24218
Modern Warfare 2
-
és minél tovább van nálad a killstreak (hívás nélkül) annál nagyobb dolgot fog hívni, állítólag, bizony 5 percig cipeltem tegnap sok halál közben a CP-t, és adott egy PAVLOV-ot) -
az összes warezpatkány comment és rá válasz is delete....
látom, hogy du. óta 42 comment van, tudtam, hogy valami barom nyomja a cuccot, és lám, igazam volt.... -
Én írtam, hogy volt, itt ültem a gyerek mellett és az ellenfél CP-jét ellopta (felszedte KILL után) , abban volt.
tököm tudja volt-e csaló ott, de a gyerek nuke-ot csinált.
-
boomsly #11930 Nem, tényleg nem sokat. Már...
Amúgy van még jó pár ilyen elnevezés a különböző jelenségekre a nemzetközi fórumokon.
-
miért nem jó ha ide írjuk? -
Sneep #11924 Hello mindenki!
nekem csak egy gamel kapcsoltatos kédésem lenne, a Call of Duty Modern Warfare 2 van szó asszem a 3. pályán "oroszos" reptéren vagyunk , s mikor elindul a pálya 20mp mulva kidob a game egy hibaüzenetet : SaveDevice_Pc- TempSavegame: cannot open file for saving
sorral, s nemtudok tovább lépni, akárhányszor elinditom ezt a pályát ez történik.
Tudna vki segíteni v itt irjatok egy üzit, v a [email protected] msn címre .
Thx! -
igen "van" -
ACE #11922 Van erről valami "hivatalos" infó, vagy csak onnan "tudod" hogy Neked még sosem volt az benne? -
=D -
madmanic #11920 http://steamcommunity.com/profiles/76561198015366016
kibaszott francia gyíkevő, lvl hack, wh, aim minden amit szeretnétek...
mehet a levesbe -
24 kill +1 fejbekúrta a dobozzal 25 kill atom :D -
Egy kicsit se megrendezett... 1200 pont-24-szer gyorsan lekéselte, aztán ráejtette a ládikót, az meg lövöldöz a vakvilágba, amikor a térképen senki mást nem látni... ha rendes meccsen csinálja meg ezt vki meghajlok előtte, mert tényleg nagy alázás :D -
Ááááá leesett :DDD mint a láda :DDD -
fuuuuuuuu
-
mint már korábban írtam, 2-szer is láttam atomot a kis csomagban, a doboz felett kis ikonban nem EMP jele volt, hanem egy eddig teljesen ismeretlen jel, ami a csak atom lehetett, mert a többit felismertem volna... -
a téma le van zárva
-
az lehet :D -
vagy csak azt hitte, h atom, miközben csak egy EMP volt..
s az EMP ledobása közben, a villanásnál, lett pont vége a játéknak.... -
hát sztem az kamuzott :) -
na mind1, most amúgy se érdekel,
most egy darabig beállok a tactical-al szaladgáló hülyegyerekek sorába ;) -
tudom, ennek ellenére páran már írták h atomot szedtek a dobozból... -
minden van a dobozban csak nuke nincs -
páran írtátok itt, h atom volt a ledobott dobozban
nem lehet h az valamilyen cheat hatására van, nem azt mondom h az itt lévőek csaltak, csak valahogy a "host" vagy egy másik játékos, felülírta a tiltást, vagyis már nem az EMP a legerősebb kapható fegyver....?!
lehet h hülyeség, de már nem kevés dobozt lehívtam, de még sose volt benne... vagy ilyen szerencsés vagyok csak? nem hiába nem nyerek a lottón ... XD -
ACE #11906 Csak nehogy az eredeti kijövetelekor még meghagyják a DEMO-t is... Egyébként nem értem miért nem csinálnak ellene valamit...
Más játékkal egyébként tudtommal nem működik. Az 1 Eurósokkal sem, az csak arra jó, hogy tudj haverokat felvenni, és őket is tudd meghívni játszani, mert ha nincs eredetid, akkor ezt nem tudod megtenni. Annó a Beta Zero Gear-nél is csak emiatt volt érdemes felrakni a Beta-t. -
Jah... legyengítették... most már nem öl messziről... de FMJvel lehet ezt ellensúlyozni, akkor viszont Marathont be kell áldozni egy Blingért... :)
Nekem nagyon nem megy a GL :D Scaron sztem rajtahagytam, aztán ha már ott van használtam is, de alig öltem vele... néha viszont tényleg hasznos volt :) a baj egyébként akkor van szerintem mikor valaki CSAK azzal megy ... -
majd waron muzsikálj;) -
Gabe18 #11903 "Egyszerűen, ha csíter van, roadrunner vagy csak lagol: inkább lépek!"
Akkor sokat nem játszhatsz...
Ez a roadrunner elnevezés tetszik.De hát ilyen minden partyban van vagy kettő.Ha ezek miatt kilépkednék nem játszanék egy percet se.Inkább átkozom őket magamba,és probálom valahogy agyonlőni messziről.
Amúgy az Akimbo 1887-esek tényleg mintha kevesebben lennének.Lehet valamit tényleg csináltak velük utolsó patchben.Cserébe újra egyre több a GL vitéz. -
Gabe18 #11902 Mert lehet az IWNet "kapacitását" ahhoz igazítják nagyjából hány eladott játék van.
