24218
Modern Warfare 2
-
vagy így... -
ez miért jó?:S -
Paranoia #11098 vhogy így képzeld el... -
mi ez a texture hack? -
Gabe18 #11093 Gyönyörű...,és egyben szánalmas. -
tituka #11091 már megint?
-
Nem resetelték a rangját, hanem banolták a picsába az accountját. Így járt, meg kellett volna tanítani, hogy a csalás meglehetősen faszari dolog, bár egy legalább 18 éves embernek szerintem magától is rá kellett volna jönnie. -
BIKA95 #11089 Spec-opsosok én veled csak vegyél fel steamon:BBIIKKAA -
Gabe18 #11088 Már hogyne kéne kombinálni.Ahogy Pelikán elvtárs is mondta "Az a gyanús, ami nem gyanús..."
-
Hurkans #11087 Ők még nem léptek ki a patch beiktatás óta ennyit jelent nem kell kombinálni ilyen egyszerű az oka -
madmanic #11086 van hogy én is asztalon felejtem -
azt tudom
-
ACE #11084 Hogy tudok magyar spec ops-ost keresni? Mindenki csak multit nyom? -
ACE #11083 Nem tudsz ilyet elképzelni? Vannak ám még nálad is kockábbak!
-
napokig nem lép ki?
-
engem csak az érdekelne, hogyan lehet az hogy más hostnak más a játék verziója???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feltörték újra az aktuális játékot és próbálkoznak a host szerverek futtatásával??? Remélem nem ezt jelenti :/// -
azért van, mert sok embernek még nem patchelte a steam a játékot. tehát a hostok még a régi verzióval játszanak
aki egész nap játszik, és nem lép ki a gameből, annak nem is tud patchelni...:) -
ma délelőtt engem is kibaszott ezzel az üzenettel, de még a játékból sem kellett kilépnem, mert a következő lobbykeresés már sikeresnek bizonyult -
nekem is volt ilyen tegnap, újraindítottam a steamet es jó lett... -
csuripi #11077 Előveszed a katonai derékszíjat, és megtanítod a fiad, h mi helyes, és mi nem. -
-
hála Istennek (akarom mondani IW-nek), ha lassan is, de kixórják az ilyen csalókat...
vegyél neki mégegyet
-
ACE #11074 Nincs valami magyar COD MW2 community?
És olyan ahol olyan emberek vannak akik Spec ops-oznának? -
elég átlátszó duma ez a fiam ügyesen izé csinált ezt azt. ez inkább olyan szívből szólt belöled... így jártál és remélem mindenki aki egyszer is megpróbál valami csalást alkalmazni! -
újra meg kell venni, új accountra rakni...
hülyén hackelte meg.
csalt, így járt, mehet a kukába
-
Buscemi #11071 Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék, pár hete tolom az MW2-t, megvettem az eredetit, nincs is semmi gondom vele. Vettem egyet a fiamnak is aki okosan meg hackelte a rangját ami 1 napig működött aztán resetelték a rangot... Azóta folyamatosan újra belépéskor resetelődik a rangja , hiába rakta újra a játékot... Van valami módja, hogy ne nullázzódjon a rangja?
Köszi! -
Unreal1942 #11070 Én azt játszom elég sokat. -
madmanic #11069 felveszel valakit aztán az összes ismerősét, aztán az ő ismerősüket és így tovább a végtelenségig
-
Ki játszik domination-t? 1-2 normális player jó lenne, ha érdekel, vegyél fel Steam-en: ltzole -
Paranoia #11067 kösz kösz
-
Itt a válasz rá -
ACE #11065 És honnan szedjek sok magyart? -
ACE #11064 Nekemis ugyanez van, single-ben minden High-on összes többi cucc ON-on, és semmi akadás, illetve csak nagyon ritkán. Multiban viszont ha leállítok mindent LOW-ra, és minden más kapcsolót OFF-ba kapcsolok akkor is ugyanúgy akadozik némely pályán, de nem mindegyiken... -
madmanic #11063 ha szar a host akkor lagol. vegyél fel sok magyart steamre, és akkor csak rájoinolsz, nem lagol -
Paranoia #11062 multi.
Meg lenne még egy,h hogyan tudok színes betűket csinálni?
köszi -
ez a legnagyobb cocka
-
madmanic #11060 single? -
Paranoia #11059 Hi.
Nekem egy olyan problémám van,h pár pálya szaggat:S eléggé lehúztam már a grafot is,pedig nem szar gépem van.
Nem tudom mi lehet a probléma,videkari frissítés már volt.
Esetleg másnak volt ilyesmi problémája?
köszi -
csak a callsign és a prestige 1-nél kapott challenge-k maradnak meg, ezen kívül minden visszaáll 1. szintre...
a rendfokozatjelzés megszűnik, minden prestige-s a prestige szintjének megfelelő jelet viseli majd.... attól függetlenül h pre1 2. szintű, vagy pre1 20as... -
nem, semmi nem marad, a nulláról kezded, alap fegyverekkel, kezdeti perkekkel..stb...
ez mint a neve mutatja, csak egy presztízst ad,h "kiemelkedsz" a többi játékos közül, h te, igen , hülye voltál, és már x.edikre kezded el a játékot....