24218
Modern Warfare 2
-
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016382231
level 70 csíra, kérem jelenteni....
kösz -
Gabe18 #11357 Azt nem értem én sem SD-ben miért nincs ilyen "Mercenary" verzió mint TDM-ben,ahol nics klánosdi hanem teljesen véletlenszerűen dobálja össze az embereket.
Valóban hiába van akár 3-4 jó játékos is a "vegyes" oldalon,egy közepes klán csapat is szétszed 4-0,4-1-re örökké azzal hogy valószínűleg azok folyamatosan rádióznak egymással. -
most én teljesen elfelejtettem az atomot, helyette az "Infected" callsign-re vagyok rázizegve...
ezt a képet, csak akkor kapod meg ha olyat késelsz le, aki ezt a title-t használja...
tegnap egy elég szar szerveren játszottam elég sokáig, csak h meglegyen, de nem lett meg, b+...
az illetőt, állandóan a csapatomba osztotta be, pedig hol jól, hol rosszul játszottam, csak h változzon kicsit a beosztás...
egy idő után meg átállította egy teljesen átlagos callsign-re...
erre még hozzájön, h sok-sok játékkal előtte szerintem lekéseltem egy olyan illetőt, aki ilyen cuccal rendelkezett, örültem is mint majom a farkának, de a kör végén baxta odaadni a képet :( -
mondjuk egy boxos oldalon láttam, de nem lennék meglepve ha nem csak a dlc-t kapnánk meg hamarabb ;)
//ma nemtudok felmenni a live-ra, így se megerősíteni, se megcáfolni nemtudom a hírt/// -
lvl70+1 felett van a prestige, ha megvan a 70-es szint utána még össze kell kaparni pár ezer xp-t
a csapat kiosztással én se mindig értek egyet, néha tényleg nem fairplay szabály szerint osztja le, szinte borítékolható előre az eredmény...
persze már volt olyan hogy full teljes klán vs random emberkék, és ennek ellenére állandóan hoztuk ellenük a 4-0-át....
abban igazad van, h vannak olyan pályák aminél a védők/támadók feladata nevetségesen könnyű, a másik alapból a vesztes oldalon áll... -
éppen nem ment az oldal, amikor kerestem, köszi!
az a title már rég megvan, ahogy nézem emblémát (ami tetszik) csak prestige-ben ad. akkor lvl70 után jöhet kezdem is egyből
amúgy amikből mostanra kezd kurvára elegem lenni:
- jó klán vs. random emberekből álló csapat (totál szívás)
- "kempelek 4 killig, úgyis esik valami jó. jééé chopper/ac130" típusú emberek, FUUUUUUUUU
- az imba mapek! egyrészt imbák, mert pl. a védő csapatnak sokkal könnyebb a dolga, vagy fordítva. másrészt azért, mert vannak olyan helyek, ahonnan kurva nehéz kiszedni valakit, ha befészkelte magát
a csúcs: a blokkerek! hát bazmeg, ha nem haltam meg 1500-szor (szó szerint) balfasz blokkerek miatt, akkor egyszer sem. hihetetlen, mennyire hülyék az emberek. ezekhez jönnek hozzá azok, akik simán belemennek a golyózáporomba (és vagy elkezdenek anyázni, hogy TK-zok, vagy ugye én halok meg, játéktípustól függően)
ja meg a matchmaking system. a "klán vs. random" szituáció. nálunk csak én és egy másik játékos volt pluszban. valaki lelépett a klánból, erre bmeg nem átteszi a másik jó játékost a klán csapatába??? FUUUUUUUUUUUUU! -
Gabe18 #11352 Hát nekem egyelőre nem update-el semmit a steam. -
egy másik fórumon azt írják kijött a javítás, valószínűleg sokmindent javítottak, gyengítettek... s ez is ennek a hatása... -
többféle callsign van erre
kapsz prestige nélkül is ezért...PL
de prestige-vel is ad érte majd cuccot...PL
a teljes lista, h mit miért kapsz..... -
ACE #11349 Hát és nem volt igazuk? Nem kempeltél? -
Lantee #11348 -=RaF=- csapattal találkozott már valaki? Én tegnap éjjel futottam beléjük, úgy 2-3 kör után kezdtgem kiismerni a rusholó technikájukat, és szépen bevédtem egy házat. Egymás után 5x szaladtak a géppityum elé, majd beírták, hogy Fucking Camper! Loller! Imádom az ilyen vérpistikéket, akik nem bírják elviselni, ha valaki megöli őket. :) -
Cingar #11347 csak nekem fura ez vagy a demolition nem ad annyi expt. Egesz normalis k/d mellett 2:1re nyerunk es az egesz tök szoros leraktamn egy bombat ami fel is robbant meg hatastalanitottam vagy 3at es a vegen meg igy is csak 5000 match bonus. eddig meg mindig volt vagy 8-10k+. Mi alapjan pontoz ez egyaltalan matchbonusnal mert en igy mar nem ertem... -
jáááj
most elkezdi betölteni a pályát és aztán unable to connect host
ezt már eljátszotta 10x:S -
tituka #11345 srácok, modem-em van azzal nem tudom átállítani a Nat Type-ot? -
prestige nélkül van értelme összehozni 500 fejest assault-tal? kapok akkor emblémát, vagy indítsak prestiget? -
tegnap este 5 körül legalább 10 kidobott engem is, és mire talált egyet, és végre első voltam, akkor a meccs közben megszakadt, és sokat laggolt...
