24218
Modern Warfare 2
  • Unreal1942
    A lényeg, hogy M16 maradt
  • Skyline
    A jóság fegyvereket elég szomorú de kiszedték....
    Nincs G3,pedig warban szerettem...FN szeritnem egy fos ahhozképest.
    Nincs Mp5...
    És főleg: nincsen csipa! Pontosabban 1 van,de nem tetszik...HIányzik az R700....Kivették az értelmes csipákat és telerakták a játékot olyan szemetekkel amihez semmi tudás nem kell ellőni az embert (igen az automata csipákra gondolok).
    Nem elég hogy rövidebb idő alatt veszi a levegőt a paraszt automata csipával,mint sima csipával,de lövések közt az 1lövetü csipa nagyobbat ránt és több idő új levegőt venni..Automata csipánál épphogy elránt,hangtompítóval pedig gyakorlatilag párezred másodperc alatt újra stabilra állítja a célt...Hangtompító nélkül is kb negyedannyi idő alatt mint a sima csipával..Így 1 futó emberbe akár az összes skulót is bele tudja lőni még a legnagyobb balfarok (najó az nem de egy kisebb balfarok igen:) )...És még csak nem is kell az egész tár,2 golyó szinte 100% halál,de sokszor még 1 golyó is...A sima csipánál meg igengyakran nem elég 1 golyó...Hangtompítóval pedig végleg nem elég...
    A játék csiparészét lebutították a francba a pufók amerikai hülyegyerekeknek akiknek ez a skilll....Így nemcsoda hogy a "szerók" jelentős részében a játékosok több mint fele a legtöbb pályán csipajelmezben ugrál valami automata szeméttel mellette pedig akimbos shotik,akimbos uzik,miegymások...
  • Skyline
    HJa és hátsórész is rövidített,mp5-ön ottfigyel a váltámasz mp5k-n nincs...
  • Skyline
    A cod4-ben sima mp5 van.
    Pontosabban a Cod4-ben a katonai/swatosok által használt középhatótávolságú géppisztoly szerepel,míg Cod6-ban az Mp5k az mp5 egyféle "rövidített" (rövidebb csőrész) változata,nagyobb tűzgyorsasággal és jóval pontatlanabb--> kis hatótávú célszerszám. Ezért nem tudod úgy használni.
    Nekem is hiányzik,Cod4ben Mp5 és nagy Ak volt a kedvenc...
    Itt talán az UMP45 ami hasonló,de sajna gyengébb...
  • Skyline
    Nem sry,mint mondtam mi régi ismerősei vunk egymásnak barátok,nincs tgf.:)
  • Shadow DooM
    Hali!Skyline csatlakozhatnék a klánodhoz?jó ideje csébe se klánozok,és jó lenne valami jó társaságba lenni,nekem se a stat az elsődleges inkább a játékélmény,még ts-em is van,mindeggy ha gondolod vegyél fel steamre és megbeszéljük!nevem:shadowdoom400
  • Prince23
    Egy fegyvert kvára nem tudok kezelni, ez pedig az MP5K
    a cod4-be egyik kedvenc kommandós klasszom volt :( itt meg nem tok vele, hiába steady aimot rakok alá, úgy beráng, hogy nézni is rossz. Középtávról nem tudom leszedni vele az emebereket zoomal. csak és kizárólag "shotgunként" jó. de ez csak nálam van így.
  • rexsimus
    Új őrület! -.-
    A szokásos futkorászós-késelős összeállítás, csak a kezében a csomag gránátja van. Mintha a szokásosnál is gyorsabb lenne, és lehajolva fut XD
  • rexsimus
    A négyben a gránát dobást is piros pöttyel jutalmazta, azt nem tudom, hogy itt is meg maradt ez :D
  • Skyline
    Tegnap énis kaptam afgánon bunkernél lelőtték utolsó csapattársam odarohantam bunker alá mondom darálom aki kijön. UAV-ot kért az ellenfél, ráfutottam a bejáratra 1 bennlévőt ellőttem elkezdtem kirohanni és meghallottam a hátam mögött a némafutást (ami egyébként alapból sem néma csak qrvacsendes,de ha nincs alapzaj simán hallható),lefutottam bunker mellé és céloztam az ablakára ahol az UAV-ból kiindulva szépen ki is nézett a hullajelölt..:)
    Persze egyből wh voltam...:)
  • Gabe18
    Most már engem is ki akartak pusztítani...
    Előbb lelőttem egy jóembert,igazán azt se tudom mi mutatta ki a radaron,mert az UAV is ment,de lehet lőtt is,mindenesetre ott virított a kis piros pontja egy szikla mögött,hát persze hogy úgy kerültem meg a sziklát félig hogy céloztam a fegyverrel oda ahol várható volt a felbukkanása.Aztán mikor elém masírozott,egyből vége volt.
    Na megkaptam hogy fejezzem be a WH-t,meg én mekkora "noob" vagyok.
  • Skyline
    Enegm se nagyon érdekel,ha ránéz a készítő remélhetőleg banolja őket,napi 4-5 percet megér az életemből egy pár gyökér kipusztítása a játékból:D
  • mmovar
    nem baj kerüljenek csak fel... egyébként meg lehet azért ugat be mert ő is a "más" világba tolja. más különbem mért zavarná. Mert ugye akinek nem inge...
  • mmovar
    Szerintem ez az AIDS nick eléggé gyerekes. Majd ha felnősz és feltudod fogni mi is az majd elgondolkozol, hogy egyáltalán miként foganhatott ez meg az agyadban. Az meg még gyerekesebb, hogy ez számodra vicces... no comment. sry az OFF-ért!
  • Skyline
    Na akiket ideraktatok csííítriket feltettem fórumra de már ugat ott párember hogy felesleges meg hogy francé töltik páran csíterek adataival az időt...De mind1 vagy bejön vagy nem.
  • Skyline
    Tekintettel hogy az AIDS jórészben buzeránsok kisebb részben kurnyákok és extraminimális részben pechesek közt terjed (pecheseknek maxisajnálat) így nincsmiért kinyilni,a buznyákokat meg maxinemsajnálom (Sajnálnám ha nem egy gyógyítható betegség lenne,de gyógyítható gusztustalan betegség a homokosság amivel nem utcára kell vonulni vonaglani hanem szépen orvoshoz).:)

