24218
Modern Warfare 2
  • Grifidos
    1. Nem makogtam valamit hanem megpróbáltalak emlékeztetni a házigazda szabályzatban leírt KÖTELEZETTSÉGEIRE és az esetleges következményekre, ha ezt a fajta személyeskedő szortírozást folytatod a hozzászólások törlésénél. Olvasgasd egy kicsit hátha megérted az ott leírtakat.
    2. A személyeskedő üzeneteket nem törölted, csak azokat amiket én válaszoltam a személyeskedő üzenetekre, pedig udvariasan megkértelek, hogy pártállás és szimpatizálás nélkül, konzekvensen töröld azokat is amik engem sérthetnek.
    A személyeskedést pedig ismételten te kezdted el a "becézgetéssel". Tudtommal nem qrtunk keresztbe egymás nőivel és birkát sem tereltünk együtt és a baráti körömbe sem tartozol. Mindenkinek megadom azt a tiszteletet amit én is elvárok, DE CSAK AZ ELSŐ DOBÁSÁIG!
    3. Te olyan hülye vagy hogy golyószóróval kellene téged szaporítani, wareznak minősítettél egy rakás olyan kérdést ami NEM volt warez csak azért mert aki kérdezett az az OFF/Warez topikban is jelen volt, de megvette a játékot és itt tette fel a kérdéseit a steamröl mert nem ismeri, nem használta.
    4. Ha már másképpen állsz a dolgokhoz, akkor TE minek osztod az észt a warez topikban? (lásd 3. pont)
    5. Ha már felhoztad nekem. Akkor megkérdezem már az életkorodat, hogy igaz-e amit az adatlapodon látunk? Mert ennyi idősen pár évnyi fórumozás után már tisztában lehetnél a warez fogalmával.
    6. Még mindig gratula az általad nyitott topikokhoz, és a weboldaladhoz is. Téged jellemeznek az odaírt hozzászólásaid is, te egyszerűen beteg vagy.
  • Waczkor
    Guggolj le,vagy feküdj hasra
  • barni00
    Sziasztok!
    Single-ben: Amikor megyünk Makarovot megölni, felrepülő repeszgránátok mindíg kinyírnak, akármit is csinálok. Biztos bennem van a hiba és láma vagyok, de itt mit kell csinálni?
  • Prof William
    Azon a Spec Ops pályán ahol át kel jutni a hídon ott amikor bejön a helikopter mit kell csinálni? Mert akárhogy bujkálok előbb utóbb lelő + melette még a az ellenségre is figyelni elég gázos...
  • DarkSector
    de fogják venni...
  • Frank99
    még valami:

aki értetlen ezt kapja: a warez nem idevaló, 28x leírtam, hogy aki ilyet ír ide, az radír, ÉS AZ ÖSSZES rá írt komment is...
    mert hülyén nézne ki, hogy megvan a válasz, de mire?
    bocsánat.
  • Frank99
    utolsó:

nem tudom miről beszélsz, voltak érdekes topicok, amiben ökörködtem(tünk), én sem kérdezem meg, hogy valakinek az életkora annyi-e, amit írt a lapjában, ha így lenne, sajnálnám nagyon...

kezdem a házigazda ellen irányuló támadásként venni, amit írsz, és amit nyomsz napok óta...

tegnap makogtál valamit, holmi mo..sg hu emílre, jött valami?
    még mindig itt vagyok.

Jobb lesz ha minden személyeskedő üzenetet törlök innen?
    nemcsak a tiédet, mást is? az offot is, ami közvetve NEM a játékról szól???

amíg ezt a topicot nem nézték (tem), tele volt mindennel, igaz a lista elején volt, de egy hulladék volt, ez sokaknak nem tetszik. sajnálom.

egyikőnk sem hibátlan. Én sem...

Én sokat nem töröltem, a napokban, amit törölni kellett volna. De ezután -lehet- másképp állok már a dologhoz, ugyanis van egy warez/off topic, ott majd lehet anyázni...
  • tituka
    oké!

köszi!
  • Grifidos
    Nem elképzelhetetlen, de jó lett volna egy oprendszer+hibaüzenet leírás.
    Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - eseménynapló itt nézd meg a pontos hibaüzenetet ami miatt megállt, azután úgy 90% hogy a google keresőjével megtalálod a megoldást a hibára.
  • tituka
    srácok az lehet hogy a direct x hiba a hangkártya miatt van?

