24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Nem akkora csalás de csalás.De ezt már kitárgyaltuk itt párszor,nem kezdem el újra.

Ezt a "Egyébként szerintem a csalás egy játékban nem bűn, sőt még csak nem is nagy dolog" véleményt meg szerintem ilyen kifejezetten gamer fórumokon ne hangoztasd mert virtuálisan felkoncolnak,illetve kiutálnak mindenhonnan.
  • Buscemi
    Persze, értem mit mondasz de ez nem = például egy whval vagy aimmel. A 70es leveltől még nem táltosodik meg annyira, hogy elrontsa mások szórakozását, hiszen vannak amúgy is 70esek szép számmal sőt előbb utóbb abból lesz a több... Nem szép dolog de azért nem a klasszikus értelemben vett csalás. Szerintem. Mondjuk én nem csinálnám mert a fejlődés része a játéknak, szeretem amikor lépek egy rangot... Most 34es vagyok , sajnos nincsen sok időm.
  • Lunatic83
  • Gabe18
    "Egyébként szerintem a csalás egy játékban nem bűn, sőt még csak nem is nagy dolog csak egyszerűen nem értem..."

Akkor azt hiszem nincs miről tovább vitatkozni...
  • Gabe18
    Nagyon könnyen dobálózol ezzel a csalással.Mert szerinted ez olyan kis semmiség.
    Bár a témához semmi köze,de ha már felhoztad onnan is megnézheted hogy pl. valaki a 3 állása mellett a kis szabadidejében szeretne normálisan szórakozni,és pont az ilyen kis csalók teszik azt is lehetetlenné,de minimum rontják el alaposan.
  • Buscemi
    Jól látod, egy 14 éves ember még igencsak gyerek... Szerencsére a probléma is megoldódott:)

Egyébként szerintem a csalás egy játékban nem bűn, sőt még csak nem is nagy dolog csak egyszerűen nem értem... Ha egy komoly felnőtt csinálja akkor van gond az emberrel de egy gyerek még sokat változik. Vagy ti is ugyanolyanok voltatok/lesztek 7-14-21-28-35 éves korotokban? Ugye, hogy nem valószínű!
  • Buscemi
    Köszi a tippet! Működött, már semmi gond!

A hozzászólás második felére és egyszersmint a többieknek is: Ha 40 évesen van 3 gyeked, 3 állásod és nagyon nagyon sok dolgod/gondod és az a LEGNAGYOBB baj a gyerekeddel, hogy csal egy számítógépes játékban akkor szerintem nincsen komoly baj! Ja és ha ugyanebben a cipőben jársz akkor ÍTÉLKEZZ!

Gratulálok a tied volt az első, részben segítő szándékú hozzászólás!

Köszönöm!

• PunkZoli
    próbáld meg leszedni az írásvédettséget a játék mappájáról, vagy ahova teszi a profilt... lehet ez a helyzet, ugyanis mielőtt felküldené a cloudra tuti menti a gépre, majd onnan megy fel.

amit meg a fiad csinált azt ne nevezzük hekkelésnek, egyszerű csalás az, és gyereknél abszolút nevelés kérdése... ne haragudj, nem kioktatásnak számon, egyszerüen szerintem fontos, hogy ilyen idős korban odafigyelj, mint szülő
  • mmovar
    így van meg hát 14 évesen már simán azon a szinten kéne lennie, hogy felfogja mit csinál!!! Arról meg már nem is beszélek, hogy van egy 18 -as korhatár a játékon... nem kell itt osztani, hogy oh gyerek még. én 29 vagyok és régóta multizok de soha nem akartam és megsem fordult a fejembe a csalás.

az is tök mind1, hogy 14 éves vagy 8 vagy 20. Tudta mit és mért csinál mi a célja. a bünti per pill még jobb mint ha bannolták volna bár jobb lenne ha ban-olnák inkább. és ez 50%-ban nem csak a 14 éves gyereked hibája ám. hanem a tiéd is. ahogy említetted te is játszol csak megvetted a gyerekednek is... szólval te is tisztában vagy azzal mik fordulhatnak elő a 14 éves fiad agyában.
  • Firerock
    az a kérdés hogy meddig:)
  • csuripi
    Igaz nem tettem idézőjelbe, de a katonai derékszíjat képletesen értettem.
    Igen van két gyerekem, és igyekszem tisztességre tanítani őket. Nem derékszíjjal.
    Nem kell olyan legyen mint én, mert nekem nincs sok mindenem, de ami kevés van aközt ott szerepel a becsület.
    Egy biztos, ha bármelyik gyerekemet ilyenen kapnám egy ideig nem engedném a számítógép közelébe, talán tanul belőle.
  • armageddon666
    Azt kéne megoldani, hogy törtösök tudjanak egymással, de eredetis és törtös együtt ne játszhasson... így mindenki boldog... törtnél meg mondjuk nem lenne rankrendszer vagy valami egyéb jóság amit az IWNet kínál, hogy az se érezze rosszul magát aki 13k-ért megvette karácsonyra :D
  • tituka
    csak nem szeretném ha megint tömegesen elszaporodnának a csalók...
  • armageddon666
    12 évesen sem fordult meg a fejemben hogy csaljak az interneten ezzel tönkretéve mások játékát... Egyáltalán nem korfüggő...
  • armageddon666
    Nem kell megverni... bár én már bánom hogy nem kaptam néhány éve nevelő célzatú pofont... De persze nem ilyen "apróság" miatt...

