24218
Modern Warfare 2
  • Puhos
  • Grifidos
    A harrier eléggé rossz választás, lassan céloz és simán le lehet szedni 1 jól irányzott rpg-vel is. (tegnapelött leszedtem vele egy chopper gunner gépet is...volt öröm és sok gratuláció Karachi mappon)

1. Csomag (milyen baba ha rögtön egy ac-130-ast kap az ember)
    2. Emergency drop (tele minden jóval)
    3. Nuke

Szerintem nincs tuti recept rá, nagyon sok múlik azon hogy mennyi malac van az asztal alá készítve.
  • Neoncsoves
    Rossz killstreakeket használsz. Ha nuke-t akarsz akkor:
    1. Harrier Strike
    2. Chopper Gunner
    3. Nuke

ha chopper gunnerig eljutsz, általában már semmi nem állít meg:D
  • Prince23
    Egyébként a Counter uav és stealth bomber helyett már ezeket a killstreakeket ahsználom:

csomagküldő
    predator
    emergency:D

amikor ellopják a csomagjaimat, főleg emergencyt, kurvára felbasznak vele:D ilyenkor erősen gondolkodom h a pave lowet rakjam e be helyette

Én eddig a 25 killig el sejutottam, és nem is fogok:(
    max killem eddig 16.
  • Prince23
    Elképesztő hogy hogy tudnak az iw.neten csíterek játszani, most jöttem el onnan. a tagot nem lehettet lelőni egyáltalán... kb 37-0 statnál csak egy martyrdom állította meg. de mondták is h csíter a többuiek is, saját csapattárs is. Aim szaros volt. de le is lépett. nem nyomta be a Nuke-ot.
    rohadjon meg minden csaló:D
  • csabush
    Nem kell ezen csodálkozni, public, mindig voltak, mindig is lesznek rohadt kis férgek, akik így mutatják mekkora a faszuk. Majd kinövik.
  • Fenrir
    Nos, a megjelenés óta ma futottam először bele aimbotos-ba a játékban. Miután 5 percig osztogatta a fejeseket mi meg felváltva anyáztuk beírta, hogy elnézést kér és abbahagyja. Utána meg nagy vigyorogva elindította az atomot...

Lol?
  • Waczkor
    Játék közben fegyverekről szavazást?Ilyet én nem mondtam.

Lehet hogy lehet saját gémet indítani,de ott se lehet kivenni a fegyókat és sajna nem mindig lehet annyi embert összeszedni,hogy meglegyen egy publicra való.
    Ezt kéne megoldani.
    A pálya szavazás meg igen is jó,legalább átugorhatók a kemper pályák.
  • proway
    ninckem: feszer
  • proway
    hali. vlki felvenne barátnak steam-en? 1. mert még egy sincs:D 2. kipróbálnám a coop-ot is pls:D
  • tyybyy
    Kösz a tippet
    Beállítottam a portokat amik kellenek az MW2nek de még mindig ugyanaz
    connecting iwnet... és baszik elindulni
  • Gabe18
    Pl. Vote Kick kellene,mert jópárszor van hogy valakinek a karaktere ott marad a start ponton aztán körökön keresztül nem csinál semmit.Néha kidobja valami "Inactivity"-vel néha meg nem...
    Meg úgy bírnám ha pl. a Level Hacker emberkéket lehetne kickelni még egy darabig,amíg ennyire kirívó a csalásuk,lehet kicsit elgondolkodnának ha minden játékból fél perc alatt kirúgnák őket a normális játékosok.

