24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    Szó volt arról is, hogy mit lehet lelőni. Mármint ami nem ember és a levegőben van:) Szerintem mindent, még az AC-130-at is. Hiába ontja magából a flare és egyébb zavaró lövedékeket, olyan mintha hamarabb abbahagyná a tüzelést olyankor. Ezt jó lenne ha többen is megfigyelnétek és alkalmaznátok. Persze így kicsit csökken a játék élvezete, mert előbb-utóbb másik is rájönnek, hogy ha ez igaz és akkor mindenki rakétával lövi az eget.
    Ja és a Care Package-et hozó kis helit is ki lehet lőni, csak gyorsnak kell lenni. elég szemét dolog az ellent ezzel szivatni :)
  • Lunatic83
    akkor mind1, a lényeg h a kettő közül egyet válasszunk ki...

meg ha mindenki Stingerrel rohangál, akkor úgyis oly mind1 :P

most én a Stinger+Scavenger Pro-ra fogok átállni, mert már nagyon kellene a Cold-Blooded Pro...
  • RatBaG #10974
    szvsz nem jobb. igaz hogy ledob előtte pár bombát, de mikor lebeg kurva lassan fordul rá a célra. az attack heli jobban aprít...
  • zotya10002
    Nekem ez + ez tetszik!!
  • zotya10002
    Ez tényleg jó zene!!:-))
  • DöflingR
    Ma kezdtem a 2. prestige-t :)
  • bigapó
    http://www.youtube.com/watch?v=QEO2BGbH_pc&feature=related

Az Én kedvenc zeném 2:45-től van. de csak az eleje amit szoktak multiban adni, az a pár másodperc mikor mutatja, hogy ki nyert. ott nagyon hangulatos :)
  • bigapó
    már írtam korábban, hogy nekem eddig a demolition jött be legjobban. sok pont, persze minél magasabb szinten vagy annál több lesz. tegnap 3 óra alatt léptem vele 22 szintet, prestige 2-ben. igaz, a fegyverek is maxolódnak, szóval sok minden beleszámít már itt. volt olyan, hogy 35000(!) XP-m volt csak challange-ből :)
  • DarkSector

én laza 55ös szinten vagyok, és azé nyomtam jópár orát...
  • bigapó
    eltart egy darabig mire meglesz az a szép Aranyos Halálfej :D
  • DarkSector
    ez a tag már 6.-at kezdi, az 6x70 +1 vagyis 421 szinten van....
    ez szerintem a megjelenés óta játszhat éjjel nappal.

Prestige 6-os gyerek.
  • DarkSector
    egy cseppikét jobb minőségben.
  • DarkSector
  • Daell Drow
    sajna mostanaban velem is sokszor csinalja ezt.
  • DarkSector
    amugy mi a rittyós ku...a anyába van hogy 15-20 perc mire sikerül bemennem egy meccsre?
    folyton kibasz, ha meg bejutok akkor akkora ultra laggok vannak mint állat
  • DarkSector
    jah nem apróztam el, sok francia terminátort egy normál ember csak igy tudja megsemmisíteni.
  • Lunatic83
    javítanám:

én is a harrier-chopper-nuke-t ajánlom
    azért jobb a Harrier ,mint az AttackH, mert az előtt két vadászgép is megtisztítja a terepet.....
  • Firerock
    skacok lehet törölni steam accountot?
    azo na néven akarom megcsinálni az újat
  • tommygear
    JEJE
  • tommygear
    gl befigyel azért
  • bigapó
    nincs azzal gond, ne aggódj. azért köszi:) csak pro vagyok és gyorsan fejlődök :D
  • Rundstedt17
    játszani,lustulni jobb XD
  • Fenrir
    Azt, hogy a gyerek levelhack-elt, hogy a fegyvereket hamarabb megkaphassa még a kiadás idején és simán banolták érte.

