24218
Modern Warfare 2
  • Lunatic83

vagy így...
  • Firerock
    ez miért jó?:S
  • Paranoia
    vhogy így képzeld el...
  • Firerock
    mi ez a texture hack?
  • Gabe18
    Gyönyörű...,és egyben szánalmas.
  • tituka
    már megint?

• Sadist
    Nem resetelték a rangját, hanem banolták a picsába az accountját. Így járt, meg kellett volna tanítani, hogy a csalás meglehetősen faszari dolog, bár egy legalább 18 éves embernek szerintem magától is rá kellett volna jönnie.
  • BIKA95
    Spec-opsosok én veled csak vegyél fel steamon:BBIIKKAA
  • Gabe18
    Már hogyne kéne kombinálni.Ahogy Pelikán elvtárs is mondta "Az a gyanús, ami nem gyanús..."
  • Hurkans
    Ők még nem léptek ki a patch beiktatás óta ennyit jelent nem kell kombinálni ilyen egyszerű az oka
  • madmanic
    van hogy én is asztalon felejtem
  • Szega87
    azt tudom
  • ACE
    Hogy tudok magyar spec ops-ost keresni? Mindenki csak multit nyom?
  • ACE
    Nem tudsz ilyet elképzelni? Vannak ám még nálad is kockábbak!
  • Szega87
    napokig nem lép ki?
  • Szega87
    engem csak az érdekelne, hogyan lehet az hogy más hostnak más a játék verziója???

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    feltörték újra az aktuális játékot és próbálkoznak a host szerverek futtatásával??? Remélem nem ezt jelenti :///
  • Rage47
    azért van, mert sok embernek még nem patchelte a steam a játékot. tehát a hostok még a régi verzióval játszanak
    aki egész nap játszik, és nem lép ki a gameből, annak nem is tud patchelni...:)
  • NEOreg3
    ma délelőtt engem is kibaszott ezzel az üzenettel, de még a játékból sem kellett kilépnem, mert a következő lobbykeresés már sikeresnek bizonyult
  • Frank99
    nekem is volt ilyen tegnap, újraindítottam a steamet es jó lett...
  • csuripi
    Előveszed a katonai derékszíjat, és megtanítod a fiad, h mi helyes, és mi nem.
  • Szega87
    <span class="bb-style-xlarge">WTF???</span>

• Frank99
    hála Istennek (akarom mondani IW-nek), ha lassan is, de kixórják az ilyen csalókat...

vegyél neki mégegyet
  • ACE
    Nincs valami magyar COD MW2 community?
    És olyan ahol olyan emberek vannak akik Spec ops-oznának?
  • mmovar
    elég átlátszó duma ez a fiam ügyesen izé csinált ezt azt. ez inkább olyan szívből szólt belöled... így jártál és remélem mindenki aki egyszer is megpróbál valami csalást alkalmazni!
  • armageddon666
    újra meg kell venni, új accountra rakni...
    hülyén hackelte meg.
    csalt, így járt, mehet a kukába
  • Buscemi
    Sziasztok!

Egy kis infót szeretnék, pár hete tolom az MW2-t, megvettem az eredetit, nincs is semmi gondom vele. Vettem egyet a fiamnak is aki okosan meg hackelte a rangját ami 1 napig működött aztán resetelték a rangot... Azóta folyamatosan újra belépéskor resetelődik a rangja , hiába rakta újra a játékot... Van valami módja, hogy ne nullázzódjon a rangja?
    Köszi!
  • Unreal1942
    Én azt játszom elég sokat.
  • madmanic
    felveszel valakit aztán az összes ismerősét, aztán az ő ismerősüket és így tovább a végtelenségig
  • mrzoltan
    Ki játszik domination-t? 1-2 normális player jó lenne, ha érdekel, vegyél fel Steam-en: ltzole
  • Paranoia
    kösz kösz
  • Szega87
    Itt a válasz rá
  • ACE
    És honnan szedjek sok magyart?
  • ACE
    Nekemis ugyanez van, single-ben minden High-on összes többi cucc ON-on, és semmi akadás, illetve csak nagyon ritkán. Multiban viszont ha leállítok mindent LOW-ra, és minden más kapcsolót OFF-ba kapcsolok akkor is ugyanúgy akadozik némely pályán, de nem mindegyiken...
  • madmanic
    ha szar a host akkor lagol. vegyél fel sok magyart steamre, és akkor csak rájoinolsz, nem lagol
  • Paranoia
    multi.
    Meg lenne még egy,h hogyan tudok színes betűket csinálni?
    köszi
  • DarkSector
    ez a legnagyobb cocka

• madmanic
    single?
  • Paranoia
    Hi.
    Nekem egy olyan problémám van,h pár pálya szaggat:S eléggé lehúztam már a grafot is,pedig nem szar gépem van.
    Nem tudom mi lehet a probléma,videkari frissítés már volt.
    Esetleg másnak volt ilyesmi problémája?
    köszi
  • Lunatic83
    csak a callsign és a prestige 1-nél kapott challenge-k maradnak meg, ezen kívül minden visszaáll 1. szintre...
    a rendfokozatjelzés megszűnik, minden prestige-s a prestige szintjének megfelelő jelet viseli majd.... attól függetlenül h pre1 2. szintű, vagy pre1 20as...
  • Lunatic83
    nem, semmi nem marad, a nulláról kezded, alap fegyverekkel, kezdeti perkekkel..stb...

ez mint a neve mutatja, csak egy presztízst ad,h "kiemelkedsz" a többi játékos közül, h te, igen , hülye voltál, és már x.edikre kezded el a játékot....