úgy értem régi a driver...
  • Gabe18
    Az lesz a poén ha összetákolják ezt a "hacker" dedikált szervert,és az IW meg másnap kiadja a hivatalosat.
    De ha ez nem történik meg akkor egyelőre biztos nem lesz.Karácsony után,vagy tavasszal a Bad Company előtt (addigra úgyis elmegy a pc-s nagy része ami elmehet,és akkor jól jön az még később ha a saját réteg nem pártol át egy másik játékra) esetleg már lehet azt mondják olyan mindegy,és végre mindenki elégedett lehet.

Ennek egy dolog mond ellent,a DLC-k,mert abban még lehet jó pénz ha az IWNet-en tartják.
  • Grifidos
    Az kimondottan neked szólt, vissza olvasol szépen és értelmezed mire kaptad eme (téged) megtisztelő kifejezést.
    Kettőnk között annyi a különbség, hogy én olvasom a kommenteket meg is értem. Te pedig értelmetlenül törölgeted a hozzászólásokat azt sem tudod mit mire írtak.
    Ja megnéztem milyen topikokat nyitottál...büszke lehetsz magadra.
  • Frank99
    mert azt írtad nemrég....
    nyomoronc...
    vagy tévedek?
  • Frank99
    sztem meg pont nem akarják, mert abban a pina-nyalatban, ahogy kinn van ded szerveres forrás, azonnal meg fogják törni, onnantól a kutya nem fogja megvenni...
    már most (lsd warez topic) már azon dolgoznak egyesek, hogy saját ded servert tegyenek alá az IW játékának úgy, hogy nem kell hozzá steam, magyarul anélkül fut a forrás...

lehet valamit félre értettem, de asszem ez a dolog lényege.
    ha pedig az IW kiadja a ded server lehetőséget, kiadta a saját halálos ítéletét, innentől nem lesz játék vétel, csak warez...
  • Grifidos
    A killstreak aktiválásához 1-el kevesebb kill kell.
    Tehát UAV 3 helyett csak 2 kill.
  • kokos
    Hali!A hardline perk az mire jó?Kösz!
  • Grifidos
    Már miért lennél nyomorék?
    De ha egyszer találkoztál már vele akkor tudod hogy jönni fog, próbálj ritmust vagy kasztot váltani. Hidd el 2x-3x sikerül megfogni és elbizonytalanodik. A fordítva, nem szemben lerakott claymore csodákra képes az ilyen gyors pacákok ellen, szépen hátba veri őket.
    A scrambe pro-val megáldottakat szeretem még szívatni claymore-al, mikor jön kásás lesz a radar, szépen becélzom a claymore-t és amikor kattan belelövök.

Hamed!

A büdös életben nem lesz dedicated szerveretek, legfeljebb ha kijön az MW3. Addig megszoksz vagy megszöksz van az IWneten.
  • RatBaG #9868
    én tegnap találkoztam a másik emlegetett állatfajjal, a javelines öngyilkos merénylővel. egy élmény volt...
  • Hamed
    Az a vicc, hogy az utobbi 2 oldalon elojott millio problemat siman meg lehetne oldani egy dologgal: adminolhato dedicated szerver.

Akkor huzhatna az osszes rankhacker, duplasotis, lamaperkes, stb. mas szerverre. Aki meg elfogadja az adott szerver szabalyait az nyugiban jatszhat.

Remelhetoleg IW nem vak es gyorsan lep valamit, mert igy kivancsi leszek mennyien fogjak tolni egyket honap mulva ha elmulik a varazs es mar nem koti le az embert a 3v6 lagfeszt meg a tizedjere felhuzom 70-re jatek. Bar sztem meg szamoljak a penzt, aztan nekifekszenek az uj fejostehen projectre...
  • Gabe18
    A lényeg hogy a GL már annyira nem menő.Az überpro játékosok már másképp nyomják.Marathon-Lightweight-Ninja hozzá Model 1887. Akimbo-val természetesen.Elsődleges fegyver tökmindegy,az csak zavaró tényező gondolom hogy kör elején át kell váltani a FEGYVERRE.
    20 méterről egy lövéssel kész vagy,ha esetleg nem akkor ugye 3-4 lépésről már késsel lenyisszant hiszen olyan gyorsan mozog hogy Neo-nak is becsületére válna a Mátrixban.
    Éjjel volt egy gyerek vele,az ezzel a kombóval gyakorlatilag meg se állt.Nem az hogy futok,megállok,nézek,továbbfutok.Ááá...minek?Egész pályán fel-alá.
    Egyszerűen nevetséges... (tudom Grifidos én vagyok a nyomorék,nem muszáj beírni)
  • DarkSector
    jo de ez azért igy irtam, met egy tök nem fontos info, mert mindenki látja ahhogy inditja majd cod6-ot...:D
  • Prince23
    Ez amúgy nem off, szerves része a MW2-nek :D
    amúgy teganpi update
  • tommygear
    már tegnap este
  • DarkSector
    OFF