Így ebben az AIDS mögötte pedig HUN formában pedig szemkinyílás helyett inkább bicskanyitásos..:)

OFF vége.:)
  • rexsimus
    XD
    te is találkoztál vele! XD
  • Lunatic83
    azért az egy jó pont a játéknál, h nem olyan könnyű ellopni a másik, a csapattársunk "dobozait"...
    hiába kezdi el hamarabb a doboz "kinyitását", nekem mint "tulajdonosnak" elsőbbségem van...

ha több csomag esik le, akkor előbb a fontosabb dolgokra megyek rá... az ilyen UAV és társai meg a máltaiszeretetszolgálaté... legyen boldog vele....

de ha csak egy cucc esik le, s az elég gyenge tartalommal bír, akkor vagy csapattársé, vagy csapda... XD
  • Grifidos
    Itt egy újabb seggfej a csalók listájára. Aimbot használat.
    Ráadásul sík hülye is volt minden lövése fejes volt.

ANUS
  • Unreal1942
    Tényleg milyen jó poén. AIDS es Magyar. Szerintem mindenki kacag. Lelked rajta. Én biztos nem adnám áldásom ilyen névre ha lenne aktuálisan csapatom.
  • koandras
    a nevem meg szeritem egy jó poén és talán felnyitja pár ember szemét...
  • koandras
    Hy nevem újra ^1AIDS ^0(^1H^7U^2N ^191^0)
    AIDS (HUN 91)
    aki akar vegyen fel v nemtom ... szint 65
    6230-5600 assist 900
  • popz
    Egy kérdés
    1. Van 130 GB E:\ meghajtóm ott van a Windows XP azt szeretném újrarakni/lecserélni Win7-re de ugye le kell formázni....
    2. Van 900 GB F:\ meghajtóm azon vannak a játékok CoD MW2 meg a Steam is.
    Nos ha én csak a windows rakom újra akkor a CoD MW2-es statjaim törlődnek? Újra lvl 1, nincsenek titlek, emblemek challengek stb.
  • DarkSector
    szerintem semmi, mert kb 56db X betü volt a srác neve, de nekem 15-öt enged max, nah ennek nincs sok értelme, ha 16.at akarok, és az hiányzik tegyükfel, az nem jo...
    nem 50 karakter kell, hogy regényt írjak, de ne legyen ien kis határ ha nem muszály...
  • BIKA95
    Ha valakinek lenne kedve spec-opsozni az bátran vegyen fel steamon--->BBIIKKAA
  • Gabe18
    Nem tudom,olyat még nem láttam.Annak amúgy már megint mi értelme van?
  • DarkSector
    hahaha
    néhány emberkének akkora neve van, hogy kilóg a képernyőről!!!!
  • Gabe18
    Sokszor nyomod le a billentyűket...
  • DarkSector
    nah hogy lehet hosszú nevet beirni?
  • Skyline
    Előny.....
    Mi a klánunkban személyes jóbarátok vagyunk hosszú ideje a klánt poénból ( Ojjektum klán) csináltuk a társaság és a netes szórakozások miatt szemben más klánokkal ahol tagfelvétel meg egyéb bohóckodás folyik...Nincs bizonyítási mániánk mint jópár amatőr magát pronak képzelő klánnak...Néha warozás van amit rendszerint ts-en végigröhögünk,van aki részegre issza magát van aki 5 év alatt még mindig egy 7éves éppenmost gépelé ülő gyerek szintjén van a játékban, vannak fiuklányok..De a lényeg a társas ökörködés.
    Mi az előnyöd? Ha normális klánt fogsz ki akkor a társaság és a szórakozás. Ha bizonyítási mániásokat akkor kb semmi hacsak nem vagy te is bizonyítási mániás.
    Totalcodon találsz annyi magyar klánt amennyit csak akarsz egy rakásban ott a tgf csak jelentkezni kell ha ez szíved vágya.
    A névválasztás "csodálatos" a stat alapján meg ítéljen aki akar...
  • Unreal1942
    *vettelek
  • Unreal1942
    Én evvel a névvel tuti nem vettel volna fel egyik csapatomba sem.
  • koandras
    Hy mi annak az előnye ha csatlakozom egy Klánhoz?
    Hogfyan tudok csatlakozni egy klánhoz?
    Felvennének egyáltalán?
    A nevem AIDS (HUN 91) szint 64
    Arányom 6048-5500 assistok 880
  • DarkSector
    nekem a :