Szóval ha lassan is, de VAC előbb-utóbb mindet megtalálja és banolja.
  • Frank99
    hali.

én így 41 felé azt mondom, hogy nőzzél is egy kicsit. komolyan!
  • bigapó
    jah, tényleg. ha félidőnél, jobb esetben 5 másodpercnél rak be és vesztünk - vagy nyerünk, tökmindegy- azt is számolja??
    igazából már rég feladtam a harcot, hgoy pozitivban maradjak, mer pubon lehetetlen tartani a pozitiv mérleget, de hogy mindig akkor rak be és persze a vesztes csapatba, amikor már vége, az kicsit idegesitő.
  • DarkSector
    emennyi ember is rég volt már a izé pubon...

• bigapó
    nemhiába lettem Body Pentium a haverok szerint. edzek is, meg kockulok is :D
  • DarkSector
    azbasssna be...:D
    én sem erre sem másra. itt a karácsony a kis lóvám is ajándékokra kell, nem költhetek magamra max kenyérrevalót.
  • ACE
    Nem durva ez egy kockától Fú ma milyen gonosz napom van.
  • ACE
    Úgy hogy lehet hogy még egy 10-est össze kell adnotok a haverokkal.
  • bigapó
    Tegnapelőtt megcsináltam Prestige 1-et, szép a plecsni:) Azért durva, hogy ha megvan az 1000 kill Veteran II-ben, utánna a 3 már 2500-nál van. az nem kicsit sok ölés és játékidő. akárhogy is számolom.
  • bigapó
    Szerintem Harrier strike-Chopper gunner-Nuke kombó az ami megbizható. persze mindig jöhet egy GL-huszár vagy 1887 Akimbo-vitéz.
    Hozzáteszem, hogy nekem eddig kétszer sikerült összehozni Favelán, úgy, hogy a tetőn álltam, ahol Demolition-be bombát raknak le. amikor jönnek fel a lépcsőn akkor nem látnak eleinte, pár killt össze lehet hozni, hogy meglegyen a harrier, utánna már akár a chopper-el is meglehet a Nuke, ha elkapsz egy spawn helyet. Nyitott terep viszonylag, jól be lehet lőni ha jó a heli szöge. Xbox-on is igy csinálják és szerintem azzal sokkal nehezebb játszani, már csak a kar miatt is.
    Sajnos a Nuke ilyen (szar)spawn-gyilkos és kemper dolog, de hát ha néha meg akarunk vakulni, akkor ezt kell csinálni:)
  • DarkSector
    ez magyarul mit tesz?
  • Gabe18
    10x lehet.
  • zpp0663
    Cső all! ŐŐhm akkor most hány Prestige mod van a gameben?
  • Neoncsoves
    Azért mert kicsit unfair lenne, hogy egy kis szerencsével kapott chopper gunner öléseket számolná a killstreakbe, holott csak 4et öltél meg érte, míg másnak 11et kell ölnie zsinórban...
  • Purga
    Na ne már, komolyan?, de miért?....
  • Lunatic83
    az is jó, bár órákig lehetne vitatkozni h melyik a jobb, mind1. a lényeg:
    1) Harrier Strike vagy Attack Helicopter /7 kill/
    2) Chopper Gunner /11 kill/ esetleg már 9 kill-el Pave Low, bár azt még nem te irányítod... az AC-130-at , te irányítod, de avval nehezebb összeszedni a maradék kill-t...
    3) Tactical Nuke

a Care Package és az Emergency Airdrop-ra nem szabad építeni, felesleges, mivel az általuk kapott gépek nem számítanak bele...
    hiába ad helikoptert, az az által megölt embereket nem számolja...
  • boomsly
    Van valami módja a cheat jelentésének steam-en?
    "someone" kolléga kicsit pofátlan..
  • Fenrir
    Ebben azért nem lennék olyan biztos a helyedben:

Előtte és utána is van jópár hozzászólás arról, hogy kiket, mivel kaptak el eddig.