24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #11724 Hát a "wh-m van a falat nézem" kategória az már nagyon buta.Sajnos van egy olyan érzésem az évek alatt már kinevelődött itt egy "pro wh-s" réteg,akit már nem lehet ilyenekkel megfogni,és "ésszel wh-zik". -
Szerintem minden fegyver úgy jó ahogy van...
Alig találkoztam GLessel, akikkel találkoztam azok is tök normálisan használják... 2 olyan volt aki CSAK azzal ment, na az durva és idegesítő volt...
Akimbo 1887-t alig láttam... de az sem volt olyan durva mint itt leírtátok :\ azért ha láttam felszedtem, és kipróbáltam... jó fegyver, de nem durvább mint akármelyik másik akimbo szerintem.
Engem személy szerint a Ninja, meg a rinyáló emberek idegesítenek...
noobtuber, noobcamper, noobakimbo, noobnoob... na ez idegesítő :) -
kokos #11722 Ha nem lennének csiterek akkor természetesen nincs szükség az akimbó 1887-re.Csak hát vannak,és játszani is szeretnék...úgyhogy szinte kötelező!Nekem legalábbis bevált!Azt nézheti a falat,ott vagyok.....bummmm!Úgyhogy kell ez a fegyvertípus is!
-
csuripi #11721 plussz hogy az Ak sohasem akad el,hiába vizes,sáros,poros és nem kell karbantartani...
Vízből kivett AKval te sem lőnél :D
Ezt a marhaságot honnan vettétek?
Szépen olajozott karbantartott AK akadt már meg nálam lövészeten rövid sorozatok alatt,a tavaszi időben amikor folyt róla a latyak meg a sár 2 tárat is kilőtt gond nélkül.
Bármi előfordulhat az AK-val is. -
tituka #11720 az AK nagyon strapabíró
-
rexsimus #11719 Azért ablakot fedezéknek használni, már kell oda a merészség XD
Vízből kivett AKval te sem lőnél :D
Az egyetlen fegyver amivel lehet tüzelni, miután kivették a vízből az egy barrett assautl fegyver, azt hiszem modell rec7 a neve. -
A szaladgálósak sokszor ugyanazon az útvonalon mennek körbe-körbe. Kivárod és szétlövöd mikor nyomja a következő kört. Egyébként meg ahogy lent is írták Machine Gun és hadd szóljon. Meg kedvenc "szivatásom" mikor hívogatja az UAV-okat, meg a heliket én meg egyből lövöm le őket az égről. Akkor szintén szoktak anyázni. Két-három Stingeres a csapatban ha használják is a cuccost totál letakaríthatják az ellenséges légitevékenységet. -
Skyline #11717 Discovery-t azóta nem nézek mióta a világ top10 fegyverében nem említették Magdi nénit...
-
Skyline #11716 Low perkek...
Az nyilvánvaló hogy a játék a pufók amerikai xbox csemetéknek kedvez (ergo noob low szerü képződmények ész nélkül).
Már a Cod4-ben is jelentkeztek a szindrómák,lásd: némadutás,ls,martyrdom.
Fogta a készítő,amire sokat panaszkodtak pl: martyrdom,ls kiszedegették/átgyúrták--> nem is sokan használják.
Cserébe berakodd a pufókoknak heartbeatet, thermalt,akimbot leightweightot meg 5 méterről késelést (commando). Némafutás maradt.
Haggyán lenne a kommandós vérpisti a pisztolymellé rakott késsel meg a menekülő cigót megszégyenítő sebességével...De a pingek azért nem olyan jók hogy az ilyen megengedhető legyen.80-90 fölötti pngeknél már alig lehet őket ellőni,150 fölött csak annyit látni belőlük hogy suhannak mint egy szellem rálősz lekésel. Visszajátszásban még a lövésed sem szerepel a lag miatt....
Claymore...Javították is meg szarabb is lett...Az amikor a paraszt nem hal a saját lába alatt felrobbanó cl-től alapból gáz...Arról nem beszélve amikor beállok a cl mögé 10 centire,ellövöm de semmit nem hat rám..:D És persze cl a rohampistiket nemfékezi.
Valaki írt anno ide egy új noobfegyvert típust,nost aztkellmondjam köszönöm,kivállóan bevállik ez a fegyver az ilyen rohangáló barmok ellen....:D
RPD+GRIP+Silencer. Qrvasoktöltény,halálpontos nemrángat gyorsanlő,rendszerint csakúgy lépegetnek ki a rohangálsok amikor bevetem:DDD
Akimbo 1887. Balanszolták a fegyvert a készítő állítása szerint az uccsó patchben...Ez miben merül ki? Leightweight-al már sokszor nem elég a 2 (baljobb) lövés,hanem megint lőnikell vele. Stoppingpowerrel viszont továbbra is 1-2 lövés és 20 méterekről fekvés...Köszönjük,csodálatos balansz....
