24218
Modern Warfare 2
-
Nono76 #9805 Bagyoly81!
Nincs szerver kereső, mivel nincsenek szerverek sem. Peer 2 peer alapon működik az egész, ami azt jelenti, hogy a játszani kívánó embereket az iwnet összeválogatja "nagyjából" rang és ping szerint. Játékmódtól függően pl 12 embert, majd ebből a 12-ből "elvileg" kiválasztja a legjobb géppel és netkapcsolattal rendelkezőt és őt teszi meg szervernek. Az idézőjelek azért vannak, mert sajnos nem mindíg sikerül a legjobbat kiválasztani, ilyenkor előfordul hogy laggol a játék, vagy nagyon rosszak a pingek. Esetleg egy level 70es együtt játszik egy alacsony rangúval. Ha nagyon laggol a játék, vagy ha játék közben az az illető aki a szerver volt kilép, akkor jön fel a migrating host üzenet. Ilyenkor megáll a játék amíg kijelölésre kerül az új szerver. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, így működik. Ha rossz a pinged vagy nagy lag akkor inkább lépj ki és keress újra, talán egy jobb helyre fog berakni!
Szóval a kérdésedre a válasz: Nem tudsz szervert választani, a gép keres neked egyet.
Üdv! -
Prof William #9804 Eddig még csak a Singlevel játszottam de az nagyon jó! igazán gyors pörgős és igazi modern háborús hangulata van. Csak az a kár hogy ebben a tempóban nagyon gyorsan a végére fogok érni. a Spec küldetések is jól néznek ki tetszik hogy nem "itt egy pálya oszt menjél" hanem szépen ki vannak ezek is dolgozva. Események stb...
A történet eddig 10/10 -csak tarthatna tovább is. -
madmanic #9803 a warez topikban már dolgoznak rajta hogy lehessen dedikált szervert csinálni..
addig sajnos ott játszunk ahol sikerül -
Nincs neki olyan. majd jövőre.
Steam és a iw.net kutyult rendesen -
Bagoly81 #9801 sziasztok. egyszerű kérdést fogok feltenni lécives ne legyetek rosszindulatuak.
hogyan lehet kiválasztani melyik szerverre megyek fel? csak a gép keres nekem egyet? amit bead magas pingüek voltak, és nekem alacsony kell, ráadásul nemtuok válogatni hogy hova akarok felcsatlakozni.
nincs ilyen szerver kereső lehetőség?
tegnap vettem meg a játékot. és 5 percet használtam eddig. és nemteszik, hogy nemtalálom a szerver keresöt -
szerintem azért nincs care, mert túlságosan szembeötlő lenne, hogy azért olyan marha nagyon nem sokat fejlődött a cod4-hez képest a graf.
de ne legyen igazam, és patch-ben jöjjön...
többi cod1-2 pálya sajnos sansztalan. brecourt-on is csodálkozok, de végül is semmi se lehetetlen:) -
Ez a fájlcserélgetős téma műxik? Mert ha igen akkor megcsinálom majd. -
ne számítsatok olyan hű de nagy játékra, persze nem rossz, szeretem/szerettem...de csak egy kis árkád fps... kikapcsolódásra, ökörködésre... -
ja, rajta van a listámon, már alig várom, hogy bepattanhassak a zeromba. kár, hogy csak ilyen remake-light lesz 3 pályával... -
tudom nem vietnám de feelingre más hasonló -
BF1943 s00n -
jöhetne már valami normális FPS Vietnám témában. bár én a WW2-t sem untam... -
kicsit koppintás szagú: Medal of Honor Modern Warfare stílusban?
-
Gabe18 #9792 Na mondjuk ez az a dobás amit ha ellenem csinálnak,akkor lehet rossz gondolataim támadnának...
Pedig én csak láttam hogy arra mozog valaki.Vártam majd csak kijön valamerre...Nem jön...Már csak egy ellenfél van...Akkor dobjunk gránátot...
-
már hegesztem - hétvégére lesz valami
-
banhammer á'lá patch? ;) -
Orias #9789 Új patch 1.0.172 -
Gabe18 #9788 Tetszik: Derail (havas),Highrise (épület tető),Quarry (köfejtő),Skidrow (az meg ilyen városos,nem tudok rá jellemző szót...
