24218
Modern Warfare 2
-
ACE #11478 kempeltél ezerrel, mi? :D -
Cingar #11477 hulye kerdes de controls\action menupontban nem probaltad atallitani? a görgö oldalso gombja nalam se mukodik. sztem nem is baj mert jatek kozbe konnyen megnyomod veletlen. -
Gabe18 #11476 Hát nem tudom,nekem eddig MX518-am volt,az is Logitech.Azt én simán bedugtam,minden külső progi nélkül tökéletesen működött. -
mennyi az fps-ed átlagban? -
koandras #11474 Ezt nem hiszem el... g500-am van
Ez arohadt játék nem látja megfelelően a gombokat. az oldalsó gombot a sima lövőgombnak, a másikat a célzó gombnak nézi. az egyiket meg nem is látja......
A görgő jobb bal kattról nem is beszélve........kicsit ideges vagyok mert került 15 rugóba de nem tudom kihazsnálni a lehetőségeit......
minden szar progit má leszedtem hozzá de cseszik működni...... -
En meg be segitettem egy klannak szabotalni.:) -
a fene, ugyanezt a title-t és emblem-et szoktam használni Én is :D
azt hittem a 134000-es varációnál erre nagyon kicsi az esély, ezek szerint mégsem. -
most csináltam egy 30as KD-t FFA-n :-) -
Cingar #11470 nem tudom en nem csinaltam vele(g500) semmit csak bedugtam mukodott mindenhol mwben is. logitech oldalan szedd le hozza a segedprogramot hatha segit valamit de elmeletileg nelkule is mukodnie kene. -
steam cloud tárolja -
koandras #11468 Hol vannak a multi meg a single mentések a játékban...
valszeg újra kell raknom szal örülnék ha vki elmondaná miket kell lementenem hogy visszatehessem őket később...... -
hát azért fps-t nagyon nem szaros kontrollerekre terveztek anno 
mai napig bill + egérrel a legjobb -
koandras #11466 Hy a game azóta nem tudja kezelni a több gombos egereket amióta feltettem egy másik egeret.
Letröltem minden szart ami a régi egerekkel kapcsolatos, de a G500-asom más gombjait nem nagyan látja, ha meg igen akkor altnak értelmezi a gombokaat...
Semmi más játék nál alkalmazásnál nincs ilyen gond...
Szerintem a játék maga őrölt meg... újrategyemm a game-t vagy van más lehetőség h jó legyen és lásson mindent...
Ha újrarakom a játékot akkor hogy teszem vissza a régi mentéseket (multyra gobdolok)
Előre is köszi a válaszokat... BOLDOG KARÁCSONYT -
Skyline #11465 100%-osan sosem tudod kikapcsolni konzolon,minimális rásegítés mindig van,annó próbálgattuk ps2-n ps3-on és bogzokon....Mindenhol volt minden fps-ben egy minimális rásegítés azontúl hogy te kikapcsoltad-e a menüben az esetleges rásegítést.:)
-
feltettem a gyereknek is (természetesen megvettem!), router mögött játszanánk, de hiába invitálom, megjelenik a playerek között, de ha valahova bemegyek játékbe, ő nincs ott.
mi a megoldás??? -
én nem kockáztatnék, törlés ( akár windowst is :DD )! -
ja régit letörlöd új fel és ennyi...
sztem ne tedd be a warez mentéseket :D -
Na megkaptam MW2t... de még fenn van a tört :D szóval hogy cseréljem le őket? régi töröl, új feltesz, azt ennyi? Illetve mentéseket átrakjam, vagy lényegtelen multi szempontjából? ... (vagyis ráérek még egyszer végigjátszani :)) -
Karácsonyra megvettem magamnak a MW2-t, első benyomás:
Csak én vagyok béna, hogy eddig 10 szerverből 10-en lagoltam?
Vagy van valami trükk, hogy ne lagoljak?
