24218
Modern Warfare 2
  • Neoncsoves
    szerintem nem rossz :) jól összevágta a srác... na tényleg off vége:D
  • Frank99
    sztem ritka silány....
    meg még off is....
    Skywalker Lajost sose' éri utol :-)))
  • Jaffa 2843
    akinek van kedve normális emberek ellen játszani és elege van már a sok akimbo és perk lámából az csatlakozzon hozzánk. amint összejön egy szerverre való ember, akkor már tudunk játszani lámák nélkül

akit érdekel egy normális közösség dobjon egy privit egy steam névvel és meghívást nyer egy "nemláma" közösségbe :)
  • madmanic
    model 1887+akimbo+commando, hogy 15 méterről is ledöfjön ha esetleg nem találna el, szánalom..

és rohangálnak ész nélkül szarnak a bombákra és még így sem tudnak nyerni, csak idegelnek..
  • Neoncsoves
    OFF
    Jó röhögést kivánok :)
  • Boron Power
    Mondjuk nem mindegy milyen config módosításért banolták.

Ha pl.
    - kiíratta az fps-t
    - a ping csikok helyett számokkal íratta ki(hogy a hülye zöld csíkjaik ellenére is lásztódjon, hogy 70,100-as pinggel jászol),

akkor elhiszem, hogy kiakadt.

Ha valami jogtalan előnyhöz juttatta vele magát(nem tudom olyant át lehet-e írni), akkor jogos a ban.
  • rexsimus
    Ma képes volt úgy elosztani az IW a 12 helyet, hogy 5-7 -.-
  • Grifidos
    A steamen belül a ki van írva, a profilodnál pedig azt is látod ha folyamatban van valami...VAC status.
    A fórumban van beszúrva videó is az egyik gyerekről tök poén, többen is sírdogálnak. Van olyan aki arra cseszett rá hogy a TF2-ben csalt és ráment a teljes account. Régen csak az adott játékot bannolták ez már megváltozott a teljes accountot kivágják minden játékkal ami rajta van.
  • Grifidos
    Tehát csak óvatosan a config fájlok modosítgatásával, nem véletlenül van az elején kiírva, hogy a program generálta és ne változtass rajta.
  • ACE
    És vajon honnan tudják meg, hogy emiatt bannolták? Küldenek a Steam-ben megadott E-mail címre levelet?
  • Grifidos
    Érdemes az IW fórumát is olvasgatni, sírdogálnak a bannolt figurák.
    Itt az egyik jópofa beírás. (darksector neked ajánlanám igazábol, ha igaz amit írt)
    "
    Re: banned for no reason

Wed Dec 02, 2009 10:25 pm
    funny thing is i got banned for no cheats just config file changes is what im guessing. witch is fucking gay so i will be returning my copy and getting a different one cuz of this dumb shit. never cheated never will just wanna play my damn game again that i paid for."

• csuszi

én sem szállok ki, csak baszogatom amíg el nem megy, és ha látom a szokásos útvonalát, rá vadászok:) gyökér paré mind.

de itt nem azzal van a gáz, hogy olyan fegyverei vannak amik a nem hackereknek nincs, mert azért a scar, m4, ump, mp5 nem rossz fegyver. hanem azzal, hogy a prestige innentől szart se ér, más csalással eléri azt 2 perc alatt, amit más 150-200 nap alatt!!! és a kutya nem mondja meg, hogy csóró srác ezer év alatt hozta össze, és jár neki a presztízs, vagy egy paraszt hacker. egyelőre lehet őket baszogatni, mert 100% mind hacker. még olyan 30napig, utána senki se tudja eldönteni.

amúgy ha azzal jönnek, hogy ők x szinttel is tudják szopatni a 70-eseket, akkor két kérdésem van:
    - miért kellett a 10-es prestige, ha nem probléma level 16-al szopatni a prestige 10-est?
    - és ha warra kellett, miért kellett a prestige 10, miért nem sima 70?