sokan játszanak, ez is gond lehet, majd később (amikor a rikonyáló 10 évesek lefeküdtek, akkor szinte mindig talált servert...) -
nekem csak aztírja állandóan unable to connect host
és sokszor
Tp-link Routerem van -
tűzfal vagy router blokkolja a portot, így mások nem tudnak közvetlenül rád csatlakozni ergo nem lehetsz host -
koandras #11340 Elfelejtettem leírni...
A játék során az online állapotom STRICT...
ez mennyiben befolyásolja dolgokat...
Hogyan tudom át váltani nem "STRICT-re" -
koandras #11339 Hy all...
A problémám még mindig megvan, azaz nem kapcsolódik olyan gyorsan a multihoz a game mint amilyen gyorsan kellene, meg elég sokszor le is dobál még a kapcsolódás alatt, és amikor lejátszottunk egy kört, akkor is leszór a többiektől, azaz csatlakozhatok újra.
A hibagyűjteményben láttam hogy a routerben be kell állítani különböző portokat, beállításokat (az első hiba), ez segíteni fog?
Mellesleg várható egy olyan nagyobb patch mint a COD5 esetében, ami új pályákat is jelentett?
(ui: egyre kevesebb cheaterrel találkozom...) -
nagyon szivesen:) -
devon2009 #11337 köszi,segített,ezer hála :D:D -
azajó -
devon2009 #11335 ATI Readon x1600 van Windows 7 van feltelepitve,most ahoz szedek egy frissitest,ami direkt win 7-hez van -
devon2009 #11334 meg nem tudom -
segített?:D -
devon2009 #11332 koszi a gyors valaszt:) -
nézzél egy új videókártyadrivert a videókártya gyártód honlapján
ha ez sem segít akkor directX frissítés -
devon2009 #11330 Hello!!
Nem tudna valki segiteni,feltelepiettem a jatekot de amikor belepek minden szoveg kockas es kiolvashatatlan.Mit lehetne tenni?Elore is koszi -
74 talán -
Nálatok most hányas verziószám van pc-n? -
szívesen,jó játékot:) -
Hello.. köszi a segítséget.. mondjuk ugyhogy semmit nemtudok angolul a Google forditó meg ööm.. na hagyjuk... :D amugy sikerült megoldanom a problémát... valamiért nem szerette az "Extra" Grafikát... lejebb vettem "High" -ra és most tökéletes müködik... de nagyon szépen köszönöm a segíséget...! -
rexsimus #11325 Egy időben több gépen is fent lehet ugyan az a játékod, csak egyszerre nem tudsz belépni a steambe. Nekem is két gépen van fent a steam a játékokkal, semmit gond nem volt még ebből. -
így van, de természetesen egyidőben csak egy account élhet. -
Átlő a fedezéken. Csak azokat számolja, akiket így nyírsz ki. A sima killek nem adódnak hozzá. -
skacok ez a bullet penetration ez miez?
most lelőttem olyan robbanós tölténynel 25ember és csak 2-t írt be -
szerintem csak oda is feltelepíted és bejelntkezel a steamen -
barmi #11320 Ha a gyári játékomat át szeretném költöztetni egy másik gépre akkor elég ha eltávolítom a Steamen belül a saját játékok közül a helyi tartalom törlése parancsal a játékot és a másik gépre steam fel, bejelntkezem és feltelepítem a lemezről az mw2-t újra? (persze a mentéseket is átviszem amit a játék könyvtárában a Players mappában tárol).
Van még valami teendő vagy így jó lesz ???

-
Kicsit csalódott vagyok hogy augustal nem látszik heartbeat sensor ráközelítve, pedig a legelső könnyű gépfegyvernél teljesen jól látható. Tud valaki listát a neten hogy melyik fegyvereken látható még megfelelően?