nagy lexikon :PPP

amúgy összeírhatnánk 1-2 könnyű, értelmetlen challenge-t...
    tegnap pl. azért adott xp-t, mert valakit lelőttem, elvettem a fegyverét, s avval még1x lelőttem... :)
  • Waczkor
    A hozzád hasonlók miatt olyan a játék,amilyen.
    Elsőre jön a level hack,amit még kevésbé értek mint az aimot,wh-t.
    Mi a jó benne,utána semmi értelme játszani.

Később a többi,remélhetőleg akik átbasztak ellopják a steam accodat is vagy kapsz egy bant.
    Ja igen és nem kárörvendésből írom,megérdemled.
  • Gabe18
    Persze,az ellenszer hogy te is azt választod.
    Igen a HB szenzor ellen is lehet védekezni,persze.Hát ezért visz magával 90% már ninja perket hogy ne virítson 30 méterről is vörös pontként az ellenfelek fegyverén non-stop az egész játék alatt.
    Mindenki megtehetné egy idő után hogy csak ezekkel a űber fegyverekkel és perkekel rohangál,de szerintem elég hamar unalmas lenne ha mindenki ezt választaná.
    Viszont egy idő után mindenki meg fogja azt is unni hogy ezektől szo...on.
  • DarkSector
    ha 91-et mutat, akkor 91fps-em van...ez nem lehet átbaszni a frapsot.
  • V43 1105
    Köszi
  • Hurkans
    Köszönöm a választ tuningolva nincs,VGA driver most lett frissítve lehet amiatt visszarakom régit akkor ha nem akkor újrarakom mind2őt akkor meg megpróbálom
    Kösz még1szer megpróbálok mindent
  • Bugge
    Hát ennek nagyon sok oka lehet.
    Ha tunningolva van a géped, akkor a tunningot állítsd vissza. Frissíts egy VGA drivert, és telepítsd újra a Steam-et és a cod-ot. Ha ezek után is rossz a géped, akkor "memtest86"-al tudsz memóriát tesztelni. És 3DMarkkal meg tudsz VGA-t tesztelni, hogy bírja a terhelést.
  • Hurkans
    Amúgy jó lenne ha valaki tudna segíteni mert nagyjából emiatt szándékozom elvinni a gépem szerelőhöz meg ha már ott van rárakatom a Win7et de az már csak +
  • kokos
    Még mindig kur.a sok a csiter!Kérdem miért?
  • Hurkans
    Hellosztok!
    Valaki tudna segíteni abban hogy játék közbe egyszer csak megáll a kép semmit nem tudok csinálni bezárom cod6ot és befagy a gép teljesen ha meg ujra inditom a gépet akkor mindig steam inditásnál azt írja hogy steam updating lehet vmi köze hogy állandóan befagy? mert nagyon idegesítő

Köszi
  • Skyline
    91 fps? p5? Tökmind1 több senkinem nem lesz mert 85-re van limitálva,az játékban kb ennyit mutat (fraps pl stabil 91-et).
  • DarkSector
    itt ha cfg-be irsz, nem fogja, console meg nincs sajnos.