level hack az csalás. ezen vitatkozni kb azon vitatkoznánk, hogy 3+4 az 7-e. jogtalan előny, más szórakozásába belepiszkítás (prestige elértéktelenítése), és pofátlan.
  • koschwarz
    nem azért hogy kötözködjek, de pont ugyanezért nem tetszett már a cod4 multija sem. hc mód, vagy akármilyen játékmód, de már ott is csak ennyiben merült ki az egész (a public játék legalábbis). a bf2 után nekem szűk volt az egész, mindenki kiválasztott egy jó helyet és onnan kempelt, csapatjáték nulla, értelmetlen káosz az egész...

nincs ezzel semmi baj egyébként, ha valakinek ez tetszik, de én néhány kör után már akkor is tudtam, hogy kb. ennyi a cod4 multija...a leírásod alapján látom ez semmit nem változott...
  • z0ty4
    Amit nem értek, hogy nemkér felhasz nevet + jelszót, hanem menne 1ből frissíteni.
  • z0ty4
    hy

Tegnap tettem újra a rendszert és ha a steam-et újratenném ezt írja ki.

fatal error: failed to connect to any

5let ?

tűzfal kikapcsolva.
  • HD JOHNNIE
    Úgy tudod máshova telepíteni a game-t ha a steamet is máshova telepíted. Nálam is megmaradt angolnak de pár újraindítás után átváltott magyarra. Azonban jobb ha angolon hagyod, mert elvileg vmiért vhogyan bezavar a magyar beállítás, már nem emlékszem mi volt pontosan.
  • hyjal
    Sziasztok! Két kérdésem lenne.Most telepitettem fel az MW2-t (eredeti) és alapból a C meghajtóra telepitette a játékot.Lehetséges az hogy másik meghajtóra telepitsem (pl D)és mi ennek a menete? Vagy csak oda rakja ahol a steam van telepitve?A másik problémám a steamet átállitom magyar nyelvüre ezután nyomok egy restartot és láss csodát angol marad. :D Ez miért van? A válaszokat előre is köszönöm.
  • simonl #9908
    Szépen összefoglaltad, és igazad van.....cod4 ben mindig HC módban játszottam, de ebben a játékban ez valóban nem az igazi. Engem is a hosszú "respawn" idő és a killcam hiánya zavar leginkább.

Talán dedikált szerveren ....bizakodjunk:) Ámen
  • Gabe18
    Én azt bírom magamban hogy mindig kombinálom hogy ha van valami jó cucc akkor még abba a körbe lekérjem-e,vagy majd tartalékoljuk a következőre.Aztán ma is úgy kimatekoztam 2-3-as állásnál hogy majd a következőbe jó lesz,hogy nem is lett következő,mert azt a kört is bebuktuk.Nálam meg ott maradt a Package meg az UAV is...
  • Jaffa 2843
    nekem, ha ott várok a csomag mellett amig megjön akkor szar cuccokat ad pl UAV, cUAV, ammo, megy hasonlókat, de ha ledobom és elmegyek messzebb akkor általába légi cuccot tol be :D
  • Gabe18
    Nekem ma jól adott.Volt Herrier,UAV,Counter UAV,meg légicsapás is.Ammo pl egyszer se volt.
  • RatBaG #9904
    nem tudom van-e valami összefüggés a legfrissebb patch, meg a mai játékélményem között, de valami nagyon nem oké.
    első meccsen 4szer kaptam zsinórban ammot a ládából, aztán 2 sentry majd megint ammok.
    köv mapon 3 counter-UAV egymás után, aztán megint ammo. azt hittem, tökön szúrom magam, tuti belepiszkáltak...
  • Neoncsoves
    karácsony előtt... szal hamarosan. remélem betartják a szavukat és lesz valami patch >.>
  • Skyline
    Hm nemtom meglássam...Állítólag 402 elbüfögte magát hogy a sok panasz miatt még karácsony elött lesz egy jókora patch ami balanszol és atomjaira gyengíti a panaszok tárgyát (a panaszok jórésze akimbo fegyverekből és gl-ből ered)...Meglássuk igaz-e,remélem igaz..
  • Neoncsoves
    kakimbó terminátor sotival engem ugyanúgy leszednek mint eddig. bár, nagyobb távból még nem tapasztaltam a patch óta.
  • Skyline
    Az a vicc,még armában is többet kibírok mint itt HC-ban...
    Classic Hc van beállítva ami egy rakás fos Cod4 féle HC-ban a legtöbb helyen 50-75 volt az élet (alapesetben eleinte ott is classic hc volt de szerencsére sokan belenyultak és feljebb tették az életet),kb az a "reális" ha a sebzést nézzük...