De mondjuk a zsebpénzét simán elvehetnéd... Azt a tízezret amibe került a játék. Érezze, hogy van súlya annak amit tett...
  • DarkSector
    és?
    mi a meglepő ezen...nem kell vele foglalkozni...
    inkább azt deritsétek ki, hogy miért van hogy sokszor csak 8.ra tudok bemenni szerverre, és abból mindig 2-3 fekete "uj host keresése" című fekete képernyő jön be
    ha nem akkor
    faszán laggolás van.
  • armageddon666
    én alapvetően segítőkész vagyok, de a csalást online játékban nem tűröm... nem, nem a saját élményét rontja el, másokét... Most megszívta, bukott 10k-t... De ha marad interneten és csal, akkor nap mint nap több tíz ember játékát szúrja el, teszi élvezhetetlenné, több tíz embernek menne kárba a tízezer forintja... Igaz, nem aimozott, de ez az első lépés a komolyabb csalások felé...kis csalásokból lesz előbb utóbb a nagy...potenciális veszélyforrás...

Tipikus magyar? Én inkább azt vettem észre hogy a magyarokra pont ez a "tipikus magyar vagy" mentalitás a jellemző...

Nem fejlődik, így járt, egyébként valószínűleg lehet orvosolni a hibát, VAC van mint anti-cheat a játékban, az pedig PERMANENS BANOL ÉS AZ EGÉSZ ACCOUNTOT... örülj inkább hogy nem ez történt. mert akkor tényleg kuka a játék. Javasolhatom esetleg, hogy kérdezzetek utána a problémának olyan helyen, ahol a féreg csalók gyülekeznek...
  • tituka
    más téma...

sajna a warez újra müködik
  • Gabe18
    Csalásnál "féregeb" hozzáállás nem kell.
    Meg mi az hogy más bajának örülünk?Annak örülünk hogy a csalókat,legalábbis egy részüket,elkapják és "megfelelően jutalmazzák".Bár igazából ez nem megfelelő mert még mindig tud a leírásod szerint játszani vele,úgyhogy majd ha jön a teljes bann az lesz a megfelelő.
    Állj hozzá úgy hogy ez volt a tanulópénz,majd legközelebb nem "hackeljük" meg a multi játékot,és akkor nem kell újra megvenni.

• nyuny01 #11122
    Mit gyűlölködsz?

Szerintem neked nincs okod háborogni,örülj neki hogy nem bannolták!
    Most ebből tanulhat,ha szerencséje van majd vissza áll a rend,ha nem akkor meg veszed neki még egyszer...

• RatBaG #11121
    az a fajta tipikus magyar vagy, aki rögtön "tipikus magyar"-ozni kezd, amikor a saját faszságára a megfelelő, de nem várt reakciókat kapja...
    mégis mit hittél, milyen kommenteket kapsz egy ilyen topikban csalás emlegetése után?
    ha tényleg a fiad volt (és nem te, ahogy itt megy az etetés), akkor a helyedben lekevernék neki két sallert, aztán elindítanám az Aknakeresőt. túl nagy büntetés, 10k husss? a porontyodon kérd számon...
  • Buscemi
    Hogy olyan legyen mint te? 3 gyerekem van de soha nem vertem meg egyiket sem és nem is fogom! Kivétel ez alól a két fiam akikkel közösen járunk karate edzésre:)

Sajnálom a gyerkedet ha van, ha nincsen akkor még időben szólok: ezeket a géneket ne örökítsed tovább!
  • Buscemi
    Beírtam ide egy egyszerű kérdést. Egyszerű válaszok helyett fröcsögést és rosszindulatot tapasztaltam, nem segítséget hanem ellenséges, féreg hozzáállást! Annyira jellemző ez a magyar emberekre, elszomorodom ha ezt tapasztalom! Sokszor segítek embereknek ingyen és félelmetes mennyire nem értik, gyanakodnak...
    Miért vagytok ilyen gusztustalanok???

