24218
Modern Warfare 2
  • tommygear
    épp tegnap néztem erről a gyerekről vodeót, nagyon keményen nyomja
  • Lunatic83
    Javelin kiképzőtábor

látszik a videóban, h a távolság se számít, nem vagy biztonságban....
  • madmanic
    IW fórum megfelelő topikjába elhelyez-->bann t megkap--> egy köcsöggel kevesebb
  • armageddon666
    nem kell hogy csak kézifegyver lehessen akimboba... de mondjuk az egykezes tárazás nagyon gáz... még egy pisztolynál oké, olyan Tomb Raideresen tár a háton a táskában vagy valami... de a shotgunokat? Na neee... meg mondjuk lehetne kissé pontatlanabb :)
  • Skyline
    *Swifty*[HUN]
  • Gabe18
    Nem hát.Akkor akárcsak a youtube-on fent lévő konzolos videók amin pl. a CoD4-ben úgy a sniper mint a gépfegyver,a "god" mód amiben a karakter felrepül a háztetőre,vagy sérthetetlen és 4-5 kézigránát robbanását is kibírja,azok csak a képzelet szüleményei?
    Ott is lehet csalni,maximum körülményesebb.
  • Skyline
    *Sifty* HUN --> magyar csítergyerek adatlapja,épp az imént lőtt le kétszer láthatóan aim-al + rendesen wh,és még be is ismerte am9kor nekiesett a nép...Az indok: Nuke-ot akar,de bocs....Részemről ez nem indok,leszerepelt.

ADATLAP
  • Lunatic83
    ennek örömére én is újrakezdem.... /~ pre2/

meg azért is, mert tegnap kicsit átálltam a sötét oldalra...
    akimbo 1887 és társai , persze, nem állandóan, de 1-2 pályán be be csusszant .... hazudnék ha azt mondanám nem élvezetes... mert az
    de tényleg sok/k/... így h elkerüljem, h nagyon rászokjak, inkább szintet lépek... s amikorra újra elérhető lesz, addigra már csak csak tesznek ellene valamit a készítők...

amúgy én is arra szavaznék ,h akimbo csak a kézi fegyvereken legyen elérhető...

kurvára fog hiányozni a sok jó fegyver és perk, de már amúgy is sok a pre1-es... ;)
  • proway
    hi. holnap jön a gém. olyan csapatok majd holnap vele:D:D
    (bocs csak meg kellet osztanom :D )
  • DarkSector
    Én látszik hogy nem csal, hisz monnyuk konzolon nem is lehet...
  • DarkSector
    PC vagy konzol? bill vagy joy?

nah erről beszélek, ez a srác már az akivel nem kerülnék össze, ha én pc-n küldhetném ellenne se, nah ez már a profizmus ha ien szintre jut valaki konzolos irányitásban, ez ritka, de egy a sok példa közül, hogy csak elképzelni nehéz pc-sek részéről, nem kivitelezhetetlen....

Durva aprítás x360-on joy-al....!!!!
  • DarkSector
    mind a kettő jo mindakettőn, ha tudsz játszani profin joy al...nekem megy., bár nincs meg, de hidd el csodákat lehet művelni joy al is, ha valaki begyakorolja...
    viszont hol joy hol billentyü, akkor loszart nemfog menni egyiksem, csakis 1-re kell ráállni...
  • Jaffa 2843
    jah másodlagosnak meg akimbo rocket launcher :D
  • armageddon666
    Akimbo Intervetion? :DDDD
  • Yube
    Szerintetek,melyik a legjobb sniper?
  • Frank99
    ez nem biztos....
    :-)))

azért olyan szép ez a játék, amikor a 10 pres 70 levelnek beszól a zember, hogy cheater, meg akimbo man, erre jön nemsoká' hogy noob...

