24218
Modern Warfare 2
  • Jaffa 2843
    azért lámázzák az u grálókat mert a sok balfasz nemtudja lekövetni az ívet a célkereszttel és egyböl elkezd sírni.. tanuljön meg gyorsan célozni meg lőni aztán kész.. de neeeem a lámázás az sokkal könnyebb :D
    akik lámáznak majdnem kivétel nélkül bénák
  • Gabe18
    Igazából ha a GL-t rárakod a fegyverre már magában az egy óriási baj...
  • F E R I
    Hagyd rájuk, úgyis lesz mindig vki, aki sírni fog minden szarért, ha sniperrel vagy, akkor köcsög campert írnak, ha előttél minden lőszert és marad nálad még két gránát a Gl-hez akkor az a baj, ha simán tiszta célpontként szeded le menet közben az is baj, le kell szarni mindet, mert még ő játék közben idegeskedik ezek miatt, annál többet fog hibázni, és ez csak neked jó :)
  • Gabe18
    Akkor mért nem lehet felugrani 30 méter magasba?Onnan tök jól lehetne lőni a lent állókat.Végül is ez csak egy játék...
  • tommygear
    már az ugrálás miatt is problémáztok?? énis gyakran beugrok sarkokra pl nem tudom miért lenne ez baj, ez egy játék nemkell annyira belemerülni a realitásba, codoknál főleg nem :D
  • ProGabe #11639
    az ugrálás annyit tesz, hogy pl. úgy megyek be egy szobába HQ meccsen, hogy beugrok, különben simán lekapnának, hisz' ott hasalnak a laptop mellett

nem arról az ugrálásról van szó, hogy megkeresem a kiálló pixeleket és felugrok a "világ tetejére"

szóval igen, az egyszerű "megnyomom a spacet, és közben célzok, ölök" játékmódomat lámázták le

tök jó, hogy sokan azért szidják a játékot, mert nem elég skill-alapú, mint pl. a Quake, erre benne van ez a lehetőség, és aki használja, az egyből láma^^
  • Frank99
    kösszzz....
  • Rehom
    ha bunnyhopperkedni akarsz akkor press space+fire ;>
  • Frank99
    nem sokat....
    nekem az egy KEY, de mindegy :-)))

60 lvl felé járok, eddig még nem ugráltam, sőt talán hasalni is kényszerből szoktam (last stand) de innentől majd ugrálok is....

kiba jól fogok kinézni commando, ninja, leight kezemben egy akimbo ranger, a hátamon egy pajzs, a számban egy dobókés, és 4 métereseket ugrok!!!!!!
  • Rehom
    nem de te látom sokat konyítasz hozzá :) am a nyusziugró lövés nem értem miért lamaság, na mind1
  • Frank99
    ja, az SKILL???

hehe
  • Rehom
    space
  • Frank99
    melyik skill az ugrálás????
  • F E R I
    sztem is a g18 akimbo elég durvaság közelharcban, megkockáztatom, hogy még a model 1887 akimbo-nál is erősebb (vagy legalábbis annak tűnik)
  • Gabe18
    A játékkészítők noob-sága hogy megengedik.Teljesen irreális ahogy a nem tudom hány kilós fegyverrel,felszereléssel,4 méteres ugrásokkal jönnek be az emberek minden sarkon,miközben még célozva lőni is tudnak.Tiszta Quake meg Unreal...
    Végülis aki ugrál,aszerint ez skill,aki meg nem ugrál,az kb az első rész óta utálja az összes bunny-s emberkét.Ebben megegyezés úgy sem lesz...
  • BIZ0906
    Vagy normálisan leírhatnád a problémád ahelyett, hogy itt nekünk kéne kitalálni mit akarsz.
  • ProGabe #11628
    játék indít -> shift+tab -> steam beállítások -> becenév
  • pitbulllll
    Épp ez az, hogy nem ott akarom. Szerintem érthetően tettem fel a kérdésem, de látom nem. Nem a Steam Friendsben lévő nevemmel akarok játszani. Tudom, h kell átírni. Úgy értettem, h olyasmi módon, mint a Cs-be, játékon belül beállítani. vagy cfg-vel. Vágesz? Biz0906 hiába lámázol, olvasni kéne tudni.
  • ProGabe #11626
    lol

belépek, pár kill

két tag volt egy klánból, az egyik valami kis szánalmas csíra, beírja, hogy noob bunny vagyok

köv meccsen megint, visszaírtam neki, hogy legközelebb már valószínűleg azért is sírni fog, ha rálövök