Játékon belüli szavazás halmaznak fegyverekől,stb-ről nincs sok értelme,mert akkor tényleg lelőnek valakit,egyből indít egy ilyen szavazást,utána egy olyat,akkor belép egy új ember annak az nem tetszik,akkor indít egyet arról...
    Ezt valahogy egyértelműen belépéskor a menüben kéne megoldani valahogy.Hogy már eleve olyan "szervereket" keressen ahol a beállított dolgok mennek csak.Viszont ebbe meg azért nem hiszek,mert ehhez túlságosan át kéne a rendszert alakítani,ekkor változás úgysem lesz.
    Csak a Dedikált szerver lenne megoldás.Egyszerűen megoldható,mindenki kedvére való helyre mehetne.Hát ez meg ugye tudjuk mért nem lesz...
  • Neoncsoves
    legalább a kickelést lehetne votelni. bár akkor engem valszeg mindig kirugnának (kis ego, de sajna igaz, ma is leaimosoztak:D)
  • Grifidos
    Szavazás? Te viccelsz?
    Én még a vote skip mappot is kivetetném velük.
    Még mindig lehet privátot indítani és állítgatni...ja hogy úgy a kutya sem lesz fent. upsz!
  • Waczkor
    Azzal kiegyeznék én is,hogy állítható legyen,mik engedélyezettet és mik nem.Kezdetnek elég lenne.
    Valamint a szavazás is jó lenne,bár korlátok között,mert ha engedélyezett,akkor a fele játék azzal megy el,hogy mindenre megy a szavazás.
  • csabush
    Jó, rossz volt a megfogalmazás. Nekem nem kiherélést jelentett hanem felüdülést, de a játék alapjához képest ki lett herélve.
  • Gabe18
    Kiherélés?Én inkább a vadhajtások lenyírbálásának hívnám...
  • csabush
    Később úgyis kiherélik ezt is, mint a COD4-et, PAM illetve ProMod formájában. COD4el sokat toltam a warokat, és meg kell mondjam jót tett a játéknak a herélés. Egyedül a húzott gránátot nem értettem miért kellett kivenni, de valahogy túltettem magam rajta:)
    Ezt is elfogja érni a végzet, mivel ahhoz, hogy sikeres Multi játék lehessen, a kockák miatt előbb, vagy utóbb be kell vezetni a változtatásokat. Részemről mind1, mert még nem vettem meg, majd, esetleg, talán. Ha meg is veszem akkor is csak a COD4es "múltam" miatt.
  • Neoncsoves
    majd megoldják valahogy remélhetőleg az akimbo-t, a GL-t, és társait. Vagy csak adjanak lehetőséget arra, hogy private matchben lehessen konzolba kivenni fegyókat meg egyéb dolgokat. Esetleg lehetne indítani szervert IWneten keresztül, ahol te állítod be milyen fegyó lehet, stb... remélem ezek nem csak álmok maradnak
  • Marci0115
    ahj el basztam nem a statot akartam lefotozni , hanem hogy 10 fejest adott be egymás után
  • Gabe18
    Szerintem a legnagyobb erő az lehetne,ha pont a sok vásárló írná tele a fórumot a dedikált szerver igényével.Mutatva hogy tessék,mi megvettük,de nem tetszik ez a kötöttség amibe belekényszerítettetek,csináljatok valamit.
    Persze nyilván ez megoldhatatlan hisz honnan tudná az IW hogy aki a fórumára ír az megvette vagy sem.
    Pedig nagyon kéne a saját szerver,mert a játék napról napra egyre rosszabb a sok akimbó-GL-superman-től...
  • Grifidos
    Na még egyszer! Hátha most sikerül.
  • Waczkor
    Amúgy ezzel egyetértek,talán 1-2 olyan magyar volt,aki ebbe a kategóriába tartozott.Egyik az csaló volt,omg nickkel,be is vallotta,másik meg level hackes volt.
    Plusz a lent említett,bár ő még mindig jobb.

A többség rendesen játszik és normális.Ez nagyon jó dolog!
  • Rage47
    sztem nem is kell, én megvagyok így is. sőt még jobb is talán, hiszen akár 4-5 haverral is játszhatok egy csapatban, 1 szerón. dedikált szerver esetében 90%ban tele lenne a szerver, és nem is 1 csapatba rakna minket.

és szepinek sztem igaza van, ha kevesen vennék, még ennyire sem törődnének a játékkal.
  • Szega87
    én eddig akárhány mw2es magyarral futottam össze neten hála égnek mindegyikük normális volt és a 2/3adukkal ha nem is napi de heti rendszereséggel együtt játszom
  • Waczkor
    Egy gyors történetet megosztanék a nagyérdeművel:

Egyik játékos letkzott,láttam hogy magyar,beírtam neki magyarul hogy persze ne kérj elnézést,mert lelőttél,nem kell,nem szokás.
    Erre a válasz:Most chatelünk vagy játszunk?:)
    Mindösszesen 5 gombot kellett volna lenyomnia,hogy beírja hogy sry.A statja meg nem ezen múlt,mert baromi béna volt.

