24218
Modern Warfare 2
-
Grifidos #10813 Sok sikert, mivel csak 1 accounthoz rendelhető 1 serial.
Tehát ha olcsó accot veszel nézd meg nincs-e rajta ban és imádkozz, hogy ne legyen csaló akitöl veszed mert esetleg csak 1-2 hét múlva bannolják az accountot mert csítelt. -
Mohee #10812 Kösz szépen:-(Akkor kerítek valahonnan majd egy olcsó darabot:-) -
rexsimus #10811 Igen. -
Mohee #10810 Sziasztok.
A kérdésem az hogy csakis eredeti játékkal tudok multizni?Steam-ben nem talál egy játékost sem csak keres és keres és.......:-(köszi -
vedd meg és menni fog, ha meg már megvetted telepítsd fel és menni fog! -
krisz1004 #10808 játszani mulitba ?megvan steam..de tovább nem tom :( -
mit hogy kell? -
krisz1004 #10806 sziasztok!multiba h kell? -
madmanic #10805 kibaszott csiter.. mehet a levesbe WH + lvl hack
http://steamcommunity.com/profiles/76561197999221660 -
nekem írd meg a html kodot -
nem kell semmit elmentened...
steam megjegyzi az összes cuccodat.
nálam pont ez volt a baj letöröltem steam-el együtt mindent, és mikor ujból telepitettem visszaállitott mindent!!!!
se players mappa nem kellett se semmi. -
Gundark1234 #10802 Mentsd el a Players mappát. A reinstall(Windows+Steam+Játék) után elég azt visszamásolni. Én lvl 53-nál raktam újra a gépem. Most meg már lassan 70 vagyok. Nem veszett el semmi. -
melyik fájlokat kell elmentenem hogy ne vesszen el a rangom, mert ujra akarom raknia gépet thx -
érdekes nálam ien még nem volt, a játékban 4 méterre van valaki, azt még le lehet lőni, nem hiszem hogy olyan messziről késelnének... -
Találtam egy lvl hackerest, nem tudom hogy sky riportolja azokat is. Jól kente a srác, nem tudom h csíter volt e. Ja és magyar a gyerök.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198015373682 -
Grifidos #10798 Steady aim mellé és célzás nélkül megszórod, 10-böl 8x fekszik. -
én voltam, csak közbe felkerült a totalcod.hu az én leírásomnál szerintem jobb leírások és azokat kéne gombszerűen beszúrni! Kihez kell fordulni ha banner alá linkeltetni szeretnék? házigazda? moderátor? moderátor topik vagy aki indította a topicot? -
madmanic #10796 HC n talán..
de sajnos sima játékban FMJ+Stopping Power osztom mikor rohan felém az esetek 90% ban lekésel 4 méterről...
ez el lett cseszve sajnos.. -
egy-két hete valaki meghirdetett egy mw2 faq oldalt, mikor lesz elérhető? lehet tudni valamit róla? -
Igen én is ezt vettem észre! -
Yube #10793 Furcsa dolgot vettem ma észre. Általában ffa-t nyomok. Eddig csak ezeken a pályákon tudtam játszani,ezeket választotta ki a game: Favela,Terminal,Estate,Rust,Scrapyard. Ma meg kb az összes többi pálya előkerült pl: Sub Base,Skidrow stb... Most ez miért vagy hogy?:D
-
esélytelen?
egy lmg-vel a szart is kiszedem belőle, mire lenyomná a késelés gombot...:D -
mw2 klánfelvétel...
"Én jelentkeznék hozzátok. ... Eddig versenyszerűen csztem, szóval intelligencia megvan, ..."