Aztán mikor warezosból rászabadul 3x annyi,az nem biztos hogy jót tesz a rendszernek. -
mert a warezosok is terhelik gondolom az iwnetet, de mivel más a verziójuk, így fizető játékossal nem játszanak... olyan szolgáltatást vesznek igénybe, amiért nem fizettek... terhelik a szervereket, és így elveszik a sávszélt a fizető játékosok elől...
egyébként nem, mert kétlem hogy olyan sokat emésztene fel ez az iwszar... a szerverek meg a playereknél vannak... p2p... szóval marhaság :) -
hát én olvasom mind2 topic-ot folyamatosan. És nem lesznek kivédve hacsak komolyabb újítást nem csinálnak. mivel ugyan azzal a modszerrel működik ha megvesz bármilyen steam-es gamet... pl 1€-ért valamit és ennyi... szal servereket kéne felszabadítani, annyival is jobb lenne nekünk. ha egyáltalán nem tudnának... -
kutyacsont #11899 aha vágom kösz !
bár azért kár... -
azt te nem tudod csak a zsaruk... -
kutyacsont #11897 Alig várom hogy lejöjjönnagyon akkarok már multizni :D
De addig marad az SP modnjuk arra kíváncsi vagyok hogy csak én nem jöttem rá vagy tényleg nem lehet megcsinálni azt hogy ugye egy kézbe fogod a riot shildet másikal lősz.. ? tudja valaki ? -
at16 #11896 amúgy a warezosoknak mi köze van ahhoz hogy laggol az összes szerver? ugyanolyan játékosok mint aki eredetivel játszik.
igaz már csak 2 hétig fog menni warez (elméletileg) mert vége lesz annak a Zero Gear Demónak amit mindenki csak azért töltött le hogy nyomhassa Mw2-t :D -
Csuszi barátom,ma délelőtt csak ez jött össze
Killstreak:Predator,Harrier Strike,Pave Low(3x hívtam le a predator és a harriert,pave low-ot pedig 2x).

-
én is kipróbáltam ezt a futkosós késelős baromságot... tegnap ffa-ban azt nyomtam csak. hát egy faszság! az egyetlen dolog amire jó, hogy kimaxolhattam gyorsan a ahhoz vonatkozó cselendzseket
aztán utána inkább mentem HC TDM-ezni...
egy kérdés. kaptam dobozban AC-130-at. viszont egy lövésből leszedték. észrevettem én, hogy sípol mint állat mert bemértek. de nekem kell az elterelőket használni vagy az automatán megy? ha nekem kell akkor alapkiosztásban melyik key-el?...
jah éjjel volt frissítés de engem nem dobott le. csak mikor befejeztem a gamet írta hogy letöltötte és, hogy akarom-e most újraindítani a steam-et. (Nem tudja valaki mik frissültek?) -
boomsly #11893 A mai nap botrányos!
Iszonyatosan szaggat mindenkinek. Élvezhetetlen.
De kinek mi az élvezhető? A "roadrunner"-re keresztelt elmebeteg, a sötét sarokban ücsörgő camper, a gl-noob vagy a mindent bevető csíter.
Ezeken túl van néhány normális gémer, akikkel nagyon jókat lehet nyomni.
A játék meg még mindig tele van buggal.
HQ PRO: ellen elfoglal egy HQ-t, leszedek 3-at a tetőről, újra tárazok és megint ott van 3 az 5 fős csapatból.
Ezek után 2 hétig el se indítottam.
Egyszerűen, ha csíter van, roadrunner vagy csak lagol: inkább lépek!
Nem érdekelnek a pontok, amik elvesznek. Nem azért játszok, hogy felbosszantsam magam.
Nem a csíterek számával van a baj, hanem hogy tehetetlen vagy.
Amúgy olvastam (gondolom sokan még) a készítőkkel lefolyt interjút, miszerint azért nincs dedikált szerver, mert sok panasz érkezett hozzájuk. A "panaszok" szerint az egyszeri játékos nem a szintjének megfelelő ellent kap vagy épp zárt klánokkal szemben kell küzdenie.
Játszott már valaki ad hoc verbuválódott szabadcsapattal mondjuk rcp klánnal szemben? Darálás. Az fair ha egyszerre jön az Apache, Pawe Low és a Cobra?
Megvalósult valami abból, amivel indokolták ezt a förmedvény iw netet?
Kérdés: most lassan 2 hónap játék után mennyit kell várni, hogy egy Ground War vagy egy HQ Pro elinduljon? Nekem csak annyi időbe, míg elkészül a kávém és megiszom. -
"mondhatnám hogy eladom a játékot, mert egy egész szervernyi csaló az mégiscsak sok.
lószart. lefeküdtem aludni. majd ma jobb leszek." ---- Jól látod, egyik nap fent, másik nap lent, senkinek sem megy mindig jól, nekem is volt már kör, hogy alig tudtam "szóhoz jutni", másik körben meg én aláztam a fél ellent... És sokszor a szerencse faktor is kell a jó eredményekhez, csak hát ezt már sokan csíternek nevezik, ez pedig az ő primitív gondolkodásuk szüleménye... -
egyébként én is.
annyira nem illenek bele a hangulatba, hogy az nem igaz.
ráadásul egy csomószor kell sörétest használnom miattuk, amit útálok.:) -
barmi #11890 Ezeket a mocskos sprintereket meg legszivesebben tarkónlőném ...