24218
Modern Warfare 2
  • Lunatic83
    nem csak te érzed úgy, mindenki...
    perk ide, vagy oda, a pajzs csak akadályozz ..
    ezért nem használják marathon+lightwight+commando( v. ninja) beállítással se...
    helyette egy pisztoly és a tactical...
  • Vádá
    Hello !

Kérdésem lenne hátha ti többet tudtok. Clanbasen hogy játszanak az emberkék szerver nélkül azaz pontosan dedikált (szép magyarosan :) ) szerver nélkül ? Hogy is müxik ez , akinek van tapasztalata az pls írja le. köszi
  • Skyline
    Fraps nekem nem rögzít videót a játékból...Pontosabban rögzít...De nemlátni a játékot,a videó végig a fegyverválasztó kép és a háttérben lehetlátni hogy fut a game...:)
  • Skyline
    No megis volt az idei év utolsó idegeskedése + UPC supportal ordibálása...:D
    Nyár közepén írták hogy átáll mindenki Fiberpowerre. Örömvolt meg bódottá, duplája sebesség...Eddig is gyanús volt hogy épphogy a 3 megát eléri a sebesség...Na mareggel elszakadt a cérna,sebességteszt...25/2.5...Hívom őket: Ez kicsit levan maradva a fiber60-tól (azt írták azza állnak a goldosok)...Erre közölték hogy azért mert Chello gold megmaradt...Fél évig fizettem 9ezret egy olyan netért aminek a sebessége a fiber 30-al egyenlő 6 gurigáért....Köszi chello upc...
    Mindenesetre az ordibálás eredménye hogy már szerdán jönnek és nyomják befelé fiber120-ra szóval ha bekötik akkor összegyűlhetünk 18-an és nyomhatunk nagy sd-ket privátba gl akimbo és minden nyüg nélkül,ha érdekli a népet!:)
  • zzeN
    Fraps!?
  • Frank99
    mivel veszed fel a videot (program?)
  • Frank99
    sztem meg tudják nézni, vagy ezzel legalább felhívjuk a figyelmet a userre, nem tudom a VAC hogyan dolgozik, de biztos nem árt, ha van infójuk legalább arról, hogy ki a gyanús....

Egyébként érdekesek ezek a csaló figurák, egyértelmű -visszajátszás után is- pl. wallhack -nél beírom, hogy wallhack cheater, erre én vok' a noob.

de sztem lehet valami NODAMAGE cheat is, tegnap is találkoztam egy emberkével, akit folyamatosan vágtam késsel, és nem sérült, engem meg levágott.... és futott körbe, és mindenkit lekéselt/akimbozott és senki sem tudta megölni....
  • Szega87
    én ha olyat látok felveszem videóra és feltöltöm wegame és youtubera és lehet linkelni mellé a vizuális bizonyítékot
  • ACE
    Ezzel csak az a baj, hogy nem hivatalos, és ennyi erővel bejelenthetsz így akárkit, kérdés hogy hogyan szűrje ki a beérkezett bejelentésekből a Steam, hogy melyik a valós, és melyik nem... Az sem megoldás hogy 1 emberre több bejelentés érkezik különböző júzerektől, mert akár egy GL-es ellen összefoghat egy klán, és már érkezik is több 10 bejelentés, de attól még a GL-es nem lesz cheater... Másik kérdés meg lehet hogy a Te szemszögedből, egy Killcam-ból úgy tűnt, hogy cheater, de ebben nem lehetsz 100%-ig biztos... Sza'l ez nem épp a legjobb módszer a csalók kiszűrésére...
  • Frank99
    tegnap Afganon a lépcsőn ugrott egy felettem, kapott egy akimbo ranger duplát, és azon az íven repült egy kicsit visszafelé :-)))
  • Frank99
    má' kinn is van....
  • Frank99
    jónak tűnik, eddig nem tudtam, asszem kiteszem a bannerbe!
  • armageddon666
    (egyébként nem komolyan mondtam, írott szövegben nem mindig egyértelmű)
  • Frank99
    én is azt maxoltam ki, és egyáltalán nem túl erős...(igenis 3-5 golyó)

bizony néha pisztollyal előbb halok, mint a másik...

mindennek van előnye-hátránya...

és van pálya (illetve csapat) aki ellen én is futok, hogy a hátába kerüljek, mert befekszenek a házakba, és ki nem jönnének semmiért sem....(főleg ha van cheater az ellennél, hogy kicsináljam párszor :-))) )

vannak hibák a játékban, melyikben nincsenek... én is szidtam az akimbo 1887-et, kell 8 szint, és én is kipróbálom. Hiszen azért van a játékban. Használom a ranger akimbot is futkosva, de csak 1-2 pályán...

Sztem ezért ne piszkáljátok egymást, EZ nem csalás....

