24218
Modern Warfare 2
  • Szega87
    nem kell hozzá magas iskolázottság, hogy értelmezd a kérdést és a választ és akkor rájössz megválaszoltam mindkettőt
  • Grifidos
    Bizony ez a jó módszer.
    Én ahol beülök sniperkedni és amikor elkezdenek sírni, hogy "camper noob", akkor futok egy két óvatos kört és lekéselem/fejbe pisztolyozom őket akkor általában kuss van a map végéig. A legnagyobb poén az volt amikor a noobozo parasztot két társával egyetemben késeltem le, mindhárman ott ücsörögtek az ablakra ragadva sniper cuccban.
  • Cingar
    tegnap nézegettem nukeos videokat youtubeon és lattam mindenki szépen party társak által bevédve óvatosan gyűjtögeti a killeket a nukehoz. eddig en mindig ugy jatszottam, hogy intervention+ valami handgun es egyszer kétszer körberohantam a palyat es leszedtem par embert. tegnap kiprobaltam ezt az óvatos körültekintős módszert ami azért messze nem mondható kempelesnek es csodák csodájára leszedtek 23 killnél miutan meguntak es az ellenfel csapatbol egyszerre harman kezdtek el GLezni amerre lattak.
  • armageddon666
    "egy cd kulcs 1 acchoz rendelhető"
    innentől nyilvánvaló, hogy az IGEN az első kérdésre vonatkozik...

Igen mi?
    Igen, uram!

vagy hogy van :D
  • nono28
    Megakadtam.Tudna valaki segiteni?Singleben mikor berobbantom az ajtót ott túszok vannak mit kell ott csinálni mert mire megmozdulok lelőnek!
  • antgecc
    Imádom mikor egy mondatban két kérdés van, a válasz adó pedig egy igen/nem-el elintézi a dolgot. És akkor jön a következő kérdés: a kérdés melyik fele igen? Az első vagy a második??
  • Szega87
    egy cd kulcs 1 acchoz rendelhető, a válasz IGEN
  • Szega87
    javitva
  • Petersson
    Sziasztok!
    Tegnap megvettem egy srác MW2-jét.
    Kérdés: muszály a srác Steamjén keresztül multiznom, amin ő használta vagy csinálhatok saját új Steam acc-ot?
  • Szega87
    kettő kellett volna már csak a nuke hoz , whahaha
  • Szega87
    HC bármivel lősz szinte első gólyóra fekszik, szóval lehúztad a wc-n az 1887ed
  • madmanic
    de hogy vasárnep nem lehet játszani a sok tetves akimbos, kemper aimos faszkalap miatt a tököm tele van...