-
találtam egy oldalon, gondoltam közzéteszem...
nem tökéletes, de messze a legjobb leírás...
hát igen a commando... mint az akimbo 887, szinte esélytelen x méteren belül az ellenfél... -
nagyon zsir leirás.
amúgy megjegyezném, hogy a késelésnél a commando mellett szabályossan előre ugrik magátol mikor késelsz....
vagyis kb 2 méterről megnyomod, előrébb ugrik, és ugy késel. -
amúgy nem lenne rossz ha kicsit változtathatnánk a ruházaton.... persze csak annyira h tudjuk még h ki kihez tartozik...
de épp annyira h pl. sniper és sniper között legyen különbség...
pl. valakinek elég ha csak egy "sál" van a fején... a másik egy "bokrot" húzna a fejére...
stb
stb... -
akik süketek azokmiatt leveszik a hangot és akik nem látnak, azok miatt kilövik a képet....akkor már nem is kell vele játszani. -
Perk 1
* Marathon (maraton) - a neve talán elárulja, hogy ez a perk a sprinteléssel kapcsolatos. A CoD 4 óta tudjuk, hogy korlátozott ideig sprintelhetünk, de elfáradunk tőle, és utána várni kell az újratöltődésre. A Marathon viszont korlátlanná teszi a sprintelés képességet, lehetővé téve, hogy megállás nélkül fussunk végig a pályán.
Marathon Pro - gyorsabb akadály átmászás.
* Sleight of Hand (a kéz gyorsasága) - ezzel a perk-kel sokkal gyorsabban tudjuk újratölteni fegyverünket, beleértve minden lőfegyvert, gránátvetőt, rakétavetőt és sörétes puskát.
Sleight of Hand Pro - gyorsabban tudunk "zoom"-olni, vagyis hamarabb váltunk át a mechanikus irányzékra. Ez különösen gépfegyvereknél okoz gondot, ahol a nagy súlya miatt ez tovább tart.
* Scavenger (keselyű) - mivel a Bandolier eltűnt a CoD WaW-val, nincs több perk, amivel több lőszert vihetünk magunkkal. Ellenben ezzel a Scavenger-rel az elesett ellenségekből teljesen felszerelhetjük magunkat. Ha fel vagyunk szerelve a perk-kel, kék csomagokat látunk a hullák mellett, amelyekre rámászva feltöltjük készleteinket. A feltöltés vonatkozik lőfegyverre, gránátra, robbanószerre, gránátvetőre, rakétára, egyszóval mindenre.
Scavenger Pro - extra tölténytárakat kapunk.
* Bling - sokan gondoltak már arra a CoD 4 óta, hogy lehet-e egyszer több tartozékot tenni egy fegyverre. Mivel az MW2-ben a roham fegyverekre 8 tartozék is lehet, megjelent a Bling. Ezzel a perk-kel 2 tartozékot tehetünk a fegyverünkre, de természetesen csak eltérő típusúakat. A gránátvető mellett nem fér el shotgun, és a red dot sem lehet együtt a távcsővel.
Bling Pro - az elsődleges fegyverünk mellett a másodlagosra is 2 tartozékot tehetünk.
* One Man Army (egyszemélyes hadsereg) - ez a perk komoly újítás a játékban. Ha ezzel felszereljük magunkat, a játék közben bármikor átválthatunk egy másik fegyverkiosztásra (class). Jelentős előnye, hogy egy teljesen felszerelt másik csoportot választhatunk ki, amelyről úgy gondoljuk, hogy épp a pályához és feladatunkhoz illő. Sajnálatos módon ez a lehetőség elveszi a másodlagos fegyvert.
One Man Army Pro - gyorsabban cserélünk kiosztást.
Perk 2
*
Stopping Power - ez a jól ismert perk most is ugyanaz maradt: erősebbé teszi lőfegyvereinket. A perk csak a töltényekre vonatkozik, robbanószerekre nem, és nem vonja magával a Deep Impact lehetőségét sem, vagyis nem megy át könnyebben a falon a lövedék.
Stopping Power Pro - erősebbé teszi fegyvereinket légi támogatás ellen.
*
Lightweight - neve sok mindent elárul: könnyebb súlyú fegyver. Ez a perk azt eredményezi, hogy gyorsabban mozgunk fegyverünkkel. Különösen rakétavetőknél és gépfegyvereknél jöhet jól, de hihetetlen gyorsaságot eredményez géppisztolyokkal is.
Lightweight Pro - sprintelés után átváltani mechanikus irányzékra sokáig tart közvetlenül, de ezzel gyorsabb.
