24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    azért tegnap én is megúntam a futkosó késes sose halok meg embert...
    fuz velem szembe, TAR-al lövök bele mint az állat, ez fut felém tovább, 3 m-ről nyissz, és halott vagyok, vagy kicsit messzebbről ráküldtem két gránátot, mindkettő mellette robbant, és futott tovább. Más embert lőttem már fejbe gránáttal, ami így nem robbant, de azonnal meghalt..
    Nem tudom mi lenne ellene fegyver. Egy rangerem már van, de nem tartom túl erősnek.
    Cipeljek magammal gépágyút????
  • ACE
    Ahogy látom a Semtex leesik a riot-ról, amikor eldobod, magyarul ha sík pályán csinálod, simán leesik a földre, és ott megöl... A videón látszik, hogy egy köszirt szélén áll az ember, és a szemtex leesik a völgybe... ezért nem ölte meg.
  • vzajcev
    Na ez faxa volt
  • DarkSector
    az zsir!!!
    :D
  • Rage47
  • Lunatic83
    a menüben amikor még nincsenek különválasztva a csapatba az emberek, vagyis még mindenki egy csoportban van, akkor rá lehet menni a nevekre, ilyenkor megmutatja a callsignt, s 3 menü hozható elő

az /xbox/ adatlap megnézése, némítás és kick....
    az már más kérdés, h sose aktív e kirúgási lehetőség... ;)
  • Skyline
    A supportjára gondolt sztem. Mert az tényleg egy rakás szar. 402 a hivalatos pc-s főarc 1 hónapig szart a saját pc-s IW topikjára. Aztán nagykegyesen előkerül és mindenféle cselekvés nélkül törölte a cheaters collection topikot,mindenféle ban és utánnanézés helyett...Egy dolog hogy szarik rá de törölni? Mirefel? Simán csak égés az iw-nek hogy röpke 3-4 nap alatt egyretöbben irogattak oda és gyültek a cheater accountok...
    Még jó hogy amiket eddig gyüktöttem steampowereden küldtem adminnak is....
  • tommygear
    az iwnet jó csak sok mindenen kell finomítani majd, pl beraknák valami szavazást hogy lehessen kickelni embereket, vagy map választás lenne vagy map szűrés esetleg, hogy melyik mapokra hajingálhat be a game... jó ez csak ki kell forrnia már csak a warez miatt is jó az iwnet
  • Skyline
    Rocksteady Studios...pföh...
    Mitől ők? Bőven az Uncharted 2 készítői érdemelték volna ezt is....
  • Cingar
    eddig ha free jatekkal jatszottam ki se nyitottam a szamat mikor szartak az emberre, de több száz ezer pc jatekos kipengette a 10 rugot,ezert mi fizettunk könyörgöm!!! legalabb egy minimalis support legyen mar, de komolyan. néha lagol az teny es zavaro ha epp hosztot vált de még ki lehetne nagynehezen birni, de hogy tele van idiota pöcsökkel akik nagy vigyorral a pofajukon jatszanak mert cod4nel az összes tetves serverről bannoltak őket itt meg menekülni kell az ilyenek elöl. a jatek maga kurvajo de az iw egy nagy rakas sz*r.
  • Prince23
    VGA 2009

Legjobb szinkronszínész – Jack Black a Brutal Legend-ben
    Az év stúdiója – Rocksteady Studios
    Legjobb tömeg sport játék – NHL 10 from EA Sports
    Legjobb híres színész a játékban (férfi) – Hugh Jackman a Wolverine in X-Men Origins-ben
    Legjobb híres színész a játékban (nő) – Megan Fox a Transformers: Revenge of the Fallen-ben
    Legjobb szereposztás – X-Men Origins: Wolverine
    Legjobb független játék – Flower
    Legjobb egyéni sportjáték – UFC 2009 Undisputed
    Legjobb RPG – Dragon Age: Origins
    Legjobb autószimulátor – Forza Motorsport 3
    Legjobb ritmus játék – The Beatles Rock Band
    Legjobb verekedős játék – Street Fighter IV
    Legjobb akció-kaland játék – Assassins Creed 2

Legjobb lövöldözős játék – Call of Duty: Modern Warfare 2

Legjobb Multiplayer – Call of Duty: Modern Warfare 2

Legjobb letölthető játék – Shadow Complex
    Legjobb DLC – The Ballad of Gay Tony
    Legjobb kézikonzol játék – Grand Theft Auto: Chinatown Wars
    Legeredetibb játék – Halo 3: ODST
    Legjobb sorozatból készült játék – South Park Lets Go Tower Defense Play!
    Legjobb zene – DJ Hero
    Legjobb Xbox 360 játék – Left 4 Dead 2
    Legjobb PS3 játék – Uncharted 2: Among Thieves
    Legjobb Wii játék – New Super Mario Bros. Wii
    Legjobb PC játék – Dragon Age: Origins
    Legjobban várt 2010-es játék – God Of War 3
    Legjobb grafika – Uncharted 2: Among Thieves

Az év játéka – Uncharted 2: Among Thieves
  • Szega87
    karbantartás van, évente egyszer kibírjátok
  • Skyline
    Amíg szaraxik a steam egy kis infó IW-jékről...
    402 a nagy admin,megjelent IW fórumon röpke 1 hónap után...Ahelyett hogy ellenőrizte+banolta volna azt a 20-30 embert akik oda mvoltak gyüjtve szépen letörölte a topicot,nehogy rossz fényt vessen rájuk hogy cheaterek vannak...
  • HD JOHNNIE
    jah
  • Prince23
    Nektek is szarakszik a steam?
  • Skyline
    "Steam servers are currently down for routine maintenance".......
  • Lunatic83
    thx
  • tommygear
    azt jelzi aki éppen halott
  • Lunatic83
    a szintjelzés után, a név előtt, az a "dogtag" jel, mi a rák? mert néha mindenkinek ott van, néha, mint az ábra is mutatja jóformán senkinek
  • Lunatic83
    nem, nem, nincs fűben a haw...
    csak ilyenkor este, se, megy már a fogalmazás ;)
  • Frank99
    fűben a haw???