ők mindketten a hasalok ott, ahonnan pont egy pixel látszik belőle nevű szart játszották

végig sírt a gyerek szája, a végén, amikor már nem lett volna időm visszaírni beírta, hogy gabe helyett gaybe-nek kéne írnom a nevem

csak azért írtam ezt le, mert ennyire szánalmas egyeddel még nem találkoztam, pedig hosszú a lista

azt meg nem értem, hogy a jump miért "noobság". szerintem igenis skill kell hozzá, nem úgy, mint a camphez, tubehoz és társaihoz
  • Firerock
    steam setting,Friend és nickname vayg valami ilyesmi
  • HappyHunter
    Akkor én meg elmondom, hogy végre unlockoltam a tactical knife attachmentet usp-hez és ma végigpwnoltam mindenkit.
    A scarral pedig favelán csináltam pár szép statot.
    Hogy a wastelandos sniperkedéről ne is beszéljek... :D

(bocsi, ma dicsekvős kedvemben vagyok:D )
  • Lunatic83
    én tegnap a M1014 Shotgun-nal szaladgáltam... rövid távon nagyon hatásos ;)
  • bigapó
    ma és tegnap összehoztam 4 nuke-ot :)

ráálltam a g18-ra, iszonyat egy fegyver, olyan gyorsan jönnek belőle a golyók, hogy csak lesek:) akimbo-ban halálos páros. természetesen marathon, lightweight, commando perkekel és harrier-chopper killstreak-el lehet legkönnyebben elérni. most viszont már derail-en és skidrown-n is megcsináltam, nem csak favelán.
  • bigapó
    pedig igaza van. amit megadsz névként azt jeleníti meg mindenhol. vagy akkor rossz a kérdés :)
  • BIKA95
    Hát, reméljük.....
  • Szega87
    akkor ezt ők is észlelni fogják és tenni fognak ellene
  • tommygear
    kurvára képben vagyok eddig is tudtam ezt... attól még az iwnetet terhelik
  • Szega87
    látszik nem vagy képbe, a warezmulti 66 os verziot használ és nem tudnak origisekkel játszani
  • tommygear
    vmi új patch nem fog jönni? vagy már ennyire leszarják a warezmultit?
  • BIZ0906
    Modnjuk beírod oda azt?
  • pitbulllll
    Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy van-e mód rá, hogy ne a steam frendsben lévő nevemet jelenítse meg játékos névként a game?
  • Frank99
    fent a hibagyűjteményben talán találsz valamit...
  • hoodlum
    sziasztok, mit lehet csinálni ha 4:3-ban jelenik meg a MW2 a 16:10-es monitoron? hiába állítom át a menüben is.
  • kutyafulu
    Sziasztok!
    Special Ops-ot szeretnél coop-an tolni!
    Akinek van kedve vegyen fel
    a nevem Kutyafulu
  • pisztácia
    Na az nagyon zsír skill:) Köszi szépen a választ.
  • Prince23
    felvettelek, de nemesfec nem létezik, azt írja ki... majd rajtad keresztül megoldom
  • Frank99
    Frankiel
    nemesfec
  • Prince23
    CTF kedvenc módom egyébként

majd felvehetlek steamen?
  • Frank99
    TDM-ben...
    néha 1-2 capture the flag

TDM-ben is lehetsz óvatosabb, ált. én fedezem a seggét :-)))
  • Prince23
    Milyen játékmódokban nyomultok?
    ezekszerint a TDM kilőve.