megjött az 1.0.172-es frissités

ON
  • Prince23
    Minek kell törölni?
    ha valaki rá kérdez h megy a razor2011 verzió, na azt kell törölni... hagyjad szegény topikot... ma még meg lesz a 10.000 komment úgy érzem:D
  • Shadow DooM
    Valaki letudná irni pontostan melyik mappát kell másolgatni a steamből amelyikben a mentés van(multinak a mentése)?előre is köszi
  • Frank99
    a no comment az utolsó mondatának szólt :-))))
    amúgy tényleg nem szólok neki innentől, max törlöm....
  • Rage47
    Én is láttam tegnap egy 10-es prestige-es lvl 70-es emberkét, de hihetetlen láma volt:D Meglátszott, hogy nincs tapasztalata, csak odacsítelte a szintjét
  • reaper4
    "no comment.

amúgy... "

:DDD ez jó :D
  • DarkSector
    igen
    jah és Steam/userdata mappát is másold le azért egy biztos helyre nem át ha azis megvan.
    további sok sikert.
  • Frank99
    igen
  • nikopeti
    A játék könyvtárában?? Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players mappát elég menteni?? Köszi!
  • Frank99
    no comment.

amúgy az ilyen cheates csalók miatt olyan a játék, amilyen.
    ha valóban mindenki annyi lenne, amennyi, akkor tuti nem lépegetnének ki a játékosok, ha z IW-nek van egy csöpp esze tesz ellene....

nekem sem tetszik a sok terminátor shoti + az aim + a wh, meg a rózsaszín szívecske... ettől még nem vagyok gyáva....

látom benne vagyok a bögyödben, de te is nekem.

az előbb úgy kezdted, hogy nem személyeskedés, de aztán mégis az lett, ahogy gondoltam.

inkább fejezzük be, mindkettőnk érdekében....
    off
  • Grifidos
    Ettől még szánalmas marad ez a kilépegetés, meg a sok barom aki nyomja a votemapot azután kilép.
    Nektek már minden probléma, ha a nem tetsző perket, fegyvert, lóxarocskát használnak, ha magasabb a szintjük. Nem kellene gyávának lenni és akkor észrevehetnéd, hogy mindegy mekkora a szintkülönbség mindenki lenyomható.
    Frusztrálnak? Az a ti problémátok vár a lego...

Ja és ne becézgess mert úgy letegezlek hogy egy hétig körbefutsz az idegtől.
  • Frank99
    visszaolvasva, menteni kell a könyvtárat, ahol tárolja az adatokat.
    a saját gépen....
  • DarkSector
    igen áramszünet is okozta már...
    sajnos előről egészet, és közben folyamat mentegessétek a players mappát, mert közbejöhetnek gondok, és akkor könnyen vissza tudjátok állítani...ezért részvétem ez sajnod most elveszett...
  • DarkSector
    jah és bárcsak félisten lennék legalább, de csak haverok közt vagyok aránylag jó, abból is sokat elmakkolok mert halgatok rádiot neten mindig, és tudod hogy van, ha nem izgulsz, kevesebbet hibázol.

én mindig ugy megyek be, hogy megy zene, és majd lesz valami.
    1x sem azzal a szándékkal, hogy jo helyet érjek el...mert akkor tutira nem jön össze, mert idegeskedem...
  • nikopeti
    Sziasztok! Ismerösömnek ma délután játék közben ujraindult valamiért a gépe,mikor visszalépett le volt nullázva a statja... Elöfordult ez a jelenség másnál is?? Lvl 1-es lett,mintha most vette volna meg a játékot... Már a prestige mod1 lvl46-os szinten járt. Van valakinek valami hasznos informácioja,hogy lehetne visszacsinálni?? A statot egy szerver tárolja,nem? Elöre is köszi!
  • DarkSector
    félreértetél asszem, nem azt mondtam hogy luzer vagy, hanem arra értettem, konkrétan ezzel, hogy ak fegyó hiába legutcsó, nem jobb a pisztolytol...
    mind játékos függő.
    szoval nem lenézés volt, csak rávilágitottam, hogy a fegyók, önmagukban még nem jelentenek előnyt...
    de mindegy...a lényeg hogy vannak akik utálják a nagyobb rangosokat, vannak akik nem...csak nem kell a saját szemszögetekből elkönyvelni, hogy akkor ez tutira jobb a nagyobb szint...

énis hányszor hittem azt, cod4-ben hogy bazz ez wh...azt losegget, csak éppen jobb fülese volt, és hallani ahogy toporgok.
  • Frank99
    naja..