24218
Modern Warfare 2
-
koandras #10045 Hy hogyan kell színess nevet csinálni a game-ben...? Vagy ezt csak a cheaterek csinlják és ez az ő jellemzőjük? -
madmanic #10044 "VAC is little more than a placebo. Sure it will stop some of the google hackers who use old style hacks. After a few months to a year, since they have about 10 years of hacks to relog due to VAC not having all the experience that PB does on the U3 engine.
The real hackers, like the one in that video, use streaming hacks. These hacks delete themselves from the memory when VAC or PB goes to scan the memory. These hacks are almost impossible to detect, by anti-cheat programs. Now server admins have been banning these types of hackers for a few years now, but VAC has absolutely no way for a human to initiate a ban for a hacker.
So there is nothing at all you can do. If anyone tells you differently, they are full of shit, or spouting propaganda to wring a few more sales for IW. Trust me, I spent years as a server admin working closely with PBBans to deal out bans to hackers using streaming technology."
Fasza.. -
ACE #10043 Eléggé egyenlőtlen volt a két csapat, ahogy látom... -
rexsimus #10042 Nem minden játékmódnál van overtime :) -
Marathon + Commando + Riot Shield? :D vagy Riottal az ütés az balegérgombos és nem kés, szóval nem nő a hatótáv a Commandoval?
(volt itt egy ilyen riotos alázós videó amiatt gondoltam ^^) -
madmanic #10040 nem.
az zavar ha rohan felém szemtől szembe, én osztom m4 el fmj lőszer+stopping power, és nem hal, rámküld 2 t az akimbos shotikkal, és ha neadj' isten megmaradok akkor lekésel 5 méterről...
és egyre több ilyen gyökér van.. -
Bagoly81 #10039 hogy ez a sörétes egy undorito egy fegyver az biztos de még a gránát vető is. én pont korlátoznám a használatát. mig gépfegyverből egy csomot kell löni rájuk, addig sörétesből meg gránátból elég csak egy. és még nagyon célozni sem kell
-
simonl #10038 Kövezzetek meg, de szerintem teljesen jól játszik a srác.....mozgásban van, flash/granyó és tüzel...
Mi ezzel a baj, erről szól a játék nem???
Vagy néhány komplexusos emberkét zavarja ha lelövik?
-
húú nem véletlenül vártam ennyire az AK-t :D
imádom
AK-47 FMJ
Desert Eagle FMJ /v./ Stinger
Semtex
Smoke
Scavenger
Stopping Power
Commando
Death streak-et ugy kapcsolnám ki mint a huzat csak nemlehet :S bár nagyon nincs is rá szükségem :D
killstreakekböl
UAV
Care Package
Attack Helicopter
-
Neoncsoves #10036 Ma találkoztam kakimbó 1887 huszárral. Mondtam neki, hogy noob fasz. Srác megfogta, átváltott SCAR-os classra, azzal viszont nem tudott lelőni. Később gondolom ideges lett, mert már 1887tel se tudott lelőni, és ilyen death streakek jöttek már be neki :D
Egyébként ugyanúgy egy majom csicska szar fegyver az akimbo 1887, viszont ha valamelyik elővesz 1 scar-t pl, és lelő azzal is, azt mondom neki, hogy: ok, télleg jól tolod.
Viszont én szedtem fel földről kakimbó 1887et és nem tudtam lelőni vele a srácot pedig egyszerre sütöttem el mind2 fegyót:D
Ezen kívül ma végre unlockoltam a tactical nuke-t, hát már 3x toltam is. Volt ám öröm a szerón. Volt aki röhögött, gratulált, stb, volt aki meg "fuck feature"-t mondott rá. Összevetve nem rossz játék, csak legalább lennének dedikált szerverek, ahol ki lehetne kapcsolni a GL-t, akimbo 1887et ( ha nem gyengítik, persze csak akkor ).
GL-t is gyengíthetnék mert kvára erős az is, szerintem. -
"ha a kacsa megfullad, nem a víz a hülye"
-
Skyline #10034 Kempelősnek nem kempelős de akimbos 1887 pöcs....Egy mezei waron elvérezne a francba ez a lényeg. ha legyengítik az akimbos sotit (és lefogják remélhetőleg) akkor nem lesz több ilyen "szép" videója...:D
Rohangáljon géppityuval vagy mezei sotival....Az sem lesz ilyen "szép" videó....
