24218
Modern Warfare 2
  • at16
    ezt láttátok már?

MW2 Dedikált szerver + console
    KATT

(boccs ha off)
  • mmovar
    valaki csinálhatna egy magyarítást az összes challange-ről meg játék modokról. feléről azt sem tudom mi...
  • RatBaG #12109
    fiatalkori nevén brecourt...
  • totus
    Hello!

NAT TYPE!! Megint!
    SZóval jelenleg STRICT a nat type-m,hogy tom openra állítani?
    NINCS ROUTEREM!!!!!Mikronetem van(ZNET).Nincs fix ip!Bejön a kábel a vevőtől,belemegy egy ac/dc adapterbe(gondolom ez adja az áramot a vevőnek!)az adapterből egy switch-be megy a kábel,a switch-ből van elosztva net, 2 gépre!Na Olvastam h ha routervan akkor be kell állítani valami portot UPnP-t asszem, és ha nincs router ?Akkor mit csináljak h Open legyek!Lehet h a szolgáltatónál kell érdeklődni??Ja egyébként 2 hete van ez a net elötte parabola volt fix ip és egy accespont volt a parabola után és onnét jött a gépbe a kábel, és akkor még OPEN volt a NAT type-m!!
    !Ennyi ha valaki tud segítsen!!
  • csuripi
    Miért buzerátor?
    Te nem lőtted volna le fordított esetben?
  • Firerock
    az a wasteland
  • armageddon666
    pályaneveket nem tudom, de a Chernobyl pálya az jó szerintem ehhez... esetleg Attack Helicopter helyett Harrier Strike. és sniper, azzal jól lehet bújkálni.
  • Shadow DooM
    Valaki tudja milyen killstreak-ek jók atomra vagy melyik pályán érdemes csinálni?azt vágom hogy lekell kempelni,de tegnap a wastelanden 7-0,nál hivom a helikoptert,már a chopper gunner-nál vagyok mikor jön egy kis buzerátor aki lelőtt,és oda az atomnak(majdnem felboritottam az asztalt),pedig 9embert piritottam le az Apache-al dehát elbaszta....igyvan nekem atomra beállitva,Attack Helikopter,Chopper Gunner,Tactical Nuke...Vagy még hogy érdemes atomra gyúrni,és melyik mapon?válaszokat előre is köszi
  • ACE
    Cdgalaxis-ban már csak 9.390.- Ft az MW2.
  • Szega87
    SD be sok a gaymore, ctf-be meg a c4
  • harmadas
    hq-n meg sd-n elég sokan használják ott hamar meglesz
  • rexsimus
    Nem, én is beleőszültem mire meglett. Kevesen használnak clayt vagy C4 et.
  • Garou
    A SitRep perket hogy kell fejleszteni? Arra rájöttem, hogy a claymore-t szétlövöm, akkor egynek számítja, de csak ezzel megöregszem, mire összejön a pro. Más egyéb módja van, hogy növeljem a statját?
  • nono28
    mennyi küldetésből áll a játék?5 nap Whiskey Hotel itt járok most!
  • nono28
    köszi már sikerült!
  • ChaosTeam
    Meg kell vární, amíg a cuc hosszat sípol és utána tudsz lőni. de közben célozz a helire... vagy tankra...
  • nono28
    Köszi.Tűzelésnél kiirja hogy Lock-on Required!
  • BIKA95
    Felveszed a jevelint aztán jobb klikk ránézel 1 ellenséges páncélosra vagy repcsire és tűűűűűűz
  • nono28
    Sziasztok!Kellene egykis segitség single módba ezt a küldetést :USE JAVELINS TO DESTROY ENEMY VEHICLES nem tudom megcsinálni mert nem tudom mivel tudom leszedni az ellenség gépét.
  • armageddon666
    Dehogy, mert ha a robbanástól elrepülnek az emberek akkor a robbanás okozójának is el kéne repülnie!!!!4