CIA
    FPI
    NPC
    DAT
    KRB
  • Neoncsoves
    kedvenc játékmódjaim:
    1. Demolition
    2. Domination
    3. TDM
    4. FFA ( csak mert ha nincs fent AKIMBO-s meg gl-es, általában én nyerek xD)
    5. Sabotage
  • Skyline
    Ismerem Domi-t de nemszeressem így nekem marad az a 3 amit írtam.:/
    SD általában nállunk is lemegy 4-5 meccs aztán valakit kidob/mindenkit kidob újra party FINDGAME-nél repül valaki,akkor ujra midnenki ki ujra findgamestb...2-3an még elég hosszan bennszoktunk lenni,de 5-6an partyban kínszenvedés tényleg.
    Privát hostnál meg ugye szarik pontot adni,ergo szintlépés nuku,pedig simán jólenne nagy SD meccseket nyomni 18-an,csak így ez kicseszés azzal akinek nincs még meg a kedvenc fegyója...
  • csuszi
    és a pályaváltás elemészt néha 5-10percet is. plusz betöltés, strat time az elején, kis game, és megint pihi. rossz esetben még egy kis ledobálás, bénázni a lobby-val megint, aztán megint ledob stb. ha lemenne 20 kör ahogy régen, akkor persze zsír lenne, de így elég unalmas egy idő után. de a domination elég sokáig tart, és nem is ész nélküli hent aka tdm, hanem van benne azért taktika is, nem is kevés.
  • Skyline
    Sd...Ha sok az akimbo1887 akkor irány HQ HC,demolition vagy sabotage...
    Tegnap óta viszont új szokást vetettünk be klánostul. Ha jópáran megyünk SD-zni és nagyon elszaporodik az Akimbo 1887 használat az ellenfélnél,kérésre sem hagyják abba,akkor mindenki bevált szépen GL-es fegyver + GL-re és gyakorlatilag minden Akimbo 1887-es kilép 1-2 kör után amikor a kezdőpoontra megérkezik 20-30 darab GL skuló...:D
    Aztán amikor lelépnek megy tovább a játék,eégsz élvezetes meccsek vannak ha nincsen tele akimbo 1887-el a pálya,csak ahogy csuszi is mondta...Qrva kevés a 4pont. Ha 6-an fennvagyunk klánostul és nagyon gyenge az ellenfél akkor 4:0 kb 5 perc alatt megvan és máris pályaváltás...
  • RatBaG #10408
    kezdetben domination, aztán sabotage, az legalább kicsit emlékeztet SDre...
  • csuszi
    az sd lenne a legokosabb (mint eddig mindig), legtöbb ügyességet igénylő, de kegyetlenül szar a zseniális 4 körrel.
    marad a domination, egész szórakoztató! teljesen átszoktam, mert az sd halálos, óránként játszol 15-20percet a sűrű váltás, szerencsétlenkedés miatt.