24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #11848 Valaki nem játszik ATI 4650-es kártyával?Vagy nem tud róla hogy muzsikálna azon?
Ismerősöm akar venni egy olcsóbb gépet,és ezt a kártyát nézte ki bele.De szeretne MW2-t is játszani.Elmegy aránylag,vagy azért jobb kártyában gondolkozzon? -
Gabe18 #11847 Pedig abba kéne,hacsak nincs rajta hangtompító.Na meg testen kell lőni,ne lábon.Akkor az esetek többségében meg van egyből.
Hát én az első 70 szintet mentem Intervention-el,másodikat vegyesen,de nagy részt Barrett-el,mostani Prestigeben meg Assault fegyverrel vagyok.Majd következő Prestige-ben visszamegyek valami Sniper-re megint. -
ICE-T és az MW 2 -
Köszi. Apropó 1 shot 1 kill intervention+fmj+stopping power és még így sem halnak 1 lövésbe . Te melyik fegyvert haszálod ? -
Gabe18 #11841 Hát én másodlagosnak az első shotgun-t Grip-el.
Perk meg Sleight of Hand,Stopping Power az 1shot-1kill-ért (ha vállalod hogy többet kell lőni vagy profin mindig headshot-ot lősz akkor meg Cold Blooded),na meg a Ninja a HB ellen (esetleg a Steady Aim a hosszabb levegő visszatartásért,de szerintem kifizetődőbb hosszabb távon a sima lövést megszokni). -
Sziasztok
Ti milyen másodlagos fegyvert és perkeket használtok távcsöveshez? -
Hát nagyon bízom benne, hogy az ump-hez nem nyúlnak! -
Na kipróbáltam ezt a care package jelzőgránáttal való eszeveszett rohanást Skidrow pályán és mit ne mondjak, ha erre sokan rászoknak irtó gáz lesz... 25 halál mellett 50-et tudtam lekéselni, és sokszor olyan gyorsnak tűnt, hogy figyelni kellett, hogy ne akadjak fel valahol. Remélem ezt a következő patch-ben orvosolják, mert tényleg olimpiai síkfutók rekordját döntögető überkatonákkal lesz tele minden pálya és tényleg sokszor nem elég a még a Gl-se, de még az 1887 akimbos-t is el tudtam intézni szemből, bár inkább lehet ő volt egy pár tized másodperccel lassabb. -
rexsimus #11837 Ezért nagyon nehéz pozitív arányt produkálni, nyert-vesztett meccsekből :D -
Desvya #11836 Hát lehet benne valami. Bár számomra azért pörgősebb a dolog. Engem annyira nem szokott idegesíteni, nem szoktam olyan sokszor úgy murdelni, hogy HBés nyír ki. Lehet ezért se foglalkoztam még velük nagyon, aztán kitudja, hátha engem is felb*sz egyszer úgy hogy lesz negatív és nem csak közömbös véleményem :) -
Gabe18 #11835 Nem olyan pontos,de hát akkor is "mindent lát" ha nem védekezel ellene.Aztán ha valami baráti társaság együtt van akkor még mikrofonon be is mondja a többinek hogy "erre két ellenség,arra egy" akkor aztán viszont látásra... -
Gabe18 #11834 Mondjuk ez legalább annyiból hihetőnek tünik hogy neki már a 3. prestige-es rangja van,tehát valószínű elég tapasztalt,rutinos játékos.Míg az ellenfél a rangok alapján jóval kezdőbb.Igy egy jó "kemper" taktikával nem tartom kizártnak a 41-0-t.Főleg ha be tudott hozni egy AC130-at vagy egy helit amivel ő tud lőni. -
Desvya #11833 Ja egyébként hozzá téve, a HB közel sem olyan pontos, mint egy UAV mondjuk vagy egy lövés a radaron. Csak az izom kemperek ellen jó
-
elsőt tudtam, mondja is... másodikat nem... és ez gáz...
nem mintha nagyon nézegetném a statomat... -
Gabe18 #11831 Én se értem.Azon gondolkoztam hogy talán az UAV vagy a HB szenzor valamiért mutatná ha begyújtja mintha ott lenne valaki,és akkor van haszna.De erről nem találtam semmi infót... -
Gabe18 #11830 Igen,de miért 10/7 ninja?Hogy ne látszódjon a szenzoron... Ez egy ördögi kör... -
Egyébként azt tudtátok, hogy ha kiléptek TDM-ről vagy SD-ről, akkor az iw net VERESÉGKÉNT számolja el? És azt is tudtátok, hogy az Unable connect the host-nál is vereségként számol?
-
szánalom az ilyen!
a másik az amikor "tudtam hogy ilyen ez az sg"-s duma -
Desvya #11826 Hát a Tactical ott semmire max. ha nagyon idióta magyarázatot akarok kifejteni, láttam olyat hogy valaki figyelem elterelésre használja ( annyira nem hülyeség :) ).
A HB-vel kapcsolatban pedig engem annyira nem zavar mert állandóan mozgok a HBnek meg van azért időigénye is. Nem biztos hogy a valósat látja. Mivel azok az emberek általában lassan közlekednek ezért annyira nem vészes. Egy Bomba lerakás utáni védésnél, már idegesítőbb, mert akkor ugye néha egy helyben kell lenned. -
alig látok Heartbeat Sensoros embereket :\
lehet hogy azért mert minden 10 emberből 7 Ninja.... -
5 nuke kell asszem a Challengehez -
Gabe18 #11823 Sitrep-el lehet hogy annyi a Ninja-soknak,viszont a Ninja hiányában nekem is annyi a rengeteg szenzoros "30 méterről 5 falon át is tudom hogy ott vagy" emberke miatt.Azokat hogy bírod? 