télleg' noob lennék?
    bammeg...
  • Rage47
    Logan...:D
  • Gabe18
    Single játékot eleve jobb szerintem konzolon játszani.Lehetőleg valami nagyobb tv-n,fotelból kényelmesen.
    Multiban a pc-s sokkal jobb lehetne.Dedikált szerverrel,jó beállításokkal,stb...De csak lehetne...
  • akyyy
    nem, de xboxra meg lehet venni, pc-re meg le lehet tölteni, extrém esetben mindkettőt letölti, hardcore, mindkettőt megveszi :D

boxon is sztem meg elhet szokni kontroleller, bár azért most ma figyeltem meg, hogy sokan beakadnak az ajtó mellet, ilnye pc-s nemigazán fordul elő az emberrel:D
    téy hogy pc-n könyebb, viszont boxon meg mindenki elvielg egyenlő esélyekkel van.
  • Frank99
    tényleg van olyan???
  • Frank99
    szted van olyan hülye /és-vagy pénzeszsák, aki mindekettőn +vette????
  • Prince23
    Single xbox
    Multi: egyértelműen PC
  • HD JOHNNIE
    Lehet hülye kérdés de nem érdekel :D Akinek van xboxa meg pc-je is: melyiken jobb az mw2-t tolni?
  • Hurkans
    Ilyen szépen sem olvastam még fogalmazva azt hogy láttam egy egész klánt aki 10prestiges lvl hacker
  • Frank99
    jajj, látom új vagy...
  • foxpal
    Amúgy a steam nem szűri az lvl hackereket?
    Láttam egy egész klán akik már a 10. lvl resetet is megcsinálták és 70esek voltak:P
    És elég szarul is tolták ugyani ennyi idő alatt csak formába rázódik az ember:P
  • kutyafulu
    Na megleptem magam a játékkal szülinapomra!!
    Már bejelentés óta akartam egy eredeti példányt az asztalomra...
  • Unreal1942
    Bizony egy vote kick nagyon kéne. Ha már nem válogathat az ember. Legalább az ilyeneket ki lehessen szavazni.
  • Rage47
    na igen, vote kick kéne már
  • zaki
    gyááá :D
    low kemper
  • Gabe18
    Hát az 1887-el nem is kell... Úgy nagyjából a kép közepén legyen azt jól van.
  • adamq01
    Ha akar valaki jönni spec ops ozni?
    Az vegyen föl X-firen név: adamq01
    Vagy steam-en: adamq01
  • AntiHero
    sok ész nem kell hozzá, könnyű vele amúgy.
  • Neoncsoves
    loller:DD
  • Neoncsoves
    xboxon azé nem olyan könnyű célozni ám a kakimboval:)
  • DarkSector
    igen nálam is volt ien.
    ezért használom a commandot, messzire sebez, nem halsz meg ha leugrasz magasból...és jobban bírod a lövéseket...
    volt hogy ls-ben a tag szemből lőtt 1000-rel és oda szaladtam és lekéseztem a földön, és nem is kellett kerülgetnem a lövéseit...
  • AntiHero
    Volt már?

• Skyline
    Hidd el letesztelték....A sok noobnak akartak kedvezni...Ez részben köszönhető az xboxnak mert amerikában a sok tizenéves takony bogzon ezeket a szarokat (Gl,Akimbo,Heartbeat,Ninja) fogja isteníteni.
    Fórumon is lehet látni főleg pc részről megy a rinya az akimbo 1887 miatt,konzol részen szinte qss van ezügyben.:)
    Egyébiránt és emiatt haraxom IW-re is de a buzeránsokra is akik használják.
    Pl: SD...Senki nem gl-ezik...Jön egy patkány elkezdett gl-ezni,először mindenki szépen kérte hogy ne gl-ezzen mert ITT senki nem használja..Na azértis,éa még milettünk a köcsögök hogy beleszoltunk. Akimbo 1887-nél ugyanez,tegnap találtam egy helyet senkinemhasználta pedig sok volt a 67 fölötti ember...Erre jött egy gyopár és hiába írták neki hogy nehasználja,azértis,és még ő volt a pro a kis statjával...
    Ha egyszer feljön egy ilyen faxkalap és a játékosok szépenkérik akkor igenis takarodjon el a francba a szarjával másik helyre ahol lehet nem a játékosok 99%-át idegesíti...
    Egy VOTE KICK nemártana......
  • Frank99
    ez a kérdés már bennem is felmerült.....
  • Shodan
    mi az a gl?