24218
Modern Warfare 2
-
Mondjuk vártam volna, hogy vmi challenget unlockkol.... -
Meglett az első nukeom :)
-
Nálam az ump majd az acr a nyerő. Perknek nekem a scavenger, stopping és a ninja jött be.
Nem sokat használtam a TAR-t, lehet kipróbázom és figyelem mit művel. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chips??? :DDDDDD -
Desvya #11800 http://www.opendrivers.com/categorycompany/1364/110/mainboard-drivers-and-utilities-amd-free-driver-download.html
Próbáld itt a drivert -
bal000 #11799 Melyinek frissítsem?Mert a vidikártyának már megovan a legújabb,a proci meg régi,nem találok sehol :S:S -
kutyacsont #11798 Na úgy látzszik megoldódik a problémám...sikerült rá vennem egy havert hogy töltse le nekem igaz 3 dvd-m bánja meg 1 chips de hát most mit csináljak... -
Desvya #11797 Csá! Most tartok a 4.ik prestignél és végig zongoráztam már pár fegyver mastery-t, és végül a TAR-21 tűnt a legerősebbnek több szempont szerint:
Silencerel is hatásos, közelre még akimbo modellel szemben is ( amit ugye a legutolsó patchben gyengítettek ; már nem lehet vele 50 méterre lőni ). Szórása miatt nem választják sokan, pedig pötyögtetve 2-3 lövés felső testre. A szórás néha még jól is jön mivel nyílt terepen úgyis futnak a gamerek és valamikor a szórásba futnak bele. Hipfireje is viszonylag pontos. Bár sokan esküsznek az ACR-re ami tényleg a legpontosabb fegyver, sokat lő kevés sebzéssel.
Az én véleményem szerint a legjobb perk elosztás a TAR-hoz a következő:
Scavenger, Stopping power, Ninja ( v. Commando ), de ha valaki leáll a prestigel a legjobb perk a Sitrep ( ha ezt kihúzzátok, akkor a ninjásoknak annyi ). Persze a Scavenger igény szerint ( ha valakit zavar, hogy megáll a futásban ) a Marathonra cserélhető. Szerintem azért is felesleges, mert nagyon sokan használják ezt a perket, lightweightel is. Mivel én SDzek csak ezért más módra persze más milyen ajánlott. A " fútó" playerekkel szemben is hatásos, csak egy kis odafigyelést igényel az elején ( nem arra gondolok, hogy kempelni kell ). -
madmanic #11796 frissítsd a drivert -
bal000 #11795 Hali
Lenne egy kis problémám:
Megvettem a játékot,fel is telepítettem el is indult,de amikor elkezdem a campaignt akkor megy a video és a pálya betöltése de egyszer csak megáll.
Ugyanez a spec opsnál is.Nem tudtjáttok mi lehet a baja?
ideokártya:Ati radeon x1650pro 512MB
RAM:768MB
CPU:AMD Sempron, 1750 MHz (10.5 x 167) 2500+
Memóriabővítés elég?Mert új processzor az új alaplappal jár és az új vidikártyűával stb..szal annyit meg nem ér.
Köszi -
Gabe18 #11794 Előbb kiderült a tegnapi Jump+akimbo véleményem,az semmi.
Az igazi "pro"-k Jump+GL technológiát használnak,és ugrásból azt lövik be a szobába,folyosóra. -
Gabe18 #11793 Jó hát Hardcore-ban pisztolyal mellbe lövöd abba is felborul egyből...
De ezek a jelzők is érdekesek amiket a cuccokhoz beépítettek.A hangtompítóra azt jelzi a lőtáv csökken.Ehhez képest egyértelmű hogy a sebzésből is veszít,de az már nincs jelölve.
Most az UMP45-öt kipróbáltam.Hamar meglett rá a rapid fire.Nézem.Azt mutatja hogy a tűzgyorsaság nő.Mondom ez jó,rárakom.Aha,egy pálya után gyanús lett hogy messzebb álló emberek már megint nem pusztulnak.Meg eleve gyanús volt ha a tűzgyorsaság nő,a pontosság nem lesz rosszabb?