-
a többi videóját is érdemes megnézni, mindent lehet rá mondani, csak azt nem h egy akimbos kempelős vérpistike...
állandó mozgásba van és nagyon agresszíven játszik... nem is kell más a sikerhez... -
Gabe18 #10032 Az lehet még szép,Akimbo 1887 Stopping Power-el... Elefántot kettészakítja,vagy nem tudom...
Végülis a helihez ki szinte nem is megy,hanem az irodában meg az alsó részen van szinte végig.Ide felesleges is neki a Marathon meg a Leightweigt,úgyis annyira közel van hozzá mindenki hogy szinte egyből lőheti ha meglátja.
Most erre lehet mondani hogy a választott fegyverhez megfelelően játszik.Hát ja... -
bocs, 31-1
amúgy megnéznék egy olyan meccset amiben mindenki akimbo 1887el szaladgál XDDD -
esettanulmány a kedvencünkről... 30-1
Model 1887 - Akimbo
Scavenger Pro
Stopping Power Pro
Steady Aim Pro
Harrier Strike
Chopper Gunner
Tactical Nuke
Nem használ se Marathon-t se Lightweight-et.
Kérdés: ezeket kiváltja e a Stopping-Power-rel?!
A videó elején látni a beállított fegyvereit, perkek ugyanezek, s minden kaszt másodlagos fegyvere az akimbo 1887 :)
kövezzetek meg, de szerintem szépen és jól játszik,
nem mondható el h kempelne, okosan és ügyesen használja fel a killstreak-okat is, nem lövi el a harriert vaktában, inkább kivárja , nem táraz feleslegesen, a Chopper Gunner-el is szépen egy helyen tartja az ellenségeket... -
kicsit pörög a srác, mint egy Energizer nyuszi ;)
red.-os UMP
marathon+stopping power + steady aim -
de ezekkel a gyengítésekkel meg lehet h átesnek a ló másik felére, s 1-2 fegyvert leszámítva használhatatlanok lesznek a fegyverek... -
mivel mindenki kb mostanra éri el a 67+ os szintet, nem lehet mindenki vérpistike és időmilliomos hogy kimaxolja a játékot 1 hét alatt -
És egyre több akimbós 1887-et látok, mi lesz itt... még lehet h én is azt választom majd és én leszek a terminátor, minden pusztul előttem, ami 30 méteren belül van.
-
Skyline #10025 g18 is gyilkos akimbo-val,szaros automata stukker de akimbozva úgy leszedsz vele bárkit 40-50 méterről is hogy az AK elbujhat mögötte...
Nem kivenni kell ezt...Vérbe butítani a pontosságukat és 1-2 motyinak az erejét. -
Skyline #10024 Nemtudom miről beszélsz,a gl ugyanolyan probléma mint az akimbo 1887...
Akimbo 1887-el pusztán annyi a gond hogy 20-30 méteren belül ha meglát az akimbo1887 tulaj akkor hacsak nincs a kezedben egy rakétavető/gl/akimbo1887 vagy esetleg pont a fején tartott csipa és nem lősz elöbb,meghalsz,legyen bármi más nállad vagy lőjj csak 1 pillanattal késöbb...//Hc módoot nem számítva,de amilyen sztyok itt a hc és amennyire a cheatereknek+campereknek kedvez hc-zon a franc.