)
Nem tetszik: Scarpyard (repülőgép roncsos) mert túl kicsi,Underpass (esős) mert alig látni valamit amúgy nem lenne rossz.
A többi úgy átlagos egyszer elmennek ha rájuk kerül a sor.Ja meg a Rust,de azt SD-be be sem adja,úgyhogy lényegtelen.
Nem bánnám ha a CoD4-ben felújított Carentan visszatérne,de méginkább ha egy másik CoD klasszikus jönne hasonlóan a:
Dawnville
-
Gabe18 #9787 "jah ez csak arra jó, hogy meglesznek a cuccaid, de az a baj, hogy sokak, ezt azonositják, az aim+wh féle csitekkel, de mindegy, nem kell foglalkozni ienekkel...."
Nem azonos,csak hasonló.Egyfajta mentalitást tükröz.
Na meg annál szánalmasabb mikor a fullos gyerek 3 körön keresztül utolsó helyeken van egy olyan játékos csapatban ahol rajta kívül senki se prestige-es (persze igazából ugye ő se).Ez már nálam a "hogy csináljak nyilvánosan hülyét magamból" kategória. -
nekem inkább a "valóságalappal" volt a gondom...
szeretem az FPS-eket, de inkább ilyen Delta Force, Socom, BF és társai...
vagyis a helyszínek "létezzenek", a fegyver ne plazmaágyú legyen, az ellenfél nem 3 fejű gólem..stb... -
stalkerben csak 1-2 dolog van ami részemről rossz...
a grafika, és a sebzés illetve célzás. -
kicsit OFF, bár azért idevág a pályákhoz...
//vitatkozhatnánk h nem egy műfaj és társai... bár nekem oly mind1, a lényeg, h FPS legyen//
azért azok a Stalker pályák... azok valami brutálisak...
már az első pálya, ahol villámlik... na ott egy multi... bár biztos,k. zavaró lenne egy idő után, de hát istenem, a harcok nem mindig napsütésben történnek...
kép1
kép2
kép3 -
nekem favoritok sorrendben...
Terminal...Highrise a legjobb, a Rust meg a legjobb és legkissebb....
-
XD
azok ...box->kocka...:D -
boxon a jelentős többség még az alap szinten tart / össze vissza 1estől a 70-ig/, utána van egy réteg aki már a pre1-nél /ugyanúgy, 1-70 között/
és már kezdenek megjelenni a pre2-vel... na ők a kockák... XD
-
nah erről beszélek...
most direct megnéztem ma 3 warból 3-at megnyertünk zsinorban.
jam igy hogy boxon küldöd, akkor télleg nem egésszen rád vonatkozik ez a lehetőség, de boxon gondolom nincsenek is 70max-prestige -esek....
jah a kis kö...öket meg ne sajnáld...:D -
rexsimus #9779 Chernobili pálya jöhetne, vagy az olajfúró torony :D -
már a mw első részével is az volt a "gond", h minden pálya k. tetszett, s most is így vagyok evvel... nincs olyan pálya amire azt mondanám, h utálom, inkább kilépek de nem játszok vele...
de ha nagyon kéne választani akkor talán a Wasteland, nálam a legutolsó pálya a sorban...
ami a single részből jöhetne az talán a Washington , az a jó kis "világvége" hangulat, jó lenne egy esti, sötét pálya... az éjjellátók+ lézeres célzok is elérhetőek legyenek...
és ami nincs benne, bár benne volt már a régiben, az a jó kis kommunista csernobili lakótelep és társai... kicsit olyan stalker féle pályák...;) -
ha szabad feldobnék egy új, eddig nem volt témát/ témákat:
- kedvenc/ nem annyira kedvelt mp pályák
- milyen mp pályát szeretnél a köv. dlc/pack-ben
- milyen mp pályát szeretnél a köv. dlc/pack-ben, ami esetleg már benne van a játékban mint single/spec-ops pálya... -
lehet h minél magasabb a pre értéke annál kevésbé segít be a játék...
mert tényleg néha van olyan killcam.... szinte nem is érint a golyó..de végem... mind1, ennyi előnyt adok a sok kis ****nek ;) -
több ok miatt is, de legfőbben azért nem élnék evvel mert boxos vagyok, így nincs könyvtáram.... ;) -
igen tény hogy nehéz felmérni, hiszen ez sokmindentől függ ugye, de probáld csak ki, egy level 70-el pacheld be, és probáld ki 3 meccs erejéig.