-
maraton ellen marad a Gl gyerekek, ha nincs más akkor azzal le lehet szoktatni őket! -
Shadow DooM #11714 Amúgy meg simán bekapcsolod a Discovery-t (valamelyiket) amelyiken a világ legjobb Top 10 kézifegyvere van,gondolom nem kell ecsetelnem melyik az első... -
hát igen elég undorító lowperkek :S
a maraton nagyon nem kéne a perkek közé vagy legalább úgy tették volna bele, h mittomén nem 10mp-ig hanem 20ig tudsz futni nem az hogy sprintelsz végtelenbe, értelmetlen volt aki ezt kitalálta -
Shadow DooM #11712 Hát nem mindeggy mert az AK-lőszer az szinte mindent átszakit,nem igen bújnál el te semmilyen ablak,ajtó mögé ,minden falat szaggat és még a vasúti sint is átviszi,és 300méterig pontos,asszem még a golyóálló mellényt is lazán viszi szóval nem mindeggy mivan a kezedben,plussz hogy az Ak sohasem akad el,hiába vizes,sáros,poros és nem kell karbantartani...szemben az m4-el amivel maximum az amerikai filmekben látott napsütéses időben tudsz lőni...úgyhogy nem mindeggy mivan a kezedben....,na de elkanyarodtam a játéktól:) -
Gabe18 #11711 Azért hogy mekkora egy gusztustalan ocsmányság ez a Marathon-Ligtwight egybe,azt csak most látom igazán hogy a sniper-ról áttértem assault-ra,és be kell menni közéjük harcolni.
Minden emberi számítás felrúgva,mire én elmegyek két utcát,ezek már akármelyik pontot elfoglalják.Ha nem feléd jön lelőhetetlen mert olyan gyorsan fut hogy képtelenség rendesen meglőni.A lerakott Claymore az maximum arra jó hogy kiröhögjön ,hát mire az bekattan ezek már a pálya másik sarkában vannak.Közbe persze késel commandoval,vagy nem hallod a Ninja miatt.
Most érzem hogy szabályosan undorodom az egésztől.Amíg ehhez nem lesz valami rendes mod ami ezeket kiszedi,asszem nekem lassan elég lesz belőle.Az újdonság varázsa elmúlt,most már csak a dühítő gusztustalanságok maradnak.Vagy beállsz te is közéjük,vagy nézed ahogy 10-ből 7-8 pályán ezek sz...nak.
Az meg már milyen volt hogy a Ninja Pro-m is besült,1v1-be maradtam a gyerekkel,kinyír,erre látom a killcam-ben a szenzorán ott a piros pont... -
Buták vagytok...
Akimbonál nem táraz hanem kicseréli a fegyvert
-
hát még ő :D
-
Sith #11708 Akkor valószínűleg menni fog pld a P90-es tárazása is aminek a tetején van a tár. :) -
ő is az akimbora szavaz :D
-
javaslom a tomb raider című filmet, az övön lognak a tárak :D akimbo pisztolyozik a lara croft is -
Sith #11705 Srácok nem azért de szerintem fölösleges azon vitázni hogy mi mennyire erős. Szerintem tök mindegy hogy egy 5,56-os M4 el vagy egy 7,62 es AK val lövik át valakinek a tüdejét elfekszik és kész (pld nem hiszem hogy a Brazil lázadók vagy a vízből ép kimászó SEAL kommandósok golyóálló mellényt hordanának)szal a fegyverek "ereje" sajna elég relatív pld az FMJ lőszer mint "upgrade" egy érdekes dolog, alapból a hadi löszerek 99%-a FMJ, maradnak a páncéltörő robbanó-gyújtó és egyéb egzotikumok. Az akimbo mint olyan sajnos egy vicc, a mai napig érdekel az hogy, hogy lehet tárazni úgy hogy közben nem engedem le a másik fegyvert. (most azt hogy így hogy lehet célozni hagyjuk) Lehetne sorolni még a dolgokat amik érdekesek Kell egy egyensúly a játékba de szerintem nem a realitás talaján kéne keresni a magyarázatokat. -
tituka #11704 srácok kérdeztem már de még sajna nem kaptam választ...
a NAT Type-t csak routerrel tudom átállítani?
köszi -
Skyline #11703 Prestige-nél az alap challange-ek törlődnek ugyan de megjelenik a VETERAN rész ami sosem törlődik akármikor prestige-t váltasz (így pl pontosan tudom hogy már 1241 embert öltem le Spas12-vel a játék legeleje óta
).
-
megtetszett egy komment steam fórumról:
Chaser, Yesterday, 06:40 PM
"It feels like every day, more and more people are switching to pistol + tac-knife (or care package marker to make things even better) + lightweight + commando combo. Yes, getting loads of kills with this combo is ridiculously easy, it is imbalanced and generally extremely annoying. But what makes me even more mad is the fact that most of the people playing this setup consider themselves some kind of elite - probably lasting impression from CoD4. Since I know a few guys out there who are real pro knifers in CoD4 and I hold them in great respect, I'd just like to tell all the ♥♥♥♥♥♥♥♥ lag-runners out there: You are NOT elite knifers. What you're doing requires very little skill and is merely just abusing of imbalanced setup. Try getting some REAL skill or at least shut up, stop boasting with your 'amazing' knife skills and calling everyone campers." -
Skyline #11701 Ace: 6 fel 18 emberre bőven elég a jelenlegi is 80-100 közti pinget adott ennyi embernek.