Gl ugyanakkora balfaszoknak való szemét,néz ki a hülyegyerek a fejéből meglát valamit odalő 4 méterrel mellé és meghal az ellen,nem kell hozzá semmiféle tudás,a legbénább idióták is tudnak vele soksok fraget szerezni. Viszont a gl-ből 2 lövés után csumi van, míg az akimbo 1887-el minden barom Marathon (örökrohanás) leightweight (könnyítés--> méggyorsabb futás,+ még ennél is gyorsabb ha az alapfegyver géppisztoly),+ némafutás (nem kell ecsetelni). Pillanatok alatt közelkerül és ha észrevesz szinte biztos hogy hullavagy hacsak nem áll fenn a fentebb említett eset. Összesen annyi tudás kell hozzá,hogy merj rohanni és ne campelj (sokan ígyis campelnek)...Célozni nem szükséges nagyon ha a cél nagyjából a kép közepén van amikor a fegyvert elsüti a "pro" akkor a cél szinte 100% hulla...Erre még rátesz egy lapáttal hogy az akimbo 1887 ereje nemcsak a duplája 1 darab 1887-nek hanem többszöröse. Egy darab 1887-el 4-5 méteren kívülről nehéz embert ölni. Ha viszont kettő ilyen szar van nállad tehát akimbo-zod,akkor egyetlen fegyver elsütésével is akár 10 méteren belül szinte tuti a halál....
Töröljék? Nekem mind1, de hogy jelentősen gyengíteni kéne az akimbo cuccok és főleg az 1887 erejét és pontosságát az biztos,mert így napról napra több a barom és napról napra kevesebb az élvezetes játék.
-
akimbo csak is kizárólag kézi pisztolyokra legyen! nem pedig termi shoti, meg desert, mp5 stb. bár a desert elég vad akimbóval:) az még elmegy
-
van benne valami
-
Rehom #10021 Annyira szánalmasok vagytok ha valaki lelő valamivel az már noobgun meg minden szar! De azt nem veszitek észre,hogy az a szájbabaszót GL pro skilled játékos egy helybe áll és gl-el lő aztán megöli magát és megint glezik és ő a pro... de az akimbos fegyok azokat töröljük meg azok LOWOK akkor töröljék az összes fegyvert és csak késsel mennyünk .... szánalom.... -
döntetlen, csak nem tudom mi értelme volt odaírni, ha overtime van döntetlennél -
Egyébként ez a kedvenc dalom Hans Zimmertól (MW2)
-
Cs.
akkor küld már el nekem valahogy...
majd steamen kereslek -
jahhh kössz -
döntetlen meccs -
a ties az micsoda? mert eddig mindenkinél 0 volt -
grat, nagyon jó a kill/death arányod... -
savgyűjteményem negyedik darabja illetve sikerült elérnem nekem is a level 70 es szintet -
jah EZÉRT nem találtam eddig róla semmit.
hl-e2 kivül az égvilágon 1 értelmes játékhoz nincs achi... -
Skyline #10011 Iw fórumról annyit hogy nyugodtan el is lehet küldeni a készítőt a qrva annyába a pc részlegnél mert 402 (a pc rész főadminja) november 13 óta be sem lépett...:)
Gí nemcsoda a sok fuck suck motherfucker és egyéb bejegyzés aminkek a tárgya egytől egyig akimbo és dedikált szeró hiány..:) -
buzira pörgös ez a 6.ik cod rész...
van egy érzésem, hogy elején krekkel, még sok kezdővel kerültél össze. -
jaja, meg néha olyan érzésem van h szinte elsőre, egy golyótól pusztulnak az ellenfelek, máskor meg egy tár is kevés.... -
van amikor nekem se mindig megy, de van amikor több körben is első vagyok, szal változó ez -
Én ezt nem értem pénteken megvettem eredetibe a jatekot.
Elotte warezzal nyomtam amig ment a 2 napot. Megtetszett , előtte soha nem CODoztam, csak CS. Bejött hogy ez kicsit pörgősebb.
Amíg warezzal jatszottam, ugy éreztem kurva jól megy, első voltam, többször több mint 20 kill stb.
De mióta megvan az eredeti azóta örülök ha 10 nél több killt csinalok.
Rongya tunkolom az hatulról, ez meg még a földön csúszva is belémpakol két golyót. Egyszóval nagyon szar most valahogy, lövöm őket és nem halnak. Mikor warezt próbáltam pont ezért is tetszett hogy nem laggol.
Vagy ennyire feljöttek az emberek ?! De gondolom ,ettől azért 5 centiről headshotba meg csak halnának... -
szar fos offline achievement-ek... nincs semmi kihívás/élvezet bennük...
achi lista