*
Hardline - sokak által használt és kedvelt perk, amely lehetővé teszi, hogy egy öléssel hamarabb kapjuk meg a Kill Streak jutalmunkat. Például ha az UAV-t választjuk ki, amely 3 ölésnél jelenik meg, itt 2 ölés után megkapjuk.
Hardline Pro - nem csak a Kill Streak jutalmat, de a Death Streak-et is előbb kapjuk meg 1 halállal.
*
Cold-Blooded (hidegvérű) - gyakorlatilag láthatatlanná válunk a légi támogatás, az Őrszem gépfegyver, és a hőtávcső szemében. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem is vehetnek észre. Egy AC-130-ról látható a mozgásunk, hasonlóan a hőtávcsőben, de sem a gépfegyver, sem az UAV, sem az összes többi légi fegyver nem érzékel minket. Hasznos lehet egy légelleni csoportban, ahol a rakétáinkat ezek ellen tároljuk.
Cold-Blooded Pro - ismert probléma, amikor vörössel jelzi nevünket az ellenfélnek a játék, amikor épp ránk céloz. Ez leginkább a mesterlövészeket zavarja, akik jól elrejtőztek, de elárulja a nevük. Ezzel a fejlesztéssel nem fogja a nevünket jelezni, még csak nem is válik pirossá a célkereszt.
*
Danger Close (veszélyes közelség) - míg a Stopping Power a töltények erejét növeli, ez a perk minden robbanószer hatását megemeli. A rakéták nagyobbat robbannak, ahogy a gránátok is.
Danger Close Pro - növeli a légi támogatásunk sebzési erejét.
Perk 3
*
Commando (kommandós) - lehetővé teszi, hogy messzebbről késelhessük le ellenfelünket. Sokan nem kedvelik emiatt az előny miatt ezt a perk-et, mivel ismert probléma volt az "Én késeltelek le előbb! Miért én haltam meg?" probléma.
Commando Pro - leeséskor kevésbé sérülünk meg, így több helyről könnyebben juthatunk le.
*
Steady Aim (pontos célzás) - mint tudjuk, csípőtüzeléskor (nem célzunk a mechanikus irányzékkal) nagy minden fegyver szórása. Ez a perk csökkenti a szórást, pontosabbá téve ezzel lövésünket. Ez a pontosítás nem vonatkozik a mechanikus célzás visszarúgására.
Steady Aim Pro - távcsöves fegyvereknél hosszabb ideig tudjuk visszatartani a lélegzetünket (sima távcső vagy hőtávcső, utóbbi minden fegyveren visszatartható lélegzettel).
*
Scrambler (zavaró) - a játékos közelében lévő ellenfelek radarját megzavarjuk. Működése egyezik a radar zavaró Kill Streak-kel, aminek eredményeképpen nem lát semmit a minitérképen. Ezzel szemben elárulja, hogy a közelben vagyunk.
Scrambler Pro - megzavarja a Claymore aknákat is, ezáltal 5 másodpercet késik a robbanásuk.
*
Ninja - láthatatlanná tesz minket az egyetlen eszköz ellen, ami ellen a Cold-Blooded nem: a fegyverre szerelt szívverés érzékelő. Ha a Ninja-val szereljük fel magunkat, ez az eszköz nem veszi fel jelünket, így kombinálva a Cold-Blooded-del teljesen eltűnünk minden elektronikus dolog elől.
Ninja Pro - nincs zaja a lépéseinknek, így teljes csöndben lopakodhatunk az ellenfél háta mögé.
* SitRep (helyzetjelentés) - hatása egyezik a már megismert Bomb Squad-dal, kivéve, hogy más helyre került. Fontos változtatása, hogy nem csak a közelben lévő aknákat jelzi ki, de a pálya túlvégéről is láthatjuk. Vörös körvonallal jelzi az eszközt, így még időben fel is ismerhetjük, hogy gránát, Claymore, C4, vagy más van-e a közelben. A robbanószerek mellett jelzi a Tactical Insertion-t is.
SitRep Pro - hangosabbá teszi az ellenfelek lépéseit, hogy időben meghallhassuk őket.