Apropó: gyengítették az akimbós 1887-et az új patchben? Ma nem volt időm a hc ökörködés miatt bemenni sd-be,de IW fórumon sírt egy hülyegyerek,hogy úgyérzi gyengítették mert rendszerint nemelég ha elsüti a 2 pusekot egyszerre egy emberre...:D
  • Jaffa 2843
    maximálisan egyetértek veled..
    az én ötletem az, hogy csinálni kell egy épkézláb communityt ahol nincsenek ilyen lámák, és ott tudnánk egymás ellen játszani normálisan, és nem kéne a GayL és akimbo herokkal szenvedni

de a legjobb megoldás valóban a dedikált szerver lenne
  • Neoncsoves
    HC tényleg szar. 2-t lépsz, meghalsz. Ez a fegyversebzés majdnem reális, a pisztoly elég erős lett viszont... Viszont ez a CoD környezet nem alkalmas erre az 1 lövés 1 halál módra. Se lean, semmi, szóval hülyeség az egész, ráadásul inkább mindenki kempel. Egy ArmA szintű gameben, ahol nem lehet kempelni, legalábbis nagyon unalmas, elég jó az 1lövés 1halál dolog. De ide... áh
  • Skyline
    Tőlem aztán nyomhatnak bármilyen dlc-t ha január/februárig nincs dedikált akkor uninstall a francba a programot,már ígyis rendszerint kilépek mindenhonnan ahol lvl67nél nagyobb ember van mert 90%-ban biztos hogy dupla1887-el rohangálnak...Január/februárra szerintem nemfogok tudni úgy belépni egy helyre sem iwneten hogy ne rohangáljon legalább 4-5 hülye akimbos mindenféle tudást nélkülöző szemetekkel...
  • Skyline
    Nah ma gondoltam belemerülök a HC módban TDM SD és HQ formájában az eredmény:

-TDM: Belépek spawn.. Lépek kettőt putty hullavagyok. Visszajátszás HC-ban nincs...Spawn..Lépek kb 4-et kifordulok egy sarkon putty hulla vagyok...Spawn...Elindulok szembejön egy gyerek 1 skuló Scarból,halott,lépek kettőt putty énis hullok..Valaki kért UAV-t nagyban nézem egyik piros pötty sem mozdul mindenki valahool kempel hangtompítóval..Egy gyerek 25:0-ra kért taktikai atomot (amiért challenge jár ha megmurdelsz:DDD)...Persze visszanézés nincs tehát még a cheatereknek is kedvez a mód nemcsak a kempereknek.
    -SD: Elindulok a szokásos módomon seholsenki plutty hullavagyok...Nézem a társaka egyik fexik,másik fűből csipázik harmadik megy plukk meghal...Többi vár egyik elindul meglát valakit ráló géppisztollyal nemtalál illető ráfordul és úgy bő 80 méterről 1 lövéssel kispisztollyal "kivégzi"...Maradék egy ember kempel 2-en elrohannak elötte lelövi őket hangtompítós scarral...Elindul elér bombalerakóhoz plukk meghal...Na ezt 2 mapon keresztül tudtam nézni,mentem tovább hq-ra..
    HQ: Megjelenik a hq futok oda pukk hullavok....Ujrafutok spawn után másfelé pukk hullavagyok...futok ujra lelövök valakit beérek jön be az ellen ezerrel pukkpukk fexenek már 2en vagyunk bent társsal..Kifogy a Scarból skuló,átváltok kispisztolyra..Jön 1 ellen kap 1 skulót hulla...jön még 1 megint egy skuló...Kinézek ablakon fut messziről ellen rácélzok 1lövés hulla..Kapok egy flashbenget amitől meghalok..:D Várom hogy "hatástalanítsa" az ellen a hq pontot,megtörténik..Új pont...Futok pukk halok...Futok ujra pukk halok...Futokmegint pukk hullavagyok...Futok pukk hullavagyok..Közben társ elfoglalta HQ-t néznikell amíg visszafoglalják (5-en nézzük az az 1 meg mivel elsőnek ért be megtudta tartani,elfoglalt kb 20 mp-ig tudta tartani,aztán valaki türelmetlen lett és kapott egy gl-t...:D)...HQ destroyed futok lövök ölök pukk meghalok..Futás ölés beérek hq benn vagy 4 ellen minden sarokban amint az ajtóhoz értem már haltam is...Ki is léptem.