Egyre többen vannak,akik nem értik meg ezt.Én ha úgy lövök le valakit,hogy ő fut be elém,akkor is elnézést kérek.Nem mondom,hogy lelki trauma ér,hogy nem kérnek elnézést,de azt hittem ez a gesztus még nem halt ki.
    Ez már más világ...

Persze ez a kisebb részre vonatkozik,akiknek ez az első codja,vagyis első mwje.
  • Grove4
    Sziasztok,ha gondoljátok,vegyetek fel barátnak,elég új vagyok még ebben a multis játék körben(War_Pig(HUN) felhasz.név)
  • morphologu
    AUG HBAR

Sziasztok. Szeretnék egy szép titlet kapni, és az lenne a kérdésem hogy, az Expert IV végigkel csinálni vagy elég a többit, mert ezzel a cuccal elég nehéz a fejlövés.
  • Grifidos
    Nem is lesz, remélhetőleg.
  • Kandurex
    Ez csak feltételezés, de nem látok záros határidőn belül dedicated szerverre lehetőséget.-
  • koschwarz
    a bf2-höz 5 év után is jött javítás, nem is kicsi. holott szerintem már nem igazán vette senki.
  • newszepiking
    már bocs, de ez hülyeség.
    CSAK egy jól menő, kelendő játéknál van arra kapacitás és fejlesztői hajlandóság, hogy foglalkozzanak a már kész játékkal, annak javításával, módosításaival.
    ha nem megy a játék, a fejlesztők hülyék lesznek további pénzt ölni bele.
    ennyi.
  • Kandurex
    Egyébként erről a pingről jut eszembe, és most kivételesen nem a játékot fogom leszólni,...szóval veszitek a játékot, tényleg, mint a cukrot, mert rengetegen vették meg eddig,...ebből vajon mit szűr le az IW? Azt, hogy így fasza minden, meg nem kell a dedicated, nem kell semmi, HISZ VESZIK, NAGYON FOGY, ez a lényeg..jaj :( és ez rá is üti a bélyeget a játékra.
  • a178
    Köszi a választ Sky. Ha nem megy a single holnap sem, esetleg újratelepítem, miután elmentettem a profilomat.
    Laggal kapcsolatban semmi jó tapasztalatom sincs. Volt olyan , hogy még az összeköttetés is megszakadt. de a legjobb, mikor egy TDM mókában utolsó 1:05-nél egymás után 3x hostolt...
    Jah, még egy kérdés! Az elmúlt egy hétben egy csomószor előfordult, hogy már számolt vissza a csapatelosztás után a game, aztán pályabetöltés helyett kidobott a rohadék. És mindig End of the lobby fogadott. Vagy hogy vegyem fel a kapcsolatot a IWNettel.
  • Skyline
    Single-vel eddig kétszer játszottam még végig sem vittem,olyan gondom nem volt ezalatt a 2 játék alatt...
    Multiban teljesen random milyen pingü helyre rak.
    A legnevetségesebb az amikor az Iwnet kiválasztja a hostot...Jópárszor előfordult már hogy rendesen lagos fos játék lett,mert szar hostot választott. Hiába voltam ott multkor próbáztuk a netemmel 18 ember bőven 100-as ping alatt...Erre ilyen 3 egységes 150-200 körüli fost állított be..:)
    Próbázd megint single-t ha csinálja a szarakodást akkor errorod van vmi....Multinál meg nopara tökrandom a ping...
  • a178
    Valaki a 10312 második részére? Senki sem járt még így?
  • ACE
    Ezt nem mondod komolyan hogy 2ezerrel olcsóbban veszek egy olyan key-t, ami ki tudja honnan van, ki tudja hogy regisztrált-e, vagy hogy bannolni fogják-e... Akkor inkább egy mozi kimarad és 2ezerrel drágábban megveszem a dobozost, és bizonyítani is tudom hogy az enyém eredeti...
  • Bagoly81
    gépfegyverrel kell lelőni a helit arra ad pl(én kaptam)
  • Skyline
    Az a bosszantó hogy felcsillant a szemem hogy na ez vagy 10ezer xp lesz meee ritkapillanat erre semmi,lőttemvolna akkor inkább embert:D
  • Lunatic83
    nagyon sok lehetőség kimaradt amiért xp-t adhattak volna...
    szinte nem is számít ha lelősz egy repcsit... ha csak a rakéta statisztikáját nem nézzük

de ad challenge-t ha pl megölsz 3 különböző ellenséget 3 különböző fegyverrel....