ja...upsz...nem :C
  • bigapó
    már teszteltük, a tükör nem öl és a kocsi nem robban fel PC-s verzióban, gondolom az új patch-ek óta. a banános dolog viszont még van sajnos, azt én is tapasztaltam. Akimbo-ban pedig még jó, hogy nem sebez kevesebbet, egyszerűen csak jobban szór, de mivel nagyobb a tűzerő, ez kompenzálja.
  • Jacek
    kevesebbet sebez a fegyver akimboban, nem
  • Daell Drow
    az utolsot nem ertem, ott mit kell nezni a pisztolyoknal?
  • Rage47
    a tükrös naon jó:DDDD
  • bigapó
    de a robbanás még mindig igaz:) attól repülnek az emberek...kicsit :D
  • bigapó
    igy már elhiszem neked is
  • Shadow DooM
    Amúgy már a 2004-es Counter Strike Source-ban is látszik az embernek a fegyó a hátán!:)
  • ProGabe #12084

Newton bácsi megmondta: hatás-ellenhatás. ha a lövéstől elszállnának az emberek, a tüzelőnek lerepülne a karja.

mythbusters
  • bigapó
    még jó, hogy neked nem hiszek :D
  • ProGabe #12082
    "egyébként az is jó, hogy sörétestől és néha robbanástól hátra repül vagy éppen előre, ez megint nyom a realitás oldalán egyet."

ez pont egy totál irreális dolog (mythbusters idevágó része, ha esetleg nekem nem hiszel :). persze tény, hogy cseszettül jól néz ki
  • bigapó
    engem is érdekel a dolog, ha délután lesz. igaz nem sokat játszom hc-ben, de jó játékért hajlandó vagyok változtatni :)
    ja és szerintem lehet domination is, hogy változatos legyen, mert a demolition úgyis max 3 körig megy, a másik kettő meg lehet akkor hosszabb, a TDM unalmas hosszú távon, hogy nincs célja.
  • mmovar
    engem érdekel ez a kis SG-s játék... ki kéne írni mikor és jelentkezőket is regelni valahogy kik jönnek...

Én jövök! steam: mmovar
  • bigapó
    egyébként meg tökmindegy néha, hogy hallod-e vagy sem, mert lagg miatt kinyirnak bármikor:) főleg ha sörétessel basznak fejbe 10 méterről.
  • bigapó
    persze, nem tökéletes ez sem:)

a kamerás dologra én is elég hamar rájöttem, nagyon jól ki lehet haszálni ezt benne. egyszer terminalon ki is idegeltem a többit: beálltam nagy köcsög módon kempelni a pilótafülkébe és már jó előre láttam mikor jönnek fel a csúszdán, persze készültem is a fogadásukra. a végén mind a 4-en csak rám jöttek :D
  • bigapó
    akkor nemértem miért kérdezed, hogy hallani-e vagy sem?
  • Lunatic83
    nekem inkább az nem tetszik, h a másodlagos, vagyis úgymond az épp nemhasznált fegyver látszik a katona "hátán"...ami talán nem is gond, de a snipernél elég érdekes... főleg ha a camouflag is aktív... elég látványosan kilóg a fegyver....

a 3rd nézetnél pedig a kameranézetet nem egyszerűen fel lehet használni..
    a katonából semmit se látni,mert pl, elbújik egy konténer mögött, de te a kamera segítségével már rég belátod az egész terepet... tudod h merről jön, milyen taktikával... esélytelen...
  • ACE
    De, csak kurvára bassza a fülem egy idő után...
  • bigapó
    neked sincs 5.1-es fülesed, mi?
  • bigapó
    birom én is ezt a 3rd person modot, nagyon szépen ki vannak dolgozva a katonák benne:) minden biz baz lóg rajta, némelyiket azt se tudom mire használnák ha kéne:) vicces mikor cseréli a cuccokat és a hátán ott fityeg a másodlagos fegyver.
    egyébként az is jó, hogy sörétestől és néha robbanástól hátra repül vagy éppen előre, ez megint nyom a realitás oldalán egyet. igen, sok minden nem, de ne legyünk már mindig negativak srácok :)
  • Lunatic83
    -d +t