te prestige 1-ben vagy még csak, mig a patch, az prestige 10be peccsel, és ott is a mximum 70-es szintre, az azért már észrevehető eltérés, amugy az egyik ami fura, hogy sebzéskotr iszonyat mellécélzásnál is beadja a gép a találatot, ezt 14-es fokon nagyon sokszor láthattam pl a végén a bulett-time kor.
jah monnyuk megállhatsz, ezért vannak nagyon sokan, hogy megállnak sima 5csillagos 70-nél...
ez kicsit szar mert visszacsinálni már nem lehet, vagy max ha az én általam leirt fájlokat néha napján elmented, és akkor cserélgetve tudsz váltogatni a rankjaid közül....
példának:
elmész 5csillagos 70-ig, ....fogod csinálsz másolatot ezekből:
C:\Program Files\Steam\userdata
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players
ezután elviszed monnyuk megint 70-ig az első prestige-t, és ha kell a régi, akkor kicsréled a 2 mappa tartalmát.... -
igaz ez nem TDM, de az látszik, hogy be lehet mákolni olyan statokat, ami gyanús lehet egyeseknek... -
amúgy nem hiszem h továbblépek a pre2-re... nem szopatom meg magam újra...
inkább kipörgetek minden challenget.... -
én pre1 lvl50-nél járok, de eddig semmi nehézséget nem vettem észre...
persze van amikor olyan béna vagyok h még az utolsónak is gyenge vagyok, de ez inkább csak "véletlen", béna vagyok, hülyék a csapattársaim...stb.... -
hát ebben nem egyezik véleményünk...
érdekes, akkor hogy miért van hogy level70-en felmentem, és sorozatban utolsó, utolsó előtti voltam, most 14-el, meg általában 8v8 van első 3-ba végzek...jobb arányokkal.
nemtuom nekem cod5-ben jegyezte meg ugyanezt haver, hogy ugyanazt a fegyvert használva prestige-en sokkal nehezebben tudott ölni, mert ő asszem 2 prestige-t ment a cod5-ben. -
"mert nehezebb állítólag a prestigge-el játszani." - ez csak az elején "igaz", ameddig a fapados, alap fegyverekkel/perkekkel vagy... de amint megkapod a kedvenceidet.... -
azért ennyire ne becsüljél túl, nem vagyok ennyire okos...semmien steam átverés nincs ebben, ez csak egy sima savegame, nem babrál a steammel, meg nem is tudna...hisz ahhogy a steam rendszert kellene feltörni.
ez a level patch, meg csinál egy savegame-t, amit a steam elment, mintha ezt megcsináltad volna.....vagyis inkább ugy mondanám, hogy téves infokat ment le a steam az accountba, de maga a steam-et nem piszkálja...
monnyuk ezt csak érdekességképpen mondom...:D
jah és ezeket is csak olvastam...magamtól rá nem jöttem volna. -
jah ez csak arra jó, hogy meglesznek a cuccaid, de az a baj, hogy sokak, ezt azonositják, az aim+wh féle csitekkel, de mindegy, nem kell foglalkozni ienekkel....
amugy meg nem bannolnának, én sokszor varon visszarakom, és több mint 50-60 70-essel játszottam már, ezt nem bannolják, de vajon miért is, mert nem csit, nem szenved meg az ember a cuccokért ennyi, de aki kocka, állitolag 1-2 hét alatt ezt ugyanúgy elérheti...az 5csillagos 70 full ugyanez, csak ennél van +5 costum-öd ennyi, több stilust beválogathatsz magadnak...ennyi.
én 14-es szinttel jobban küldtem mint akkor 70-essel, és most ha bejön level 70, azok se jutnak jó pozicióhoz, mert nehezebb állitolag a prestigge-el játszani.
persze kivételek is biztos lehetnek, akik arra gondolnak, hogy majd így villognak, mert ugye itt minden embléma, meg icon elérhető, de ez köztudott, hogy ezt nem lehetséges ennyi idő alatt megcsinálni, az überkockáák is asszem 4.prestige-nél lehetnek kb....
nah kb ennyit erről...:D -
Ha emiatt bannolnak én megteszem.