Neon: Az szír,én is Digiznék de itt sajnos nincs,dsl meg köszönöm nem. -
bazsi83vp #11700 Az Mp5k azért erősebb, mert hiába a rövidebb cső, a parabellumnál így is megvan a ~375m/s kezdősebessége, szemben a vector smg féle .45 ACP lőszer ~300 m/s- ével (azt meg máshogy nem tudták leszimulálni, hogy a para lőszernek jóval jobb a "páncéltörő" képessége -falátlövés stb- a nagyobb "energiasűrűség miatt", a katonák meg elvileg mellényt viselnek itt is)
Ami meg a másik: az 5.45 lőszer az orosz hadseregben (is) alkalmazva van. Aki nem hiszi, keressen az orosz-grúz villámháborúról képeket. -
ok -
este... -
MURopi #11697 rosszul írod, 120Mb vagyis kb 15MB/s viszont a 10Mb up eléggé szar... TvNetwork 50/25ös netje most lett bekötve nálam és eléggé zúz, eddig a maxom 2.5 MB/s volt uploadban =) az már kicsit több mint a fibershit 10Mb/s upja ami kb 1.25MB/s :D bár ha azt nézzük már 500kB/s upload is elég ahhoz, hogy lagg nélkül hostolj... a fiberrel az a legnagyobb probléma sztem, hogy hiába gyors meg minden de ha az elkezd letölteni akkor ott áll meg a gép :D 15MB/s... rengeteg :S
csak , hogy ne Offoljak:
Azt tartom érdekesnek, hogy pl az Mp5k mióta erősebb mint a vector? A vector .45ös ACP golyókat lökdös kifele eszméletlen gyorsan és pontosan köszönhetően a tüzelési mechanizmusának. Pici, könnyű, eszméletlen erős... jövő fegyvere?Amíg az Mp5k az csak az Mp5-nek 1 kisebb változata, szinte semmiben sem tér el tőle... az UMP45 is elvileg ugyan olyan erős mint a vector... picit elnézték az adatokat az IW-sek :) vagy csak nem akartak 1 overpowered fegyót? bár a gl még mindig bent maradt... vagy pl a famas, az se burst firing módos... -
elég az a 30 , 25nek is és majd pofira esel haver bekötette és hát nem úgy jön ahogy kéne 
Frankie, én vettelek fel steamen R.I.P. fazer néven ;) -
üdv! vissza igazolsz steam-en? köszi -
Köszi szépen,akkor ráfekszek azokra,amiknél a csík viszonylag közel jár a végéhez,és irány a Prestige. -
köszi, megnézem -
Neoncsoves #11692 januártól nekem is új netem lesz, mármint csomagváltás diginél. TopNetre váltunk BaseNetről, úgyhogy 80mega le, 30fel. úgyhogy mehetünk majd 18an játszani szivesen hostolok :D -
de elkezdheted, ha majd újra elérhető lesz...
ez a prestige nem más mint h újra elölről elkezded a játékot...
cserébe kapsz új challenge-t, callsign-t, és 2 új szabad fegyverbeállítási helyet... -
Tehát ha jól értelmezem,akkor azt mondod,hogy tőrlődnek azok a challangek,amik eddig folyamatban voltak,pl lenullázódik a 40 helikopter lelövés,és nem is kezdhetem el újra,akkor ez így szar:S -
Shadow DooM #11689 Amúgy megsúgom neked ha már ilyen nagy fegyverszakértő vagy,hogy az AK-74,az nem 5.56-os ,hanem 5.45-ös lőszert lő de nemhasználják állitólag mert olyant roncsol azokon akikre rálőnek hogy nem engedélyezik csak az AK-47-et!HC-n bizony 1lövés kell neked valami rossz a fegyódon vagy nem tudom de pl nekem az FN FAL-ből 1lövés és cső.....amúgy meg pont a SCAR-osok mondják hogy az ACR rossz, az pont jól van kitalálva 48-as szinttől lehet elérni,gyengébb de pontosabb mint a SCAR,ja és nem 1órát kell játszak(8.szint) hogy legyen egy hiper szuper fegyóm......... -
minden statisztikád törlődik, de kapsz új challenge-t ami már nem törlödik ha esetleg újra pre szintet lépnél
ezenkívül újra csak az alap fegyverekkel, perkkkel fogsz rendelkezni... -
Ha belépek Prestigeb,akkor a függőben lévő challangeim elvesznek?Teszem azt lőj le 60 Helikoptert Stingerrel,és megvan 40,akkor azok elvesznek?Vagy majd ha Újra kiunlockolom a fegyvert folytathatom tovább?
Továbbá szerintetek meily a leghatásosabb Sniper Rifle? -
ACE #11686 Cseszheted a 120 MB-es Fiberedet, ha az uploadja csak 10 Mbit... :D -
wegame.com on regisztrálsz és letöltöd a klienst hozzá, ott választhatsz mínőséget is. Pl nekem HD be veszi fel és nem szaggat E8400el 1024*768ban. F8ra bindeltem a screenshotot, F9re a videófelvételt