24218
Modern Warfare 2
-
BIKA95 #11056 És a fagyók megmaradnak? -
rexsimus #11055 * Prestige 1: Extra Custom Class Slot (6 Total), New Emblem, New Title, "Prestige" Tier of Challenges, including Veteran and Mastery challenges for each weapon
* Prestige 2: New Emblem, New Title
* Prestige 3: Extra Custom Class Slot (7 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 4: New Emblem, New Title
* Prestige 5: Extra Custom Class Slot (8 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 6: New Emblem, New Title
* Prestige 7: Extra Custom Class Slot (9 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 8: New Emblem, New Title
* Prestige 9: Extra Custom Class Slot (10 Total), New Emblem, New Title
* Prestige 10: New Emblem, New Title -
a játékmódokat majd valaki leírja...
de amúgy semmi különös... a szokásos TDM, CTF, DM
és pár védő/támadó játék, különböző szabályokkal... hol az egyik csak véd, a másik csak támad...vagy mindenki véd is, támad is...stb..
a Hardcore pedig a nehezített körülmények, zéró hud, zéró térkép, nincs killcam... nagyobb sebzés, csapattag sebzés... -
értem
köszönöm
a #11052-t is -
a játék módok
/bár angol.../
egész jó térképek vannak rajta... -
a Prestige, nem más mint kezdheted elölről az egész játékot, nullázódnak a statisztikák
10 prestige szint van. az első prestige szintnél kapsz egy különleges "prestige challenge"-t, ez később, újabb prestige szint váltásnál már nem nullázódik, vagyis megmarad...
továbbá kapsz prestige callsign-eket... a title és az emblémák, vagyis a callsign, nem nullázódik, megmaradnak...
durván ennyi... -
köszi:)
többire? -
a 3-asra a válasz:
Perk 1
Marathon: végtelen sprint. Pro: gyorsabban jutsz át akadályokon (26 mérföldet kell sprintelned, hogy elérd a Pro szintet, innentől ami zárójelben van, az a Pro szint követelménye lesz).
Sleight of Hand: gyorsabban tölt újra. Pro: Gyorsabban emeli vállhoz a fegyvert (120 kill Sleight of Hand perk használata közben).
Scavenger: 13-as szinttől. Ellenfelek hullájából tudsz felvenni utánpótlást. Viszont repesz-, villanó-, és füstgránát nem lehet nálad, de ellenfelektől tudsz felvenni. Pro: Több tár (100-szor kell ellenfelektől lőszert magadhoz venni).
Bling: 21-es szinttől. 2 kiegészítőt rakhatsz az elsődleges fegyveredre. Pro: 2 kiegészítő a másodlagos fegyverre is (200 kill egy két kiegészítős fegyverrel).
One man army: 45-ös szinttől. Bármikor válthatsz karaktertípust . 5 másodpercig tart, lecseréli a másodlagos fegyvert. Pro: gyorsabb csere (120 kill a perk használata közben).
Perk 2
Stopping Power: gyalogosok ellen nagyobb sebzés. Pro: járművek ellen nagyobb sebzés (250 kill a perkkel)
Lightweight: gyorsabb mozgás. Pro: gyorsabb célzás (30 mérföldet kell sprintelni a perk használta közben).
Hardline: 9-es szinttől. Kill streakhez [zsinórban gyilkolás halál nélkül] eggyel kevesebb kill kell. Pro: deaths treakhez eggyel kevesebb halál kell (negyven kill streak a perk használta közben).
Cold-Blooded: 25-ös szinttől. Nem vesz észre az UAV, air support [légi támogatás], sentries [gondolom a felállítható Gattling ágyú], és a thermal [hőérzékelő]. Pro: ha az ellenfél rád viszi a célkeresztet, az nem lesz vörös, és nem írja ki a neved (40 kill streak által megszerezhető cuccot kell elpusztítanod [UAV, AC-130, helikopter, stb]).
Danger Close: 33-as szinttől. Robbanó fegyverek nagyobbat sebeznek. Pro: az air support többet sebez (100 kill robbanófegyverrel a perk használata közben).
Perk 3
Commando: nagyobb távolságról késelés. Pro: zuhanás nem sebez (20 késelés a perk használata közben).
Steady aim: csípőből tüzelés pontosabb. Pro: tovább tudod visszafojtani a lélegzeted, amikor mesterlövész puskát használsz (80 csípőből tüzelős kill a perk használata közben).
Scrambler: 17-es szinttől. Az ellenfeleid radarját megzavarja. Pro: az ellenfél claymore aknái később robbannak (20 közeli kill a perk használata közben. Nem tudom pontosan, hogy mi számít közelinek, de valószínűleg NEM CSAK késelés).
Ninja: a szívdobogás érzékelő nem vesz észre. Pro: a lépéseidnek nincs hangja (50 közeli kill a perk használata közben).