kibaszott IW így elkurni egy játékot..
  • nyuny01 #10514
    Csak az a helyzet hogy HC-n nincs ideje túlélni!Mert akár egy töltény KP-ból és fekszik!Csak itt van esélyed ellene,mert neki is elég egy találat nem kell szét tunkolnod!Vagyis egyenlőek az esélyeitek! Papa! ;)
  • Unreal1942
    Ez nagyon jó hír!
  • Shadow DooM
    Megsúgom papa ott érződik csak igazán az akimbo 1887 hc-n
  • Shadow DooM
    20méterről,te normális vagy?10után már olyan mintha vaktölténnyel lőnél,amúgy azt tudom ajánlani hogy akimbó 1887-mellé fmj-s miniuzi,legjobb párositás - de mondom egy sima fmj 1887 1darab is szétszakit szóval mikor olyan közelre ér és sima spas12-vel vagy akármilyen shotival is lő véged....Ha sok az ilyen majom bekell kempelni,vagy leaknázni a pályát úgysincs nekik betéve Sitrep!
  • Frank99
    thx
  • nyuny01 #10509
    Menjetek HC-ra,ott már semmit sem ér az Akimbo 1887!
  • Neoncsoves
    Kedvencem a csipa + akimbo 1887 kombó. Csipa miatt ghillie suit, lehasalnak fűbe... bent hasalnak a bozótosban 1887-tel, nem látod ugye mert pörögsz és nem minden kicsi pixelre figyelsz... leállsz célozni h lelősz vkit, erre hátbalő a szarjával. Mondjuk ez inkább figyelmetlenség... A másik kedvencem SD 1v1 kör végén... megyek, rámlő csipával. mondom áh ez könnyű préda lesz, mert ACR-em van. Lófaszt, 20 méterről leszedett akimbo shotival, én meg Stopping Power Pro-val FMJvel belelőttem kb 6 golyót és vígan rohangált tovább... persze én megdöglöttem
  • Gabe18
    Egyrészt igaz lenne,ha a 68. szint elérése valami nagy kihívás lenne,de nem az.
    Másrészt az ok hogy erősebb,csak itt alaposan el van rontva az egyensúly,mert ez nem kicsit erősebb,hanem kb a "mindent vivő".Ráadásul másodlagos fegyver,tehát lehet nálad még akármi más is.
    De ez még mind nem elég,mert ahogy sokszor leírtuk már ,ott csúcsosodik ki mikor Marathon-Lightweight-Ninja hármassal kombinálva,ilyen szupermenek száguldoznak a pályán,és ha nem legalább 20-30 méterre vagy tőle egy nyílt terepen,ahol már jó ha alapból rá célzol,akkor nyugodtan engedheted is el az egeret,mert már úgyis mindegy.
  • leskin
    Már nem azért de egy 68 . szinten és egy első szinten megszerzett fegyver közül igenis az előbbi legyen is erősebb... Ez olyan mintha mmoban elkezdnel sirni, hogy pvp-ben lenyomott egy 50. szintu amikor te elso szinten voltál.... Persze ez nem ugyanaz de valahol mégis legyen értelme a szintlépésnek is :) (megjegyzem 68-70 kozott futkosos palyakon, CFG en is nyomtam akimboval sokszor, elvegr emegszenvedtem erte 68 szinten at :))
  • Gabe18
    Na ne már... Sima első shotgun olyan 5-6,max 8 méterig halálos,pedig stopping powerem van mindig.Az akimbos 1887 még 15-ról is kinyír ha egyszerre lövi el a kettőt.
    Pont most volt egy kalandom.Ellenfélnél volt egy csávó.Bejött a meccsbe 1 kör után,persze akimbo 1887-el futóbolond módjára ölt mindenkit.Egyszer elkapott vele engem is,csinált vele vagy 8-9 kill-t.3-3,overtime,már k...a felidegesített.
    Na mondom jól van.Ahol engem lelőtt ott bevártam,saját shotimmal 5 méterről fejbe lőttem,elvettem tőle azt a xart... na hát én nem vagyok egy nagy játékos,de utána Rambo 4 az hozzám képest béketrágyalás volt.4 vagy mind az 5 maradék ellenfelet egymagam lőttem szét,aki elém került az terült-borult.
    Pedig nekem talán ha ötödször volt a kezembe,mert amúgy arra se méltatom hogy halott mellől felvegyem.Na most akkor aki ezzel begyakorol,az mit nyom vele?
  • DarkSector
    maradék 20-at meg killstrike-ok...:D
  • Shadow DooM
    Amúgy nem tudom mi a f...t sirtok az akimbo 1887-miatt,olyan közel ér csak 1sima 1887 miatt is megborulnátok... nem hogy dupla miatt...-.-,meg bármi más shotitól is (bár a levágott csövü annyira nem visz el),amúgy olyankor kicsit megálltok kempelni vagy ilyesmi és mindjárt az akimbosok is váltanak fegyót ,de például fmj-s miniuzi is szétveri őket(középtávon mindenkit) és még vállhoz se kell tartani a fegyót....
  • Skyline
    Pedig nemártana kiváncsi lennék hogy a halálaim 70-80%-át a gl-ek és az akimbo 1887-ek teszik-e ki....
  • DarkSector
    nem az nincs amire te gondolsz....
  • Lunatic83
    Barracks->Challenges

itt nézz körbe
  • Lunatic83
    más nincs sajnos...
    tudom, gondolom mi kéne neked, de a Cod statisztika terén ló****...
  • tommygear
    jó de engem nem az érdekelne
  • Lunatic83
    "barracks" az a statisztikák helye
    ott tudod megnézni melyik challenge-k elérhetőek, stb....
  • tommygear
    azt nem lehet megnézni hogy pl késsel vagy egy adott fegyverrel mennyi embert öltem meg összesen??
  • Skyline
    Cheaters collection topic,+ elküldöm Steampowereden Adminnak aki jelenti Vacosoknak:)
  • Roy Manson
    Még egy Aimos ID
  • Frank99
    pontosan melyik topicba irod ezt be, vagy email?
  • Skyline
    Mostnézem fel azd eddig bejelentettek közül 4 embert már lebanoltak a francba!
  • kigyi
    Ma játszottam és a lobby-ban egy player neve mellett admin felirat volt a játékban nem, de érdekes volt látni, más is találkozott már ilyennel?
  • tituka
    igaz
  • Denes888
    Lehet, hogy elrejtette, de ott van jobboldalt, hogy: VAC status:
    ban(s) on record :D :D :D
  • tituka
    csak elrejtette a profilját...
  • mascarun
    Köszönet a válaszokért!