Próba üres pályán,egy közepesen messze lévő célpontra.A rapidos fegyver már rövid sorozatnál is méteres szórást csinál az utolsó lövedékeknek.De ezt maga a játék sehol se jelzi mikor felrakod rá... -

-
Shadow DooM #11791 nagy köcsög meló volt:D,de visszakapták mert a sok kis pro a kisebb mapokon fitogatta magát meg irkálta hogy vesztesek vagyunk meg ilyenek,ne félj semmit azon a pályán(wasteland) kilépett a kisköcsög nem birta elviselni hogy megalázom! -
Shadow DooM #11790 Bigapó amúgy igen 2-5 kill után elmászok a helyről majd visszatérek igen és 1lövés 1halál mondjuk én csak Only Hardcore-ozok,de még simajátékmódokba is 2lövés és borul,Derail meg a Wastelanden beállsz egyhelybe az M21EBR(Scavenger pro,Cold Blooded Pro,Sitrep Pro),azért kell a scavenger mert ha nem találod el a fickót még eltudsz sütni pár golyót ha meg csak 2-3 tár van nálad nagyon kevés és kifogysz lőszerből,ja és mindentévhittel ellentétben se stopping power se fmj nem kell hogy azonnal hátast dobjon valaki egy lövéstől,cold blooded az világos ne tudjanak megzavarni a lövészetben:),sitrep pro meg azért jó mert nem gyalogolsz bele az aknába,másrészt hallod ha jönnek mögötted (még akinek Ninja Pro-ja van azt is),múltkor meghalottam megfordulok és homlokon vertem shotival előbb ért le a feje a földre mint a lába:D -
de gonosz :CCCCCCC -
makk -
Sith #11787 Azért néha vannak érdekes dolgok nem biztos hogy cheat minden (ma vagyis tegnap rájöttem)
Esküszöm hogy megtörtént: Highrise-on szaladok ablak felé barettel és esküszöm hogy csak az üveget akartam kilőni... erre headshot :)
Na ezt magyarázza ki valaki, rögtön kezdés után zoom nélkül futás közben csak úgy puff és fejes -
Skyline #11786 Én nem idegeltem magam,keresgéltem szépen SD-ket. Végre meglett egy olyan ami tömve volt gl és akimbo 1887-el..Fél óra alatt kb 50 késeléssel gyarapodott a KNIFE VETERAN challange a CP trükkel,és így ilyenek ellen még kifejezetten élveztem is:D
-
na megkaptam már énis hogy csíter vagyok
gyerek lelő a házból 2x utána behajintom oda a semtexet jó meghal... beírja ezt h csíter vagyok utána megkérdezem miért? azt mondja honnan tudtam h a házban van?
-
Gabe18 #11784 Én is idegesítettem magam egy fél órát.
Végén SkidRow-on ellenfélnél 2 pajzsos,meg egy gyerek aki végig GL.Az automata fegyverén is GL volt,meg vitte azt a Thmper nevü másodlagos fegyvert is.Tényleg nagy öröm volt.
Végén GL-es egy "Jeeee,Winner!" felkiáltással nyugtázta a történteket... -
Hurkans #11783 http://steamcommunity.com/profiles/76561198018525225
Aimbot rendesen steam profilja nincs jelenti nem lehet az ottanival ha valaki valahogy máshogy tudja tegye meg kösz -
Skyline #11782 HJa az eredmény a 4 frag kivétellel amíg összejött a package....Csak kés...Commando-t hozzáadva ellehet képzelni kinek mennyi esélye van egy ilyen roham ellen...
Az egyik szerencsétlennel szemberohantam elkezdett lőni,én be mellékutca végigsorozott de nemtalált,volt vagy 50 méterre,tárazásra nem volt ideje már mögötte voltam és slatty...
-
Skyline #11781 Care package hordozás tesztelve.
Mezei géppuskát cipelve stopping powerrrel is halálosan gyors lesz a futás,de kipróbáztam aljasan Géppityu+Leightweight....
