24218
Modern Warfare 2
  • Prince23
    Lol

de jó látni, hogy eddig ez a legsikeresebb sg-s topikom itt. Végre elértem a célomat XD Megelőztem valakit sg-n anno:D
  • Prince23
    Akkor meg nem mindegy, hogy mivel szedett le? :D
    Én mindig úgy nyugtatom magam ilyenkor, hogy lövéssel is leszedett volna simán, a helyzettől fűggően, ugye killcam.

de amikor egy redvás kóbor gl talál el, na ott kezdek én is beröcceni...
  • Neoncsoves
    GL-t ha valaki okosan használja, semmi bajom. Viszont vannak majmok akik: meglátnak, simán lelőhetnének, DE: inkább átvált GL-re és lelő azzal ^^

mint a múltkor Ragepapával játszottunk aztán futok szembe 1 sráccal, puff GL. Nézem killcamot... simán leszedhetett volna fegyóval, még be is célzott, erre átvált GL-re, mert ő GLezni akar -.-
  • Frank99
    ja, aztán a következő game-ben kilépett, milyen furcsa...

az az érdekes, hogy amikor beírom, (van 3 db sárga koponya gamerek között), hogy fuckin level hackers, valaki beírja, hogy Whoo???

jó az ilyn ellen játszani, hogy bennt maradnak, vagy nem is tudják sztem, hogy ezek csalók...
  • nyuny01 #10769
  • Frank99
    én pont most idegeltem ki egy sárgakoponyás russzki majmot, az első meccs után bennt maradt, nem ment ki, holott írtam egy "kill prest. chesters"-t
    a második körbem maraton+light+ninja, késsel azonnal maraton futás, alsőre 6-ot vágtam le, kis russzki majmot is, aztán elkezdtek rám vadászni :-))))

de 2. lettem, 4-en voltunk 6 ellen....

itt a kep...
    [IMG][/IMG]
  • Sparrow84
    Hello!

Szerintem megéri/megérte megvenni, de ez csak egy magánvélemény. Ha teheted, és tetszik a játék, akkor sokat fogsz Vele játszani.
    Persze mindenkinek más a véleménye.

üdv.
  • nyuny01 #10766
    nem találtam ott sajna,ezt nem vágom
  • Cingar
    ha ellen csapatban vagy igen ha meg velem akkor elmegy. amugy mindennek van határa pl a gl sem egy faszsag a jatekban és nem akkora bűn hasznalni ha normalisan hasznalod es nem azzal rohangalsz korbe a kör kezdetétől fogva meg persze tudsz mast is csinalni azon kivul..
  • Daell Drow
    Bevalom en csak marathon+lightweight+ninja es magnum+tactical knife komboval nyomom mar szinte a megjelenes ota sima fegyvereket nem is tudok nagyon hasznalni. noobtube lennek? Bar hozza teszem csak is SD-t tolok.
  • Skyline
    Nem a 4-ben még kultúráltan volt megolva a késelés (fogjuk rá) de itt a végtelen futást leightweight-al párosítva ninjával is durva,de commando-val amikor 3 méterről gombnyomásra belédteleportálja a kést na azacsúnya...:D
  • Skyline
    A players menüpontban elméletileg azokat is látod akikkel régen játszottál,szóval ha emléxel a nevére lehet megtalálod.:)
  • nyuny01 #10761
    Akkor ezt bebuktam,mert egyből kiléptem!

De ha valaki találkozik vele,ő lenne az:EN.N.oN.AC
    Pontosan nem tudom leírni a nevét mert volt olyan ékezet neki a betük felett,amit nem tudok leírni! :/

Azért köszi!
  • madmanic
    megint megy a topik iw n? vgy ez új?
  • Gabe18
    Már megint szerencsém volt egy Lightweight-es késelő világbajnokhoz.Szalad körbe-körbe,leginkább a célpontok körül és nyissz-nyassz terül borul mindenki.
    Vicc ez a késelés is ahogy meg van oldva.Mondjuk ezt már a 4-ből örökölte.
  • mmovar
    ha visszaolvasol mondjuk 1 oldalt akkor szerintem önállóan eltudod dönteni és nem másokra hallgatva megéri-e. nem éri meg én is inkább szabadulok tőle...ha érdekel 6k-ért viheted!
  • Skyline
    Játékon belül amikor bennvagy gameban a csíterrel: Shift+tab--> behozza steam opciókat, ott PLAYERS. Kikeresed a nevét és rákattintasz a mellette lévő ID-re.
  • tommygear
    meg
  • zotya10002
    úú meg háááát!:-)
  • rexsimus
    Nyomd meg a gombot az asztalon -.-
  • Japep

A Museum bónusz pályán van egyáltalán cél?
    "Meglehet csinálni" azt a pályát?
    Mert én csak mászkálni tudok rajta, fegyvereket nézni, meg ilyenek... :)
  • Firerock
    erősen gondolkodok a megvétel mellett
    szerintetek megéri?
  • bandi007
    #10719-re valaki?
  • nyuny01 #10750
    Hogy lehet Steam-en profilt keresni?
    Most találkoztam egy Pre 10-es gyerekkel,szinte csak fejeseket adott..
    1 percen belül meg volt az atomja!
  • Unreal1942
    Ostoba fajankó
  • Japep

Köszi. :)
  • Szega87
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198008086923

puniherhu , magyar srác, nem lő kimagaslóan, de hogy előbb lő, mit előbb lő, úgy fordul rád, hogy tudja, falon át is lazán lövöget. Igazából nem érdekel ki ismeri innen, ki nem, meg milyen rég játszik, de 2 olyan barátommal HQ -ztam akik szintén régi motorosok. 100% ra merem mondani nem tiszta
  • Zickler
    Végig kell vinni minden nehézségi fokozaton, össze kell gyűjteni az összes laptopot, és végig kell vinni a MUSEUM bónusz pályát is.
  • Japep

Hello!

A Campaign részt végigvittem, ha minden igaz (ha Endgame az utolsó pálya neve) - de a főmenüben még mindig csak 50%-ot mutat ennél a résznél.
    Ez csak azért van, mert nem találtam meg az összes tárgyat, vagy van még ez a rész tovább is?
    (Tudom, a spec.ops rész is van még, de azt külön mutatja.)

Remélem érthető... :)
  • Lunatic83
    lyah, boxon, a reptér pályáján... "védték" a folyosót ami a gépre vezet...
    olyan másodperc/lövedék aránnyal... egy idő után már csak a folyamatos robbanásokat lehetett látni... nagyon durva volt....

szerencsémre csapattársaim voltak, így nem én voltam az áldozat...
    ennek ellenére a kör végén otthagytam őket...
  • Neoncsoves
    Új núb weapon van: Silenceres RPD. (nem rángat semennyit se)
  • V1
    Béna vagy, így mindenki csal a te nézetedből. Kidobott pénz volt ez a játék
  • DarkSector
    az igaz...
  • Fpocok
    Azt meg lehet változtatni. És akkor az övéjéről fog menni.
  • DarkSector
    jah és e-mail-t is árulsz mellé?
    mert azzal lehet csak eladni ha aktiválva van e-mail-re, különben megcseszheti aki átveszi tőled...
  • Fpocok
    De ha mégis, én 9k ért árulom a team fortress 2 és mw2ös accomat. MW2ben 2prestige 26 vagyok :P
  • DarkSector
    jah cod6-ban is sok a swarc...:D
  • Prince23
    Terminator shoti :D
  • madmanic
    rofl..
  • Rage47