24218
Modern Warfare 2
-
nekem megvan a cod4-5-6 ost...:P -
jah vágom, hisz x360-am is van, meg GFWL-on is aktivan gyüjtögetek, de steamről nem is tudtam hogy lehet iet gyüjteni....
én steamben nem látok erről semmit. -
mivel még nincs meg a játék fingom sincs, lehet hogy ebben nincsenek is :D
egyébként ilyen kis küldetések tulképp... mittomén, hasraütés szerűen Szerezz meg minden intelt, és akkor kapsz egy achievementet hogy megszereztél minden intelt, és büszke lehetsz magadra :D -
-
Sith #10001 Most attól függetlenül hogy mennyire erős az akimbo szerintem annyira szánalmasan néz ki mikor valaki így rohangál hogy az már fáj :( -
Mar nekem is kivan a tokom a sok akimbos shotitol, 6bol 5szor igy halok az biztos. Remelem a karacsonyi patcben valamit balancolnak. -
mik ezek a steam archive-ok, és hol nézhetem meg hogy ebből menyi van meg? -
mennek a mentések -
tegnap nálam a Wasteland-en próbálkoztak az akimbos 1887-el... kevés sikerrel, mint valami céllövészet... mivel nem használhatnak cold-b-t, így virítottak a Thermalban mint valami égők...
az egyetlen nehézség a sebességük miatt van, de az M21-el ez se gond... meg sok **** ha lövést kap, lefekszik egyből, bízva így h nem lövik le... hát tévednek... XD -
mert nem is lesz válasz. -
Gabe18 #9995 Asszem valaki írta pár napja hogy lehet karácsony előtt lesz valami nagyobb patch ezeknek a dual fegyvereknek a gyengítésével.Hát nem ártana...
De hát ki tudja.Lehet az IW ugy van vele,sokan használják,akkor biztos jó.A hisztizők meg le vannak .....,használják azok is.
Persze én is láttam ma Marathon-Lightweight-Akimbo 1887 fegyveres atlétát.Favela-n futottak körbe-körbe ketten,ha valakit megláttak durr...
Aztán az köv. pályán Estate-en 3 kör után elhúztak,lehet ott már messzebbről kilőtték a nyomorultakat... -
A qva anukat az akimbos termi shotis köcsögöknek!
kezd felbaszni.
Mért nem lehetett csak kézi pisztolyok alá pakolni azt a rohadt tetves akimbó perket?????????????? -
madmanic #9993 ja, és az online petíció "accidental" törlődött..
HARMADSZOR... -
madmanic #9992 IW delete that stupid model akimbo!!
I'm done!!! no more MW2, it sucks!!! back to CoD4
Well, I just unistalled it.
ezekről beszélek..
de tulajdonképpen a fórum 90% át belinkelhetném, mindegyik dedi szervert követel, akimbo meg a többi faszság törlését, szerinted hány válasz érkezett??
EGYSEM!!
-
miről beszélsz??? -
egy is sok belőle, nem h kettő... -
madmanic #9989 IW fórumokban milyen hiszti van..
nem hiszem el hogy nem veszik figyelembe ezek a fasszopók..
mindent a nyomorék konzolosoknak...? -
van bizony :S -
van ilyen hogy p90 akimbo? O.o az 100 kurva golyó, és ha jól figyeltem meg (nem nagyon volt mondjuk rá lehetőségem) mikor az egyiket tárazom a másikkal még lehet lőni O.o tehát kb. nonstop lehet vele lőni... -
Én azt az 1887-es fegyót ki nem állhatom, 20 méterről 1 golyóval szednek le mindig. Ma találkoztam vagy 5 aimossal, 180 fokokat simán fordultak. Tényleg kellene egy nagyon nagy takarítás... -
p90 akimbóval de felbasztak most 

kurvára kellett bele... -
Gabe18 #9984 Ideje lesz egy újabb nagytakarításnak,mert az imént is összefutottam egy aim-os féreggel.
Falon át széjjel lő,utána azonnal egy ismeretlen erő perdített rajta egy 90 fokot,egyből ott is elkezdett lőni valakit.Gondolom a többiek hasonlóan jártak mert szidta mindenki agyba főbe.Végén beírja hogy ő nem csaló... Nem tudom,valahogy nem hittem el...
Sajnos a következő körbe nem vele rakott egy oldalra,mert akkor felvettem volna. -
nem
legegyszerűbb megvenni.. a multi akkor ér valamit ha más emberekkel játszasz :D -
GPx8 #9982 Lama kérdés, de itt lehet valahogy offline játszani mondjuk deathmatch-et BOT-okkal? -
látom érted a lényeget.. a lényeg hogy így kéne bánni minden csalóval -
Tuti, hogy fake... nincs olyan hülye, aki lan-on csítelne... -
hogy asszisztálsz egy öléshez, de de nem a tied az utolsó golyó...
ha jól gondolom....
ezekért szokott 20 pontokat adni (nekem...) -
sebezted de nem te ölted meg -
az assist az mi?
-
Unreal1942 #9976 Én így állok egyelőre. Rohadt sok assist...COD4 ben is sok jött össze.
-
nikopeti #9975 Igazad van!! Én nemtudom szánni öket,nemér a börük 2 fillért... Más játékát elrontani... Inkább tanulnának meg játszani,TISZTESSÉGESEN! -
Gyűlölöm a csitereket!
Megérdemelte a srác sőt egy két pofont is kaphatott volna.
Másrészről meg szánom őket.
Lanon is csitelni hát ez már beteg... Nincs tisztába azzal amit tesz. -
Gabe18 #9973 Hát ez szebb arány,én örültem hogy a K/D arány a végére átbillent pozitívba,sokáig minuszban volt.
Na meg ez a sok assziszt... Hát hiába,nálam általában az volt hogy vagy megdöglesztettem egy lövésre,vagy már régen rossz volt...
-
Neoncsoves #9972 #9966: kösz:)
#9965: volt amikor csak 30 - 12es volt a statom:P :D -
hope so :D -
ez darksector :D -
Na végigvittem Veteránon is... fránya intelek miatt nem 100%, de az nem érdekel, mert faszság szerintem gyűjtögetni a sok szart, annyira nem illik bele...
Félwarez kérdés: Miután megvettem játszhatom újra, vagy át lehet varázsolni a mentéseket? Illetve nem tudom milyen Steam achievementek vannak, de gondolom azokat így nem kapnám meg.
15 óra játékidő SpecOpsszal, de ebből 5 az első végigjátszás és mondjuk 7 a második veteránon :D szóval akár még bele is férne mégegy :) nagyon bejön a Single :D
Meg akkor már lehet hogy előtte a 4-t is végigjátszom megint... De az nem megvevős :( -
Régebben sokat ment, hogy ez a videó "fake", "nem fake"...mindenesetre szimpatikus. -
mindenkinek azt ami jár...
én már lvl hack-ért is ezt tenném velük.. söt így törném szanaszét a gyereket is
-
nice stat