Amúgy SD-ben mire jó az a zöld fáklya amit páran gyújtogatnak?Az a "Tactical Insertion".Mert hogy ugye ott "respawnolsz" ahol az van.Na de SD-ben nem respawnolsz...
-
Desvya #11822 Nem csak magyarok függvénye amióta van LAN és Online multi, azóta ez megy mindenkitől. csekkold ezt bár off lesz ---> kodiak.blog.hu. Van rajta egy történet videókkal ékesítve. Ismerősöm és régen is toltuk együtt amikor még csak LAN helyek voltak mivel 56kás modemmel nehéz volt szúrni... Ami a lényeg, hogy ne off legyen... Dec. 16-ra volt kiírva a Steam Hammer nevezetű program a steam keretein belül, ami előzetesen már 2500 lvl hackert és cheater accountot Bannolt vagy lvl resetet végzett rajtuk. Ha véglegesen is befejezik a fejlesztését akkor egy működő dolog is kikerekedhet belőle. Eddigi álláspontjuk az volt, hogy folyamatosan patchelik a játékot, de persze ezt nem lehet a végtelenségig csinálni. Amint meglesz a progi mivel minden adatod a Steam Cloud nevű program segítségével felkerül a game szerverre, simán ki fogják szűrni a nem oda illő dolgokat. A WH és egyéb dolgokat nem nehéz kiszűrni, a lvl hacket is egyszerű kiszűrni olyan eljárás keretében ami nézi a játszott időt és a rangodat. -
csodák márpedig vannak -
jah bocsi azt nem is figyeltem hogy te voltál:D attól áll amit mondok hogy ezt egy tdm -ben soha de még egy komolyabb domination-ba se lehet összehozni.ettől még lehet hogy 41 et ölnél de halnál is az biztos. -
én voltam aki ezt a k/d-t összehozta,és az ölések nagy része nem rajtam múlott,mert a killstreak-ek hozták össze. Harrier Strike,Pave Low,Chopper Gunner. -
nem hiszem hogy ez lenne.inkább csak az hogy normál esetben kizárt hogy ennyit öljön halál nélkül.de itt látható hogy az ellenfél gyenge volt és domination-ba ha sikerült elfoglalnod a zászlót akkor után kempelhetsz .gondolom itt is így,de ehhez kellett az ellenfél is.pl én még soha nem láttam nuke-t ,nem is fogok mert engem csak egyszer szoktak lekempelni aztán megyek érte:Dmajd esetleg ha saját csapattársam éri el a nuke-t akkor látom.tehát szerintem nem csalt a srác inkább kijött neki.
egyébként telepíteni akarom a gépet.elég a players és a userdata mappát mentenem? -
ez a baj veletek magyarokkal,hogy ha valakinek sikerül egy jó K/D-t összeállítani az már egyből csíter, rögtön lehordjátok a másikat és nem örültök a másik sikerének. -
Desvya #11816 SMGnél ami bejött az a UMP45 mivel iszonyat a sebzése ( ezen is dolgoznak, hogy ne legyen overpowered). Amit észre vettem, hogy Holographical és silencerrel!!! kicsit nagyobb a sebzése ( glitch vagy valami nem tom ). Mivel úgy álok hozzá a játék kezdeténél, hogy sok embert öljek ( ami vagy sikerül vagy nem :) ) ezért itt is inkább a scavengert használom, UMP tompítóval, de viszont itt nagyon nagy a szórás a tompító miatt. Tehát vagy vagy... ezért is mondtam le erről, bár van olyan pálya ahol használható. Én is nyúztam a vectort, de vagy scavengerrel vagy sehogy, és mivel elég nagy előny ha nem látnak a radaron én csak hangtompítóval játszok, tehát optika nélkül szerintem kalap kabát. MP5k... semmi extra mivel nagyon szór ( akkor inkább az UMP45 ) Uzi nagyobb LVLen tudod csak használni... szerintem nem olyan, mint a Cod4 ben tehát feljtős számomra ez is. Ha SMGézni akarsz mindenféleképpen az UMP az ami ütős ezek közül. Az megér akár két próbát is :)
LMG szinten nem is nagyon próbálkoztam csak az AUGal és az RPDével. Egyik se.. Nálam nagyon lomha ami idegesít, viszont elég nagy a sebzésük és gyorsan lőnek. De mivel használatuk során csiga leszel a többiekhez képest ( mivel én csak SDzek meg FFA ) nem ajánlom az elején. Majd ha már ismered a mapokat talán...
Ha akarsz vegyél fel steamen
név: kodidiaz -
barmi #11815 aha ... -
Állíthatom h Keszo nem csal! Inkább hatalmas mákja volt.
Ha kiismered a dominationt akkor bizony össze lehet egy ilyet mákolni :) -
Nekem írta -
barmi #11812 Ezt én is csak csalással tudom elképzelni.
Ez van. És még dicsexik is vele ...
-
aimbottal + walhackel lehet :-))) -
barmi #11810 41 - 0 mi?
aha...
-
ezt kinek írtad?
válasznál nyomd meg a "válasz"-t... -
Desvya!
Kösz a tippet, én is mindjárt lecsekkolom a fegyvert. Még kezdő vagyok eddig csak a Vectort pörgettem ki, most meg 45 szinten az M4-et használom.
Tudsz esetleg hasonló tapasztalatokról beszámolni a SubMachine meg a nagyobb Machine Gunokról is? -
Desvya #11807 Szerintem nem fogsz benne csalódni :). Bár játék tudástól és persze stílustól is függ. -
Multkor nekem RPG HS volt o_O na ezt magyarázd meg... Ruston fent volt a gyerek én meg ráfordultam és csak úgy ellőtem h hátha talál... erre HS :D nem volt kiakadva senki :D áá dehogy -
Tegnap este játszottunk egy kicsit