24218
Modern Warfare 2
-
persze -
Gondolom te vagy az óvatósabb :DD -
BIKA95 #11599 Szivesen.
-
rexsimus #11598 Ez csak is steam hiba lehet, mivel, ha egyszer már aktiválva lett egy acchoz, akkor annak ott kéne lennie, bármit is csinál telepítés közben. Magyar supportról nem tudok, írnia kell egy szép angol levelet, mellékelve képet a játékról, a serialról és a blokkról. -
Igen, ma kétszer tapasztaltam én is, hogy hoz a kis heli nuke csomagot, bár az egyik esetben pont olyan helyre dobta az illetőnek, hogy szerencsére sehogy sem fért hozzá :) -
Sem az UAV, sem a hő érzékelő, sem az automata gépágyúk nem látnak, de még a légitámadás során is láthatatlan maradsz
Pro: A célkereszt nem vált pirosra és a neved sem lesz látható -
helló. Egy olyan kérdésem lenne hogy mire jó a cold-blood nevű perk 2es skill? köszi előre is -
huh, nah hogyis kezdjem.
boldog karácsonyt mindenkinek, eddig nem volt netem most is ismerőstől irok.
úgyhogy ha tud valaki rövid időn bellül segitení.
amíg itt vagyok.
a probléma ott kezdődött, hogy haverom ismerőse megvette a játékot.
nekem annyit mondott szó szerint, hogy feltette a srác a steam-et. Azután beirta a cdkulcsot. Majd elkezdődött a telepítés, de mikor végigért az első lemez és kérte a másodikat, a hülyegyerek kilépett az account-ból, és valami oknál fogva újat csinált.
Pontossan én se tudtam kideríteni hogy mit szerencsétlenkedett a srác.
a lényeg, hogy azóta se a régi se az új profilban nincs a játékok közt a cod6, és ha újra fel akarja telepíteni, akkor meg azt írja neki, hogy a cdkulcs már használatban van.
én erre mondom, hogy nem csoda hiszen 1x lehet csak aktíválni....
nade ha neki...ÁLLÍTÓLAG.....az első accountban sem jelzi ki, a my games fül alatt, akkor erre most mit léphetne...
én mondom neki irjon a steam-re a support-ra.
vagy van más megoldás is. van magyar nyelvű segítség is? -
én a fiammal megyek invittel, két ember is sokat tud segíteni, főleg egyikőnk nyomulós, a másikunk óvatosabb... -
kimilan #11592 Nagyon köszönöm BIKA95
.
Magamtól erre nehezen jöttem volna rá, hogy megmondjam őszintén eszembe sem jutott, mert x nálam mindig megy.
köszi megint -
az összes online fps ami mostanában jelenik meg pl : left 4 dead 2, modern warfare 2, battlefield bad company 2 akkor a legjobb ha haverokkal, ismerősökkel egy csapatba harcolhat az ember. Sokkal nagyobb az élmény -
kimilan #11590 Már újraraktam v 3x, de semmi, viszont az xfire-s dolgot még megpróbálom. thx -
BIKA95 #11589 Ha van xfiréd akkor azt kapcsold ki és ugy probáld meg beállitani!Ha sikerült utána megint indisd el az xfiret és minden jó lesz.Nekemis ezt volt a probléma. -
igen, sajnos nincs csapatjáték... ha jön egy-egy ellenfél, még csak csak besegítünk egymásnak, de ahogy elmúlt a veszély, mindenki megy a maga feje után.... -
publicon nem érdemes számítani arra, hogy fedezzenek... -
rexsimus #11586 Csak egy tipp: telepítsd újra :( -
kimilan #11585 Lenne 1 kérdésem, inkább problémám mw2-vel.
Miután újraraktam a gépet és feltettem mw2-t, akárhogy próbálkozok felbontást meg hasonlókat állítani single-ben és multiban is, mikor leOK-zom mindig ledob az asztalra directx error-al. (vid kari driver + directx is legfrisseb van fent)
Újratelepítés előtt tökéletesen működött minden, de most így alap beállításon pocsék játszani :S
Aki tapasztalt hasonlót vagy tud ezen téren segíteni, pls írjon. -
sokszor tényleg ez a baj, 8 emberből 8 csak egy irányba "néz"... mert azt hiszik ha ott van 1-2-3 ellenség akkor a többi is onnan fog jönni...
ennél már csak azt szeretem jobban, amikor tudom h védik a hátamat, vagyis van 1-2-3 csapattárs mögöttem, ennek ellenére úgy lelőnek/lekéselnek hátulról, mint állat....
ezért is viszek magammal általában claymoret, mert vagy leszedi a lopakodó emberkéket, vagy csak jelzést ad, h figyelj mert jönnek onnan is... -
van aki media marktban vette meg ? mennyibe kerül ott? kurvaanyjukat már ,hogy nem írnak árakat a honlapon -
de, cod4ben -
Ahhoz hogy tovább tartsa bent, nem az Iron Lungs kell? -
Pontosabban célzol minden fegyverrel.