Összefoglalva ezt a csodálatos HC módot:
    -Nevetséges fegyverhatások lásd kispisztolyos 9-as killstreak 2 tárral,vagy a mellettem feldurranó flashbengtől halál....
    -Tucatkemperek mindenütt,hangotmpító+UAV elleni perk+ninja,ha kilő visszajátszás sincs szóval fingod nincs honnan lőnek
    -Mivel nincs visszajátszás azt sem tudod csal-e valaki vagy sem/hogy honnan lőtt el mitörtént,egyszerüen csak megfexel és várod a spawnt..
    -"Pozitívumként" aki csipára mindent gyorsan megakar szerezni az várja ki a nagyplaccos havas vagy a dombosházas pályát és kempingeljen,gyorsan meglesz minden a csipára vagy bármi más fegyverre...

Egész egyszerüen zseniális a hc mód...A nép hatalmas része kempel,a franc tudja csal-e valaki és kispisztollyal rendesen Bruce Willist is meglehet szégyeníteni... Régen szerettem a hc-t...Az 50 vagy 75 életerőre állítottat Cod4-ben,ahol a szaros 9 mm-es nem ölt egyetlen lábfejlövésre...De ez a Classic hc (asszem 25 vagy 35 az életerő) egy hatalmasnagyrakás szar...
  • Prince23
  • Prof William
    Aha. :) Eddig nem vettem észre. Na majd nyitva tartom a szemem.
  • Prince23
    Fejlődj...
  • morphologu
    Sziasztok tudja valaki mit kell csinálni hogy a MW2 title meglegyen.
  • Grifidos
    Mi van papa? Kapuzárási pánik? Nem hatnak a kis kék varázsbogyók?

Csak mert mint látom még mindig nem sikerült felfognod a leírtak értelmét.
  • Frank99
    hát, ha cunák nem tetszenek, abban ÉN nem tudok segíteni....

a HOMOKOZÓ máshol van, ha érted mire gondolok...

amúgy mindenki arra gondol, amire akar. és TÉNYLEG vége a személyeskedésnek.

ja a warezzal, ha valaki tisztában van, akkor én igen..
    nem olvastál el monden topicomat, pótold...
  • HD JOHNNIE
    Látom már egy ideje itt írjátok, hogy aki lvl 10 prestiges oda nem is mentek játszani. Engem egyáltalán nem zavar a dolog, mert tudom, hogy én jobb vagyok nála, pedig aztán én nem vagyok egy hú de pro játékos, Csuszi megmondja ;)

Sajnálom egyébként ezt a bekorlátozottságot, amikor elkezded a prestige-t, hogy mindent előről, ezért is tetszett Darksector ötlete ezzel a mentéses dologgal. Lehet belekezdek, lehet nem.

Egyébkéntmeg: egyetlen egy előnye van ennek a random szerveresdinek: Nincs annyi nyavajgás a chaten mint előtte volt.

Na véleményem le van írva vagyon. Peace
  • armageddon666
    ott én is szívtam... van rakéta meg gránátvető a törésnél. nézd a talajt és meglátod :D
  • Cingar
    tényleg vicces ez a sok akimbos shotis emberke
  • Frank99
    :-)))