• Yube
    akarom mondani patchre hivatkozik
  • Yube
    elvileg már nem csak eredetivel lehet tolni,szval lehet,hogy ez a hiba ami a verziószámra hivatkozik emiatt is van.
  • Buscemi
    Gondolj amit akarsz okoska! Elítélem a csalást, de nem fogom agyonverni miatta...Fiatal még, majd megtanulja, hogy pont az élményt öli meg a csalással. Remélem te is belefutsz majd hasonló esetbe és akkor majd jólesik, hogy a sok rosszindulatú féreg röhög rajtad.
    Szánalmas vagy!
    Neked is kösz a semmit!
  • Buscemi
    Szerintem ez túlságosan nagy bűntetés, figyelmeztetésnek jó de azért 10rugó az sok. Ha tényleg így van, gusztustalan mint az , hogy vigyorogsz rajta. Igazi magyar vagy!
    Kösz (a semmit)
  • Lunatic83
    persze, sok mindentől függ még...
    leszedik e a harriert, vagy nem, mennyire csapatjátékosok a társaid...
  • Cingar
    nekem is terminalon sikerult összehozni :D
    amugy szerencse kerdese milyen emberekkel kerulsz össze mert ha tele a tökük es le akarnak szedni ugyis leszednek.
  • kBagyula #11111
    Egyébkénta hardverek nem szeretik az ilyen fajta ki be dugdosást, mert pillanatnyi rövidzárat okozol a jackdugóval az aljzatban....
  • kBagyula #11110
    Az sblive-on van digitális kimenet is. Nem ugrott át arra a beállításod?
  • Bokafix2
    Lenne egy problémám, v.ki segíccsen pls...

A hardware fórumban próbáltam sajna nem volt eredménye. Szóval, nem szólnak a hangszórók. 5.1 van SB audigy karival. Semmi nem állítódott el, minden beállítást ellenőriztem, nem tudom mi lehet vele.
    Viszont azt tudom mi okozhatta. MW2 multi közben rádugtam a fülhallgatót és mikor kihúztam semmi hangot nem adott. Pedig milliószor hallgattam így zenét meg néztem filmet és gémeztem. Ja és sem az újraindítás sem a kikapcsolás nem segít rajta. Mikor újra betölt a windows ugyanazt csinálja. A film zene stb. gond nélkül megy, mert látom a lejátszón hogy játssza lefele, játék elindul, de hang nem akar jönni. És rendszerhangok sincsenek.
    Ha teljesen koppra felveszem a hangerőt, talán mintha nagyon halványan hallanék valamit. Mi a teendő? Pls help, mert már emiatt nem tudom 2 napja tolni a multit...
  • Lunatic83
    tegnap én is ráálltam erre...
    ugyanezekkel a cuccokkal... harrier, chopper,nuke...
    sajnos még nem jött össze, vagy agyonlőnek idő előtt, vagy lejár az idő...

rohadjak el, de még Karácsony előtt ledobok egy atombombát XD

amúgy elég érdekes úgy játszani, h az atom a cél...
    akaratlanul is elkezdem számolni...
    megöltem egyet...kettőt...hármat... b+, meghaltam, akkor újra... megöltem egyet...kettőt... ;)

tegnap a repteres pályánál már majdnem meglett a cucc, már a chopperrel aprítottam a népet, de lejárt az idő... simán meglett volna, de nehezítette a dolgom, h szinte mindenki cold-blooded-es volt... jóformán senkit se láttam a térképen... 15 kill-ig jutottam...

csak egyszer érezzek rá, atomot szórok mindenkire! ;)
  • fawcet
    Kérdésem az lenne, hol lehet bejelenteni a csitereket: van két aimbotos wallhackos idióta
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198018296708
    beirom mozillán és nem jön be semmi ez hogy lehet??? törttel csítelnek?
  • Frank99
    csak addig kikészíti a nem csaló játékosokat idegileg
  • Gabe18
    Mert amikor SD-ben 15-0-ás stat-al lehet osztani az észt hogy ő mekkora király,az mindent megér...

Pl. mikor az Afghan pályán sniperként felmegyek a dombtetőre ahonnan belátni a repülő roncsokat,akkor néha olyan por van hogy a sniper-el nem látom szembe a bunker ablakba áll-e valaki.Na de így?
  • Cingar
    tudom mar nem nagy szam de végre sikerült az első nukeom^^
    killstreakek: harrier chopper and da nuke
    par nukeos vid utan amit youtubeon megneztem megprobaltam ellesni hasznos trükköket hozza. két típus létezik 1. aki van annyira jo és szerencsés hogy noobok közé kerül és csak játsza a megszokott játékát es maguktól összejön, 2. aki óvatosan körültekintően gyűjtögeti a killeket és néha sikerül. Ami eddig jó perkelosztásnak tűnt a scavenger pro meg a danger close pro. Ha csak a killekre mész és nem érdekel más akkor a gl+ és danger close elég hatásos tud lenni hogy gyors összeszedj pár killt a harrierhez illetve ha pro szinten van akkor mar a légitámadásod plusz sebzése is eredményez pár plusz killt ami amugy lehet nem lenne meg(sokszor tapasztaltam mar hogy ledobja a bombakat sebez de nem hal bele senki). chopper sebzésén nem tudom hogy dob e mert nalam meg nem pro. fegyvernek scart hasznaltam.
  • armageddon666
    Ha babrál a játék fájljaival akkor banol a VAC.
  • Firerock
    ez már más
    de így élvezhetetlen a játék
    nemértem miért jó ez nekik így...
  • Paranoia
    nem zavarnak a környezeti textúrák,hamar kiszúrható az ellen.