És am csökkenti a recoilt. -
csípőből tüzelés pontosabb + sniperrel tovább tartja bent a levegőt... -
hali, a steady aim pontosan mit csinal es mire jo?
azt irja hogy a csipanak pontosabb a lovese stb, de ha en pl mp5-el hasznalom akkor nem szor annyira? -
Gabe18 #11577 Az tuti hogy valami működő csalás van a sérülésre is.Előbb gyerek egy laza 18-4-es statot nyomott.Az még egy dolog.Na de egyszer megyek,társam mászik fel a létrán ez meg elkezdi lőni,megyek közelebb vagyok tőle kb. 5 méterre hát egy tár a SCAR-ból majdnem elfogyott,de nem hatotta meg,a létrás gyerekről rám fordult és egy sima kis sorozattal lerendezett... -
Nekem még csak Stingerem van de azzal meg vagyok elégedve!
UAV, Pav Low, Helikopterek, Harrier-t le lehet velük kapni!
És ha elég szemfüles vagy még a dobozt szállító helit is le lehet kapni! Bár azt még csak egyszer sikerült mert nagyon gyorsak! -
Sith #11575 nem tudom nálam a fele classnúl be van téve vagy a Javelin vagy a Stinger azzal elég nagy eséllyel le lehet vadászni a repkedő kis izéket
volt olyan hogy a megjelenő AC re egyszerre 4 stinger indult
annyira nem nagy ászok azok csak foglalkozni kell velük kicssit -
naná.
futni kell mint az állat fedél alá...
aztán nem minden bombán segít :-)) -
persze, de ez egy ilyen játék... -
nálunk már volt Nuke dobozban, pont az ellenségtől szedte el a fiam.... bár ezt már írtam korábban...
egyébként annyira meglátszik, ha van csaló a csapatban...
általában kiegyensúlyozott a játék, vannak különbségek, de nem NAGYOK, amikor hullik a nép mindenhol, és 3 percen belül 2 stealth, pav lov és ilyenek vannak, akkor azért nem igazán kiegyensúlyozott..
biztos vannak kiemelkedő játékosok, de azért vannak necces dolgok, belelövök egy tárat, és nekem 1-2 golyó....
tudom, van commando, mikor rajtam a van belőle a PRO, akkor is elég 1-2 golyó, itt meg egy fél tár, és még hasal, és lő...
vagy ha valaki prestige az erősödik is? komolyan kérdem.
-
Gabe18 #11571 Mért kéne kivenni?Amig bent vannak be kell húzódni épületekbe,aztán meg lehet úszni.
Jó hát akkor én is felidegelem magam amikor ilyenkor a fél csapat rambózik tovább a nyílt terepen.De hát azokon nem lehet segíteni... -
vegyünk ki mindent és haggyuk bent az ammo-t csak...
-
az nem lehet. de a chopper gunnert és az ac-t is ki kéne venniük
meg a harriert is gatyába kéne rázniuk egy picit. van, hogy 1 perc alatt kiírtja a fél csapatot, van, hogy 3-at lő egész végig -
BIKA95 #11568 Na ma care package-ban volt az EMP
remélem legközelebb nuke lesz benne.
-
Rundown volt, bocs... -
ma volt egy jó pálya, volt az Estaten játszottunk, az ellenfél bevackolta magát 1-2 házna, és nem jöttek ki... megkerültem őket ninja+commando+leigtweit -, bemegyek a hazba, a két ablakban kifelé les 1-1 ember, két vágás, 2 halál, a 3. pont lép a házba, dupla akimbo ranger 3. halál, a 4 fut, rámlő, majd last standben 4. halál.....
ez úgy 3-4 mp alatt...
volt a társaktól lol...
aki tehát kemperkedik, legalább nézzen a háta mögé, vagy állítson oda valaki :-)))
ugyanitt megkerültem a "mocsár" mögötti házas területet, a deszkapalánk melltt futok a gyerek felé 90 fokról, melléérek, megállok, ő tölti a fegyvert... mellette álltam 1 méterre.... persze kés lett....
prts 2 volt, level 70...
vagy nem :-)))
-
HUN BECSEHELY #11565 Eredetid van?Akkor ha belépsz a Multiba,jobb sarok -
Soad999 #11564 Hali! Vki megtudná mondani h melyik verzió van most kint? köszi :))) -
Érdemes megvenni, sok mindent továbbfejlesztettek, felturbóztak benne.
Csalók vannak, de nem vészes, van olyan nap hogy egyel sem találkozom.
KB 15 perce volt, hogy 6 magyar is volt velem a listán! Már vigyorogtam, de aztán leléptek, vagy engem rakott át máshova, sajnos nem jött össze a játék.:( -
SaphireDraco #11562 Sziasztok!
Letöltöttem ezt a játékot és nagyon tetszett :) veteran on végignyomtam és most gondolkozok azon érdemes e megvenni eredetibe a multihoz.
Szerintetek érdemes megvenni? régi codokal az volt a tapaszalatom hogy olyan rettentő mennyiségű hacker volt benne hogy 10-20 perc alatt felkaptam a vizet és nem tudtam vele játszani online :) persze ezek tört serok voltak de ahogy olvasgatom a forumot ugy látom eredetin is vannak elegen...
szerintetek érdemes megvenni? :)