SitRep: 37-es szinttől. Észre tudod venni az ellenfél robbanószereit és taktikai fáklyákat [A fáklyát eldobva a halálod után a fáklya helyére tudsz spawnolni. A fáklyát el tudja tüntetni az ellenfél, ha rendelkezik ezzel a perkkel.] Pro: hangosabban hallod az ellenfél lépéseit [nem tudom, hogy működik egy Pro Ninja perk ellen] (120 robbanószer vagy fáklya elpusztítása).
Last Stand: 41-es szinttől. Mielőtt meghalnál, a földre zuhansz, és használhatod a másodlagos fegyvered, amíg el nem vérzel. Pro: használhatod bármely felszerelésed, amíg el nem vérzel (20 kill, miután aktiválódik a perk) -
Lenne pár kérdésem:)
1.ezt a prestige rendszert elmagyarázni nekem valaki részletesen?
2.a játékmódokról valami jó leírás van magyarul?úgy tudom a füzetkében nincs semmise
3.volt itt egy kép a perkekeről és mi kell a prohoz!? azt be tudná valaki rakni? -
BIKA95 #11047 http://www.youtube.com/profile?user=Attila16#p/u/0/QBHf2X0YLro
5:00 tól az pfhu :D -
Plíz help me!
Megvan eredetibe és állandóan ezt csinálja multiba, má tiszta ideg vok!!!
Vki találkozott már ilyen hibaüzenettel:
Create2dtexture(smk_cc116_atlas,2048,4096,0,894720068)failed: 80070000e=Run out of memory
Mi lehet a baj?
Plíz help! THX -
BIZ0906 #11045 Hova menti a profilt és a rangot tartalmazó (multit) a játék? -
Rehom #11044 http://steamcommunity.com/profiles/76561198017040404
wh-s kis köcsög, MGbe beült és lekövetett mindenkit falon keresztül skidrowon .... -
mér -
Inkább azt mondom, hogy kikészített... -
meguntad? -
Akit érdekel egy MW2 + TF2 eredeti, steam accounton, az írjon rám MSN: [email protected]
MW2ben második prestige lvl 30
9k csak. -
meg a játékmódokról valami jó leírás van magyarul?úgy tudom a füzetkében nincs semmise -
ezt a prestige rendszert elmagyarázni nekem valaki részletesen? -
Gabe18 #11037 Milyen érdekes hogy aki ilyen marha nagy Prestige-be van,az örökké 70-es...
-
Most nézem, hogy ez a srác már a 8-as prestiget tapossa...
-
rexsimus #11035 Rakd másik meghajtóra a Steamet! -
hali
az a problémám,hogy nincs elég helyem a C meghajtón a feltelepítéshez,hogyan lehet másik meghajtóra telepíteni,mert nem ajánl más választási lehetőséget. -
köszi :) -
a sentry gun szerintem nem equipment, mert nem közvetlenül nálad van, hanem kapod. -
ami nálad equipment az náluk is az :) az amit irtak amúgy, c4, clay, T.I. -
Pl amit az ellenfeled szúr le Claymoret,vagy azt az álló ágyút. -
claymore, C4, tactical insertion ha jol tudom -
azt nemtudom miaz az enemy equipment vagy mi :D mert most megcsináltam a challenget h 5 olyat megsemmisítettem, de miaz? -
nem számolja az öléseket.
lelöttem 100 repcsit, meg 100 helit és semmi. 0/10 ölés. -
Az AC-130-at felismered, jóval nagyobb a többinél és kicsit be van dőlve, úgy köröz a pálya felett, csak mivel magasabban repül ezért kissebnek tűnik; valamint általában fényes csikok jönnek ki belőle amik ha földet érnek kurva nagyot robbannak. :)
korábban már irtam, hogy mindent ki lehet lőni ami repül. az UAV-ot, a Counter UAV-ot, a Harrier-t, a helikoptereket (mindet, csak némelyiket nehezebb). Lehetőleg rakétával próbálkozz, mert a kézifegyver elég kevés neki, még az LMG-k is. -
milye bug volt? -
rexsimus #11024 Nincs semmi féle AC130 a pálya fölött. Javelinnel területet is be lehet mérni, oda lövöldözte a társad. -
Javelinrol jut eszembe, SD-ben egy csapattarsamnak az volt mindig az elso dolga hogy javelinnel kilote apalya folot jo magassan korozo AC130 fele repulot. Ennek van jelentosege? pl elenfelnek nem lesz uav vagy csoamg? ezt nem vagom. -
uj frissitéssel kijavitóttoták a javelin bugot???? -
BIKA95 #11021 Krisz, eredeti?Mert ha nem nemfogsz tudni multizni!! -
Gabe18 #11020 Minek ezt bonyolítani?Level hack=bann.Kész.
Továbbra is azt mondom,egyszer 70-ig akárki elviszi pár hét alatt.Ezzel megvan minden cucca.Nem megy Prestige-re,minden ok.A különféle mondvacsinált kifogások meg engem nem érdekelnek.Az kb olyan mint a "csak kipróbálni raktam be az Aim-ot hogy lássam milyen".... Hát persze... -
Na! -
eredeti? -
ACE #11017 Na, megvettem, most installálom.