Az eredmény qrvanyagsebesség, ez a pontszám (Meglett hamar a care package,kézbevettem és roham,az egyik körben mind a 6 ellenfelet lekéseltem kb 5 mp alatt commando perk nélkül a kezdőjüktől kb 20-30 méterre) és egy rakás ugatás hogy kapcsoljam ki a speedhack-et...:)
Remélhetőleg javítani fogja patch,mert el fog ez hamar terjedni,ma már egy csapattal talkoztam akik használgatták...
-
a flame-ról van szó, abból legyen elég.... -
Gabe18 #11779 Én mondjuk azt bírom mikor SD-be támadó/védő feladattól függetlenül mindenki nekiindul,és kb 30 másodperc múlva már csak én vagyok egyedül életben.Aztán mikor nem tudom 1v3,1v4-be megnyerni,akkor még sokszor én vagyok a hülye.
Én nem mondom,néha egy meglepetésszerű "rush" az simán jó.Na de mindig? -
Gabe18 #11778 A tükör nem nyír ki.
Sértetlen kocsira ugorva nem robban.De feketén füstölő kocsira ugorva kigyulladt...
A levélen meg valószínű nem lehet átlőni,mert lőttem rá a falra célozva,és nincs golyónyom a falon ha útban van a levél. -
akkor skilles vagyok :D mindig ellövöm mind a 4 végtagot :D pedig azok kisebb célpontok mint a test -
mondjuk ezek xbox-os videók. le kéne őket csekkolni pc-n is. ott más lehet.
egyszer volt double killem abból, hogy rálőttem egy GL-t az egyik ellenre és az onnan átpattant a másikra is :D -
hmmm:D érdekes dolgok vannak benne:D am most teljesen kiakasztott a játék vagyis inkább a játékosok... demolitionba bementem jóhiszemüen hogy majd játszok egy jót és kész..... erre a saját csapattársaim TDM nek gondolták a játékot és nem csináltak semmit csak öltek.... kérdeztem tőlük angolul h miért nem plantolnak defusolnak vagy valami ... elkezdik én miért nem csinálom o_O mondom én csinálok valamiot a gyözelemért és nem 1 személyes csapatvagyok elvileg o_O azt erre még én voltam a noob lámao_O na az ilyenek elhuzhatnak a q va annyukba...... -
Gabe18 #11774 Zseniális.Páncél-levél,gyilkos tükör,ráugrásra robbanó autó...
És a futás meg.Nem tudom,a 100 méter világrekordjától se lehetünk már messze. -
állitólag attól pontosabb lesz és kissebb a recoil. azt hiszem rpd-nél emlegette valaki. kipróbáltam és stoppingal is elég gyér a sebzése:) -
fúú, ez a banános trükk nagyon odabasz. ilyenre nem figyelni má, komolyan mondom.... -
Gabe18 #11771 Mát bocs de ez azért nem igy van.Az Intervention/Barrett+Stopping az esetek nagy részében "1shot1kill". Persze nem ha lábon lövöd,de testre általában az.
Ott borul a dolog ha rárakod a hangtompítót,mert akkor lemegy ilyen meggymag köpködő szintre.De ahogy nézem ez az összes fegyverre igaz. -
Skyline #11770 NÉZD
-
de normális játékban sniper = 1shot1kill :\ különben semmi értelme... ha közel hajolok a monitorhoz akkor ACOG is bőven elég, nem kell a sokszoros zoom... és az még nem is rángat... -
hát most minden szavamat had ne kelljen már megmagyarázni. cod4-ben sem volt mindig 1 shot 1 kill, még barettel sem.
akkor sem és akkor is elküldöm.:D mi volt ez? fagyás? -
etnies #11767 pedig pont most akartam becsatlakozni a témába:DD
na mind1:) -
hát most minden szavamat had ne kelljen már megmagyarázni. cod4-ben sem volt mindig 1 shot 1 kill, még barettel sem. -
etnies #11765 Shadow nyomj már rá léhyszi "válasz erre"-re mert nehéz találgatni h melyik része kinek megy...köszi :):)
ha nekem akart akkor amit írtam azt nem amcsi filmekből szedtem:D