24218
Modern Warfare 2
-
5 nap, és egy kis maradék a 6.napra...
-
6 nap 12 óra 55 perc...
-
3 részletben adja oda a ruhákat
- arctic
- urban
- desert
ezekért ált. 50 kill kell sniper fegyverrel...
annyiban megnehezítve a dolgot, h a kill szigorúan csak "egy lövés, egy halál" lehet... vagyis elsőre le kell kapnod az ellent...
-
rexsimus #10563 Én találtam, de egy mecset se tudtam végig játszani, mert mindenhonnan kib*szott -.- -
Skyline #10562 5nap4óra20perc.....Ezt bontsd napokra...:DDD
-
Skyline #10561 "boldogan" jelentem....
Másfél óra baxakodás után nem találtam olyan helyet ahol ne rohangálna legalább 2 akimbo1887-es vagy ne gránátvetőzne legalább 2-3 hülyegyerek....Egyre jobbak a kilátások.. -

-
BIKA95 #10559 Én hétköznap 16:00-21:00 ig és ebből kb. 4-3 óra cod.Hátvégén 9:0-21:00-ig ebből kb. 6-7 óra cod. :D -
én eddig 1 nap 5 ora 43 percet küldtem a játékkal...
ezt napokra lebontva...ujjjujjjujj...:D -
Skyline #10557 Az a jó amikor akimbo 1887-es gyerek rohangál a szemetével lelövik egyből jön a beírás tőle: Noob....Megint lelövik: Retard...Megint lelövik Hax...Tegnap kaptam egy adaggal bevolt rakva taktikai kés pisztolyhoz,védtem a hq-t akimbo 1887-es gyerek próbált bejönni de mindig kapta a kést 4 után hax voltam cheat meg noob 5 után kilépett...:DD
-
ti mennyi időt szoktatok jáccani egy nap? -
online menti nem megmarad ha újrarakod a winfost
Grifidos
amúgy mindegy közben kiderült hogy német és még néhény országban levők vehetnek csak részt
-
Shadow DooM #10554 tudja valaki hogy a játékban a multis profilt azt hova menti el? -
thx:D -
ja nem az xeket irta bee teeee -
nem fogadja el sajna
-
Grifidos #10550 jujj...
A sok x helyén egy számsor van ami a profilodat mutatja, de úgy olvastam hogy a neved is megadhatod. Pl: STEAM :: ID :: Nicked
Nem tudsz rendes steam id-t megadni mert sehol sem tudod előhozni az MW2-ben.
tommygear!
Sok-sok sniper kill.
3 fokozata van a 3. asszem' 200 kill után lesz meg. -
nem csak egy steamos játékom van de esl külön van egy mw2 steam ID
http://steamcommunity.com/profiles/xxxxxxxxxxx ezt meg nem fogadja el !
az id valahogy igy néz is 0:1:1234567 -
miez?
csubakka? -
ez nagyon komoly :D
-
és mi kell a challange eléréséhez? -
Ekkora ownage még nem volt, 6on6ba HC HQ PRO, a RUST nevü fél szer fél centis pályán persze enemy 120 + ot fragelt 1887 akimboval -
Grifidos #10544 Csak ez az egy steames játékod van?
Akkor csak lépj be a community oldalára és keress magadra :
http://steamcommunity.com/profiles/xxxxxxxxxxx -
Neoncsoves #10543 [URL=http://steamcommunity.com/profiles/76561198012614488]Levelhacker #1[/URL]
[URL=http://steamcommunity.com/profiles/76561198015301804]Levelhacker #2[/URL] -
és a konzolt hogyan hivjam elö ennyire nem vok ügyetlen ezt már néztem -
Grifidos #10541 Steam ID -
nem Esl ezni szeretnék és kell hozzá az ID -
xxxpaulxxx #10539 Melyiket ajánlátok megvenni? Ezt vagy az 1. részt... melyiknek jobb a multija???
Csak mert elég sok helyen olvasom hogy nagyon fos a multi:D -
Grifidos #10538 Tűzfal, router? Oda-vissza kommunikáció engedélyezve?
Ja és egy személyes vélemény: én nem használnék magyarított steam klienset.
Sarapetike!
Mi van izgulsz, hogy valaki feltolt-e cheat miatt?
-
Grifidos #10537 Automatikusan azt használja, mindig a terephez legjobban illőt, például ha jól emlékszem a militiának nincs eredetileg terepcucca, ha nincs kitolva akkor a pályákon, mint favela rohangálhatsz polóban.
Van egy pofás video, de itt is látszik hogy jobb lett volna álcázott fegyvereket rakni magára. :)
Ghile in the mist -
Cs most én is kérdeznék egyet a saját mw2 steam ID-m honnan tom meg -
sziasztok nem tudok belépni steam-be ezt írja pedig van net minden fasza!vkinek van vmi ötlete pls ossza meg velem!
-
ezt már megcsináltam. de mi a változás? meg hogy tudom használni? -
madmanic #10533 HC n vannak többnyire, nincs killcam.. -
Grifidos #10532 Sniper castra van challenge ami az álcaruhát változtatja.
Ghillie in the Mist a neve.
-
Neoncsoves #10531 ja csak a fegyóra van szinezés :) -
jaa, hogy ezt megint benéztem és csak a fegyverre van a szinezés? azt hittem az egész csávó kinézetét beállitja:) -
Neoncsoves #10529 semmi értelme ezeknek a festéseknek, csak szép azt kész. -
Sziasztok!
Tök jó olvasgatni az élményeket, amikkel találkoztok :) Kivéve persze a cheater fajtájút. Szerencsére Én nem sokkal futok össze, ennek nem tudom az okát, de talán jobb ha igy marad:)
Személy szerint Demolition-t játszom, mert abban lehet a legtöbb pontot szerezni, ezáltal leggyorsabban fejlődni. Pörgős, akciódús meccsek vannak, kevés kemperrel, mert ez ugye nem erről szól. Persze kivétel itt is mindig akad és pályától is függ, de nekem bejön:)
Igaz, emiatt a statom nem a legjobb, mármint győzelem/vereség szempontjából, mert sok múlik a csapaton és ha noobok vannak benne, akik nem tudják, hogy ez nem tdm, akkor eleve veszett fejsze nyele.
A kill ratio azért magáért beszél:) főleg ha beindul a marathon-lightweight-commando-mp5 kombó:) valaki emlitette Rambo-t, nah, mögöttem is elbújhat :D
Egy kérdésem is lenne a végére: A digital camouflage jobb valamivel a többinél?
Egyáltalán számit ez a beállitás, ezt régen sem vágtam, hogy mire jó. -
Na jó, hülye voltam, fogjuk arra, hogy korán volt :)
pedig van net minden fasza!vkinek van vmi ötlete pls ossza meg velem!