24218
Modern Warfare 2
-
rexsimus #10729 HC TDM volt. Volt egy pillanat amikor jó ötletnek tűnt azt tolni XD -
madmanic #10726 sima tdm ben nem -
Skyline #10725 Saját csapattárs hogy lőtt le amikor a csapatsebzés reflect?:)
-
rexsimus #10724 Milyen bunkó emberek vannak. Egy ellenfél sniper, hívott "segély csomagot" és lekezdte felvenni a kicsiket [HIBA XD], és meg lelőttem. felvettem egy herriert, és veszem fel a következőt, amikor lelő a csapattársam, hogy Ő vegye fel, és még bocsánatot sem kért. -.-
Itt véget is ért a játékom, mert csak rá vadásztam XD -
madmanic #10723 én m4 amíg prestige t csinálom.. hamar meg lehet szerezni a thermalt hozzá, meg az fmj lőszert.. a végén meg AK.
Ha kész lesz akkor kimaxolom a többit. -
Assault rifle-ból illetve submachine-ből melyik a legjobb? Most pörgettem ki fullosan a Vectort, mással eddig nagyon nem is voltam, de szerintem elég keveset sebez. Viszont a tulajdonságoknál van nála is kisebb sebzésű, De amikor azokat kipróbáltam úgy tűnt, hogy valamiért mégis jobb. Szóval kicsit zavaros nekem, hogy mi alapján mennek a tulajdonság kijelzések. Szerintetek miket érdemes használni ezekből a fegyverfajtákból? -
HC-n szinte mindenki cold blooded, szóval UAV/Counter-UAV, predator és társai felejtősek, a bombázások meg csak random mennek és nagyobb az esély hogy te halsz meg TK miatt, én a következőket javasolnam:
- Sentry ( 5 kill )
- Harrier ( 7 kill )( de csak mert bombázás után marad a levegőben :) )
- Share Package ( 8 kill ) -
Vki találkozott már ilyen hibaüzenettel:
Create2d(smk_cc116_atlas,2048,4096,0,894720068)failed: 80070000e=Run out of memory
Mi lehet a baj?
Plíz help!
THX -
Gabe18 #10718 Hát ez igy van.Ezért támogatnám én is a rendes szerveres megoldást.Aztán az arra létrehozott szerveren tőlem aztán halálra GL-ezhetik magukat 20-an egyszerre,nyomhatják az akimbó shotgun-t,meg ki ami neki tetszik.
Viszont aki egy kiegyensúlyozottabb,"normálisabb" (?? végülis mi a normális ??) játékra vágyik,az is megtalálná a helyét.
Bár azt megnézném,hogy a sok GL-es,akimbo shotis,marathon-lightweight emberkéből hánynak tetszeni ez,hogy ha a szerveren mindenki csak ezekkel menne.Akkor is jó lenne ha ő is kapna egy GL lövedéket minden második SD körben,vagy más játékmódban 10-20 másodpercenként? -
Ezért van más játékokban moddolási lehetőség modolt szerveren, mindenki megtalálja a magának valót. És nemlesz tőle csaló.
Ebben meg aki moddol valamit, az lényegében hacker. -
Gabe18 #10716 De hogy élvezik...
-
Yube #10715 A headshotból mennyi a max challange? -
Skyline #10714 Mire akarod?
Ha Hc-re és atomra akarsz gyúrni akkor Attack heli/harrier de inkább attack heli...Aztán Heli pilot/Ac130 de inkább helipilot mert alacsonyabban repül és agyonházas mapokon is gyalul. 3. nuke.:)
Ha SD akkor UAV,preda,carepackage,több pontot úgyis ritkán érsz el halál nélkül,de ha bízol magadban valamelyiket cseréled amivel akarod...
-
Shadow DooM #10713 valaki mondhatna értelmes killstreak összeállitást,mert nekem ami most van nem mindig jó,care package,predator,emergency airdrop,általában hc-n nyomom úgyhogy 9killnél többet nem érek el...valaki tudna mondani egy jó összeállitást? -
nagyon sokan felvettek fórumról, köszönöm!
-
Sith #10711 csak valaki mesélje el nekem hogy mi a jó a cheat-ben?
komolyan nem értem mire jó (mondjuk sok mindent nem értek pld sabotage közben miért kell kempeli valahol a pálya egy tök érdektelen részén vagy miért kell akimbo shotival rohangálni valaki felvilágositanai hoigy ezeket az embereket mi élteti? -
BIZ0906 #10710 Ennyit az IW rendszerről. -
mondtam én hogy elbaszták.... -
jah volt hir az unlimited ammo-ról. -
Neoncsoves #10707 xboxon? -
akkor délután mégis csak jól láttam... két GL-es csávó ,egy kátyusát megszégyenítő tűzgyorsasággal és mennyiséggel lőtték kifelé a cuccost.... -
miért már orvosolták a hibát? -
Grifidos #10704 Hasznos volt, jól megszopatta a privát hackek készítőit...ezért is volt a tegnap esti steam frissítés. -
Neoncsoves #10703 én csak röhögök mostmár ezen... -
nahh boxon ugyanúgy terjed a faszság -
király
-
Yube #10700 *Én még nem értem el egyikel sem az 1000-t,azért gondoltam,hogy tovább is számol. -
Yube #10699 Ja oké,akkor sorry. Én még nem am le eg -
Állítólag már nem kis bombákat kellsz majd plantoljunk, hanem nukot.... lenne egy Globa termonuklear war SD.... -
kössz -
Cingar #10696 jok ezek is de ami nekem kene es sajnos sehol nem találtam azok a hanganyagok amit killstreeknel bemondanak pl tactical nuke incoming stb... -
madmanic #10695 kezdetnek nem rossz.. -
Gabe18 #10694 Na ez jó hír. -
Gabe18 #10693 Soundtrack -
igen van egy challange h 1000 killt csinálj, ha az megvan utána sehol nemtudod megnézni már -
Yube #10691 De meglehet nézni,miért ne lehetne?:D ott van a challangeknél -
na az IW úgy látszik kezd betörni :D mert készül elvileg a modkészlet mondjuk én a dedikált szervernek jobban örülnék... -
Yube #10689 nekem m21-el van 998:D De több van még ami ehhez a számhoz közel van. -
nem lehet így külön megnézni sajnos, hogy 1 fegvyerrel hány killed volt már -
Yube #10687 nektek melyik fegyóval van a legtöbb killetek és mennyi?