• Sith
    Élőben a SCAR az FN SCAR Belga ősökön nyugvó csoda és amennyire tudom csak a különleges alakulatoknál van rendszerben és igen és a játékban szereplő SCAR H attól H mert heavy azaz ugyan azt a 7,62-es lőszert lövi mint mondjuk az M14 vagy M60
    (megjegyezném az a fránya 5,56 lőszer se lehet olyan szar ha a "hülye" oroszok is csináltak AK 74 et)
    jó játék a cod ne azért ne keverjük már a reális dolgokkal
  • csuszi
    az a max 1-2 lövés jó lesz 3-5-nek, és teljesen balanszozott fegyver.
    még fejbe se adja baszod az 1-et.
  • Rage47
  • Gabe18
    1-2 lövés?Hát maximum HC-ban.
    Most én is a SCAR-al vagyok és hangtompító nélkül Stopping Power-al is kell az emberbe több lövés.Hangtompítóval meg csak úgy csattognak az emberen a kis x-ek mire megdöglődik...
    Érdekes más szerint meg az ACR van eltúlozva.De azt még nem próbáltam huzamosabb ideig.
  • Shadow DooM
    mégvalami kb élőbe annyira jók ezek az amcsi fegyók,hogy az időjárás miatt elsütni nem tudnád,kaliber miatt meg max elfáradt galambokat tudnál leszedni...esetleg...
  • Shadow DooM
    kiegyensúlyozott? Te normális vagy akármelyik játékmódba 1 ,max 2lövés és cső,sőt vannak olyan faszkalapok akik bekempelnek vele vagy odaérnek hozzád de te már beletüzeltél de neki 1golyó...am már sok embertől hallottam hogy ulow fegyó!am meg tele van karácsonyi kis buzikkal (50kg-os Sztk szemüvegkeretes kocka csalókkal) akik az orrukat nem birják megtörülni ,ezek miatt nem lehet normálisan játszani....
  • Purga
    Köszi. Egy csalóka nyalóka máris jelentve...
  • aricsi
    Ja és a scar-nak van a legkisebb tára,úgyhogy sztem kiegyensúlyozott.
  • aricsi
    Milyen fegyver a Scar? Ulow? Túl erős,bugos? Nos igen erős és pontos ezért pro fegyó te omg,és ezt ellensúlyozza hogy lassú a lőgyorsasága,ennyi a történet. Egyébként teljsen különböznek a vélemények a játékkal kapcsolatban úgy látom.
  • mike0013
    Én most ezt próbáltam ki... remélem beválik és kidobják a cheater fajtáját:)
  • Szega87
    ma este 2 haverommal kipróbáltam a warfeelinget 3on3 SD be valami svédek ellen játszottunk mr12 be. Az első mapnak ők a highrise-t, másodiknak mi meg a favela-t választottuk. War/promod nélkül elég fura, meg ugye elvileg egy csomófegyvert nem lehet/nem kellene használni, a felcsatolható dolgokról nem is beszélve. A private match is nehezen configolható, főleg hogy nem is mi voltunk a host. Azért az esti lamulásból rögzítettem klippeket, a használhatóból összedobok valami highlightot
  • Szega87
    törölték már szerintem az iw forumtopicot vagy tévedek?
  • tommygear
    helyes, hogy beírkáljátok ezeket, de am valaki küldi is tovább valahova innen a topikból? ha igen írja már le hova és kerüljön ki a bannerba, küldeném énis csak nemtudom hova kell
  • mike0013
    aim+wh
    és még volt pofája beírni, hogy mi csalunk.. pff, kár, hogy nem tudtam rögzíteni az esetet videóként:/
  • Jaffa 2843
    de ő nem az ugrástol lesz "láma"...ő már akkor is az amikor belép :D
  • Roy Manson
    aim+wh
  • tommygear
  • armageddon666
    mi az hogy rohangálsz??? sétálsz maximum... olyan idegesítő mikor könnyű fegyverrel lightweighttel sprintelnek, és mellé van egy kis lagg is és semmit nme látok csak hogy haltam kés által... meg a fél csapat...
  • F E R I
    vagy nem kell más játék csak a mario, fullos grafikával :D
  • tommygear
    csak már uncsi hogy valaki mindig nyavajog valamiért, legyen az hogy belépünk a játékba és nem lő senki csak rohangálunk 10 percig az talán jó lesz :D
  • armageddon666
    úgy bírom mikor ilyen hülye vitáknál sarkítanak a felek és annyi fasságot össze bírnak hordani :D
  • tommygear
    akkor miért nem építik bele a wh-t egyből? hisz ez csak egy játék
  • Gabe18
    Ja,mikor beugrik a akimbó shotgun-al azt egy kattintásra megdöglik mindenki aki a képernyőn rajta van,akkor tényleg én vagyok a béna hogy nem bírom lekövetni...
  • Shadow DooM
    Amúgy rettenetes ulow fegyver a Scar és aki sokat ölt vele nehogy azthiggye hogy olyan pro.....túl erős,és túl pontos ahoz képest hogy 8-as szinttől lehet vele játszani...mondhatni bugos fegyó,olyan mint a css-be az icewordon a shotgun akárhova lősz halál....
    ezt a faszpatkány-t (wh) valaki tegye már fel az iw fórumra megköszönném
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197988434327
  • F E R I
    miért?
  • Daell Drow
    Van ez a fukozos kombo, marathon+lightwight+ninja+tacticalknife+magnum.
    ilyenkor az elsodleges fegyvert joforman nem is hasznalom, igy beraktam a pajzsot legalabb vedi a hatam. viszont en azt vettem eszre mintha a pajzs vissza fogna a sebesegemet futas kozben. ezt mas is tapasztalja, vagy csak en erzem ugy?