*
Last Stand (utolsó ellenállás) - sokak által nemigen kedvelt perk, amellyel hogyha meglúnek minket, halál helyett elesünk, de még előrántjuk a pisztolyunkat és használjuk. Aki nem számít erre a perkre, és azt hiszi hogy megölte a játékost, az általában rosszul végzi. Fontos változtatás, hogy tudunk kúszni Last Stand alatt, de kb. 10 másodperc múlva elvérzünk.
Last Stand Pro - lehetővé teszi, hogy a pisztolyok mellett a robbanószereinket is használhassuk, mint pl. gránát, Semtex, és a dobókés is. -
jah akkor be lehet majd állítani a szineket?
lol
mint a paint-ben, meg külön ki lehet majd keverni egyedieket...szuper
fosszinű ellenség, és rózsaszín haverok -
ja, az ilyenek meg vezetnek is, akkor rajzoljunk új típusú LÁMPÁKAT???????
:-))) -
Hellsing47 #10783 hát tudta a franc hogy a challengeimet elveszi,nullázza teljesen
azt hittem hogy csak elvesznek a fegyvereim, cuccaim stb és akkor majd azokat is szépen fokozatosan kapom meg újra ahogy haladok előre
jobban jártam volna ha tájékozódok elöbb :D -
A Modern Warfare 2 játékosok egy online petíciót indítottak, abban a reményben, hogy meggyőzik az Infinity Ward fejlesztőit, hogy adjanak ki egy olyan patch-et ami megfelel a színtévesztők igényeiknek. Egy felmérés során kiderült hogy a férfi játékosok 8%, míg a női játékosok 0.2%-a színtévesztő. Számukra nehéz megkülönböztetni az ellenséget( vörös ), a baráttól ( zöld ). De minden bizonnyal kifognak adni egy javítást a játékhoz.
8.2 % a játékosoknak "vak"....
dedikált szervert hány % szeretne? ha nekik nem sikerül meggyőzni a fejlesztőket... akkor majd nekik sikerülni fog? -
az elején ezért se kell/ajánlott nagyon rámenni a challenge-kre...
én most pre2 vagyok, s most jutottam el oda h tuti nem megyek tovább...
maradok majd pre2 70 és csókolom, inkább kimaxolom a fegyvereket és rámegyek a küldetésekre.... -
Hellsing47 #10780 hát meg a f..
kezdi elölről akkor a hóhér begyűjtögetni őket, örültem amikor sikerült 1-1 nehezebbet megcsinálni -
igen, minden törlődik az első prestige-nél... de kapsz új challenge-t... a második prestige-nél, e challange-k, már nem törlődnek... csak az "alap" challenge-k... -
Hellsing47 #10778 ha belekezdek az első prestige-be akkor az össze challengem törlődik? beleértve fegyverekhez tartozó expert(headshotok) is? -
de baj, de baj, de baj....naná hogy baj...csak ugye kell a fejlesztéshez használni.
Shiti meg lowság, mert nem kell célozni vele.
csupa öröm-bodottág kimaxolni a FAL-t ien faszkalapok ellen játszva. -
#10719-re valaki?
PLÍZ!!! -
kokos #10775 Szerintem meg nincs probléma a gl-el!Annak is megvan a hátránya!Sőt az model 1887 -el sincs gáz, annak is megvan a hátránya!A háburúban se géppuskával mennek a házakba!A szabadban meg futkározhatnak mitbánom én bumm kapja az FMJ-t!
Nem ezzel van a baj!Akkor van probléma mikor ez társul egy jó kis csittel.Na ez a baj!
Lassan már az lesz furcsa aki nem csitel(lol)!!!
Egy 34-lvl es csávoka nem presztizsben, szarrá aláz!Vagyis csak alázna mert 140 óra játékidővel a hátamba azért nehéz lesz neki!Csak az a baj én a 11 killre megyek az ac 130 -ast kiszedni!És ha sok ilyen csitter van akkor megtalál, ha van silencer+could+ninjám ha nincs!NA EZ A BAJ! -
lehet h nem akar állandóan GL módban szaladgálni mint a hülyegyerek, csak az ilyen "könnyű" célpontokat öli le a "gyengébb statisztikával" rendelkező fegyverekkel...