Nem hiszem, hogy a netemmel lenne a gond. -
Unreal1942 #11459 Na igen, auto aim van akkor ezt kár is feltenni. -
Van aki ilyen zenét hallgat játék közben :D
Hamster Song -
Tegnap többször is csodát tettem:D
Valójában a Stingeremet maxoltam és közben lelőttem pár AC-130-at, és úgy Harrier-t, hogy közben felrobbantotta maga alatt a helikoptert :)
Aztán Little Bird-öt is becéloztam, de mire elindult a rakéta, már kifelé tartott, de még lekapta, mert gyorsabb volt. Jól megkergette :D
Viccesek voltak:) -
kösz, de inkább kihagynám szent este ezt.. XDD
amúgy mivel boxos vagyok, így a steam nekem WTF kategória...
Kellemes Karácsonyt!
és ne egyetek túl sok halat mert a kövér mw2 játékost könnyebb lekéselni...;)
-
igazából nem is érdekes, nem játszunk velük úgyse..szerencsére:) illetve akkor igen, ha megvan neki pc-n is. ezt ugyan kétlem, de ki tudja. -
Ja, csak a sok konzolos hülye lenni kikapcsolni multiban... -
Gabe18 #11453 Ha single-t játszol ott ki lehet kapcsolni a rásegítést a legtöbb konzolos fps-nél.Én kiszoktam,mert helyettem egy kicsit se célozzon a gép.
De a multinál nem tudom hogy van.Ott ki-be kapcsolás nincs,de hogy mi az alap beállítása azt nem tudom. -
há gondoltam, hogy nem olyan, de akkor is könnyebb. de érteheő, hisz a kar egy fos célzáshoz :D
persze gyakorlat teszi a mestert, de nem hiszem, hogy 1200 vagy még több dpi-t ki lehet belőle csikarni. -
ha szépséget néznénk, akkor nálam a kés az első, szerintem azzal nehezebb frag-elni, mint csipával. jó mindkettő nehéz, de akkor is:)
most, hogy autoaim is van, így még felejtősebb. csak az a baj, hogy pc-s videó alig van. -
Skyline #11450 Őh azért nem úgy kell elkézelni mint pc-n hogy odaugrik bárhonnan a célkereszt,de ha közelrecéloz akkor biza oda "célzódik" szóval rásegítés.
-
Én szeretem hallgatni a Rangers Victory zenét :) persze s&d-ben fontosabb a hang, még szerencse, hgoy ritkán játszom olyat:) -
Hát igen, az autoaimes csipás killekhez nem kell skill. Viszont a gránátos az vicces volt, jól beletalált a lyukba, azt pont sokan voltak ott... -
tudtam én, hogy valami turpisság van benne. játszottam cod3-at xbox-on és elmondhatom, hgoy kurva szar karral játszani fps-t. GTA-ban is be van kapcsolva nálam, mert azt meg azzal jó, de a célzás egy botrány. autoaim, beszarok. beépítettt csalás :D -
Skyline #11446 HJa majd elfelejtettem.
TOPIC alá mehet egy kis 5let főleg azoknak akik SD-znek és ugyanúgy felqrja az agyukat az utolsó 1 perc alatt megszólaló telihangerővel bömbölő bő félperces zene (nemhallani semmit tőle:D)...
Játék könvytárán belül van egy miles nevü könyvtár.
Nevezzétek át: milesMUSICOFF
És lőn csoda nuku zene az egész multiban,csak amikor szintet léptek.
-
Skyline #11445 Xboxos top5 killcam videók csodálatosak. A pörgős csipás ellövés kapásból Autoaim (xboxon bekapcsolható rásegítés), a késdobós jópofa késfelpattanós mázli, a gl nocomment nagy tudás nem kell hozzá főleg ha az ember már tudja hol a spawn /gyülekezőpont. Sőt nemhogy nem kell hozzá tudás,inkább szánalmas.:)
Hja a csípőből csipulás meg szintén autoaim miatt felejtős. Köszönjük a csodás xbox összefoglalót de az ilyenek pc-n elvéreznek:)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!:) -
rexsimus #11444 Nem. Xp-t sem kapsz akkor. -
Paranoia #11443 faszom,h állandóan connecting lost van:S
-
Unreal1942 #11442 Én meg azt gondoltam, hogy az számít milyen szép frag. A repteres pl nagyon jó. -
tudom, en csinaltam. csak a hangulat miat raktam, majd ha lesz a 6ban akkor onan nis veszek ki.
-
ez cod4 -
ez egyre jobb:D