24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    nekem megvan a cod4-5-6 ost...:P
  • DarkSector
    jah vágom, hisz x360-am is van, meg GFWL-on is aktivan gyüjtögetek, de steamről nem is tudtam hogy lehet iet gyüjteni....
    én steamben nem látok erről semmit.
  • armageddon666
    mivel még nincs meg a játék fingom sincs, lehet hogy ebben nincsenek is :D

egyébként ilyen kis küldetések tulképp... mittomén, hasraütés szerűen Szerezz meg minden intelt, és akkor kapsz egy achievementet hogy megszereztél minden intelt, és büszke lehetsz magadra :D
  • Prince23
  • Sith
    Most attól függetlenül hogy mennyire erős az akimbo szerintem annyira szánalmasan néz ki mikor valaki így rohangál hogy az már fáj :(
  • Daell Drow
    Mar nekem is kivan a tokom a sok akimbos shotitol, 6bol 5szor igy halok az biztos. Remelem a karacsonyi patcben valamit balancolnak.
  • DarkSector
    mik ezek a steam archive-ok, és hol nézhetem meg hogy ebből menyi van meg?
  • Rage47
    mennek a mentések
  • Lunatic83
    tegnap nálam a Wasteland-en próbálkoztak az akimbos 1887-el... kevés sikerrel, mint valami céllövészet... mivel nem használhatnak cold-b-t, így virítottak a Thermalban mint valami égők...
    az egyetlen nehézség a sebességük miatt van, de az M21-el ez se gond... meg sok **** ha lövést kap, lefekszik egyből, bízva így h nem lövik le... hát tévednek... XD
  • DarkSector
    mert nem is lesz válasz.
  • Gabe18
    Asszem valaki írta pár napja hogy lehet karácsony előtt lesz valami nagyobb patch ezeknek a dual fegyvereknek a gyengítésével.Hát nem ártana...
    De hát ki tudja.Lehet az IW ugy van vele,sokan használják,akkor biztos jó.A hisztizők meg le vannak .....,használják azok is.
    Persze én is láttam ma Marathon-Lightweight-Akimbo 1887 fegyveres atlétát.Favela-n futottak körbe-körbe ketten,ha valakit megláttak durr...
    Aztán az köv. pályán Estate-en 3 kör után elhúztak,lehet ott már messzebbről kilőtték a nyomorultakat...
  • Prince23
    A qva anukat az akimbos termi shotis köcsögöknek!
    kezd felbaszni.
    Mért nem lehetett csak kézi pisztolyok alá pakolni azt a rohadt tetves akimbó perket??????????????
  • madmanic
    ja, és az online petíció "accidental" törlődött..

HARMADSZOR...
  • madmanic
    IW delete that stupid model akimbo!!

I'm done!!! no more MW2, it sucks!!! back to CoD4

Well, I just unistalled it.

ezekről beszélek..

de tulajdonképpen a fórum 90% át belinkelhetném, mindegyik dedi szervert követel, akimbo meg a többi faszság törlését, szerinted hány válasz érkezett??

EGYSEM!!
  • DarkSector
    miről beszélsz???
  • Lunatic83
    egy is sok belőle, nem h kettő...
  • madmanic
    IW fórumokban milyen hiszti van..

nem hiszem el hogy nem veszik figyelembe ezek a fasszopók..

mindent a nyomorék konzolosoknak...?
  • tommygear
    van bizony :S
  • armageddon666
    van ilyen hogy p90 akimbo? O.o az 100 kurva golyó, és ha jól figyeltem meg (nem nagyon volt mondjuk rá lehetőségem) mikor az egyiket tárazom a másikkal még lehet lőni O.o tehát kb. nonstop lehet vele lőni...
  • zzeN
    Én azt az 1887-es fegyót ki nem állhatom, 20 méterről 1 golyóval szednek le mindig. Ma találkoztam vagy 5 aimossal, 180 fokokat simán fordultak. Tényleg kellene egy nagyon nagy takarítás...
  • tommygear
    p90 akimbóval de felbasztak most
    kurvára kellett bele...
  • Gabe18
    Ideje lesz egy újabb nagytakarításnak,mert az imént is összefutottam egy aim-os féreggel.
    Falon át széjjel lő,utána azonnal egy ismeretlen erő perdített rajta egy 90 fokot,egyből ott is elkezdett lőni valakit.Gondolom a többiek hasonlóan jártak mert szidta mindenki agyba főbe.Végén beírja hogy ő nem csaló... Nem tudom,valahogy nem hittem el...
    Sajnos a következő körbe nem vele rakott egy oldalra,mert akkor felvettem volna.
  • Jaffa 2843
    nem
    legegyszerűbb megvenni.. a multi akkor ér valamit ha más emberekkel játszasz :D
  • GPx8
    Lama kérdés, de itt lehet valahogy offline játszani mondjuk deathmatch-et BOT-okkal?
  • Jaffa 2843
    látom érted a lényeget.. a lényeg hogy így kéne bánni minden csalóval
  • antgecc
    Tuti, hogy fake... nincs olyan hülye, aki lan-on csítelne...
  • Frank99
    hogy asszisztálsz egy öléshez, de de nem a tied az utolsó golyó...
    ha jól gondolom....
    ezekért szokott 20 pontokat adni (nekem...)
  • tommygear
    sebezted de nem te ölted meg
  • hungary27
    az assist az mi?
  • Unreal1942
    Én így állok egyelőre. Rohadt sok assist...COD4 ben is sok jött össze.

• nikopeti
    Igazad van!! Én nemtudom szánni öket,nemér a börük 2 fillért... Más játékát elrontani... Inkább tanulnának meg játszani,TISZTESSÉGESEN!
  • HUNMemphis
    Gyűlölöm a csitereket!
    Megérdemelte a srác sőt egy két pofont is kaphatott volna.

Másrészről meg szánom őket.
    Lanon is csitelni hát ez már beteg... Nincs tisztába azzal amit tesz.
  • Gabe18
    Hát ez szebb arány,én örültem hogy a K/D arány a végére átbillent pozitívba,sokáig minuszban volt.
    Na meg ez a sok assziszt... Hát hiába,nálam általában az volt hogy vagy megdöglesztettem egy lövésre,vagy már régen rossz volt...
  • Neoncsoves
    #9966: kösz:)

#9965: volt amikor csak 30 - 12es volt a statom:P :D
  • Jaffa 2843
    hope so :D
  • tommygear
    ez darksector :D
  • armageddon666
    Na végigvittem Veteránon is... fránya intelek miatt nem 100%, de az nem érdekel, mert faszság szerintem gyűjtögetni a sok szart, annyira nem illik bele...

Félwarez kérdés: Miután megvettem játszhatom újra, vagy át lehet varázsolni a mentéseket? Illetve nem tudom milyen Steam achievementek vannak, de gondolom azokat így nem kapnám meg.

15 óra játékidő SpecOpsszal, de ebből 5 az első végigjátszás és mondjuk 7 a második veteránon :D szóval akár még bele is férne mégegy :) nagyon bejön a Single :D

Meg akkor már lehet hogy előtte a 4-t is végigjátszom megint... De az nem megvevős :(
  • Kandurex
    Régebben sokat ment, hogy ez a videó "fake", "nem fake"...mindenesetre szimpatikus.
  • Jaffa 2843
    mindenkinek azt ami jár...
    én már lvl hack-ért is ezt tenném velük.. söt így törném szanaszét a gyereket is
  • Szega87
    nice stat