érdekes...
    :-)))

elég sztohasztikus a játék, de a nyekergőknek írom, hogy úgy 10 ből 1-ben dob ki az induláskor, és úgy 5-6-ban lesz host keresés a játék közben, így este.. 5000/500-am van enternet....
    nem olyan rossz ez....

de én csak egy csíra vok, munka után, ilyenkor este....
  • Lunatic83
    callsign

már elég szépen meg van csinálva az összes, leírják h mi a megszerzésének a feltétele...

van pár érdekes title...
    pl.:
    a 264-es "Infected", vagyis akkor kapod meg, h lekéseltél egy olyat aki már ilyen title-vel rendelkezik...
  • tommygear
    hostcsere
  • mascarun
    mi a faszom ez a "hostmigration" ?
  • tommygear
    naja :D
  • Lunatic83
    biztos szerettek is érte ;)
  • tommygear
    na elértem megint az ac-130at, adtam nekik :D

• bzs770316
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki játszik 3 monitoron?
    Az istennek sem tudom beállítani a FOV-ot. És a widescreen fixer se működik.
    Tudnátok segíteni?
  • Lunatic83
    ezt a pályát mostanában nagyon szeretem, főleg h nagyon hajtok a sniper öltözékekre...
    egy barrettel próbálkozok, h minél hamarabb meglegyen, hangtompító nélkül, fmj-vel... persze ennek van hátránya is, k. hangos, és hiába van cold-blooded, látszok a térképen...

még csak a havas öltözék van meg, de többször előfordult már itt, h hasalok a fűben, s elmegy mellettem az ellen...
  • Frank99

ma volt egy ilyen (tudom xar) eredmény, erre megkaptam a "kemper noob-bot...."

jártam körbe körbe, közben a lövészárok végén védtem a "barlangot" erre kemper lennék?

áh, a sok hüle nem is tudja mijaz....
  • Lunatic83
    főleg a reptéri pályán, 8 ember próbál kimenni egy "kapun".... XD
  • Waczkor
    Nekem sincs bajom a upc-s nettel.30 megás,ráadásul van hogy ketten játszunk rajta és semmivel se rosszabb,mint a 4ben.

A baj az,hogy semmit sem lehet beállítani,rövid sdk,minden idióta perk,fegyver...
  • bigapó
    kb Én is ezt tapasztalom. Persze nem vagyok profi játékos, ezért csak az zavar, hgoy 50 ms-el kezdi keresni a hostokat és egymásba akadnak az elején a gamerek. a többi már elviselhető, nagyon nagy laggolást nem sűrűn tapasztalaok és "csak" UPC-m van:) ami alapból szar esténként szerintem, nah akkor netezni nehéz, de játszani még lehet:)
  • bigapó
    Nyugodtan rakhatod újra, ha nem törlöd a steam köynvtárat és az is a d-én van, akkor minden megy újra, még csak a játékot sem kell felrakni, elég a steam-et és már tudja mi hol van. 3-szor volt op-rendszer újrarakásom azóta mióta megvan és mindig megvolt a mentésem.
  • Gabe18
    Hát akkor lehet hogy én ígénytelen vagyok,de a meccsek 90% semmivel se rosszabb mint amikor a 4-el szerveren játszottam.
    Maximum azt lehet felhozni hogy a kör elején mikor elindulsz,akkor gyakran van hogy 4-5 lépést amíg mész addig "belaggol" (gondolom olyankor mindig próbálja még az embereket egymáshoz igazítani,vagy nem tudom),de ez csak pár pillanat.

Ennél pl. sokkal idegesítőbb szerintem hogy mikor elindulunk,fut mindenki előre.Az emberek meg "összeakadnak",le kell lassítani hogy a karakterek közt legyen egy kis különbség,mert különben olyan mintha egymásba botladoznának.Na olyan még nem volt hogy ha én nem állok meg akkor más megállt volna hogy én mehessek rendessen...
  • Jaffa 2843
    lvl hack
    aki tudja jelenteni jelentse nemtom hogykell
  • mmovar
    milyen oprendszer-re van telepítve? win7-nél meg talán vistánál is tudom hol van...
  • Grifidos
    Ajánlom figyelmetekbe ezt a Parasztot, ha S&D vagy sabotage játékban találkoztok vele inkább lépjetek át másik játékba.
    Ekkora egy tetű kempert ritkán látni. 11x raktam le a bombát 11x hatástalanították, ez a köcsög meg ücsörög egy helyben, bent figyel neki a chopper pilot és baxik segíteni. Csak kempel.
    Neve ugye magáért beszél...
    "- Ne csak kempelj.
    - Én nem beszéni magyar
    - Akkor menj a jó qrva anyádba"
  • rexsimus
    Haveromnak nullázódott, de egy újbóli újratelepítés után visszajött a rangja :)
  • madmanic
    1 megás netel simán meg, akadás nélkül...

soha nem lehetek host de egye meg a fene